- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.621
güle güle Petunya. Hafta sonu çalışıyor musun?
Taze nişanlılar gezecek mi?
Kızlar Selam
ilk sınavlarm bitti ,sınavda ne yaptm hatrlamyorum bile okadar kafam karık, çok yoruldum sınavlardan
Hazirandaki snavlarda bitsin çok ağar dersler geldi bu dönem cidden yoruldum
işyeri ayrı bir gerdi bu ara beni,kötü insanlardan cidden yoruldum ,bazen boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor
çalışmadım canım, c.tesi annemle, dün nişanlımla birlikteydim. hava da çok güzeldi
günaydın kızlarkeyifli, bereketli bir hafta diliyorum hepinize şimdiden kolay gelsin
merakla beliyorumİnşallah canım nasipse yollıycam.
Sana da iyi geceler.
evet ..merakla bekliyoruz şimdiden
herkese iyi geceler
Teşekkür ederim canım ..
ben çok güzel gececeğine eminim sadece çok yorucu oluyor kardeşimden biliyorum olumlu düşün olumsuzlukları kafandan uzaklaştır cnm..seni gelinlikle çok merak ediyorum:)
Meslektaş heö avantaj hem dezavantaj. Ben kritersiz kaldım yaban ellerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende aradığım erkekteki kriterleri yazayım mi kizlar?:)) gerçi pek ümidim yok benim 2. Evlilik için. Sanirim olmayacak. Çocuk icin isterim istersem zaten. Öncelikle sorumluluk sahibi olsun. Evin yükünü gerektiğinde tümüyle sirtlabilecek olmali. Dürüstlük en önemli 2. Kriter. 3. Ise yanima yakismasi, bakimli ve temiz olmasi oturmasini kalkmasını konusmasini bilen biri olmasi. Tip ve entellektüel birikim konusundaki takintilarimi tümüyle astim diyebilirim. Zaten su an görüştüğüm beyaz tenli kumral değil düpedüz esmer. Hatta arap asilli bir Türk. Yani aslolan sevgi bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
Yorgunum kursdan çıktım
Tuğçem Allah hayırlı mesut bahtiyar etsin inş. Amin
Bana aşk için kafamda olan soru işareti için kart çeker misin?
Saol cnm mucksss
http://www.dailymotion.com/video/xc9azq_muzeyyen-senar-kimseye-etmem-sikaye_music
kimseye etmem şikayet ah ulan ahhh
Çok severim bu şarkıyı...
Kimseye etmem şikayet! Ağlarım ben halime... Titrerim mücrim gibi, baktıkça istikbalime...
Günaydın. Nasılsın Mavilim?bende çok severim filozofum)
hoşgeldin tatlım
günaydın..
Günaydın. Nasılsın Mavilim?
aaa! nasıl oldu?çok daha iyiyim canım ya. geçen hafta kulaklarım kötüydü ama bugün çok iyi.
pazar pazar elimi yaktım. annemin bebeği oldum orarı daha güzeldi.
aaa! nasıl oldu?
geçmiş olsun.
Yumurta akı sür öyle bir durumda. Tabii Allah tekrar mecbur etmesin.Annişim :) fırına borcam sürmüş 4 börek için ..
Bende dışardan geldim . masaya koyayım dedim tutmamla parmaklarımı yakmam bir oldu . iki elimde tutdum ama birini hemen çekmişim ikinci elimle ocağa attım yapıştı resmen. hemen hissetmedim ama krem aldı sancıyı ... neyse 5-10 dk geçmiş fırından çıkalı...
Mantıkta önemli ama aşk olmadan evlillik olmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Evleneceğiniz kişiyi içinizin alması lazım.bence de ..
bende mantıkla yaklaştığım kimseler oldu. Sürekli içime sinmeyen şeyler oldu. Aşk evliliği kısa süreli olur diyorlar. Mantık evliliği bana göre değil yaaa. ben gerçekten aşık olmadığım adamla yuva kuramam.
Zaten benim seçimlerim hep mantıksız ...Mantık insanıyım ama nerde mantıksız aşk var ben oradayım
Canım çok çok geçmiş olsun..çok daha iyiyim canım ya. geçen hafta kulaklarım kötüydü ama bugün çok iyi.
pazar pazar elimi yaktım. annemin bebeği oldum orarı daha güzeldi.
Katılıyorum.Mantıkta önemli ama aşk olmadan evlillik olmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Evleneceğiniz kişiyi içinizin alması lazım.
...
Katılıyorum.
Hem mantığına uymalı hem de aşk olmalı. Zaten yüzde yüz uymaz ama seversen bazı şeyleri görmezden gelirsin.
Haksız mıyım?
Yumurta akı sür öyle bir durumda. Tabii Allah tekrar mecbur etmesin.
Amin! Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.haklısın Filozofum.. sevmediğin biriyle mantıklı yaşayıp ne yapacaksın. Ben biliyorum kendimi %80 aşık olmadan evlenmem... Çok mutsuz olurum... ilerde severim diyede evlenemem.
karmaşık şeyler aslında.
Arkadaşım tanıştırdığı çocuk halen itici geliyor... nerde sevmediğim arkadaşım var onların arkadaşı yaa... ilk görüşte itici gelmesinden belliydi zaten
hiç işim olmaz... Allah herkese hayorlı kısmetler versin..
kıskannnçççç göbüklü
herkese selammmm
filozofum Allah razı olsun canım duaların için. inş ferahlara çıkarım en yakın zamanda.
challenger cığım; sana bahsetmiştim ya o klasik sorunlar devam birde iş açısından vs vs çok sorun.
herkes birbirine atar yapıyor enterasan bişi yani ... yazsam şu bir kaç haftalık yaşadıklarımı gülersin bir yerinle komik ama sinir bozucu
yavrularrr herkesler iyidir inş... :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?