30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benim de...
Kardeşim de maliye okuyor. (aöf)
bir yandan iş bakıyoruz da zor ya, artık lisans da yetmiyor.
Yüksek lisans yabancı dil bilmem ne...
çok şey ariyolar...

çıta sürekli yükseliyo insanın ömründen ömür götürüyo ne zaman yaşıycaz yaşımız gibi bilmiyorum hep bi hayat gayesi

Bugun isler cok yogun..
rica ederim canim..hayat nasi gidiyor

nerdesin sen yaaaaaa

kıs anlat bakim kurs nasıl gidiyor vssss
uzun uzun anlat
özledim seni

cnm . bende özledim sen iste yeterki anlatırım hemen
kursta en alt seviyeden başladım sınavına bile girmedim , hocam çok şeker güzel anlatıyor gelicek konulardan bahsediyo az karışık gidiyor
anlamam dediğim sıkıldığım konuları anlıyorum tabi konuşmayı beklemeyin diyor zaten . dersin ortasına kelime sunumu izliyoruz kelime öğrenmek için alakasız kellimeler oluyo genelde ama farklı cümleler kurmamız için iyi oluyo :) ders sonuna doğru
hikaye çevirme basit konular tabi ve alıştırma yapıyoruz.ben sevmeye başladım ingilizceyi yeni kolay olduğu içinmi bilmiyorum
biraz pratik yapmam lazım aöf sınavı , grip derken pek çalışamadım ama üzerinde durucam
bugün işyerinde morelim çok bozuldu artık haketmediğim şeyleri yaşamak istemiyorum oyuzden hakkından gelirim inşallah cnm bunların

sağol filo senin sayende tuğçenin topiği rekora doğru koşuyor

UMUTSUZLUĞA DÜŞEN BAYANLAR,OKUYUN
Herhangi biriniz, ‘Rabbime kaç defa dua ettim de duamı kabul etmedi’ diyerek acele etmedikçe duası kabul edilir.” (Buhârî, "De'avât 22)

canım kitabı okuduğunda yorumunu yazarmısın?

Aslııııııııı

UMUTSUZLUĞA DÜŞEN BAYANLAR,OKUYUN
Herhangi biriniz, ‘Rabbime kaç defa dua ettim de duamı kabul etmedi’ diyerek acele etmedikçe duası kabul edilir.” (Buhârî, "De'avât 22)
Offf ogff elimde değil toplayamıyorum kendimi
Allah ım affetsin içime bana huzur versin inş.

Cnm yaparsın merak etme çalış yeterki.
Hem kendini geliştirir hem meşgale olur sana.
Kafana takacak vakit kalmaz.
Bende ing kursuna gidiyouö.artık sıkı çalışmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…