- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.641
Nabers kızlar
AÖF. Sınavım vardı sabah oradan çıkınca kadıköy e geçtim. Alışveriş vs. Simdi bisiler yiyip 2
Sınava geçeceğim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya sizin karşı cinsteki kriterleriniz neler? Merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Katılıyorum.
Hem mantığına uymalı hem de aşk olmalı. Zaten yüzde yüz uymaz ama seversen bazı şeyleri görmezden gelirsin.
Haksız mıyım?
haklısın Filozofum.. sevmediğin biriyle mantıklı yaşayıp ne yapacaksın. Ben biliyorum kendimi %80 aşık olmadan evlenmem... Çok mutsuz olurum... ilerde severim diyede evlenemem.
karmaşık şeyler aslında.
Arkadaşım tanıştırdığı çocuk halen itici geliyor... nerde sevmediğim arkadaşım var onların arkadaşı yaa... ilk görüşte itici gelmesinden belliydi zaten
hiç işim olmaz... Allah herkese hayorlı kısmetler versin..
Valla kızlar ben aşık olabileceğime inanmıyorum bu saatten sonra... Ha aşkın yaşı yoktur amenna ama ben artık duygularını kontrollü yaşayan biri oldum mantığım duygunun önüne geçebiliyor
Beni ağlatan bir insanı ne kadar sevsem de bırakabilirim yani mantığım bunu söyler ve ben üzülsem de verdiğim kararın arkasında dururum
Evlilik için de %70 mantığım evet desin gerisi duygu olsun - tamam der evlenirim
Saygı duyabileceğime inandığım bir adamı sonradan sevebilirim gibime geliyor yani bana değer veriyorsa, iyi bir eş bir baba olabileceğini düşünmüşsem aşık olmayı beklemem- saygısını takdir etmem yeterli...
Önceleri deselerdi sen mantık evliliği yaparsın inanmazdım illa aşk olmalı derdim ama sanırım yaş alıp biraz olgunlaşınca ve hayattan beklentiler netleşince insanlara da bakış açısı değişebiliyor
Günaydın canımkızlar sabrın sonu selametmış..
bugun bızım sendıka durumu tam olarak bellı oldu.
%10 zam ,14 maaş, 500 tl yakacak yardımı her son baharda,evlenenlere 700tl yardım yapılacakmış.
bundan sonra işlerde açılır ınsallah.
Bızım sendıka dığer aynı sektördeki yabancı sırketlerede sarmış.
cok rahatım burada sırket yuksek lısansımında %50sını karşıladı..
bırde ıslerımız açılırsa sendıkadan sonra yemede yanında yat olacak
işlerimiz açılsın dıye dua edın kızlar.Rabbımın bıraz daha yardımına ıhtıyacım var.
herkese gunaydın burada.
Günaydın canım
MaşallahAllah daha çok versin sendika işi epey götürmüş
Amin! Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.
Günaydın kızlar
Bir haftalık aradan sonra aranıza döndüm ve gerçekten özlemişim sizi
Şehir dışında seminerim vardı internet bağlantısı çok iyi olmadığından yazamadım ama arada okumaya çalıştım internete girebildiğimde...
Yeni bir arkadaş gelmiş sanırım - hoşgelmiş sefalar getirmiş
Bende durumlar aynı değişen birşey yok farklı insanlar tanıdım ama hepsi kıdem ve yaşça benden büyüklerdi yani 1 haftada bir nebze daha olgunlaşıp döndüm hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum
Sizlerde ne var ne yok?
aşk degıl ama hoşlanman gerekır .hoşlanmadıgın bır adam ne kadar mantıgın ok desede bana yapamazmışsın gıbı gelıyor.
zaten ben oyle ayaklarını yerden kesecek bır adam olduguna ınanmıyorum benım en cok ıstedıgım sey karşıma oyle bır adam cıkmalıkı zekasına hayran kalabılmelıyım.
:128:olgun olmalı bununla bırlıkte en delı dolu olmalı
sürekli bırseyler öğrenebılmelıyım
kendımı onda keşfedebılmelıyım.
ben demeden o anlamalı
içinde Allah korkusu olmalı ve her ortama girip cıkmış ve cıkabılecek bırısı olmalı
İyi bir işi,ailesı ve arkadaş cevresı olmalı bunlar benım olmazsa olmazlarım.
unutmuşum benım ıcın cok yakışıklı veya cok karızmatık olmasına gerek yok.karşımdakı adam benı zekası ıle etkıleyebılmelı yoksa yakışıklı olmuş olmamış,sarışın olmuş olmamış benım ıcın hıcbır anlamı yok.
Allah yardımcın olsun canım benim.kızlar sabrın sonu selametmış..
%10 zam ,14 maaş, 500 tl yakacak yardımı her son baharda,evlenenlere 700tl yardım yapılacakmış.
işlerimiz açılsın dıye dua edın kızlar.Rabbımın bıraz daha yardımına ıhtıyacım var.
herkese gunaydın burada.
Ben de zaman zaman (çoğu zaman) "bu yaştan sonra aşık olur muyum ki? " diyorum ama olacağıma da inanıyorum bir yandan.
