- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.741
neticelenecek anlamında da yazdım.Canım ortalık karışacak kıyamet kopacak anlamında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel yorumun için teşekkürlerLily alıntı şey edemedim trlden zor olıyoriyi ki geldin topiğimize ben ortamımdan evimden ailemden çok mutluyum. Erkek arkadaşım varken çevremi baya daraltmıştım şimdi eski limon oluyorım hayat bize beklemediğimiz anlarda sunuyor güzelliklerini diye düşünüyorum
inşallah sonuçlanır canım - 3. kuş için son 10 beğeni yazmışsın ama ben seni beğenemiyorum sistem izin vermiyorneticelenecek anlamında da yazdım.
Haha benimle dalga mı geçiyorsun bakayım sen
Aşka küsmedim de mantığımın evet dediği insanı sevebilirim diyorum yoksa gerçekten bir adamı yontmaya mecalim yok mümkünse evrimini tamamlamış biri gelsin - öyle birine zaten aşık olurum
Bu arada ben de sizleri çok özledim moral meleklerimmmmm benim
ah ah ne çektik bu müdürlerden (vasfiye teyze mod on- hiç de izlemişliğim yoktur kendilerni) valla ben de bir ara her gün her dk mecburen muhataptım kendisiyle - şimdi yerim belli olup başka odaya geçince rahatım günde 1-2 kez görüyorum o da merhabadan öteye gitmiyor - herkese ismiyle hitap eden adam bana hanım diye hitap ediyor tel.no.mu vermedim umarım hiç istemez - tabii benim görevim seninki gibi değil sonuçta okulda tek rehber öğrt. sensindir Allah kolaylık ve sabır versin canım
[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]
Sen baya bi zor durumdasın anladığım kadarıyla - ev taşıma bir yandan, adamın borçları, diğer adamla olan belirsizliğin bir yandan... Allah kolaylık versin canım istersen yarın atlayım geleyim yardıma bak dediğimde ciddiyim İst. 4 saatlik mesafe yarın da tatil malumev taşımak da zor bir iş zaten - yardıma ihtiyacın varsa topikçek gelelim
yazdıklarıma yaptığın yorum için de teşekkür ederimcesaret erkek milletinde yok ben bunu toplumdaki insanları gözlemleyerek analiz ettiğimi düşünüyorum - evlenelim der ama ailesinden gelecek evi ya da onların maddi durumunu düşünür be adam sen çalışıyorsun herşeyi kendimiz yapalım de - yok illa ailelerinden medet umacaklar ben bile yeni memur bir kız olarak ailemden bu kadar medet ummuyorum - hatta herşeyi kendim yapacam diye onları karıştırmıyorum işlerime - ama erkekler bağlıdan çok bağımlı!!! ve dediğin gibi evlenirken biraz zorlamak gerekiyor isteklerin fazla olması gerekiyor ki kıymetli olasın - benim altında takıda gözüm yoktur ama evlenirken bu konuda taviz vermemek gerektiğini düşünüyorum
artık - fazla mı katı biriyim ki acep:44:
Günaydın herkese...
Sorunlu işlerim var.
Dua edin, dananın kuyruğu kopmak üzere...
Hoş geldiniz aramıza...
Ya adama ayda bi geliyolar kadın olsa regli dicem. Bugün öğretmenler odasına bi girdim nası güler yüzlü iyi davranıyo bana 4. Kızım sın diyosevsem mi kızsam mı 3 yılda karar vermedim. Arada gelmesler hiç kötülüğünü görmedim ama geldiler mi de sayıp döküyo kırıyo. Herles gerfin okulda bakalım. Ben günde laç ke Muhatab oluyom işte dengeler zor. Adam katşı gelinmrsini sevmez haklısınız diyip geçiyorım
Yok yaşım büyük dedin de ondan.
