30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın umutsuz mutsuz hayalkırıklığıyla başlayan bir gün oldu

erken uyumuştum akşam aslında tahmin ettiğim gibi ama içimden bi ses bi umut dedi ya

tuğçe ülkem için kart çeker misin

Gel canım bu seni ...

Gülümse ki.. Senin mutlu bakan umutla bakan gözlerin başkalarını mutlu etmesin. Umutsuzluğa yer yok.

Bende durumdan hoşnut değilim. Siyasi konularda çevremle aynı fikirde olmadım ve bu fikirlerle başkalarının gözünde fişlenmiş gibi hissettim için bahsetmek bile istemiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Ben hiç bir dostumla bu siyasi konular yüzünden aramın bozulmasını istemem. O yüzden ikili polemiğe girmeden fikirlerimi söylerim. ............ ........

Son düzenleme:
sende hoş geldin mavili nasılsın..
evet güzel bir heyecan kızlar, darısı sizlere yazarım tabisi ama alışveriş yaparken yazılıyor mu onu duymadım.
ama nişan ertesi kuaförde yazıcam hepinizi

pardon petunya ben sanırım kalpleri gördüm... gerçekten sanki kuş gibiydi .. :44:

mühim değil tatlım, bende explorer kullandığım için net göremedim, yanlış anladım:26: chrome dan baktım.
ama filozofunkileri çok net görüyorum yani bilemiyorum .

nişan alışverişi esnasında ayakkabı altına yazma olanını ben çıkardım

[video]http://www.izlesene.com/video/burcu-gunes-gul-kokusu/6924320#[/video]

Son düzenleme:
sende hoş geldin mavili nasılsın..
evet güzel bir heyecan kızlar, darısı sizlere yazarım tabisi ama alışveriş yaparken yazılıyor mu onu duymadım.
ama nişan ertesi kuaförde yazıcam hepinizi
nicklerimizi mi yazacaksın.
ben inanmam böyle şeylere ama eğlencesine yaz tabii. :)

[video]http://www.izlesene.com/video/burcu-gunes-biz-aski-meleklerden-caldik/243099#[/video]

Bende kimseden istemedim ama bir deneyelim isimlerimizi artık sana özelden yazarız

bende pek inanmam ama eğlencesine yazıcam.. hem niye ayak altına yazılır ki, baş üstüne duvağa filan yazılmalı ayıp değil mi
challenger; yazarım tabisi neden olmasın.. iyi akşamlar kızlar görüşürüz ..

Son düzenleme:
selam bacılar. ben evlenmek istiyorum bir kaç aydır göremdiğim rakadaşla karşılaştım sevgilisi evlenme teklifi etmiş tektaş falan muhabbet sizin ne zaman olacak dedi çok koydu ya insanlara bitti demesi

ben bu çocuğu hala seviyor muyum ki ? aklıma geliyor sürekli ama başkası olmadı için mi yoksa sadece anılar mı ayy yoruldum bu işlerden

iyi geceler durgun burası şu sıralar seviyorum la sizi bebeler

( behzat ç izleye izleye bu hale geldim )

sen neyi seçeceksin canım? limon çiçeklerini mi?
Teşekkür ederim.

günaydın umutsuz mutsuz hayalkırıklığıyla başlayan bir gün oldu

erken uyumuştum akşam aslında tahmin ettiğim gibi ama içimden bi ses bi umut dedi ya

tuğçe ülkem için kart çeker misin

Ben de sabah 6 ya kadar oturdum canım. Ankara için umudum vardı. fakat uyandığımda üzücü haberi aldım.
türkiye için yardım edileceğini söylüyor kart canım.
ve dileğimizin olacağını söylüyor.
dileğimiz en hayırlı zamanda gerçekleşecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…