Valla kızlar ben aşık olabileceğime inanmıyorum bu saatten sonra... Ha aşkın yaşı yoktur amenna ama ben artık duygularını kontrollü yaşayan biri oldum mantığım duygunun önüne geçebiliyor
Beni ağlatan bir insanı ne kadar sevsem de bırakabilirim yani mantığım bunu söyler ve ben üzülsem de verdiğim kararın arkasında dururum
Evlilik için de %70 mantığım evet desin gerisi duygu olsun - tamam der evlenirim
Saygı duyabileceğime inandığım bir adamı sonradan sevebilirim gibime geliyor yani bana değer veriyorsa, iyi bir eş bir baba olabileceğini düşünmüşsem aşık olmayı beklemem- saygısını takdir etmem yeterli...
Önceleri deselerdi sen mantık evliliği yaparsın inanmazdım illa aşk olmalı derdim ama sanırım yaş alıp biraz olgunlaşınca ve hayattan beklentiler netleşince insanlara da bakış açısı değişebiliyor
aşk degıl ama hoşlanman gerekır .hoşlanmadıgın bır adam ne kadar mantıgın ok desede bana yapamazmışsın gıbı gelıyor.
zaten ben oyle ayaklarını yerden kesecek bır adam olduguna ınanmıyorum benım en cok ıstedıgım sey karşıma oyle bır adam cıkmalıkı zekasına hayran kalabılmelıyım.
Altına imzamı atarım.
Ben de saygısına hayran olmalıyım.
Limon soru sormuş alıntıdan gördüm ona istinaden birşeyler yazayım bari
Ben karşımdaki erkekten ilk önce saygı beklerim - şahsıma, aileme, giyimime, arkadaşlarıma, işime ve beni ben yapan herşeye saygı duymalı - sen şöylesin böylesin, şöyle konuşma böyle davran gibi yönlendirmeler yapmamalı ben zaten kendini bilen bir insanım üzerimde hakimiyet kuracak bir erkeğe ihtiyacım yok (erkeklerin genelinde ben bu evin reisiyim benim dediğim olacak tavırları var ve çok hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan)
Sanırım istediğim saygıyı görebilmek için o kişinin olgun olması gerekiyor - normalde yaşıma göre olgun tavırlarım olduğu söylenir ama ben de zaman zaman nazlanmak, çocuksu tavırlar içine girmek istiyorum hep anlayışlı olgun kadın olma durumu yorucu - kontrollü biriyimdir ama bazen de kendimi yanında rahat hissedebileceğim birine ihtiyaç duyuyorum.
Saygısına hayran olduğum bir insanı sevebilirim zamanla - çünkü onun saygı dolu tavırları beni ona bağlar, hayranlık duymamı sağlar. Güven verir ki zaten insan eşi olacağı kişiye karşı güven duygusunu hissedemezse tam manasıyla "eşimle mutluyum, huzurluyum" diyemez. Kısaca şu anki huzur durumumu devam ettirecek birini arıyorum
Bir de bana göre bir erkek, karakter olarak güçlü olmalı, olaylar karşısında üzülse de ağlasa da düştüğü yerden kalkmayı bilip yoluna devam edebilmeli, ben eşi olarak desteğimi tabii ki eksik etmem ama ufacık bir şeyde yıkılıp dünyaya küsmemeli. Nazlı erkeklerle anlaşamıyorum bir zaman sonra ipin ucu kopuyor, "sana da derdine de" deyip soğuyorum. Naz kadına yakışır bence...
Limoncum bir psikolojik danışman olarak yazdıklarıma bakışın nedir? Yorumunu merak ediyorum
Altına imzamı atarım.
Hem beni anlatmışsın sanki hem de istediklerimi.
sağol cnm yanı maaşım artık adam gıbı bırseye benzedı .piyasa fıyatlarına cıktı şükür.bırde kendımı tatmın edecegım bır ısım olsa başka hıcbırsey ıstemem.
hayatım boyunca burda kalırım resmen.cok sevıyorum cunku sırketımı sadece ne olacağımız bellı degıl dıye ıs arıyordum sonunda sonuçlandı emınım bundan sonra müşteride alırız ve hersey daha ıyı olur.
Ben de aklıma gelmişken söyleyeyim bir ara internetten bakmıştım evlenmek isteyenler Allah'ın (c.c.) Ya Fettah ismini bolca zikretmeleri gerekiyormuş hatta sayısı da yanlış hatırlamıyorsam 489du. Tabii ameller niyetlere göredir bence, niyetini aldıktan sonra ettiğin dualar bir şekilde karşılık bulur.Amin inşallah...
Prensesim inancımız tam
öyle valla bende artık bakmadan günümü geçiremiyorum
Allah büyük Challenger mutlak korudu bir şeyler vardır.
Bu dünyanın her neresinde ruh eşlerimiz varsa Çekim gücü ile yakınımıza gelsin
her gün 50 ihlas okumaya niyetlendim. Hergün 7 kere okudum dualarım var çok şükür :) umarım dileklerimde kabul olur.