Burada ben hepinizin ablasıyım bi kere hehhee
O yontulmuş hazır adamlardan sende varsa bana da yolla, mimkinse 32-33 ten büyük olsun artık benden büyüklere bakamıyorum. İçi geçmiş yaşıtım erkeklerin yaa ve ben de yaşımdan genç gösteriyorum. Eh güzel de sayılırım yaniO yüzden accık kendine bakan olgun bi erkek olsa iyi olur yaşı mühim değil. Heheheh siparişi verdik evrene bakalım ne olcej
Kesinlikle katı bri değilsin, çok mantıklısın ve bu iyi bişi. ben şefkatli ve anlayışlı oldumda ne oldu.
canım daha taşınmıyorum, kesin ev aramak için okulların kapanmasını bekliyorum, o zaman daha çok ev seçeneği varmış. sahibinden istiyorum ben ev çünkü emlakçılar adamı soyuyorlar.
ev minimum 700 tl civarında olacak
en az 700 - 1000 arası deposito
taşınmak için en az 500 tl
bir de emlakçıya bi kira bayılırsam
o ayın kirası ile 2500 TL yi bulacak taşınmam. Ve ben şu anda zaten borçluyum. Allah kolaylık versin, bana ve tüm skıntıda olanlara. cidden kafamı hiçbişiye veremiyorum hiçbişiye. Gelmiş kadar oldun bu arada çok teşekkür ediyorum iyi niyetli güzel kız..Hepinize teşekkür ediyorum
kadınlar her zaman erkeklerden daha cesur. eski eşim olsun şimdiki belirsiz adam olsun ikisinden de daha cesurum. beni terkedenler bile sen çok güçlüsün idare edersin deyip vicdanlarını tatmin ettiler. ben güçlü olmak istemiyorum ki? beni buna mecbur ediyorlar. nefret ediyorum bu laftan. çok şero işte sen çok güçlüsün. lanet olsun ya değilim, birisi olsun arkamda bana her anlamda destek olsun. ama yok işte. ailem bile koyverdiler beni bana. belki de en iyisi budur. ben hep kendime yettim yaa. bu yüzden oluyor sanırım
Allah hayırlısı ile seni düze çıkarsın.amin.
Keşke kadın olaydı o zaman en azından regl zamanını bilir ona göre hareket ederdin.bu daha zor bee
koskoca kadınız artık ya. ailem çagırsam gelirler her türlü yardımı da yaparlar. ama gelemediler işte en zor zamanlarımda.. yalnızdım. annem bu konuda çok üzgün. o kadını üzmekte istemiyorum. allah yokluklarını göstermesin ama ailem bile yok yanımda. yalnızım işte. olsun. Allah büyük diyorum.Alllah yardımcın olsun aılen arkanda olsa keske.Ailenin arkanda olması gibisi yok.
Benım aılem cok sukur arkamda her zaman,ve bır sesımı uzgun görse babam yapmadıgı sebeklık kalmaz.benımde tek derdim adam gıbı adam bulamamak,keske bulabılsem ve yoluma bakabılsem.Ama Rabbım büyük.
Bi ara ver bakalım belki iyi gelir. osteoporoz mu var sende? bu yaşta? üzüldüm canım geçmiş olsun kıyamamKızlar şu an bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
Saat 11:30da iş geldi öğleye kadar yap dendi ki benim de değil iş ama yeni olunca bana yaptırılıyor - daha yeni bitirebildim şimdi şef gelir hadi bitirdiysen ileri safhasını da göstereyim yap der yaaa adam 3 saatte 2 dk mola verse yetiyor ama ben o denli kesintisiz çalışamıyorum şimdi çay aldım kendime biraz ara vereyim kendime geleyim dedim bakalım dinlenebilecek miyim az da olsa? :44: çok yorgun hissediyorum kendimi bir de belim hatta tüm kemiklerim ağrıyor dr.a gideceğim bunun için - sanırım kemik zayıflığının derecesi arttı ilaçlarımı içemiyordum ondandır büyük ihtimal
Valla ben burda 500 TL kira veriyorum bana çok geliyor çünkü faturalar falan derken en az 800 TL sırf eve gidiyor kendime bile doğru düzgün harcamıyorum - annemler benim evim gibi bir evde oturuyorlar hatta balkonları salon gibidir onlar bile 400e oturuyor üstelik burası küçük bir il - ben de daha ufak bir eve geçmek istiyorum ailem bekle diyor ben de onlar gelmeden taşınayım istiyorum çünkü acele ettiriyorlar hemen olsun bitsin istiyorlar bu eve girerken işten gel temizlik yap eşya yerleştir derken çok zorlanmıştım diğer eve taşınırken de eşyaları br odaya sokup diğer yerleri temizlemekle uğraşmıştık (annemlerin oturduğu ev için) yani aynı anda hem taşınma hem temizlik olmuyor ben de o yzden onlara haber etmeden taşınmak istiyorum bakalım ev bulabilirsem artık:44:Yok yaşım büyük dedin de ondan.
