- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.141
Deneyim onuda insallah işe yarar. Adaçayı içiyordum önceden. Adeti azalttı iyice. Bende bıraktım.
ben regl döneminde özellikle ilk gün papatya çayı içiyorum sakinleştiriyor ağrıları biraz...tünaydınnnnnnnn
herked regli mi topicde
ben de regliyim gece sıcak su torbası ile yattım ama kafam bir dünya kaç gündür saçma rüylar görüyorum rahat uyuyamıyorum
canım ben mühendislik kökenli olduğum halde kötü oldum eski üni. denemlerim gel di aklıma iyiki 20 li yasların basında üni. yoksa çekilmez ya..ceren malesef ben birde mühendislik kökenlı degılım ve muhendıslık yonetımınde ve kendı alanım olan tedarik zincirinden ortak dersler alarak yapmaya çalışıyorum sıyırma noktasına geldımbenım bırakma lüksümde yok malesef her türlü gitsemde gitmesemde parayı ödemek zorundayım.
ben regl döneminde özellikle ilk gün papatya çayı içiyorum sakinleştiriyor ağrıları biraz...
canım ben mühendislik kökenli olduğum halde kötü oldum eski üni. denemlerim gel di aklıma iyiki 20 li yasların basında üni. yoksa çekilmez ya..
Kesinlikle haklısın zor geliyor derse oturunca şimdi film izleyebilir yada dışarı çıkıp gezebilir fotoğraf çekebilirdin diyorum kendimle iç savaş veriyorum dersten çok bu ikilem yoruyor beniama canım ben mezun olalı ve iş hayatına başlayalı 6 sene oldu diyebılırım 6 sene sonra tekrar derslere başlamak cok zor..Allah ıkımızınde yardımcısı olsun.Oturupta akşamları ders çalışmak ,sunum hazırlamak cok zor gelıyor.
bence de babana söyleyebiliyorsan yapsın en garantisi.. hem kimse olmadığını öğrenmiş olurlar..
canım orada cok rahat ınanılmaz derecede evet cok çalışıyor ama orada farklı bır dünya kurmuş eğer orada turkıyeye gelmesını saymazsak 8 yıldır rusyada yanı yaşamının 1/3unu orada geçirmiş.gelmiş turkıyede yapamamış geri dönmüş ben turkıyede o toplum yapısıyla,o ısten her gun ısten ayrılma korkusuyla yapamam dıyor.. ve orada gerçekten hedeflerı var ve önü cok açık.. altında bır suru mühendıs var ve bu onu tatmın edıyor,hırs yapmış durumda orada ve orada herkesın bırbırıne saygı gostermesını sevıyor.buyuzden de turkyeye donmek ıstemıyor bırde petesde dunyanın 10.cu büyük sehrınde ıstanbulda onu bağlayan bsyde yok yanı iş,güç vs hersey orada olunca.sevdıklerını uzakta bırakmayı öğrenmiş zaten yıllar oncesınde duygularını gömmüş oyle yola bakmış.bılmıyorum.
ya gıderım gıtmesıne de benım kendı umutlarım,hayallerım ,hedeflerım nolcak? işte tam bu aşamadayım oda bunun farkında ve zorlamamak ıcın sessiz kalıyor.
ya ekledık konuştukta ıste o tam bu psıkolojıde aptal gıbı ne dıyımkı dıye bana soruyor.. zor onun tarafından bakıncada benım tarafımdan bakıncada.
lımon ben bıraz erkencıyım:) 2008 mezunuyum hızlı gıttım galıba:)
Canım sen bu adam olmazsa başkası da olur diyo musun? Umut hayal hedef tamam da boş bi kız değilsin oray gidince ev kızı olmayacaksın sonuçta. ya aile önemli onlardan uzakta yapabilir misin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyice düşünüp karar vermek gerek o zaman her 2 şıkkı da düşünüp hangisinde daha mutlu olurum.. kendi adıma su an yönetici konumundayım ama normal bir mühendis olup seven sevdiğim bir adamla mutlu yaşamayı tercih ederim doğrusu.. seni ne mutlu eder onu düşün.. gönlünce olur inşallah gelişmeler..ya ekledık konuştukta ıste o tam bu psıkolojıde aptal gıbı ne dıyımkı dıye bana soruyor.. zor onun tarafından bakıncada benım tarafımdan bakıncada.
