30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok güzel yazmışsın altına imzamı atarım. Saygılı vs bir yere kadar ama gerçekten cesur erkek kalmamış. Hani seni kolundan tutup " sen beni seviyorsun ben seni, elaleme ne, geleceksin kadınım olacaksın, seni kaçırıyorum" diyecek erkek kalmamış.Ben de artık inanmıyorum. Eski kocam bile hala nazlanıyor bana borcunu ödememek için.Yok hastaymış yok bilmem ne.Aptal yaa. Beni hala o eski şero sanıyor.Ona acıyan kıyamayan.Telefonda zor tuttum kendimi.Geber inşallah, dirin işe yaramadı belki ölünden medet umulur. Neyse hehehhe

Merhaba .. iyi olur inşallah sınavların .. bir ara kanka diyordun artık sevgili misniz netleşti mi canım...
Valla sevgili de demiyoruz kanka da. Kafası çok karışık. Askerlik tecilli, bedelli bekliyor, oldukça fazla borcu var ve ailesi bizim ilişkimize karşı.Bana senin zamanını almak istemem,zamanın kıymetli benim yüzümden kısmetlerini geri tepme diyor ama bir yandan da başkası ile görüşmem onu rahatsız ediyor. Ben de yeni biri ile tanışma enerjisi yok cidden. Onunla devam ediyoruz. Zamana bırakmaya karar verdim açıkçası.Belki de birbirimiz için uygun değilizdir. İyi bir insan ama bilemiyorum. Cidden şu anda ciddi bi adım atmak için uygun psikolojide değilim. Belki de önümüzde engellerin olması iyidir. Belki de acele adım atsak yanlış bi karar vermiş olurdum. Çünkü kafamda bi takım soru işaretleri var onunla ilgili. Zaman, sadece bir miktar zaman..

Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin.Benim de isteme,söz nişan bir arada oldu. Birşeyler hızlı gelişmiş, ama sakın dügünü es geçmeyin. Ondan bir takım şeyler iste, kıyamam filan düşünme. Erkek milleti kendisine yatırım yapmadığı kadına değer vermiyor. Bak benim başına geldi bunlar. Evlenip boşanmış bi kadın olarak tüm hemcinslerime tavsiyem bu.Erkeği zorlayın ki kıymetinizi bilsin. Tekrar mutluluklar..
Yok canım ben senin kastettiğini gayet iyi anladım. seni / sizi destekledim zaten ;-)
Hepimize AŞK dolu, huzurlu evlilikler nasip etsin Rabbim inşallah.
amin canım cem'i cümlemize..
benim bu aralar cidden psikolojim çok bozuk. Borç harç vs evi taşımam lazım. Eski eşim bana olan borcunu vadesi geldiği halde ödemedi.Evi taşicam iki üç ay içinde ama taşınmak için de borçlanacağım. Bu adam nasıl bi adammış ben nasıl biri ile evlenmişim gerçekten bunlar benim başıma mı geliyor bazen inananamıyorum kızlar...
Canım çoook doğru bi karar verdin.
Buna çook ama çok sevindim.
Rusya orası, bu adamlar orada rahat durmazlar. Ben sanmıyorum ki ilişkin boyunca sana sadık kaldı, iyi olmuş.Vur poposuna tekmeyi.Sana kısmet mi yok

Günaydınnnn güzeller
Canım hepimizin istediği şeyler aslında ayakları yere basan istekler umarım hepimizin karşısına çıkat o kişiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah çıkar

Allah gönlüne göre versin canım - arkadaşların nişanlanırken belki tanıdıkları, kuzenleriyle falan tanışırsın sen de nişan yaparsın

güzeldi canım, çok çabuk bitti sanki anlamadım herşey yolunda çok şükür. yavaştan eşya bakmaya başlıyoruz artık

ne güzel sevindim senin adına şimdi tatlı telaşeler başladı demek - eşya ev düzme derken zaman çabuk geçer

Haha benimle dalga mı geçiyorsun bakayım sen
Aşka küsmedim de mantığımın evet dediği insanı sevebilirim diyorum yoksa gerçekten bir adamı yontmaya mecalim yok mümkünse evrimini tamamlamış biri gelsin - öyle birine zaten aşık olurum
Bu arada ben de sizleri çok özledim moral meleklerimmmmm benim

kızlar bana mesaj atan adam tekrar mesaj attı. gıcık olmaya başladım iyice ne yapayım. cevap vermedim. engelleyim mi

gönlün hayır diyorsa salla boşver engelle gitsin boşuna zaman harcama

off ya yarın okula gitmek istemiyorum müdürü görmek istemiyorum

ah ah ne çektik bu müdürlerden (vasfiye teyze mod on - hiç de izlemişliğim yoktur kendilerni) valla ben de bir ara her gün her dk mecburen muhataptım kendisiyle - şimdi yerim belli olup başka odaya geçince rahatım günde 1-2 kez görüyorum o da merhabadan öteye gitmiyor - herkese ismiyle hitap eden adam bana hanım diye hitap ediyor tel.no.mu vermedim umarım hiç istemez - tabii benim görevim seninki gibi değil sonuçta okulda tek rehber öğrt. sensindir Allah kolaylık ve sabır versin canım

haha bu muhabbetinize çok güldüm

yemek yarışmasında oylama başlamış kızlar

turkuazzzzzzzzz

ah ah ben de katılacaktım fotoğraflarımı bile çektim ne güzel hazırlık da yaptım ama ne evde ne işte fotoğrafları bir türlü yükleyemedim ama oylarımı da verdim iyi olan kazansın