Burada ben hepinizin ablasıyım bi kere hehhee
O yontulmuş hazır adamlardan sende varsa bana da yolla, mimkinse 32-33 ten büyük olsun artık benden büyüklere bakamıyorum. İçi geçmiş yaşıtım erkeklerin yaa ve ben de yaşımdan genç gösteriyorum. Eh güzel de sayılırım yaniO yüzden accık kendine bakan olgun bi erkek olsa iyi olur yaşı mühim değil. Heheheh siparişi verdik evrene bakalım ne olcej
Kesinlikle katı bri değilsin, çok mantıklısın ve bu iyi bişi. ben şefkatli ve anlayışlı oldumda ne oldu.
canım daha taşınmıyorum, kesin ev aramak için okulların kapanmasını bekliyorum, o zaman daha çok ev seçeneği varmış. sahibinden istiyorum ben ev çünkü emlakçılar adamı soyuyorlar.
ev minimum 700 tl civarında olacak
en az 700 - 1000 arası deposito
taşınmak için en az 500 tl
bir de emlakçıya bi kira bayılırsam
o ayın kirası ile 2500 TL yi bulacak taşınmam. Ve ben şu anda zaten borçluyum. Allah kolaylık versin, bana ve tüm skıntıda olanlara. cidden kafamı hiçbişiye veremiyorum hiçbişiye. Gelmiş kadar oldun bu arada çok teşekkür ediyorum iyi niyetli güzel kız..Hepinize teşekkür ediyorum
kadınlar her zaman erkeklerden daha cesur. eski eşim olsun şimdiki belirsiz adam olsun ikisinden de daha cesurum. beni terkedenler bile sen çok güçlüsün idare edersin deyip vicdanlarını tatmin ettiler. ben güçlü olmak istemiyorum ki? beni buna mecbur ediyorlar. nefret ediyorum bu laftan. çok şero işte sen çok güçlüsün. lanet olsun ya değilim, birisi olsun arkamda bana her anlamda destek olsun. ama yok işte. ailem bile koyverdiler beni bana. belki de en iyisi budur. ben hep kendime yettim yaa. bu yüzden oluyor sanırım
Allah hayırlısı ile seni düze çıkarsın.amin.
Keşke kadın olaydı o zaman en azından regl zamanını bilir ona göre hareket ederdin.bu daha zor bee
Benim de ailem her daim arkamdadır da bazen çok sıkıldığım da oluyor hani onlar birey olduğumuzu kabul edemiyorlar bence şeronun durumu bu - ailesi artık kendi ayakları üzerinde durduğunu bildiklerinden ona fazla güveniyorlar bence - yalnız hissettiğini düşünemiyorlar bence - kızımız nasılsa kendi başının çaresine bakabiliyor diyorlarAlllah yardımcın olsun aılen arkanda olsa keske.Ailenin arkanda olması gibisi yok.
Benım aılem cok sukur arkamda her zaman,ve bır sesımı uzgun görse babam yapmadıgı sebeklık kalmaz.benımde tek derdim adam gıbı adam bulamamak,keske bulabılsem ve yoluma bakabılsem.Ama Rabbım büyük.
koskoca kadınız artık ya. ailem çagırsam gelirler her türlü yardımı da yaparlar. ama gelemediler işte en zor zamanlarımda.. yalnızdım. annem bu konuda çok üzgün. o kadını üzmekte istemiyorum. allah yokluklarını göstermesin ama ailem bile yok yanımda. yalnızım işte. olsun. Allah büyük diyorum.
bir de ailem çok müdahalecidir. şimdi onların yanına dönsem herşeye müdahale edecekler bir de bu açıdan bakıyorum. böyle daha iyi sanki..
