- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.801
selam kızlar, sadece muhabbet mi ediyosunuz ? böyle pc başında oturup beklemesek, bekarlıktan kurtulmak için elele verseki bi gayret etsek diyorum, bir elin nesi var, hep beraber bişeyler yapalım :))
burada sadece sohbet ediyoruz, siz ne yapmayı öneriyorsunuz
başarılar dilerim DenizAllah mukafatını verir. Kalbini ferah tut.
merhaba PEtunyacım...
merakla beliyorum
)
evet ..
Selam Aslıcan napıyosun...
Cerencim selam
Merhaba kızlar .. Hafta sonu nete gelmedim.
BAşıma ufak bir kaza geldi
Yürüyüş yaptın geldim. Bizim aile yeni kalkmış .. Ocak üzerinde borcam ve börekler var . bende alıp masaya koyayım dedim. almamla ellerimin yanması ve benim onu fırlatmam bir oldu. meğer annem fırına börekleri ısıtmak için atmış. ekmekli pizza yapmış ve o sıcağına borcamı atmış... ben yakmasam babam yakacakmış... hepsi almayı ve masaya koymayı planlamış ama işde ilk düşünmeden alan ben oldum. bırakamadım da yapıştı resmen ...sağ elimin 3 parmağı yandısoğuk su ve krem 3-4 saat kaldı.
Annemin küçük bebeği oldum valla.iki elde yandı ama sağ el daha çok yanmış :))))
bilmem, akıl akıldan üstündür, beyin fırtınası yapalım mesela ne yapabiliriz diye, etrafında kendisine aracı olacak durumda kimse olmayanlar veya evleneceği bir aday olmayanlar, bu konularda çekingen olanlar için ne yapabiliiriz diye düşünelim, insan belli bir yaşta olunca bu konudaki taleplerini çevresi olsa dahi iletemiyor veya insanların acıyarak bakmaları sebebiyle umursamıyormuş gibi davranabiliyor. benim aklıma şu geliyor, bu sitede bir sürü evli insan var hemen hepsinin eşinin bir arkadaşı, tanıdığı akrabası vardır, bunu internet üzerinden yapalım demiyorum elbette bunun da bir sürü sakıncası olabilir ama belli şehirlerdeki kk üyeleri bir araya gelip birbirlerini tanıyıp aracı olabilirler mesela.
İnşallah canımRabbim gönlüne göre versin sen de buradan bizimle paylaşırsın artık şu bölümü kazandım diye
Kız Turkuaz 1 saattir okuyamadın mı
kızlar bugun sabah geç kalktım guzel bır kahvaltı ettım sonra fılm ızledım sonra spa+hamam+masaja gittim.
kız masaj yaparken ıcım geçmiş resmen uyudum sonra gıttım dınlenme odasındada bıraz kestirdim.
sonra eve geldım yemek yedım cay ıctım canım 1 saat daha uyumak ıstıyor.
8de ıngılızce hocası gelecek kısmetse.
ve gun bıtecek limon yerınde olmak ısterdım yarında tatıl olsa superdı olurdu valla ama neysekı 2 gun çalışcaz sonra gene tatıl.
kızlar bugun sabah geç kalktım guzel bır kahvaltı ettım sonra fılm ızledım sonra spa+hamam+masaja gittim.
kız masaj yaparken ıcım geçmiş resmen uyudum sonra gıttım dınlenme odasındada bıraz kestirdim.
ve gun bıtecek limon yerınde olmak ısterdım yarında tatıl olsa superdı olurdu valla ama neysekı 2 gun çalışcaz sonra gene tatıl.
Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
turkuaz neredesin
tuğçenin son günleri,koşturmacalı geçiyordur,o da yok.
yoldan geldim kızlar.... okuyum dedim sayfayı .. yukarda diyet ve egzersiler yazıyorbende dua ve egzersiler gördüm yorulmuşum valla
neden arabada uyumuştn ki?iki topik gezip geliyorum. beğeniyoru sonra beğenimi yapıyorum
gece uyumayınca arabada uyudum azıcık. sersemletmiş oda... dua ile egzersiz yeni mi çıkmış diye düşündüm birde... o arada gözlerimi oğusturmuşda olabilirim
benm de kafa yüksek sesi götürmez düğünlere falan gelemiyorum sanırım ruhum yaşlıııAaa!
Ben bir müddet dinlesem kafam şişer.
( yaşlıyım ben!)
öylesin vallaben hepinizden gencim
oyy yarın 23 nisan.
tv de hep cocuk filmleri olur. ben oturur onları izlerim. biraz gitar çalarım. azıcık evimle ilgilenirim. belki biraz yürürüm ki lazım. epey kalınlaşmış belim yaa. psikolojik olarak paso yiyen var mı başka benim gibi..gidişat iyi değil
dediğin gibi ailem ön ayak olunca ben de pek sesimi çıkarmadım ama bu aralar yine ev arayışlarına girdim hatta işten bir arkadaş ev görmüş beni aradı bugün bakmaya gittik ama bana uzak geldi yani şimdiki ev bile bana uzak iş için o yüzden de işe daha yakın olsun ki öğlenleri de eve yemek yemeye gidebileyim istiyorum bir de şimdikinden küçük bir ev olsun ısınması kolay olsun diyorum bakalım nasip... hafta sonu aramalara başlasam fena olmayacak bugun kirayı da ödedm 1 ayım varben de ofisten çıkarken bişiler yiyorum. 16,30 -17,00 gibi sonra eve gidince ya bi kase yogurt yada hiçbişi yiyorum. yani yememem lazım. heheh tutmaya çalışıyorum kendimi en azından akşamlar.
valla kollarım bile bıngıl bıngıl oldular yaw
bekar olduğundan ve ailen ön ayak olduğundan o evi tutmuşssundur. ben geçen bi ev sahibini aradım camda telefon nosunu görüp adamın ilk sorduğu soru evli misiniz?sanane ülen diyecektim ayip olcekti. değilim, önemli mi ? dedim. önemli dedi telefonu kapadıktan sonra bastım kalayı. yanımda erkek arkadaşım vardı mini bi tokat yedik ondan küfürlerimden dolayı
demem o ki ben her yerden ev bakamıyorum. bizim burada yakında üniversite var, onun etrafındaki mahallede bi sürü ögrenci oturuyor. oralarda ev tutabilirim sorun olmaz. hemde üni'li bebelerden oluşan komşularım olur fena mı
sesli güldüm kısssss
canım işlerin hallolur inşallah anladığım kadarıyla tatilin yoktu bugun geçen yılın mesajını paylaştığına göreGeçen sene yazdığım mesaj: 24/04/2013
bu sene daha hiçbir şey belli değil.
böyle sorunlu iş varken soramayız sanırım.
iş hallolsa tatil dert değil gerçekten.
spaya gittin mi?:44::44:canım o hallolur emın ol.
bız yarın tatılız.spa ve masaja gıdıcem .akşamda geç yatmayı planlıyorum .uzun zamandır ılk kez yarın bır telaşım olmadan yatıp uyuyabileceğim.buyuzden çok ama cok mutluyum
sağol cnmbizde seni inş hepimize canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendini şımartmışsın ne güzelgerçi sen İstanbuldasın ama gittiğin yer masaj salonu olarak mı geçiyor,her yere güvenilmiyor sonuçta...
Canım bugün p kadar çok yoruldum ki hiö istemezsin
Çık güzel bi gün geçirmişsin ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlarrr
Bugün tatildi güya ama ben şu saate kadar evden çalıştım.
Öğleden sonra başladım çalışmaya. Çok yorgunum
Yeni yemek yedim ve ütü yapmam gerekli
Biraz dinlenip ütü yapcam
Herkesler iyidir inş. Öpüyprum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?