- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.701
ya genelde aramız iyidir de adam bişey sinirlenince önüne helene köpürüyo. haklısın diyip geçtim telde. yarın da odamdan çıkmıcem hıh
hpşbuldummm
aslıcım,
:) sabret canım Allah büyük .
yemek yarışmasında oylama başlamış kızlar
turkuazzzzzzzzz
Aslıııııııı
İşden yeni geldim yatcam
p.pijama; söz nişan birlikte mi oldu canım, benim ayrı oldu. ama sözüm daha sakin daha güzeldi sanki :26:
nişan da :118: :118: sağolsunlar fazla kalabalık oldu
gunaydın kızlar.
dün iş ve okul sonrası hemen 10:00u geçe bır saatte uyumuşum.
bugun ısteyım ve ınsallah yarın ıs olmayacak.
canım ne alemdesiniz moral,n nasıl
sessiz sedasız kuşları ne zaman üçledin sen suskunsultan
günaydınnnnnnnnn aşık olsım var birini bulun bana
bızım bıttı eğer adamımla dıye soruyorsan,moralman nasılsın dersen ıyım belkıde bıtmesı herseyın en ıyısıdır .. cumartesı akşamı orada pazar paskalya tatıl dıye striptız klubune gıttı ve kendını foursquarede tagledı.sabah kıyametler koptu o benım oraya gıtmeyı kabul etmemi bahane gösterdi ben bana saygı göstermemesini ve bıttı. ama moral olarak ıyım ona da dedım cok ıyı bır arkadaş,dost ama sevgılı olamıyor demekkı yapcak bsy yok daha fazla uzatmayada gerek yok. en azından bırsey yapıyorsanda bellı etmeden yap.
bırde sevmek bazen yetmıyor.burada benı destekleyen bır ısım,müdürlerim var x yaparsa ,söylerse doğru dıyenler sımdı yenıden oraya gıdıp bır erkek ıcın sıfırdan başlamaya ,macera aramaya gerek yok.ben oyuzden hıc veremedıgım kararı verdıgım ıcın suanda ıyım.bırde dostlarımlaydım haftasonu ıyı geldi.
hayatımdakı ıs ıle ılgılı seyler duzelmeye başladı.okulla ılgılı seylerde düzelticem moralım ıyı dıye gerisine de suanda gerek yok.
sen nasılsın? nasıl gidiyor?
bızım bıttı eğer adamımla dıye soruyorsan,moralman nasılsın dersen ıyım belkıde bıtmesı herseyın en ıyısıdır .. cumartesı akşamı orada pazar paskalya tatıl dıye striptız klubune gıttı ve kendını foursquarede tagledı.sabah kıyametler koptu o benım oraya gıtmeyı kabul etmemi bahane gösterdi ben bana saygı göstermemesini ve bıttı. ama moral olarak ıyım ona da dedım cok ıyı bır arkadaş,dost ama sevgılı olamıyor demekkı yapcak bsy yok daha fazla uzatmayada gerek yok. en azından bırsey yapıyorsanda bellı etmeden yap.
bırde sevmek bazen yetmıyor.burada benı destekleyen bır ısım,müdürlerim var x yaparsa ,söylerse doğru dıyenler sımdı yenıden oraya gıdıp bır erkek ıcın sıfırdan başlamaya ,macera aramaya gerek yok.ben oyuzden hıc veremedıgım kararı verdıgım ıcın suanda ıyım.bırde dostlarımlaydım haftasonu ıyı geldi.
hayatımdakı ıs ıle ılgılı seyler duzelmeye başladı.okulla ılgılı seylerde düzelticem moralım ıyı dıye gerisine de suanda gerek yok.
sen nasılsın? nasıl gidiyor?
ah ah keşke aşık olacağın kişiyi sen seçsen :)
tenis yok mu bir etkinliğe katılsana. sosyal sorumluluk projeleri mesala.. kimin nerede karşına çıkacağını bilemezsin
Canım yok öle ortam maalesef bi kursa yazıkacaktım bayan bayana çok rahatız dedi ya bi git dedim
Zumbaya gşdşyorım herkes dişi
İngilizce kursuna arda uğruyorım hepsi 20 yaşında üni 1 bebesine zaman istesem çıkmaz isyemediğim zaman çıkarlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?