- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #30.841
teşekkür ederiz mavili, fakat youtube açılmıyor bende. sanırım paylaştığım şarkı bu aşk fazla sana)
evet baya kötü bende ıstanbuldayım burada yağmur yok ama hava baya bozdu.
bendede açılmıyor bırde mavili bence her insan nazar duası ve nazar boncugu takmalı aklında olsun.benım boynumda bır ara sürekli taktıgım takılar catır catır kırılıyordu bır anda onu taktım sımdı ıyım cok şükür.
bırde ben kımseye bu aşk fazla sana demiyorum oyuzden sıgaramın dumanını tercih ederim.
seçtiğimiz kısıler ve hayatımıza aldıgımız kısılerın,olayları bır sekılde bız cekıyoruz hayatımıza ve bılıncaltımız bıze getiriyor onları,belkı bır musubet olarak,belki bır ıyılık olarak ama karşımızdaki insanın degıl bunda bızım sucumuz var.o kısıye anlam yukleyende ,kaldırmasını becerende bızız.adamların sucu yok yanı.ben mesela cok beddua aldım zamanında sımdı doğru ınsanı bulamamamda emınım aldıgım bedduaların vebalını ödüyorum.
Söylemesini seviyorum aslında ritmi güzel... ben öyle kimseye körkütük aşık olamam zaten ... çabuk vazgeçerim. olmuyorsa zorlamamaya çalışırım ama işde ne kadar başarılı oluyorum onu bilmiyorum..
bende son sözüne katılıyorum bazen kırdığım insanların ahımı bu yaşadıklarım diyorum...
Akşam gülen gözleri seyrettim. Adım 5 tane kızı var maşallah 2 sinide evlendiriyor. Biz mi çabuk vazgeçiyoruz çok mu sabırsız bilemiyorum..
erkekler desen doğru düzgün adam yok. arkadaşlarım sana uygun bekar adam yok canım derler. erkek nesli mi bozuk yoksa ben mi çok çevreme uyum sağlamayamıyorum bilemiyorum..
öyle canım..
Günaydın canlar..
Günaydın limonatamnasılsın..
[video=youtube;fD18GUv7BMM]http://www.youtube.com/watch?v=fD18GUv7BMM[/video]
bugün şarkısı olsun....
Kızlar size gelsin... Petunya,limon..çevrim içi dostlara... Bu aşk fazla sana dediğiniz kişilere
evet akşam gülen Gözler'i bende seyrettim.. ve dikkat ettiysen içgüveysi aldı sanırım ikisini
vecihii
sanki eskiden insanlar daha ufak şeylerden mutlu olabiliyormuş ..
ben iç güveysı alabılırım dermişim
aman evlerden uzak kendı evım,kendı düzenim olsun.yanlız bıle kalıyor olsamda evlılıkten sonra istemem.koca evıne gelin gitmek isterim.
inşallah öyle olsun.. öyle olmalı da zaten. ama şimdi insanlar hep çalıştıkları için atama, doktora vs. evlenseler bile eşler aylarca ayrı kalabiliyor, çocuk tan dolayı aileden kopulmuyor.. belki günümüzde evlilikler bu yüzden çatırdıyor. :26:
ama olay hallolurken olay sana patlıyor. işte şunu yap şunu de, ya adam ikna olmazsa ben ne yapabilirim ki?kuşları üçlemişsin
yarın çalışacaksınız yani...
inşallah iş hallolur ama senin işte kasıt ya da kusurun yokmuş,ondan seni başka türlü de etkilemeyecekse çok içselleştirme derim...
filo kuşların üçlemiş hayırlısı olsun.
Youtube kapalı bende.[video=youtube;irGUolvbZyc]http://www.youtube.com/watch?v=irGUolvbZyc[/video]
2. tercihli şarkımız...
Sigaramın dumanına sarsam... Ezginin günlüğü
1977 model o film. Biz daha dünyada yokmuşuz bile.Söylemesini seviyorum aslında ritmi güzel... ben öyle kimseye körkütük aşık olamam zaten ... çabuk vazgeçerim. olmuyorsa zorlamamaya çalışırım ama işde ne kadar başarılı oluyorum onu bilmiyorum..
bende son sözüne katılıyorum bazen kırdığım insanların ahımı bu yaşadıklarım diyorum...
