30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bu gidişle senin hepimizden önce olur,bak gör

canım onla hiç ilgisi yok biliyo musun . benim algım açıkken bişi olmaz ne zaman keni içime gömülsem oluyor

hiç beklemediğim anda bulsun ya ben sevgilimi geri istiyorum aslında başka hiç bi haltta gözüm yok püff

eskisiyle olamayacağına,olsaydı bile mutsuz olacağına kesin kanaat getirdiysen artık önüne bakmalısın...

eskisiyle olamayacağına,olsaydı bile mutsuz olacağına kesin kanaat getirdiysen artık önüne bakmalısın...

o yüzden ya bu kadar çabam kafamı dağıtmak ve ondan başka insanların olduğunu kendi gözüme sokyyorum. unuttum mu hayaır ama artık çok acımıyor mantığıma ve kalbime yatan iinsanlara bakıyorum

karşı tarafın haberi olmasa da oluyor

her şey gönlünce olsun lim

valla canım herşeye karışır onlar . ne bileyim hayatım böle sürüp gidicek en sonundada birşey yaşayıp görmeden ölücem heralde ..

bir yaştan sonra ders çalışmak epey zor gerçekten.. ben gecen hafta sonu sıyırma noktasındaydım.. birde bilimsel hazırlık dersi olması ayrıca can sıkıntısı.. sınavı göreyim olmadı bırakırım dedim.. mühendislik akademik yapılacak alan değil formül dolu.. lisans bitti mi veda edeceksin .. en azından bunu anladım .. bu kadar zorlanacağımı bilsem başlamazdım. ama bırakınca hocalar üzülecek gibi geliyor devam ediyorum bir şekilde...

Çok yoruldum üşüdüm ya la ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gübaydınlar hatunlar taze nişanlımız hala teşrüf etmemiş petuu ayrıntıları ve fotoları bekliyoruz ayakabbının alrına bak kimkerin isimler uçmuş

günaydın kızlar...
Tam bugün evlilikle ilgili bişey düşünmücem diyon hoop birinin nişan haberi geliyo üniversite bitmeden nişanlanıyolar bu ne hız ya pöfff
hoş geldin.

Ben de çok arkadaşımı evlendirdim. Bana bulaşan evleniyor.

benim bir arkadaşım mantık evliliği yaptı,gayet mutlu...ama ben yine de aşk diyorum...
Ben de! Mantıklı hayırlı bir adama aşk. Gönlüme göre karşılıklı.

kızlar nasılsınız dahil olabilir miyim ... bekarlar topğine ...
Hoş geldin. Davetime icap ettiğin için sağ ol.

dört yaş farkla beni anlatıyorsun. dört yaş büyüğüm senden!

3000. sayfamız hayırlı olsun bu arada
3000. sayfaya yetişemeyeceğimi ama senin kutlayacağını biliyordum.
1000. sayfayı sen kutlamışsın, 2000. sayfayı ben, 3000. sayfayı sen! beni bekle 4000. sayfa.
Yalnız sayfalarımız artık hızlı ilerliyor. :118:
20.01.2014 de 2000. sayfadaymışız.
Bunda biraz katkım olduğunu düşünüyor kendimle de gurur duyuyorum.
Herkesi davet ediyorum buraya. Arkadaşlar da sayfalar da çoğalıyor.

Bende duygusala bagliyorum. Sinirli oluyorum. Ayva dana ne kiz. Bende içeyim
O kadar ot kök bilirim. AYVADANA'yı ilk kez duydum.

canım civanperçemi olarakda geçiyomuş googleden baktım şimdi :d bi nette arat
Civanperçemi çok acı ya. Bir de kan şekerini düşürüyor. Birkaç kez içtim ama devam edemedim.

Deneyim onuda insallah işe yarar. Adaçayı içiyordum önceden. Adeti azalttı iyice. Bende bıraktım.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Ben de ADAÇAYI için kızlar, ben de içiyorum şu anda, diyecektim.
Adet etkilerini hafifletiyormuş , diyecektim.
Kanamayı azaltıyor mu?
Günde kaç fincan içtin peki?
Ben bu hafta günde birer fincan içeyim diyordum. İçmesem mi?

Petunya, neredesin?
Nişan nasıl geçti?
Fotoğraf bekliyoruz...:123::98:

edelim ben 30 yaşında değilim 24 yaşındayım bekarım sohbete hazırım

sen çık dışarı büyüde gel

Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.

beklemeyi bırakalı çok oldu ottan farkım yok ömür tamamlıyorum

ben geldim canım günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…