Tabii 18 yaşındakiler gibi olmaz hislerimiz ama kendini ona yakın hissetme, hoşlanma illa ki olur:128:
Allah yardımcın olsun canım benim.
Ben de zaman zaman (çoğu zaman) "bu yaştan sonra aşık olur muyum ki? " diyorum ama olacağıma da inanıyorum bir yandan.
Canım benim zaten bu yaştan sonra 18 yaşındakiler gibi olur muyuz ki? Bence olmayız!
Biraz da mantığa hitap etmeli.
Ama hepten bir şey hissetmeden de olmaz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hepimiz mutlu olalım inşallah.
At şekerim nolcak ha ben demişim ha senAltına imzamı atarım.
Hem beni anlatmışsın sanki hem de istediklerimi.
İnşallah karşımıza umduğumuz gibi birileri çıkarbende bunlara katılıyorum ve buyuzden olgunlağa erişmiş bırısını arıyorum.
Geçmiş olsun canım yumurta akıyla yapılan bişi vardı nette dolaşıyordu ama anımsayamadım şimdi..başarılar dilerim DenizAllah mukafatını verir. Kalbini ferah tut.
merhaba PEtunyacım...
merakla beliyorum
)
evet ..
Selam Aslıcan napıyosun...
Cerencim selam
Merhaba kızlar .. Hafta sonu nete gelmedim.
BAşıma ufak bir kaza geldi
Yürüyüş yaptın geldim. Bizim aile yeni kalkmış .. Ocak üzerinde borcam ve börekler var . bende alıp masaya koyayım dedim. almamla ellerimin yanması ve benim onu fırlatmam bir oldu. meğer annem fırına börekleri ısıtmak için atmış. ekmekli pizza yapmış ve o sıcağına borcamı atmış... ben yakmasam babam yakacakmış... hepsi almayı ve masaya koymayı planlamış ama işde ilk düşünmeden alan ben oldum. bırakamadım da yapıştı resmen ...sağ elimin 3 parmağı yandısoğuk su ve krem 3-4 saat kaldı.
Annemin küçük bebeği oldum valla.iki elde yandı ama sağ el daha çok yanmış :))))
Merhaba .. iyi olur inşallah sınavların .. bir ara kanka diyordun artık sevgili misniz netleşti mi canım...Günaydın kızlar.
Dün hava çok güzeldi, bende sınavdan sonra erkek arkadaşımı zorlaya zorlaya dışarı çıkardım. ama sonuçta ikimizde güzel zaman geçirdik fethipaşa korusunda..
Pazar günki sınav zorladı.Bakalım merakla bekliyorum sonucları
ee güzelmiş bence.. gönlünce olsun...kızlar sabrın sonu selametmış..
herkese gunaydın burada.
sana katılıyorum lily86
Ben de saygısına hayran olmalıyım.
Limon soru sormuş alıntıdan gördüm ona istinaden birşeyler yazayım bari
Ben karşımdaki erkekten ilk önce saygı beklerim - şahsıma, aileme, giyimime, arkadaşlarıma, işime ve beni ben yapan herşeye saygı duymalı - sen şöylesin böylesin, şöyle konuşma böyle davran gibi yönlendirmeler yapmamalı ben zaten kendini bilen bir insanım üzerimde hakimiyet kuracak bir erkeğe ihtiyacım yok (erkeklerin genelinde ben bu evin reisiyim benim dediğim olacak tavırları var ve çok hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan)
Sanırım istediğim saygıyı görebilmek için o kişinin olgun olması gerekiyor - normalde yaşıma göre olgun tavırlarım olduğu söylenir ama ben de zaman zaman nazlanmak, çocuksu tavırlar içine girmek istiyorum hep anlayışlı olgun kadın olma durumu yorucu - kontrollü biriyimdir ama bazen de kendimi yanında rahat hissedebileceğim birine ihtiyaç duyuyorum.
Saygısına hayran olduğum bir insanı sevebilirim zamanla - çünkü onun saygı dolu tavırları beni ona bağlar, hayranlık duymamı sağlar. Güven verir ki zaten insan eşi olacağı kişiye karşı güven duygusunu hissedemezse tam manasıyla "eşimle mutluyum, huzurluyum" diyemez. Kısaca şu anki huzur durumumu devam ettirecek birini arıyorum
Bir de bana göre bir erkek, karakter olarak güçlü olmalı, olaylar karşısında üzülse de ağlasa da düştüğü yerden kalkmayı bilip yoluna devam edebilmeli, ben eşi olarak desteğimi tabii ki eksik etmem ama ufacık bir şeyde yıkılıp dünyaya küsmemeli. Nazlı erkeklerle anlaşamıyorum bir zaman sonra ipin ucu kopuyor, "sana da derdine de" deyip soğuyorum. Naz kadına yakışır bence...
Limoncum bir psikolojik danışman olarak yazdıklarıma bakışın nedir? Yorumunu merak ediyorum
At şekerim nolcak ha ben demişim ha sen
İnşallah karşımıza umduğumuz gibi birileri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?