- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.721
Ben de saygısına hayran olmalıyım.
Limon soru sormuş alıntıdan gördüm ona istinaden birşeyler yazayım bari
Ben karşımdaki erkekten ilk önce saygı beklerim - şahsıma, aileme, giyimime, arkadaşlarıma, işime ve beni ben yapan herşeye saygı duymalı - sen şöylesin böylesin, şöyle konuşma böyle davran gibi yönlendirmeler yapmamalı ben zaten kendini bilen bir insanım üzerimde hakimiyet kuracak bir erkeğe ihtiyacım yok (erkeklerin genelinde ben bu evin reisiyim benim dediğim olacak tavırları var ve çok hoşlanmıyorum bu tarz davranışlardan)
Sanırım istediğim saygıyı görebilmek için o kişinin olgun olması gerekiyor - normalde yaşıma göre olgun tavırlarım olduğu söylenir ama ben de zaman zaman nazlanmak, çocuksu tavırlar içine girmek istiyorum hep anlayışlı olgun kadın olma durumu yorucu - kontrollü biriyimdir ama bazen de kendimi yanında rahat hissedebileceğim birine ihtiyaç duyuyorum.
Saygısına hayran olduğum bir insanı sevebilirim zamanla - çünkü onun saygı dolu tavırları beni ona bağlar, hayranlık duymamı sağlar. Güven verir ki zaten insan eşi olacağı kişiye karşı güven duygusunu hissedemezse tam manasıyla "eşimle mutluyum, huzurluyum" diyemez. Kısaca şu anki huzur durumumu devam ettirecek birini arıyorum
Bir de bana göre bir erkek, karakter olarak güçlü olmalı, olaylar karşısında üzülse de ağlasa da düştüğü yerden kalkmayı bilip yoluna devam edebilmeli, ben eşi olarak desteğimi tabii ki eksik etmem ama ufacık bir şeyde yıkılıp dünyaya küsmemeli. Nazlı erkeklerle anlaşamıyorum bir zaman sonra ipin ucu kopuyor, "sana da derdine de" deyip soğuyorum. Naz kadına yakışır bence...
Limoncum bir psikolojik danışman olarak yazdıklarıma bakışın nedir? Yorumunu merak ediyorum
Çok güzel yazmışsın altına imzamı atarım. Saygılı vs bir yere kadar ama gerçekten cesur erkek kalmamış. Hani seni kolundan tutup " sen beni seviyorsun ben seni, elaleme ne, geleceksin kadınım olacaksın, seni kaçırıyorum" diyecek erkek kalmamış.Ben de artık inanmıyorum. Eski kocam bile hala nazlanıyor bana borcunu ödememek için.Yok hastaymış yok bilmem ne.Aptal yaa. Beni hala o eski şero sanıyor.Ona acıyan kıyamayan.Telefonda zor tuttum kendimi.Geber inşallah, dirin işe yaramadı belki ölünden medet umulur. Neyse hehehhe
Valla sevgili de demiyoruz kanka da. Kafası çok karışık. Askerlik tecilli, bedelli bekliyor, oldukça fazla borcu var ve ailesi bizim ilişkimize karşı.Bana senin zamanını almak istemem,zamanın kıymetli benim yüzümden kısmetlerini geri tepme diyor ama bir yandan da başkası ile görüşmem onu rahatsız ediyor. Ben de yeni biri ile tanışma enerjisi yok cidden. Onunla devam ediyoruz. Zamana bırakmaya karar verdim açıkçası.Belki de birbirimiz için uygun değilizdir. İyi bir insan ama bilemiyorum. Cidden şu anda ciddi bi adım atmak için uygun psikolojide değilim. Belki de önümüzde engellerin olması iyidir. Belki de acele adım atsak yanlış bi karar vermiş olurdum. Çünkü kafamda bi takım soru işaretleri var onunla ilgili. Zaman, sadece bir miktar zaman..Merhaba .. iyi olur inşallah sınavların .. bir ara kanka diyordun artık sevgili misniz netleşti mi canım...
Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin.Benim de isteme,söz nişan bir arada oldu. Birşeyler hızlı gelişmiş, ama sakın dügünü es geçmeyin. Ondan bir takım şeyler iste, kıyamam filan düşünme. Erkek milleti kendisine yatırım yapmadığı kadına değer vermiyor. Bak benim başına geldi bunlar. Evlenip boşanmış bi kadın olarak tüm hemcinslerime tavsiyem bu.Erkeği zorlayın ki kıymetinizi bilsin. Tekrar mutluluklar..slm kızlar..nasılsınız?
artık nişanlıyım..herşey yolundaydı..tanışma çok güzel geçti..aileler anlaştı..hiçbi sıkıntı olmadı çok şükür..ailemden de olumlu sözler duyunca içim rahatladı..daha iyiyim..darısı sizlerin başına..
amin canım cem'i cümlemize..Yok canım ben senin kastettiğini gayet iyi anladım. seni / sizi destekledim zaten ;-)
Hepimize AŞK dolu, huzurlu evlilikler nasip etsin Rabbim inşallah.
benim bu aralar cidden psikolojim çok bozuk. Borç harç vs evi taşımam lazım. Eski eşim bana olan borcunu vadesi geldiği halde ödemedi.Evi taşicam iki üç ay içinde ama taşınmak için de borçlanacağım. Bu adam nasıl bi adammış ben nasıl biri ile evlenmişim gerçekten bunlar benim başıma mı geliyor bazen inananamıyorum kızlar...
Canım çoook doğru bi karar verdin.bızım bıttı eğer adamımla dıye soruyorsan,moralman nasılsın dersen ıyım belkıde bıtmesı herseyın en ıyısıdır .. cumartesı akşamı orada pazar paskalya tatıl dıye striptız klubune gıttı ve kendını foursquarede tagledı.sabah kıyametler koptu o benım oraya gıtmeyı kabul etmemi bahane gösterdi ben bana saygı göstermemesini ve bıttı. ama moral olarak ıyım ona da dedım cok ıyı bır arkadaş,dost ama sevgılı olamıyor demekkı yapcak bsy yok daha fazla uzatmayada gerek yok. en azından bırsey yapıyorsanda bellı etmeden yap.
bırde sevmek bazen yetmıyor.burada benı destekleyen bır ısım,müdürlerim var x yaparsa ,söylerse doğru dıyenler sımdı yenıden oraya gıdıp bır erkek ıcın sıfırdan başlamaya ,macera aramaya gerek yok.ben oyuzden hıc veremedıgım kararı verdıgım ıcın suanda ıyım.bırde dostlarımlaydım haftasonu ıyı geldi.
hayatımdakı ıs ıle ılgılı seyler duzelmeye başladı.okulla ılgılı seylerde düzelticem moralım ıyı dıye gerisine de suanda gerek yok.
sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Buna çook ama çok sevindim.
Rusya orası, bu adamlar orada rahat durmazlar. Ben sanmıyorum ki ilişkin boyunca sana sadık kaldı, iyi olmuş.Vur poposuna tekmeyi.Sana kısmet mi yok