:)) günaydın Lily ..

günaydın güzellikler gününüz masal tadında, aydınlık ve huzur dolu geçsiin

günaydınnnnnnnnn aşık olsım var birini bulun bana
Günaydın canım Ya valla nedendir bilinmez aynı hissiyattayım ben de senin gibi bugün tam aşık olacak moddayım

gunaydın kızlar.

dün iş ve okul sonrası hemen 10:00u geçe bır saatte uyumuşum.

bugun ısteyım ve ınsallah yarın ıs olmayacak.
Sana da günaydın - ben de akşam 11den sonra uyuyakalmışım gece yatağıma gittim kombiyi de açmamıştım üşüdüm ama inşallah yarın dinlenme fırsatım olacak resmi tatil malum - 23 nisan neşe doluyor insan

hakkında hayırlısı olsun - hemen hemen benzer şeyleri yaşamışız - bazen çok iyi arkadaş olduğun biriyle iş ileri boyuta geçince o arkadaşlık da uçup gidiyor elinden ve geriye sadece kaybedilen bir dostluk oluyor, keşke hiç başlamasaydık diyorsun
hakkında hayırlısı olsun demek ki senin için doğru kişi o değilmiş - sen şimdi iyi giden şeylere odaklan elbet doğru kişi karşına çıkacaktır

Haklısın gerçekten tek başına sevgi yetersiz - saygı, anlayış ve güven olmadıktan sonra sevgi havada kalan birşey oluyor
Bir de birlikte yapamadınız demişsin ya bunu ben bir arkadaşa demiştim - biri benden hoşlandığını söylediğinde şans verdik birbirimize tabii arkadaşlığımız da bozuldu sonunda ve bizim aramızı yapmaya çalışan arkadaşa demiştim ki o kötü biri değil ben de değilim sadece birlikte yapamadık - yazdıklarını görünce aklıma geldi

Nasip canım bu işler - ben geçen yıl küçük bir ilçede yaşıyordum hiç çevrem yoktu hep evdeydim umutlarım artık tükenmişti hatta Tuğçe ve bir arkadaşımız beni desteklemişti belki biri çıkar karşına ve alır götürür seni diye ama nasip bu ya ben atandım ve bambaşka bir yerde bambaşka bir hayat yaşıyorum Rabbim doğru zamanda doğru kişileri çıkarsın inşallah karşımıza

Son düzenleme:

Sen baya bi zor durumdasın anladığım kadarıyla - ev taşıma bir yandan, adamın borçları, diğer adamla olan belirsizliğin bir yandan... Allah kolaylık versin canım istersen yarın atlayım geleyim yardıma bak dediğimde ciddiyim İst. 4 saatlik mesafe yarın da tatil malum ev taşımak da zor bir iş zaten - yardıma ihtiyacın varsa topikçek gelelim
yazdıklarıma yaptığın yorum için de teşekkür ederim cesaret erkek milletinde yok ben bunu toplumdaki insanları gözlemleyerek analiz ettiğimi düşünüyorum - evlenelim der ama ailesinden gelecek evi ya da onların maddi durumunu düşünür be adam sen çalışıyorsun herşeyi kendimiz yapalım de - yok illa ailelerinden medet umacaklar ben bile yeni memur bir kız olarak ailemden bu kadar medet ummuyorum - hatta herşeyi kendim yapacam diye onları karıştırmıyorum işlerime - ama erkekler bağlıdan çok bağımlı!!! ve dediğin gibi evlenirken biraz zorlamak gerekiyor isteklerin fazla olması gerekiyor ki kıymetli olasın - benim altında takıda gözüm yoktur ama evlenirken bu konuda taviz vermemek gerektiğini düşünüyorum artık - fazla mı katı biriyim ki acep:44:

:)) günaydın Lily ..
Günaydınnnn

herkese günaydın muhabbetiniz bol olsun :))
Günaydın hoşgeldin Sen de katıl muhabbete

günaydın güzellikler gününüz masal tadında, aydınlık ve huzur dolu geçsiin

Ne güzel bir dilek bu böyle sana da günaydın petunyacım

günaydın lilycan

Günaydın aşk dolu Petunyam

Son düzenleme:

Ya adama ayda bi geliyolar kadın olsa regli dicem. Bugün öğretmenler odasına bi girdim nası güler yüzlü iyi davranıyo bana 4. Kızım sın diyo sevsem mi kızsam mı 3 yılda karar vermedim. Arada gelmesler hiç kötülüğünü görmedim ama geldiler mi de sayıp döküyo kırıyo. Herles gerfin okulda bakalım. Ben günde laç ke Muhatab oluyom işte dengeler zor. Adam katşı gelinmrsini sevmez haklısınız diyip geçiyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese...
Sorunlu işlerim var.
Dua edin, dananın kuyruğu kopmak üzere...

Hoş geldiniz aramıza...

İşimle ilgili sorun var.
Elimizden geleni yapıyoruz ama resmi kurumlar...
Canım, Allahım kolaylık versin sana - resmi kurum da olsa bir zaman sonra ipler kopabiliyor Rabbim hayırlara çıkarsın işlerini inşallah

Dengesiz insanlarla uğraşmak zor gerçekten

filozof, ben okurken bi an ''eşimle ilgili sorunlar'' diye okudum nedense yaa

Allah iyiliğini versin e mi güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…