30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar, sadece muhabbet mi ediyosunuz ? böyle pc başında oturup beklemesek, bekarlıktan kurtulmak için elele verseki bi gayret etsek diyorum, bir elin nesi var, hep beraber bişeyler yapalım :))

burada sadece sohbet ediyoruz, siz ne yapmayı öneriyorsunuz

bilmem, akıl akıldan üstündür, beyin fırtınası yapalım mesela ne yapabiliriz diye, etrafında kendisine aracı olacak durumda kimse olmayanlar veya evleneceği bir aday olmayanlar, bu konularda çekingen olanlar için ne yapabiliiriz diye düşünelim, insan belli bir yaşta olunca bu konudaki taleplerini çevresi olsa dahi iletemiyor veya insanların acıyarak bakmaları sebebiyle umursamıyormuş gibi davranabiliyor. benim aklıma şu geliyor, bu sitede bir sürü evli insan var hemen hepsinin eşinin bir arkadaşı, tanıdığı akrabası vardır, bunu internet üzerinden yapalım demiyorum elbette bunun da bir sürü sakıncası olabilir ama belli şehirlerdeki kk üyeleri bir araya gelip birbirlerini tanıyıp aracı olabilirler mesela.

cnm Teşekkür ederim inşallah üstüste geince ruhm yoruldu biraz sanrm

arkadaşım bunun ıcın evlılık programları var gıt oraya cık koca ara o zaman ne dıyım.

burda cok ınsan var ama sonuçta ınternet kımın ne çıkacağını bılemezsın.

şahsen ben kendı adıma almıyım alanada mani olmuyım..

hem bırısını bulmak degıl olay mantıga uyacak bırısını bulmak olay yoksa bende cevremdekılere derim bulurlar sorun yok.hatta ben ınanılmaz dışa dönük bırısıyım ama dedıgım gıbı mantığa uyacak bırısını arıyorum.

kızlar bugun sabah geç kalktım guzel bır kahvaltı ettım sonra fılm ızledım sonra spa+hamam+masaja gittim.
kız masaj yaparken ıcım geçmiş resmen uyudum sonra gıttım dınlenme odasındada bıraz kestirdim.
sonra eve geldım yemek yedım cay ıctım canım 1 saat daha uyumak ıstıyor.
8de ıngılızce hocası gelecek kısmetse.
ve gun bıtecek limon yerınde olmak ısterdım yarında tatıl olsa superdı olurdu valla ama neysekı 2 gun çalışcaz sonra gene tatıl.

kendini şımartmışsın ne güzel gerçi sen İstanbuldasın ama gittiğin yer masaj salonu olarak mı geçiyor,her yere güvenilmiyor sonuçta...

ayrıca erkek arkadaşınla ayrılmışsınız, böylesi daha hayırlı oldu sanki...

Canım bugün p kadar çok yoruldum ki hiö istemezsin
Çık güzel bi gün geçirmişsin ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

turkuaz neredesin
tuğçenin son günleri,koşturmacalı geçiyordur,o da yok.

Selam kızlarrr
Bugün tatildi güya ama ben şu saate kadar evden çalıştım.
Öğleden sonra başladım çalışmaya. Çok yorgunum
Yeni yemek yedim ve ütü yapmam gerekli
Biraz dinlenip ütü yapcam
Herkesler iyidir inş. Öpüyprum.

yoldan geldim kızlar.... okuyum dedim sayfayı .. yukarda diyet ve egzersiler yazıyor bende dua ve egzersiler gördüm yorulmuşum valla
gerçekten dikkat falan gtmiş ya da duaya ihtiyaç duyuyorsun da algıda seçicilik mi yoksa?

neden arabada uyumuştn ki?
Aaa!
Ben bir müddet dinlesem kafam şişer.

( yaşlıyım ben! )
benm de kafa yüksek sesi götürmez düğünlere falan gelemiyorum sanırım ruhum yaşlııı

ben hepinizden gencim
öylesin valla

ay sözde ben de diyetteyim ama bu ara saldım kendimi iyice bugun de bi arkadaş düğününe davet etmek için aradı hemen diyet moduna geri dönmem lazım bir de yürüyüşlere tekrardan zaman ayırmalıyım

dediğin gibi ailem ön ayak olunca ben de pek sesimi çıkarmadım ama bu aralar yine ev arayışlarına girdim hatta işten bir arkadaş ev görmüş beni aradı bugün bakmaya gittik ama bana uzak geldi yani şimdiki ev bile bana uzak iş için o yüzden de işe daha yakın olsun ki öğlenleri de eve yemek yemeye gidebileyim istiyorum bir de şimdikinden küçük bir ev olsun ısınması kolay olsun diyorum bakalım nasip... hafta sonu aramalara başlasam fena olmayacak bugun kirayı da ödedm 1 ayım var olmadı bir ay sonra...

Geçen sene yazdığım mesaj: 24/04/2013

bu sene daha hiçbir şey belli değil.
böyle sorunlu iş varken soramayız sanırım.
iş hallolsa tatil dert değil gerçekten.
canım işlerin hallolur inşallah anladığım kadarıyla tatilin yoktu bugun geçen yılın mesajını paylaştığına göre

spaya gittin mi?:44::44:

bizde seni inş hepimize canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol cnm

kendini şımartmışsın ne güzel gerçi sen İstanbuldasın ama gittiğin yer masaj salonu olarak mı geçiyor,her yere güvenilmiyor sonuçta...

canım türkiyedeki ünlü bır oteller zincirinin benım semtimdeki subesıne spor konusunda üyeyım ve ınsanların sadece spa ve masaj olarak gıttıgı yer burası zaten.
oyuzden güvenılır bır yer.ve spasını kullandım hemde masaj yaptırdım ınanılmaz rahatladım uzun zamandır koşturmadan sonra cok ıyı geldi.

cumada ınsallah babamın yanına gıdıcem annem tatıle gıdıyor haftasonu ıcın.baba-kız ve köpeklerimiz olacak bu hafta super olacak benım ıcın.

tugcecım ben cok ıyıyım... sen hep sabret hersey duzelcek dedın okuldaki derslerim harıcınde çok şükür hersey yoluna gırdı .Rabbım dert verıpte derman arattırmasın kımseye..insallah artık kafamı toparlamaya başladıgım ıcın okuldakı derslerımıde verebılecegım.

canım benım ızmır tarıhım bellı oldu.16-19 mayıs arası çeşme-alacatıda olucam.1-4 mayıstada bodrumda olucam sanırım senın düğüne yetişemiyorum
çok ısterdım orada olmayı senı beyazlar ıcınde görmeyı ama artık resımlerı görücez ınsallah.

sen nasılsın nasıl gıdıyor hazırlıklar? nazar boncugu taktınmı? bırde lütfen nazar duası al ve çantanda taşı.

merak etmiştim ben de seni,kolay gelsin,erken yat canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…