Çok şanslısın ailen her daim arkanda sen onlardan bişi istesen de istemesen de. erkekleri boşver. beş para edeni yok bence, yani ben denk gelemedim sanırım..
Bi ara ver bakalım belki iyi gelir. osteoporoz mu var sende? bu yaşta? üzüldüm canım geçmiş olsun kıyamam
yarın iş yok çok iyi yaa. benim aslnda sağlam bi tatile ihtiyacım var. şu işleri bi oturtayım biraz kafa dinlicem. nasıl yaparım bilmiyorum. erkek arkadaşımın bi takım planları var yaz için. umarım bişiler yapabiliriz.
Ben de seni beğenemedim. Sistem izin vermedi.inşallah sonuçlanır canım - 3. kuş için son 10 beğeni yazmışsın ama ben seni beğenemiyorum sistem izin vermiyor
Canım ya.....Kızlar şu an bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum
Saat 11:30da iş geldi öğleye kadar yap dendi ki benim de değil iş ama yeni olunca bana yaptırılıyor - daha yeni bitirebildim şimdi şef gelir hadi bitirdiysen ileri safhasını da göstereyim yap der yaaa adam 3 saatte 2 dk mola verse yetiyor ama ben o denli kesintisiz çalışamıyorum şimdi çay aldım kendime biraz ara vereyim kendime geleyim dedim bakalım dinlenebilecek miyim az da olsa? :44: çok yorgun hissediyorum kendimi bir de belim hatta tüm kemiklerim ağrıyor dr.a gideceğim bunun için - sanırım kemik zayıflığının derecesi arttı ilaçlarımı içemiyordum ondandır büyük ihtimal
Şero, çok tatlısın sen. Seviyorum seni.koskoca kadınız artık ya. ailem çagırsam gelirler her türlü yardımı da yaparlar. ama gelemediler işte en zor zamanlarımda.. yalnızdım. annem bu konuda çok üzgün. o kadını üzmekte istemiyorum. allah yokluklarını göstermesin ama ailem bile yok yanımda. yalnızım işte. olsun. Allah büyük diyorum.
bir de ailem çok müdahalecidir. şimdi onların yanına dönsem herşeye müdahale edecekler bir de bu açıdan bakıyorum. böyle daha iyi sanki..
Çok şanslısın ailen her daim arkanda sen onlardan bişi istesen de istemesen de. erkekleri boşver. beş para edeni yok bence, yani ben denk gelemedim sanırım..
Bi ara ver bakalım belki iyi gelir. osteoporoz mu var sende? bu yaşta? üzüldüm canım geçmiş olsun kıyamam
yarın iş yok çok iyi yaa. benim aslnda sağlam bi tatile ihtiyacım var. şu işleri bi oturtayım biraz kafa dinlicem. nasıl yaparım bilmiyorum. erkek arkadaşımın bi takım planları var yaz için. umarım bişiler yapabiliriz.
sağol canım - kızlar şu an iyiyim - işe devam edemedik şefin başka işleri çıktı Allahtan ben de müzik açtımBen de seni beğenemedim. Sistem izin vermedi.
Canım ya.....geçmiş olsun.
Şero, çok tatlısın sen. Seviyorum seni.
Rabbim seni bir feraha çıkartsın inşallah.
