- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.941
İkili ilişkinde siyaset yüzünden mi ayrıldın?
Senin bir konun olduğunu bilmiyordum. Şu anda işim var sonra bakacağım inşallah tüm sayfalara.
boş ver, öylesi olmasın daha iyi.evet.
sevgilim onun gibi düşünmediğim ve onun gibi at gözlüğü takan bir bağnaz olmadığım için tekmeyi vurdu hehehe
Senin bir konun olduğunu bilmiyordum. Şu anda işim var sonra bakacağım inşallah tüm sayfalara.
boş ver, öylesi olmasın daha iyi.şimdiki sevgilinle nasıl gidiyor?
bence altın rengi süper ama elegantta ağır durabılır.
Aaa! O mu?Sevgilim yok ki. Terketti işte beni. 4 aydır beraberdik.
Bence pişman oldu ama affetmicemi bildiği için aramıyor. ilk günlerde arasa özür dilese belki affederdim ama artık hiçbişi eskisi gibi olmaz.
Ne demek? Kapımız açık herkese...Evliler gelemiyor mu söhbete
Aaa! O mu?
Neyse boş ver. Yenisine bereket.
Ne demek? Kapımız açık herkese...
Günaydın Limon,
diğer yorumuna istinaden yazıyorum, bence sizin ilişkiniz bittikabul etmek zor biliyorum ama tekrar başlarsan bşylerin değişeceğini sanmıyorum.
sürekli onu düşünmeye ve sevmeye programlanmış beynin ve kalbin..
onu düşünüyor olman alışkanlık ..
olabilir.. -Not: az biraz sert yazmışım ama.. böyle hissettim :))-
herkesin sizden ciddi bir ilerleme beklerken bitmesi evet üzücü
mutfaktaki ağırlıklı renklerin neler ona göre yorum yapmak daha kolay olacak. uyum açısından. ben iki rengi de sevdim ama hayalim kıpkırmızı bir mutfakEki Görüntüle 1047207 Eki Görüntüle 1047206
kızlar mutfağınız için hangisini tercih ederdiniz?
Mürdüm dediğinizi duyar gibiyim ama altın rengi daha şık geliyor gözüme . :44:
kızlar pazar günü kurabiye yaptım çok güzel oldu mutlaka deneyin derim herkes bayıldı bütün komşular tarifini aldı:)
haklısın beynime baştan yükleme yapmalıyım 2008in kasımından beri başkasına bakmadım. önce platonik sonra ilişki derken yıllar geçti nası normale dönülür ona bakıyorum iyim genel olrak öyle yas tutmuyorum şimdi ama aşk sevgi vs deyince direk o aklıma geliyor . canım bu hiç sert değil arkadaşlarım yakında dövecek beni
çok sağol ilgin için
mutfaktaki ağırlıklı renklerin neler ona göre yorum yapmak daha kolay olacak. uyum açısından. ben iki rengi de sevdim ama hayalim kıpkırmızı bir mutfaknormalde çok sevmem ama mutfakta bayılıyorum. ilk dönem çeyiz araştırmıştım baya
baıyrum şu an kuzum
bak bakalım kuzucuk beğenicekmisin:)
Eki Görüntüle 1047207 Eki Görüntüle 1047206
kızlar mutfağınız için hangisini tercih ederdiniz?
Mürdüm dediğinizi duyar gibiyim ama altın rengi daha şık geliyor gözüme . :44:
Ben varım
bence de altın rengi.
aslıcımmmcımcımcım
selam limlimlimilimiley
şu sıra çok yoğunum,yorgunum,pek giremiyorum.
nasılsın.
bende çok yoğun ve yorgunum ailem hala gelmedi 1 ay oldu ev iş misafir derken ölüyorum
gelmeye niyetleri yok mu sizinkilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?