- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.761
Hep aynı kişileri beğendirmiyor sistem. O yüzden başka başka kişileri beğenip tekrar bizi beğenmen lazım.
Ne bileyim? İçimden geldi.
Duruşun, karakterin, iyi yüreğin bunu hissettirdi.
Aaa!
Ben bir müddet dinlesem kafam şişer.
( yaşlıyım ben!)
oyy yarın 23 nisan.
tv de hep cocuk filmleri olur. ben oturur onları izlerim. biraz gitar çalarım. azıcık evimle ilgilenirim. belki biraz yürürüm ki lazım. epey kalınlaşmış belim yaa. psikolojik olarak paso yiyen var mı başka benim gibi..gidişat iyi değil
Ben 500 veriyorum ama 3+1 dediğin gibi ısınma sorunum var altımda ev sahibi üstünde kızı ama kızı kışın annesinin evinde kalıyor eşinden ayrı - eee üstten ısınmıyor ev sahibim de kışın yoklardı tek başına apt.nı ısıtacağım diye uğraştım bir de 3 petek yaktım 200 TL fatura ödedim kombi 3 kez bozuldu düzeltelim derken su borusunu patlattı (yani kenarından su damlıyordu) ailem beni burası aile apartmanı,rahat ederim diye düşünerek bu evi tutmamı istedi - hatta beyaz eşyayı bile sıfır aldık sırf olmadık zamanda bozulur da usta çağırmak zorunda kalmayım diye ama normal bir insandan daha fazla sorun yaşadım bu evde - eski kiracılar daha hala ikametini aldırmamışlar 1 yıl olcak nerdeyse ben taşınalı - faturaları otomatiğe veremiyorum hala onlarınki otomatikte görünüyor diye - bu ayki su faturası 100 geldi bi de ona itiraz etcemBen şu anda 600 lira kira veriyorum. elektrik su 100-120 tl tutuyor. Şu an oturduğum ev 5+1 çatı katı, çok güzel manzarası var ama ısınmıyor. ayrıca bekar bi kadın için uygun bi apartman ve muhit değil. uygun olanların kiraları 700 den başlıyor. yönetici pozisyonnda olmama ragmen az kazanıyorum ve kazancımın büyük kısmı eski eşimden kalan kredi ve kredi kartı taksitlerine vs gidiyor. iki aya taksitlerim azalacak ve rahatlayacağım. o zaman bütçemi daha çok kontrol edebileceğim.
acele mi ettiriyorlar? oysaki onlar olunca daha rahat olman lazım. temizliğe yardım ederler filan. ben de kimseyi çağırmayacağım. ablamı cagırcaktım oda hasta zaten ben yavaş yavaş toplarım kolileri filan. eşya taşınması için de erkek arkadaşım uygun fiyatlı tanıdık manıdık ayarlicak. o uyguna getiri pintinin tekidirücretini de ona borçlanırım elim bollaşınca veririm.
Canım kardeşim benimmmolsun yaşça büyügüm bu sorun değil ki bu konuda sorun hissetmiyorum. çünkü toplumun 36 lık kadınların olması gerektiğini düşündüğü psikoloji ve içi geçmişlikte değilim hamdolsun
osteopeni duymamıştum canım. senden duyuyorum. geçmiş olsun. dikkat et kendine
ya ben hiç birinizi begenemiyorum
başlarda begeniyordum artık yok.
başkasını begen önce diyo.
banane ben istediğimi begenirim yaa..
bende seni seviyorum prenses.. te neden öyle dedin ki birden
Amin cümlemizi canım benim
bende de öyleydi de o radyo bozuldu bi daha yüklemedim bir de müdür falan gelince hoş olmaz diye açmıyorumAlemsin ya
benim online radyo hiç kapanmaz. çok sıkılıyorum yoksa
seni beğenebildimm oleyyyyHep aynı kişileri beğendirmiyor sistem. O yüzden başka başka kişileri beğenip tekrar bizi beğenmen lazım.
Ne bileyim? İçimden geldi.
Duruşun, karakterin, iyi yüreğin bunu hissettirdi.
oyyy canımsın sen benimm..
bende sizi çok seviyorum. gerçekten.. samimiyim..
