- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.081
iş falan arıyorsan inşallah bulursun. biz de kız kardeşime iş arıyoruz.malesef çalışmıyorum evdeyim
iş falan arıyorsan inşallah bulursun. biz de kız kardeşime iş arıyoruz.
aynen öyle artık çok zor. senin bölümün neydi?arıyorum ama bulamadım uzun zamandır bi tane oldu oda elimden alındıhayırlısı allah nasipsiz bırakmasın çok zor artık bu işler
aynen öyle artık çok zor. senin bölümün neydi?
muhasebe mi?
benim de...işletme. Keşke başka olsaydı
benim de...
Kardeşim de maliye okuyor. (aöf)
bir yandan iş bakıyoruz da zor ya, artık lisans da yetmiyor.
Yüksek lisans yabancı dil bilmem ne...
çok şey ariyolar...
Hayat bu maalesef, hep bir hayat gayesi olacak.çıta sürekli yükseliyo insanın ömründen ömür götürüyo ne zaman yaşıycaz yaşımız gibi bilmiyorum hep bi hayat gayesi
hoş geldin. anlatsana kendini. :)bir 3 yılım fln da olsa aranıza geldiğimi hissediyorum :) şikayetçi de değilim galba
günaydın kızlar...hoş geldin.
Ben de çok arkadaşımı evlendirdim. Bana bulaşan evleniyor.
Ben de! Mantıklı hayırlı bir adama aşk. Gönlüme göre karşılıklı.
Hoş geldin. Davetime icap ettiğin için sağ ol.
dört yaş farkla beni anlatıyorsun. dört yaş büyüğüm senden!
3000. sayfaya yetişemeyeceğimi ama senin kutlayacağını biliyordum.
1000. sayfayı sen kutlamışsın, 2000. sayfayı ben, 3000. sayfayı sen! beni bekle 4000. sayfa.
Yalnız sayfalarımız artık hızlı ilerliyor. :118:
20.01.2014 de 2000. sayfadaymışız.
Bunda biraz katkım olduğunu düşünüyor kendimle de gurur duyuyorum.
Herkesi davet ediyorum buraya.Arkadaşlar da sayfalar da çoğalıyor.
aynen çalışıyoruz işte... devam yani. başım ağrıyor biraz, yemeği geç yedim de.Bugun isler cok yogun..
rica ederim canim..hayat nasi gidiyor
nerdesin sen yaaaaaa
kıs anlat bakim kurs nasıl gidiyor vssss
uzun uzun anlat
özledim seni
günaydın kızlar...hoş geldin.
Ben de çok arkadaşımı evlendirdim. Bana bulaşan evleniyor.
Ben de! Mantıklı hayırlı bir adama aşk. Gönlüme göre karşılıklı.
Hoş geldin. Davetime icap ettiğin için sağ ol.
dört yaş farkla beni anlatıyorsun. dört yaş büyüğüm senden!
3000. sayfaya yetişemeyeceğimi ama senin kutlayacağını biliyordum.
1000. sayfayı sen kutlamışsın, 2000. sayfayı ben, 3000. sayfayı sen! beni bekle 4000. sayfa.
Yalnız sayfalarımız artık hızlı ilerliyor. :118:
20.01.2014 de 2000. sayfadaymışız.
Bunda biraz katkım olduğunu düşünüyor kendimle de gurur duyuyorum.
Herkesi davet ediyorum buraya.Arkadaşlar da sayfalar da çoğalıyor.
canım kitabı okuduğunda yorumunu yazarmısın?sen de iyi ki varsın Petunyacığım.
Kızlar şu kitabı almayı düşünüyorum.
ŞEBNEM BURCUOĞLU - KOCAN KADAR KONUŞ
"Türkiye'de kadınların DNA'larına kodlanmış olan evlenme saplantısı, ne yazık ki bizim ailede daha yoğun. Millete ailesinden genetik miras olarak mavi göz kalır, bize bu evlenme saplantısı kalmış. 'Sinek kadar eri olanın dağ kadar feri olurmuş' atasözü, anneannem Peyker'in lafıdır. Yani o sözü söyleyen ata, bizzat benim anneannem.
Sözün özü, kocan varsa varsın, yoksa da geçmiş olsun. Hele ki bir de 30'una gelip de bekâr kaldıysan bu dünyada yatacak yerin yok!"
Evli misin?
Ya nişanlı?
Sevgilin var mı?
O da mı yok!
Yaş kaç?
Hmm. Anlaşıldı.
Sen en iyisi bu kitabı bir oku. Yalnız değilsin Türk kızı! Senden çok var -ay bunu da yanlış anlayıp trip atarsın sen şimdi. Yok, öyle demek istemedik. Ailen, çevren, eşin-dostun-arkadaşınkankan, hepsi evlilik lafı ediyor değil mi? Ama zor iş.
Koca bulmak ÇOK zor iş arkadaş
(Tanıtım Bülteninden)
Aslıııııııııturkuazzzzzzzz
Offf ogff elimde değil toplayamıyorum kendimiUMUTSUZLUĞA DÜŞEN BAYANLAR,OKUYUN
Herhangi biriniz, Rabbime kaç defa dua ettim de duamı kabul etmedi diyerek acele etmedikçe duası kabul edilir. (Buhârî, "De'avât 22)
cnm . bende özledim sen iste yeterki anlatırım hemen
kursta en alt seviyeden başladım sınavına bile girmedim , hocam çok şeker güzel anlatıyor gelicek konulardan bahsediyo az karışık gidiyor
anlamam dediğim sıkıldığım konuları anlıyorum tabi konuşmayı beklemeyin diyor zaten . dersin ortasına kelime sunumu izliyoruz kelime öğrenmek için alakasız kellimeler oluyo genelde ama farklı cümleler kurmamız için iyi oluyo :) ders sonuna doğru
hikaye çevirme basit konular tabi ve alıştırma yapıyoruz.ben sevmeye başladım ingilizceyi yeni kolay olduğu içinmi bilmiyorum
biraz pratik yapmam lazım aöf sınavı , grip derken pek çalışamadım ama üzerinde durucam
bugün işyerinde morelim çok bozuldu artık haketmediğim şeyleri yaşamak istemiyorum oyuzden hakkından gelirim inşallah cnm bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?