- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.061
herkese tünaydın
limon demek ki sıra sana geliyor
kuzum ya biri olsun ona da razıyım :d algılarımı daha fazla ne kadar açabilirim bilmiyorum ki
bu gidişle senin hepimizden önce olur,bak gör
canım onla hiç ilgisi yok biliyo musun . benim algım açıkken bişi olmaz ne zaman keni içime gömülsem oluyor
hiç beklemediğim anda bulsun ya ben sevgilimi geri istiyorum aslında başka hiç bi haltta gözüm yok püff
eskisiyle olamayacağına,olsaydı bile mutsuz olacağına kesin kanaat getirdiysen artık önüne bakmalısın...
o yüzden ya bu kadar çabam kafamı dağıtmak ve ondan başka insanların olduğunu kendi gözüme sokyyorum. unuttum mu hayaır ama artık çok acımıyor mantığıma ve kalbime yatan iinsanlara bakıyorum
karşı tarafın haberi olmasa da oluyor
her şey gönlünce olsun lim
Canım afedersün ama eşşek kadar kızsın gerekirse aileni de karşına almalısın işin vat gücün var ben şuna inanıyprım hal verilmez alınır. Kendine yaşam alanı oluşturmalısın. İnş yoluna girer. Git kursa yazıl ona da karışmazlar dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir yaştan sonra ders çalışmak epey zor gerçekten.. ben gecen hafta sonu sıyırma noktasındaydım.. birde bilimsel hazırlık dersi olması ayrıca can sıkıntısı.. sınavı göreyim olmadı bırakırım dedim.. mühendislik akademik yapılacak alan değil formül dolu.. lisans bitti mi veda edeceksin .. en azından bunu anladım .. bu kadar zorlanacağımı bilsem başlamazdım. ama bırakınca hocalar üzülecek gibi geliyor devam ediyorum bir şekilde...Aslim aynen ya bilmiyorumki nasil dayandim ve o an gercekten oyleymis gibi geldi daha kotusu.. tugce Evet yani bi yakinim evlencek gibi hissediyorum ve heyecanla dalis programimi bekliyorum.. bakalim mayis gibi gitcem asli cidden bu okul vs Beni mahvetti beynimi dinlendirmeye ihtiyacim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam aslı nasilsn. :))
hoş geldin.Tam bugün evlilikle ilgili bişey düşünmücem diyon hoop birinin nişan haberi geliyo üniversite bitmeden nişanlanıyolar bu ne hız ya pöfff
Ben de çok arkadaşımı evlendirdim. Bana bulaşan evleniyor.Amin Limon... Aşk ... ah ah gönül istiyor ama keşke aşk kalıcı olsa hep...
Aşk mı mantık mı keşke ikisi de ola... şeytan dürtüyor ...
Bomba gelsin mi bir daha ...
falımda 3 vakte kadaer evlilik var..
Selam brivan...
Ooo benim bekar arkadaşım kalmadı...alıştım artık.... çok beğendiğim kişiyi evlendiririm ben... içim yana yana... ben bekar kalırım ..yada şeytana uyup evlenirim çok detay aramadan... yaparım mantık evliliği... bundan sonra aşık olamam...
Aşık bana yaramadı
Ben de! Mantıklı hayırlı bir adama aşk. Gönlüme göre karşılıklı.benim bir arkadaşım mantık evliliği yaptı,gayet mutlu...ama ben yine de aşk diyorum...
Hoş geldin. Davetime icap ettiğin için sağ ol.kızlar nasılsınız dahil olabilir miyim ... bekarlar topğine ...
dört yaş farkla beni anlatıyorsun. dört yaş büyüğüm senden!yok canım ya benim olmaz sanmam . işten eve evden işe . birde en son abuk sabuk biri çıktı karşıma iyice sinirlerim bozuldu . zaten istediğim biri gelmiyor . yaş 28 oldu . arkadaşlarım hep evlendi gitti . ailemle yaşıyorum . hala 6da eve gel falan çocuk gibi . bare evleneyim kendi evim çocuğum olsun istedim oda olmadı . bugün çok moralim bozuktu .
3000. sayfaya yetişemeyeceğimi ama senin kutlayacağını biliyordum.3000. sayfamız hayırlı olsun bu arada
O kadar ot kök bilirim. AYVADANA'yı ilk kez duydum.Bende duygusala bagliyorum. Sinirli oluyorum. Ayva dana ne kiz. Bende içeyim
Civanperçemi çok acı ya. Bir de kan şekerini düşürüyor. Birkaç kez içtim ama devam edemedim.canım civanperçemi olarakda geçiyomuş googleden baktım şimdi :d bi nette arat
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?Deneyim onuda insallah işe yarar. Adaçayı içiyordum önceden. Adeti azalttı iyice. Bende bıraktım.
edelim ben 30 yaşında değilim 24 yaşındayım bekarım sohbete hazırım
Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.
O kadar ot kök bilirim. AYVADANA'yı ilk kez duydum.
Civanperçemi çok acı ya. Bir de kan şekerini düşürüyor. Birkaç kez içtim ama devam edemedim.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Ben de ADAÇAYI için kızlar, ben de içiyorum şu anda, diyecektim.
Adet etkilerini hafifletiyormuş , diyecektim.
Kanamayı azaltıyor mu?
Günde kaç fincan içtin peki?
Ben bu hafta günde birer fincan içeyim diyordum. İçmesem mi?
Petunya, neredesin?
Nişan nasıl geçti?
Fotoğraf bekliyoruz...:123::98:
Hoş geldin.sen çık dışarı büyüde gel
beklemeyi bırakalı çok oldu ottan farkım yok ömür tamamlıyorum
ben geldim canım günaydın
Hoş geldin.
Annen nasıl oldu?
iyiyim çalışıyorum. sen çalışıyor muydun? neler yapıyorsun?hoşbuldum canımannem malesef hala aynı hastane işlerinden yoruldu sonuç alamayıncada bıraktı buaralar ama tekrar gitmeyi düşünüyo
sen nasılsın
iyiyim çalışıyorum. sen çalışıyor muydun? neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?