- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.821
tugcecım ben cok ıyıyım... sen hep sabret hersey duzelcek dedın okuldaki derslerim harıcınde çok şükür hersey yoluna gırdı .Rabbım dert verıpte derman arattırmasın kımseye..insallah artık kafamı toparlamaya başladıgım ıcın okuldakı derslerımıde verebılecegım.
canım benım ızmır tarıhım bellı oldu.16-19 mayıs arası çeşme-alacatıda olucam.1-4 mayıstada bodrumda olucam sanırım senın düğüne yetişemiyorum
çok ısterdım orada olmayı senı beyazlar ıcınde görmeyı ama artık resımlerı görücez ınsallah.
sen nasılsın nasıl gıdıyor hazırlıklar? nazar boncugu taktınmı? bırde lütfen nazar duası al ve çantanda taşı.
ben de gelmeni isterdim canım fakat nasip değilmiş demek ki.
Elbette resimlerimi yollıycam sizlere.
Ayrıca hayatının düzene girdiğine de sevindim.
Nazarlık takıcam gelinliğin içine canım. nazar duası lazım haklısın.
merak etmiştim ben de seni,kolay gelsin,erken yat canım.
canım türkiyedeki ünlü bır oteller zincirinin benım semtimdeki subesıne spor konusunda üyeyım ve ınsanların sadece spa ve masaj olarak gıttıgı yer burası zaten.
oyuzden güvenılır bır yer.ve spasını kullandım hemde masaj yaptırdım ınanılmaz rahatladım uzun zamandır koşturmadan sonra cok ıyı geldi.
cumada ınsallah babamın yanına gıdıcem annem tatıle gıdıyor haftasonu ıcın.baba-kız ve köpeklerimiz olacak bu hafta super olacak benım ıcın.
Tuğçemmm cnmmm az kaldı ne güzel
Zaman nasıl hızla geçiyoor
İnş çok çok daha güzel günlerini yüne bizimle paylaşmak nasip olur
Herşey yolunda inş.
Bana iş ve aşk için bir kart çeker misinn?
Saol cnm
Herkeee iyi geceler olaun
Ben aşırı yorgunum.
Öperim
Saol cnm ilgine
Fırsatım hiç olmuyor.
Çok yoğun ce yorgunum
Ders bile çalılamıyorum buna çok canık sıkılıyor
Allah ım hayırlara ferqhlara çıkarsıj inş.
Bana dua et cnm inan çok ihtiyacım var.
Şı iş ya yoluna girsin yada hayırlı iş kapısı açılsın inş.
tuğçe hoşgeldinkoşturmacanda kolaylıklar diliyoruz.
herkese iyi geceler
tugcecım ya sana zahmet olmazsa banada ıs ve aşk kartı cekermısın?
kzılar ben yatıyorum ıyı geceler.
Tuğçem ya her şey hepimiz için çok güzel olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tugcecım cok teşekkür ederim
kızlar günaydın.nasılsınız?
[video=youtube;fD18GUv7BMM]http://www.youtube.com/watch?v=fD18GUv7BMM[/video]
bugün şarkısı olsun....
Kızlar size gelsin... Petunya,limon..çevrim içi dostlara... Bu aşk fazla sana dediğiniz kişilere
günaydın kızlar
Challenger; günaydın iyiyim sen nasılsın, hava birden bozdu burda ist.da fırtına ve yağmur var :26:
evet baya kötü bende ıstanbuldayım burada yağmur yok ama hava baya bozdu.
bendede açılmıyor bırde mavili bence her insan nazar duası ve nazar boncugu takmalı aklında olsun.benım boynumda bır ara sürekli taktıgım takılar catır catır kırılıyordu bır anda onu taktım sımdı ıyım cok şükür.
bırde ben kımseye bu aşk fazla sana demiyorum oyuzden sıgaramın dumanını tercih ederim.
seçtiğimiz kısıler ve hayatımıza aldıgımız kısılerın,olayları bır sekılde bız cekıyoruz hayatımıza ve bılıncaltımız bıze getiriyor onları,belkı bır musubet olarak,belki bır ıyılık olarak ama karşımızdaki insanın degıl bunda bızım sucumuz var.o kısıye anlam yukleyende ,kaldırmasını becerende bızız.adamların sucu yok yanı.ben mesela cok beddua aldım zamanında sımdı doğru ınsanı bulamamamda emınım aldıgım bedduaların vebalını ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?