30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Deneyim onuda insallah işe yarar. Adaçayı içiyordum önceden. Adeti azalttı iyice. Bende bıraktım.

tünaydınnnnnnnn

herked regli mi topicde
ben de regliyim gece sıcak su torbası ile yattım ama kafam bir dünya kaç gündür saçma rüylar görüyorum rahat uyuyamıyorum
ben regl döneminde özellikle ilk gün papatya çayı içiyorum sakinleştiriyor ağrıları biraz...

canım ben mühendislik kökenli olduğum halde kötü oldum eski üni. denemlerim gel di aklıma iyiki 20 li yasların basında üni. yoksa çekilmez ya..

ıyıkı..yoksa gerçekten cekılmezdı.

Kesinlikle haklısın zor geliyor derse oturunca şimdi film izleyebilir yada dışarı çıkıp gezebilir fotoğraf çekebilirdin diyorum kendimle iç savaş veriyorum dersten çok bu ikilem yoruyor beni

Canım sen bu adam olmazsa başkası da olur diyo musun? Umut hayal hedef tamam da boş bi kız değilsin oray gidince ev kızı olmayacaksın sonuçta. ya aile önemli onlardan uzakta yapabilir misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben üniyi 3. Yılımda kazandım düz lise mezunuyum ilk yılımda kszansam bile 2009 mezunu olurdum anca cidden huzlısın

canım o olmazsa başkası olur dıyemıyorum cunku herkesle onu kıyaslıyorum ve o daha ağır basıyor.

oraya gıdınce bır sure çalışamayacağım malesef bu sebeple kafam allak bullak.

ben zaten aılemden ayrı yaşıyorum 1.5-2 ayda bır goruyorum oraya da gelırler onda sıkıntı yokta ben kendı gelecegım ıle onunla bırlıkte gelecek arasında kalmış durumdayım tek problem bızde bu.

ben lıseden mezun olur olmaz başladım bılmıyorumkı.. 2008 mezunuyum cıdden.

iyice düşünüp karar vermek gerek o zaman her 2 şıkkı da düşünüp hangisinde daha mutlu olurum.. kendi adıma su an yönetici konumundayım ama normal bir mühendis olup seven sevdiğim bir adamla mutlu yaşamayı tercih ederim doğrusu.. seni ne mutlu eder onu düşün.. gönlünce olur inşallah gelişmeler..

Yok inanamak diil kuzum ben geç kaldım birazcık

Canım şu var bşreyselliğe çok alışınca da zor geliyoe biriyle hayatını bütünleştirmek ki sen ülke değiiitireceksin. Kalbim git diyo mantığım düşün taşın

Ben adını ayva dana diye biliyordum adet ağrılatına ve kadınlara iyi geliyo. İçilmeli yani

Ben de ilk kez duydum diyordum. İkisi aynı şey miymiş?

bu arada AKKAN26 için 2.üyelik yazıyor... :26:

merhaba kızlar nasılsınız, mutlu günler herkese..
herşey çok güzeldi kii bi aksilik olmadı çok şükür.
akşamdan yazdım zaten isimlerinizi ayakkabı altına
kuaföre gittik, resim çekildik, yemek yedik, hava çok güzeldi
sonra salona gittik. :123: hoşlama faslı filan, tören başladı.

herşey çok güzeldi ve çok çabuk bitti kızlar. çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı

Son düzenleme:
resimler elime ulaşmadı, gelsin atacağım birkaç tane..

hala yorgunluğu atamadım, işlerim birikmiş onlarla uğraşıyorum bu arada sizler nasılsınız kızlar ??

özledim sizleri

çok teşekkürler filozof prenses güzel dileklerin için.. geçti bitti çok şükür

sevındım cnm gercekten bende havayı görünce sabahtan dedım şükürler olsun petunyanın nişanı ıyı havada olacak Allahtan cuma gıbı yağmadı.

kımlerın ısmı sılındı bakalım? super geçmesine cok sevındım cnm

teşekkürler Challenger, ayakkabımın birinin tekinin altına sizleri yazdım ama hiç bakmadım o tekine :26: o yüzden bilemiyrom canım, akşam bakıp fotosunu atıcam artık

teşekkürler Challenger, ayakkabımın birinin tekinin altına sizleri yazdım ama hiç bakmadım o tekine :26: o yüzden bilemiyrom canım, akşam bakıp fotosunu atıcam artık

yaa asıl bakman gereken seyı bakmamışsın dermişim nişan yuzuklerınız takıldıktan sonra hangı muzık çaldı? nasıl heyecanlandınmı cok anlat yaw detayları bızler merak edıyoruz burada.

Her şeyin güzel geçmesine sevindim.

Fotoğrafları dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…