30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Dilekler yazıldıysa gönülden bir inşallah çekelim ve Herkese pozitif enerji ile....

.... karşımıza çıkacak

sabırla bekleyelim..

slm kızlar..nasılsınız?
artık nişanlıyım..herşey yolundaydı..tanışma çok güzel geçti..aileler anlaştı..hiçbi sıkıntı olmadı çok şükür..ailemden de olumlu sözler duyunca içim rahatladı..daha iyiyim..darısı sizlerin başına..

sevindim. haydi Allah tamamına erdirsin inşallah.

çok sevindim canım, senin adına. tebrik ederim. hayırlı uğurlu olsun. inşallah çok mutlu olursun

kızlar, demiştim ya arkamdan biri gelsin diye, işte biri daha sıraya girdi.. hadi bakalım sıradaki

Son düzenleme:
p.pijama; söz nişan birlikte mi oldu canım, benim ayrı oldu. ama sözüm daha sakin daha güzeldi sanki :26:

nişan da :118: :118: sağolsunlar fazla kalabalık oldu

Son düzenleme:
p.pijama; söz nişan birlikte mi oldu canım, benim ayrı oldu. ama sözüm daha sakin daha güzeldi sanki :26:

canım nişanlımla 1 ay önce ailem tanışmıştı..ctesi öğleden sonra annesi babası ve o geldiler..tanışma ve isteme oldu..akşam üzeri yüzük baktık,aldık..akşam arkadaşlarım ve yüzükleri takacak bi aile dostumuzu çağırdık..tanışma,isteme,söz,nişan bi arada oldu:))ertesi günde görüştük..kahvaltı,yemek..sonra döndüler..

gayet iyi kararında olmuş canım. allah tamamına erdirsin, rabbim huzur nasib etsin

senden bir hafta önce nişanlandım canım. ekim-kasım gibi düşünüyoruz düğünü, yaz isterdim ama yazın ramazan bayram vs. geçsin dedik nişanlımla. siz konuştunuz mu düğün?

aaaa bakalım haftaya kim nişanlanacak:))
eylülün ilk haftası dedik..okullar açılmadan..2 yerde düğün olacak,benim tayin olayım fln var..ama hsonu yer yok haftaiçi olacak artık..kısmet..Allah utandırmasın inş...amin..

ne güzel

evet kızlar sıradakini bekliyoruz, hayırlısı olsun canım. sen benden önce gidiyosun desene

sana katılıyorum lily86
özellikle nazlı olmamalı kendi ayakları üzerinde durabilme becerisi olmalı.. bende anlaşamam bu özellikler yoksa...
Kesinlikle aklın yolu bir

Dilekler yazıldıysa gönülden bir inşallah çekelim ve Herkese pozitif enerji ile....

.... karşımıza çıkacak

sabırla bekleyelim..

inşallah canım inşallahhhhhhh biliyor musun ben de nedense buraya yazmaya başladığımdan beri daha sıcak bakıyorum evliliğe - önceleri biraz daha karşıydım artık değilim - Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olsun diyorum - totem bile yaptım bakalım hayırlısı

Selam Hoşgeldin senle hiç karşılaşmadık - nişanın hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu etsin inşallah

Senin nasıldı nişan petunyacım? ben geçen hafta seminerde olduğumdan pek topiğe giremedim herşey yolundadr inşallah

evet kızlar sırayal bütün topiği evlendireceğiz..ayağımı sürüdüm:))
inşallah bakalım - ben umutluyum

valla ben çok kalabalığı sevmediğimden ve öyle el öpmekten de hazzetmediğimden isteme söz nişan bir olsun istiyorum hatta yüzükleri önceden alıp isteme sonrası takılsın sonra da düğün hazırlıklarına başlansın istiyorum yani hem ekstra telaşe olmaz hem de sade olsun istiyorum bakalım nasip kısmet inşallah karşıma istediğim gibi biri çıkar

evet kızlar sıradakini bekliyoruz, hayırlısı olsun canım. sen benden önce gidiyosun desene

geç oldu ama hızlı olacak sanırım petunyacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…