Ben de en ihtiyar. İçim geçmiş.ben hepinizden gencim
Ben de en ihtiyar. İçim geçmiş.
peki PASO yemeyi. PASO diye bir şeyin yenmesi diye anlayan var mı benim gibi?
PASO ne ki diyorum bir de.
kafa gitmiş bende!
Ben SIKINTI zamanlar bilakis yiyemem. Şu anda olduğu gibi...
ben de ofisten çıkarken bişiler yiyorum. 16,30 -17,00 gibi sonra eve gidince ya bi kase yogurt yada hiçbişi yiyorum. yani yememem lazım. heheh tutmaya çalışıyorum kendimi en azından akşamlar.bende yedim baya geçen hafta...şekerimi yükselttim. yemekten sonra uyuyorum
Ben 500 veriyorum ama 3+1 dediğin gibi ısınma sorunum var altımda ev sahibi üstünde kızı ama kızı kışın annesinin evinde kalıyor eşinden ayrı - eee üstten ısınmıyor ev sahibim de kışın yoklardı tek başına apt.nı ısıtacağım diye uğraştım bir de 3 petek yaktım 200 TL fatura ödedim kombi 3 kez bozuldu düzeltelim derken su borusunu patlattı (yani kenarından su damlıyordu) ailem beni burası aile apartmanı,rahat ederim diye düşünerek bu evi tutmamı istedi - hatta beyaz eşyayı bile sıfır aldık sırf olmadık zamanda bozulur da usta çağırmak zorunda kalmayım diye ama normal bir insandan daha fazla sorun yaşadım bu evde - eski kiracılar daha hala ikametini aldırmamışlar 1 yıl olcak nerdeyse ben taşınalı - faturaları otomatiğe veremiyorum hala onlarınki otomatikte görünüyor diye - bu ayki su faturası 100 geldi bi de ona itiraz etcemyani sorunlar bitmiyor
şimdi ev taşıyacak olsam iş yerinden arkadaşlar hep destekler sağolsunlar o yüzden ailemi çağırmak istemiyorum - valla acele ettiriyorlar ben aheste iş yapan biriyimdir öyle hadi hadi dendi mi geriliyorum 1 saatlik iş 3 saatte bitmiyor içime de sinmiyor acele olunca
hiç öyle ailesi olunca yan gel yat modunda olmadım tam tersi eve gittiğimde ilk gece misafirimdir ondan sonra ev kızı moduna girer temizlik-bulaşık girişirim içime sinmez misafir gibi oturup hizmet beklemek hele ki büyüklerimden...
Ha yaş konusuna gelirsek bence 36 yaş genç bir yaş eskiden orta yaş kabul edilirmiş ama şimdi 50ler orta yaş olarak görünür mesela ben 28im eskiden olsa evde kalmış diye düşünülürdü ama şu an işe yeni başladığımdan daha hayatın başı olarak kabul ediliyor (tabii eski kafalı olanlar yok mu elbette var da onları takmıyorum) benim küçük teyzem 41 yaşındadır ama kanka gibiyizdir çünkü ruhu genç
o yüzden komplekse girmene gerek yk bence
seni beğenebildimm oleyyyyben de şeroyu ve seni ve tuğçeyi ve limonu ve mavilimi ve petunyayı ve challengerı ve adını yazmadığım herkesi çooooooookkkkk seviyorummmm
[/B][/SIZE][/COLOR]
Ben de en ihtiyar. İçim geçmiş.
peki PASO yemeyi. PASO diye bir şeyin yenmesi diye anlayan var mı benim gibi?
PASO ne ki diyorum bir de.
kafa gitmiş bende!
Ben SIKINTI zamanlar bilakis yiyemem. Şu anda olduğu gibi...
bizim de babamla atışmalarımız çok komiktir. kız kardeşim çok güler. aslında ben de aynı şeyi söylüyorumdur ama farklı gibi söylerim falan. sonra orta yolu buluruz.bizim babamla diyologlarımız çok komiktir. Ben gülerim sağ olsun oda güler kendine.. Hiç alınmaz... arada alınr ama ben kırıcı olmam kesinlikle ben kendime de gülerim çünkü arada sağır yaparım güzel uydurdum demi derim... derler bak babana çok güldün... geçen hafta arabada gidiyoruz arba sesi müzilk sesi duymuyoz birbirimizi ikimizde 2-3 kere anlamadım bi daha söyle.... ya diyorum iki sağır ha bire efendim anlamadım diyop duruyoruz dedim baya bir güldük :))) ben bir şey diyorum o yanlış anlıyor o birşey diyor ben anlamıyorum
gülünecek kadar var ama!!!...
sesli güldüm kısssss
Geçen sene yazdığım mesaj: 24/04/2013Dün lafta tatildi ama gene başım ağrıdı. bugün iyiyim sağ ol ilgine...
