30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Turkoom nası memnun musun inş hayırlı binyerdir semin için. Tatmin edici mi işin şimdilik dicem yopunluktan ölüyormuşsum

Turkoom nası memnun musun inş hayırlı binyerdir semin için. Tatmin edici mi işin şimdilik dicem yopunluktan ölüyormuşsum

LİMoşşşş
Cnm geçici olcak gibi benim için.
Çok yükleniyorlar inan hiç nefes almadan çalışıyorum
Hemde ne dügün bilg var nede düzgün sistemleri.
Yani görsen film gibi traji komik
Bakalım şimdi mecbur katlancam.
Piyasa biraz düzelince bir daha aramaya başlıcam.
Üzgünüm tabii burayı istemiştim.
İş ayrı bir sorun cnm bir kişi varki oda ayrı. Hazmedemiyır insanlar kendilerinden daha iyi bilen olunca.
Böle bişi soruyorsun dedim ya diyor.
İyide dünya şey dedi. Makinamıyım ben. Bide müdürün yanında yapıyorkî hani dedim anlamıyor tarzında.
Bende tavrımı koyuyorum dünün çocuğuna ezdirmem kendimi.
Çok parlak değil ilk günlerden durum mlesef.

Canım her ortamda her işte vr öle insanlar ben i .lk yılımda o kadar çok ağladım ki artık cevap veriyorım düşün müdür dışında kimsr amirim diil benim işimden anlamazlar ama yorum laf çok. Boşvet sen kısa sürelide olsa ispat edersin sen kendini peki yükselme vs şansın var mo varsa katlan derim. İnş iyi şeyler olur senin için

sen ne yapıyorsan onu gönderiyorum derken işleri oluyor,yalnız kaldığım oluyor bazen.

benim yaptıklarımı mı yapıyosunnnnnn

temizlik yemek çaamaşır kuzenler arkadaşlar öle sevgilim olaydı eve atardım

İnşallah canım.
Darısı sizlerin başına hayırlısıyla.

İnşallah canım. Teşekkürler:))).

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmm...
Ben de yoğunum senin gibi.
Amin inşallah... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

bir de eskisi gibi eve gelince hazır yemek olsa daha da güzel olacak ama az kaldı sabret

Selam kızlar...

Aslıcım,Angelim,Lmoncum,Turkuazım ve yeni katılıan arkadaşım szag selamlar herkese....

Allah dualarımızı kabule etsin inşallah.

Selam kızlar...

Aslıcım,Angelim,Lmoncum,Turkuazım ve yeni katılıan arkadaşım szag selamlar herkese....

Allah dualarımızı kabule etsin inşallah.

Herkese hayırlı cumalar. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

H​

Cnm buraya kendi seviyemde daha alta girdim.
Yükselme olmaz sanırım küçük şirket.
Zaten başta dediler pozisyon memnun edermi diye.
İşsiz kalmıyim diye etmez dedim geçtim.
Bakalım hayırlısı.

Turkuazcım hoş geldin tatlım...

çalış paranı at cebine ...

tekrar güzel bir iş bulursun sana uygun...

sizle konuşmayı özledim ailem 5 haftadır yok hem ev hem okul derken hiç vaktim olmuyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…