- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.661
İnşallah Rabbbiiiiimmmm!
Dilekler yazıldıysa gönülden bir inşallah çekelim ve Herkese pozitif enerji ile....
.... karşımıza çıkacak
sabırla bekleyelim..
sevindim. haydi Allah tamamına erdirsin inşallah.slm kızlar..nasılsınız?
artık nişanlıyım..herşey yolundaydı..tanışma çok güzel geçti..aileler anlaştı..hiçbi sıkıntı olmadı çok şükür..ailemden de olumlu sözler duyunca içim rahatladı..daha iyiyim..darısı sizlerin başına..
sevindim. haydi Allah tamamına erdirsin inşallah.
slm kızlar..nasılsınız?
artık nişanlıyım..herşey yolundaydı..tanışma çok güzel geçti..aileler anlaştı..hiçbi sıkıntı olmadı çok şükür..ailemden de olumlu sözler duyunca içim rahatladı..daha iyiyim..darısı sizlerin başına..
amin canım..darısı dilediğinizce gönlünüzcesizin başınıza..
çok sevindim canım, senin adına. tebrik ederim. hayırlı uğurlu olsun. inşallah çok mutlu olursun
kızlar, demiştim ya arkamdan biri gelsin diye, işte biri daha sıraya girdi.. hadi bakalım sıradaki
p.pijama; söz nişan birlikte mi oldu canım, benim ayrı oldu. ama sözüm daha sakin daha güzeldi sanki :26:
nişan da :118: :118: sağolsunlar fazla kalabalık oldu
canım nişanlımla 1 ay önce ailem tanışmıştı..ctesi öğleden sonra annesi babası ve o geldiler..tanışma ve isteme oldu..akşam üzeri yüzük baktık,aldık..akşam arkadaşlarım ve yüzükleri takacak bi aile dostumuzu çağırdık..tanışma,isteme,söz,nişan bi arada oldu:))ertesi günde görüştük..kahvaltı,yemek..sonra döndüler..
gayet iyi kararında olmuş canım. allah tamamına erdirsin, rabbim huzur nasib etsin
amin canım hepimize..siz ne zaman nişanlandınız,düğün ne zaman?
aaaa bakalım haftaya kim nişanlanacak:))senden bir hafta önce nişanlandım canım. ekim-kasım gibi düşünüyoruz düğünü, yaz isterdim ama yazın ramazan bayram vs. geçsin dedik nişanlımla. siz konuştunuz mu düğün?
canım nişanlımla 1 ay önce ailem tanışmıştı..ctesi öğleden sonra annesi babası ve o geldiler..tanışma ve isteme oldu..akşam üzeri yüzük baktık,aldık..akşam arkadaşlarım ve yüzükleri takacak bi aile dostumuzu çağırdık..tanışma,isteme,söz,nişan bi arada oldu:))ertesi günde görüştük..kahvaltı,yemek..sonra döndüler..
aaaa bakalım haftaya kim nişanlanacak:))
eylülün ilk haftası dedik..okullar açılmadan..2 yerde düğün olacak,benim tayin olayım fln var..ama hsonu yer yok haftaiçi olacak artık..kısmet..Allah utandırmasın inş...amin..
Kesinliklesana katılıyorum lily86
özellikle nazlı olmamalı kendi ayakları üzerinde durabilme becerisi olmalı.. bende anlaşamam bu özellikler yoksa...
Dilekler yazıldıysa gönülden bir inşallah çekelim ve Herkese pozitif enerji ile....
.... karşımıza çıkacak
sabırla bekleyelim..
Selamslm kızlar..nasılsınız?
Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallahp.pijama; söz nişan birlikte mi oldu canım, benim ayrı oldu. ama sözüm daha sakin daha güzeldi sanki :26:
nişan da :118: :118: sağolsunlar fazla kalabalık oldu
inşallah bakalım - ben umutluyumevet kızlar sırayal bütün topiği evlendireceğiz..ayağımı sürüdüm:))
valla ben çok kalabalığı sevmediğimden ve öyle el öpmekten de hazzetmediğimden isteme söz nişan bir olsun istiyorum hatta yüzükleri önceden alıp isteme sonrası takılsın sonra da düğün hazırlıklarına başlansın istiyorum yani hem ekstra telaşe olmaz hem de sade olsun istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah karşıma istediğim gibi biri çıkarcanım nişanlımla 1 ay önce ailem tanışmıştı..ctesi öğleden sonra annesi babası ve o geldiler..tanışma ve isteme oldu..akşam üzeri yüzük baktık,aldık..akşam arkadaşlarım ve yüzükleri takacak bi aile dostumuzu çağırdık..tanışma,isteme,söz,nişan bi arada oldu:))ertesi günde görüştük..kahvaltı,yemek..sonra döndüler..
Kesinlikleaklın yolu bir
inşallah canım inşallahhhhhhhbiliyor musun ben de nedense buraya yazmaya başladığımdan beri daha sıcak bakıyorum evliliğe - önceleri biraz daha karşıydım artık değilim - Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olsun diyorum - totem bile yaptım bakalım hayırlısı
SelamHoşgeldin senle hiç karşılaşmadık - nişanın hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu etsin inşallah
Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallah
inşallah bakalım - ben umutluyum
valla ben çok kalabalığı sevmediğimden ve öyle el öpmekten de hazzetmediğimden isteme söz nişan bir olsun istiyorum hatta yüzükleri önceden alıp isteme sonrası takılsın sonra da düğün hazırlıklarına başlansın istiyorum yani hem ekstra telaşe olmaz hem de sade olsun istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah karşıma istediğim gibi biri çıkar
evet kızlar sıradakini bekliyoruz, hayırlısı olsun canım. sen benden önce gidiyosun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?