lımon ben bıraz erkencıyım:) 2008 mezunuyum hızlı gıttım galıba:)
ne işe yarıyor cıvanperçemi mavilim?
canım o olmazsa başkası olur dıyemıyorum cunku herkesle onu kıyaslıyorum ve o daha ağır basıyor.
oraya gıdınce bır sure çalışamayacağım malesef bu sebeple kafam allak bullak.
ben zaten aılemden ayrı yaşıyorum 1.5-2 ayda bır goruyorum oraya da gelırler onda sıkıntı yokta ben kendı gelecegım ıle onunla bırlıkte gelecek arasında kalmış durumdayım tek problem bızde bu.
ben lıseden mezun olur olmaz başladım bılmıyorumkı.. 2008 mezunuyum cıdden.
Ben adını ayva dana diye biliyordum adet ağrılatına ve kadınlara iyi geliyo. İçilmeli yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de ilk kez duydum diyordum. İkisi aynı şey miymiş?O kadar ot kök bilirim. AYVADANA'yı ilk kez duydum.
Civanperçemi çok acı ya. Bir de kan şekerini düşürüyor. Birkaç kez içtim ama devam edemedim.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Ben de ADAÇAYI için kızlar, ben de içiyorum şu anda, diyecektim.
Adet etkilerini hafifletiyormuş , diyecektim.
Kanamayı azaltıyor mu?
Günde kaç fincan içtin peki?
Ben bu hafta günde birer fincan içeyim diyordum. İçmesem mi?
Petunya, neredesin?
Nişan nasıl geçti?
Fotoğraf bekliyoruz...:123::98:
resimler elime ulaşmadı, gelsin atacağım birkaç tane..
hala yorgunluğu atamadım, işlerim birikmiş onlarla uğraşıyorum bu arada sizler nasılsınız kızlar ??
özledim sizleri
Ben de çok güzel yapamıyorum sanki, fakat yapa yapa alıştım.
Çok severim zira...
Herkese iyi akşamlar...
Mutlu yarınlar...
Toparlanayım ben!
Petunyacığım; dua ettim sana, inşallah nişanın gönlüne göre güzel geçer. Şansın bol olsun canım.
merhaba kızlarnasılsınız, mutlu günler herkese..
herşey çok güzeldi kiibi aksilik olmadı çok şükür.
akşamdan yazdım zaten isimlerinizi ayakkabı altına
kuaföre gittik, resim çekildik, yemek yedik, hava çok güzeldi
sonra salona gittik. :123: hoşlama faslı filan, tören başladı.
herşey çok güzeldi ve çok çabuk bitti kızlar. çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı
kımlerın ısmı sılındı bakalım?super geçmesine cok sevındım cnm
sevındım cnm gercekten bende havayı görünce sabahtan dedım şükürler olsun petunyanın nişanı ıyı havada olacak Allahtan cuma gıbı yağmadı.
teşekkürler Challenger, ayakkabımın birinin tekinin altına sizleri yazdım ama hiç bakmadım o tekine :26: o yüzden bilemiyrom canım, akşam bakıp fotosunu atıcam artık
Her şeyin güzel geçmesine sevindim.merhaba kızlarnasılsınız, mutlu günler herkese..
herşey çok güzeldi kiibi aksilik olmadı çok şükür.
akşamdan yazdım zaten isimlerinizi ayakkabı altına
kuaföre gittik, resim çekildik, yemek yedik, hava çok güzeldi
sonra salona gittik. :123: hoşlama faslı filan, tören başladı.
herşey çok güzeldi ve çok çabuk bitti kızlar. çok şükür bir sıkıntı yaşanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?