30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ne alemdesiniz moral,n nasıl

bızım bıttı eğer adamımla dıye soruyorsan,moralman nasılsın dersen ıyım belkıde bıtmesı herseyın en ıyısıdır .. cumartesı akşamı orada pazar paskalya tatıl dıye striptız klubune gıttı ve kendını foursquarede tagledı.sabah kıyametler koptu o benım oraya gıtmeyı kabul etmemi bahane gösterdi ben bana saygı göstermemesini ve bıttı. ama moral olarak ıyım ona da dedım cok ıyı bır arkadaş,dost ama sevgılı olamıyor demekkı yapcak bsy yok daha fazla uzatmayada gerek yok. en azından bırsey yapıyorsanda bellı etmeden yap.

bırde sevmek bazen yetmıyor.burada benı destekleyen bır ısım,müdürlerim var x yaparsa ,söylerse doğru dıyenler sımdı yenıden oraya gıdıp bır erkek ıcın sıfırdan başlamaya ,macera aramaya gerek yok.ben oyuzden hıc veremedıgım kararı verdıgım ıcın suanda ıyım.bırde dostlarımlaydım haftasonu ıyı geldi.

hayatımdakı ıs ıle ılgılı seyler duzelmeye başladı.okulla ılgılı seylerde düzelticem moralım ıyı dıye gerisine de suanda gerek yok.

sen nasılsın? nasıl gidiyor?

terbiyesiz adam yaa...

Senin kalbin güzel boşver gönlüne göre birisi çıkacak nasıl olsa....

Hayırlosı canım sevmek gerçekten yetmiyor ve büyük konuşmak istemem uzaktan ilişli yürümüyor canım. O ya da sen kötü diilsiniz sadece birlikte yapamadınız. Bizim göremediğimiz şeyler var Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyor. o dostlar şyi ki varlar ya. Hiç sırt çevirmedim bi erkek uğruna umarım öle bi salıklığa düşmem. Çok arkadaşıö oldu canınken bi anda bi adam geliyo senden ışık hızıyla uzaklaşıyorlar kıymetini bldiğin ve bilen dostlarının olması çok güzel
Adamla ilgili de olmaması gerekiyormuş demek ki.
Ben iyim canım ailem dönüyo 2 ay sonra hayatımda üni de dahil ilk kez tek yaşadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah ah keşke aşık olacağın kişiyi sen seçsen :)

tenis yok mu bir etkinliğe katılsana. sosyal sorumluluk projeleri mesala.. kimin nerede karşına çıkacağını bilemezsin

Canım yok öle ortam maalesef bi kursa yazıkacaktım bayan bayana çok rahatız dedi ya bi git dedim
Zumbaya gşdşyorım herkes dişi
İngilizce kursuna arda uğruyorım hepsi 20 yaşında üni 1 bebesi ne zaman istesem çıkmaz isyemediğim zaman çıkarlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) öyle olur tabi de... amaç çevreni genişletmek illa biri çıksın diye değil aslında.

gece gece uykumu kaçırdım valla aklıma takıldı .... kararsız kaldım bir noktda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…