Ben de seni beğenemedim. Sistem izin vermedi.
iyi bari, dinlen biraz.sağol canım - kızlar şu an iyiyim - işe devam edemedik şefin başka işleri çıktı Allahtan ben de müzik açtım
yoldan geldim kızlar.... okuyum dedim sayfayı .. yukarda diyet ve egzersiler yazıyorbende dua ve egzersiler gördüm yorulmuşum valla
Valla ben burda 500 TL kira veriyorum bana çok geliyor çünkü faturalar falan derken en az 800 TL sırf eve gidiyor kendime bile doğru düzgün harcamıyorum - annemler benim evim gibi bir evde oturuyorlar hatta balkonları salon gibidir onlar bile 400e oturuyor üstelik burası küçük bir il - ben de daha ufak bir eve geçmek istiyorum ailem bekle diyor ben de onlar gelmeden taşınayım istiyorum çünkü acele ettiriyorlar hemen olsun bitsin istiyorlar bu eve girerken işten gel temizlik yap eşya yerleştir derken çok zorlanmıştım diğer eve taşınırken de eşyaları br odaya sokup diğer yerleri temizlemekle uğraşmıştık (annemlerin oturduğu ev için) yani aynı anda hem taşınma hem temizlik olmuyor ben de o yzden onlara haber etmeden taşınmak istiyorum bakalım ev bulabilirsem artık:44:
bu arada senin yaşça benden büyük olduğunu biliyorum orada yaş aldıkça diye yazdım sanırım sizden büyüğüm diye değilsevgili ablacığımmmm
osteopeni yani daha hafif versiyonu - osteoporoz işin ileri kısmı
Ben de seni beğenemedim. Sistem izin vermedi.
Alemsin yayoldan geldim kızlar.... okuyum dedim sayfayı .. yukarda diyet ve egzersiler yazıyorbende dua ve egzersiler gördüm yorulmuşum valla
benim online radyo hiç kapanmaz. çok sıkılıyorum yoksasağol canım - kızlar şu an iyiyim - işe devam edemedik şefin başka işleri çıktı Allahtan ben de müzik açtım
...
ya ben hiç birinizi begenemiyorum
başlarda begeniyordum artık yok.
başkasını begen önce diyo.
banane ben istediğimi begenirim yaa..
bende seni seviyorum prenses.. te neden öyle dedin ki birden
Amin cümlemizi canım benim
Ben şu anda 600 lira kira veriyorum. elektrik su 100-120 tl tutuyor. Şu an oturduğum ev 5+1 çatı katı, çok güzel manzarası var ama ısınmıyor. ayrıca bekar bi kadın için uygun bi apartman ve muhit değil. uygun olanların kiraları 700 den başlıyor. yönetici pozisyonnda olmama ragmen az kazanıyorum ve kazancımın büyük kısmı eski eşimden kalan kredi ve kredi kartı taksitlerine vs gidiyor. iki aya taksitlerim azalacak ve rahatlayacağım. o zaman bütçemi daha çok kontrol edebileceğim.
acele mi ettiriyorlar? oysaki onlar olunca daha rahat olman lazım. temizliğe yardım ederler filan. ben de kimseyi çağırmayacağım. ablamı cagırcaktım oda hasta zaten ben yavaş yavaş toplarım kolileri filan. eşya taşınması için de erkek arkadaşım uygun fiyatlı tanıdık manıdık ayarlicak. o uyguna getiri pintinin tekidirücretini de ona borçlanırım elim bollaşınca veririm.
Canım kardeşim benimmmolsun yaşça büyügüm bu sorun değil ki bu konuda sorun hissetmiyorum. çünkü toplumun 36 lık kadınların olması gerektiğini düşündüğü psikoloji ve içi geçmişlikte değilim hamdolsun
osteopeni duymamıştum canım. senden duyuyorum. geçmiş olsun. dikkat et kendine
ya ben hiç birinizi begenemiyorum
başlarda begeniyordum artık yok.
başkasını begen önce diyo.
banane ben istediğimi begenirim yaa..
bende seni seviyorum prenses.. te neden öyle dedin ki birden
Amin cümlemizi canım benim
Aaa!Alemsin ya
benim online radyo hiç kapanmaz. çok sıkılıyorum yoksa
Oluyor arada ya, ben de bambaşka okuyorum bazı şeyleri.iki topik gezip geliyorum. beğeniyoru sonra beğenimi yapıyorum
gece uyumayınca arabada uyudum azıcık. sersemletmiş oda... dua ile egzersiz yeni mi çıkmış diye düşündüm birde... o arada gözlerimi oğusturmuşda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?