@Aslıcığım, evet resmi tatillerde çalışmak yasak ama gel de özel sektöre anlat canım! Bir de son anda belli oluyor çalışıp çalışmayacağımız...
Günaydın herkese...
Geçen sene yazdığım mesaj: 24/04/2013
bu sene daha hiçbir şey belli değil.
böyle sorunlu iş varken soramayız sanırım.
iş hallolsa tatil dert değil gerçekten.
canım o hallolur emın ol.
bız yarın tatılız.spa ve masaja gıdıcem .akşamda geç yatmayı planlıyorum .uzun zamandır ılk kez yarın bır telaşım olmadan yatıp uyuyabileceğim.buyuzden çok ama cok mutluyum
Güzel yorumun için teşekkürlerBen sizi çok ama çok sevdim
Ailenle mutluysan ne güzel Allahım daim etsin, gönlüne göre birini de nasip eder inşallah buradan bizimle paylaşırsın birlikte seviniriz
Günaydınnnn güzellerİnşallah çıkar
Allah gönlüne göre versin canım - arkadaşların nişanlanırken belki tanıdıkları, kuzenleriyle falan tanışırsın sen de nişan yaparsın
ne güzel sevindim senin adınaşimdi tatlı telaşeler başladı demek - eşya ev düzme derken zaman çabuk geçer
Haha benimle dalga mı geçiyorsun bakayım sen
Aşka küsmedim de mantığımın evet dediği insanı sevebilirim diyorum yoksa gerçekten bir adamı yontmaya mecalim yok mümkünse evrimini tamamlamış biri gelsin - öyle birine zaten aşık olurum
Bu arada ben de sizleri çok özledim moral meleklerimmmmm benim
gönlün hayır diyorsa salla boşver engelle gitsin boşuna zaman harcama
ah ah ne çektik bu müdürlerden (vasfiye teyze mod on- hiç de izlemişliğim yoktur kendilerni) valla ben de bir ara her gün her dk mecburen muhataptım kendisiyle - şimdi yerim belli olup başka odaya geçince rahatım günde 1-2 kez görüyorum o da merhabadan öteye gitmiyor - herkese ismiyle hitap eden adam bana hanım diye hitap ediyor tel.no.mu vermedim umarım hiç istemez - tabii benim görevim seninki gibi değil sonuçta okulda tek rehber öğrt. sensindir Allah kolaylık ve sabır versin canım
haha bu muhabbetinize çok güldüm
ah ah ben de katılacaktım fotoğraflarımı bile çektim ne güzel hazırlık da yaptım ama ne evde ne işte fotoğrafları bir türlü yükleyemedimama oylarımı da verdim iyi olan kazansın
:)) benim kuşlar eksilmemişti yavaş yavaş türediler
beni beğenen arkadaşlarımın parmaklarına sağlık :)
ben de film keyfi yapayım diyorum ders olmayan bir gün geçireyim dinleneyim vs.. bir tarafımda dışarı çık çocukları cek diyor ama bakalımcanım o hallolur emın ol.
bız yarın tatılız.spa ve masaja gıdıcem .akşamda geç yatmayı planlıyorum .uzun zamandır ılk kez yarın bır telaşım olmadan yatıp uyuyabileceğim.buyuzden çok ama cok mutluyum
ben de film keyfi yapayım diyorum ders olmayan bir gün geçireyim dinleneyim vs.. bir tarafımda dışarı çık çocukları cek diyor ama bakalım
Geçen sene yazdığım mesaj: 24/04/2013
bu sene daha hiçbir şey belli değil.
böyle sorunlu iş varken soramayız sanırım.
iş hallolsa tatil dert değil gerçekten.
yarın herkese tatilken törene git sıcağın altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?