30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar Selam
ilk sınavlarm bitti ,sınavda ne yaptm hatrlamyorum bile okadar kafam karık, çok yoruldum sınavlardan
Hazirandaki snavlarda bitsin çok ağar dersler geldi bu dönem cidden yoruldum
işyeri ayrı bir gerdi bu ara beni,kötü insanlardan cidden yoruldum ,bazen boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor

başarılar dilerim Deniz Allah mukafatını verir. Kalbini ferah tut.

çalışmadım canım, c.tesi annemle, dün nişanlımla birlikteydim. hava da çok güzeldi

günaydın kızlar keyifli, bereketli bir hafta diliyorum hepinize şimdiden kolay gelsin

merhaba PEtunyacım...

İnşallah canım nasipse yollıycam.
Sana da iyi geceler.
merakla beliyorum
)
merakla bekliyoruz şimdiden
herkese iyi geceler
evet ..

Selam Aslıcan napıyosun...
Teşekkür ederim canım ..
ben çok güzel gececeğine eminim sadece çok yorucu oluyor kardeşimden biliyorum olumlu düşün olumsuzlukları kafandan uzaklaştır cnm..seni gelinlikle çok merak ediyorum:)

Cerencim selam

Merhaba kızlar .. Hafta sonu nete gelmedim.
BAşıma ufak bir kaza geldi

Yürüyüş yaptın geldim. Bizim aile yeni kalkmış .. Ocak üzerinde borcam ve börekler var . bende alıp masaya koyayım dedim. almamla ellerimin yanması ve benim onu fırlatmam bir oldu. meğer annem fırına börekleri ısıtmak için atmış. ekmekli pizza yapmış ve o sıcağına borcamı atmış... ben yakmasam babam yakacakmış... hepsi almayı ve masaya koymayı planlamış ama işde ilk düşünmeden alan ben oldum. bırakamadım da yapıştı resmen ...sağ elimin 3 parmağı yandı soğuk su ve krem 3-4 saat kaldı.

Annemin küçük bebeği oldum valla.iki elde yandı ama sağ el daha çok yanmış :))))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün hava çok güzeldi, bende sınavdan sonra erkek arkadaşımı zorlaya zorlaya dışarı çıkardım. ama sonuçta ikimizde güzel zaman geçirdik fethipaşa korusunda..
Pazar günki sınav zorladı.Bakalım merakla bekliyorum sonucları

Meslektaş heö avantaj hem dezavantaj. Ben kritersiz kaldım yaban ellerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş deneyimlerini bir kenara at. Herkes bir olmaz. İçinden geçen beğeni varsa %50 ve üzeri tutuyorsa yüzünde gülümseme varsa işde aradığın odur bence )

bence de ..

bende mantıkla yaklaştığım kimseler oldu. Sürekli içime sinmeyen şeyler oldu. Aşk evliliği kısa süreli olur diyorlar. Mantık evliliği bana göre değil yaaa. ben gerçekten aşık olmadığım adamla yuva kuramam.

Zaten benim seçimlerim hep mantıksız ...Mantık insanıyım ama nerde mantıksız aşk var ben oradayım

Selam kızlar
Yorgunum kursdan çıktım
Tuğçem Allah hayırlı mesut bahtiyar etsin inş. Amin
Bana aşk için kafamda olan soru işareti için kart çeker misin?
Saol cnm mucksss

Selam turkocan

Daha sık görelim senii..

ooo aşk mı var

Günaydın kızçeler, iyi haftalar...

Sınavı olan arkadaşlarım; inşallah güzel geçmiştir sınavlarınız... İnşallah şahane sonuçlar alırsınız.

aaa! nasıl oldu?
geçmiş olsun.

Annişim :) fırına borcam sürmüş 4 börek için ..
Bende dışardan geldim . masaya koyayım dedim tutmamla parmaklarımı yakmam bir oldu . iki elimde tutdum ama birini hemen çekmişim ikinci elimle ocağa attım yapıştı resmen. hemen hissetmedim ama krem aldı sancıyı ... neyse 5-10 dk geçmiş fırından çıkalı...

Yumurta akı sür öyle bir durumda. Tabii Allah tekrar mecbur etmesin.

Mantıkta önemli ama aşk olmadan evlillik olmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Evleneceğiniz kişiyi içinizin alması lazım.

çok daha iyiyim canım ya. geçen hafta kulaklarım kötüydü ama bugün çok iyi.

pazar pazar elimi yaktım. annemin bebeği oldum orarı daha güzeldi.
Canım çok çok geçmiş olsun..

Katılıyorum.
Hem mantığına uymalı hem de aşk olmalı. Zaten yüzde yüz uymaz ama seversen bazı şeyleri görmezden gelirsin.
Haksız mıyım?

haklısın Filozofum.. sevmediğin biriyle mantıklı yaşayıp ne yapacaksın. Ben biliyorum kendimi %80 aşık olmadan evlenmem... Çok mutsuz olurum... ilerde severim diyede evlenemem.

karmaşık şeyler aslında.

Arkadaşım tanıştırdığı çocuk halen itici geliyor... nerde sevmediğim arkadaşım var onların arkadaşı yaa... ilk görüşte itici gelmesinden belliydi zaten

hiç işim olmaz... Allah herkese hayorlı kısmetler versin..

Son düzenleme:
Amin! Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.

canım ancak gırebıldım ya arayacagım ama haftasonu korkunç yogundum sertıfıka alabılmek ıcın sunum hazırlamam gerekıyordu.Kısmetse senı yarın akşam arayacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…