30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam lim nasılsın,diyet yolunda gidiyor anlaşılan

geçen hazfa bozdum ve 500 grm aldım bu hafta bakalım bakalım inş veririm azıcık

iyi gibiyim canım koşturmacayla geziyor okulda lokma döküldü falan eğlenceliydi çocuklarla takılmaca yemece içmece

geçen hazfa bozdum ve 500 grm aldım bu hafta bakalım bakalım inş veririm azıcık

iyi gibiyim canım koşturmacayla geziyor okulda lokma döküldü falan eğlenceliydi çocuklarla takılmaca yemece içmece

sizin okulda sürekli bir etkinlik oluyor,ben de geleyim

sizin okulda sürekli bir etkinlik oluyor,ben de geleyim

gel kuzum gel ilçedeyiz küçük bi yer çocukların öle kafe avm şansı yok yani. parti vs şeyleri okulda ayarlamaya çalışıyoruz. konusunda ileriye giden ya da beden vs dersleri daha eğlenceli yapmaya çalışıyoruz. çocuklar aç özledim keretaları bi sevesim geldi

ben seni ilde çalışıyor sanıyordum,zor olmuyor mu gidip gelmek ilçeye her gün ya da ilçede mi yaşıyorsun...

ben seni ilde çalışıyor sanıyordum,zor olmuyor mu gidip gelmek ilçeye her gün ya da ilçede mi yaşıyorsun...

memlektiim ilçesi diye babamın zoruyla yazmıştım alıştım artık ya zor gelse de evde ailenle olmak yetiyorde artıyor

ildeyim canım ben

hadi ya,şaşırdım ve onlar için çok sevindim gerçekten,inşallah çok mutlu olurlar
teşekkürler canım.

İnşallah canım.
Darısı sizlerin başına hayırlısıyla.

turkuazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
turkuaz işe girdi,bizi unuttu:2:

Canımmm
Ben özledim seni kıs.
Anacım çok yoğun mesaiye kalıyorum sürekli. Hatta eve iş getirdim bugün.
Hangi birinü yapcam bilemedim herkes beni beklemiş sanırım.

Tuğçemmmm

Kızlar bu gece cuma oldu.
Hepimizi hayırlı kısmetlerimiz bulsun înş.
Dualarımız tez zamanda kabul olsun inş. Amin.
Beni dualarınızdan eksik etmeyin.
Petu sana gödercemö cnm mail adresimi.

canımmm...
Ben de yoğunum senin gibi.
Amin inşallah... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…