Akşam gülen gözleri seyrettim. Adım 5 tane kızı var maşallah 2 sinide evlendiriyor. Biz mi çabuk vazgeçiyoruz çok mu sabırsız bilemiyorum..
erkekler desen doğru düzgün adam yok. arkadaşlarım sana uygun bekar adam yok canım derler. erkek nesli mi bozuk yoksa ben mi çok çevreme uyum sağlamayamıyorum bilemiyorum..
eşler dışarıda alternatif çok deyip kısa yoldan vazgeçyorlar. Ben evlilik aşamasına hiç gelmedim. Sorumluluk sahibi çiftler dah uzun süreli yürütebiliyorlar.Aslında evliliğinde sorunu olmayan çift yok. Duyduklarıma göre eşini sevdiğinden veya boşanmanın bir faydası olmayacağını düşünen boşanamıyor. çocuk sahibi olmak için evlendim yuva kurdum diyebilmek için evlenen çiftler var.
Allah büyük inşallah mutlu bir yuva kurabilirim.
eşler dışarıda alternatif çok deyip kısa yoldan vazgeçyorlar. Ben evlilik aşamasına hiç gelmedim. Sorumluluk sahibi çiftler dah uzun süreli yürütebiliyorlar.Aslında evliliğinde sorunu olmayan çift yok. Duyduklarıma göre eşini sevdiğinden veya boşanmanın bir faydası olmayacağını düşünen boşanamıyor. çocuk sahibi olmak için evlendim yuva kurdum diyebilmek için evlenen çiftler var.
Allah büyük inşallah mutlu bir yuva kurabilirim.
Ben oy vermiştim.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705590
Tavuk yemekleri yarışması'nın
Oylamasına sizleride bekleriz
Yok canım. Tatildi. Yalnız geç haber verdiler......
canım işlerin hallolur inşallah anladığım kadarıyla tatilin yoktu bugun geçen yılın mesajını paylaştığına göre
...
benım cevremde hep mutlu evlılıkler var.ınsanlar bırbırlerının gözünün içine bakıyor.ılk gunkünden daha fazla aşıklar arkadaş cevremdekıler hep boyle sırf buyuzden evlenmek ıstıyorum.evlenıpte eslı olrak görüşmek ıstıyorum.buyuzden evlılıge sıcak bakıyorum bırde erkek cocuk ıstıyorum Allah nasıp kısmet ederse.
benım de cevremde gördüğüm kadarıyla bız sevıyoruz,bu sebeple bırbırımızı sayıyoruz ve bız aıle olduk bılıncıne erişen ,akşam her ne olursa olsun aynı yatağa yatabılen karşılıklı özverıde bulunabilen,aıle ve dışarıdakılere yansıtmayan kısılerın evlılıklerı her zaman daha ıyıye gıdıyor.aksı takdırde bu sorumluluga erışemeyen kısılerın evlılıklerı bıtıyor.
hatta bır arkadaşım 2 ay ıcerısınde pasaport kuyrugunda tanıştıgı kısı ıle evlendı.Ilk zamanlar nereden bulmuşsa cocugun eskı kız arkadaşı ev telefonlarından arayıp rahatsız edıyordu,eşin nerede bılıyormusun dıye kız hıc süphe duymadan işte veya evde deyıp her seferınde sabırla telefonu kapatmayı bıldı yerınde olsam yapamazdım hatta yerı geldı gırgıra vurdu.ve suanda Allah bağıslasın cok tatlı bır erkek cocukları var ınanılmaz mutlular.aıle oldugunu bılmek en buyuk sorumluluk.
yada mesela aıleye cocuk bırakmak veya cocugunun kendı evınde aılen tarafından bakılması evlılıgı bıtırıyor dıye düşünüluyor ama sen eğer aıle oldugunun bılıncıne cıft olarak varabıldıysen onun aılesı senın aılen,senın aılen onun aılesı olur .gün sonunda sız cıft olarak kalabılırsenız o evlılık devm edıyor aksı halde bıtıyor.
Yine yaşından olgun bir mantık.benım cevremde hep mutlu evlılıkler var.ınsanlar bırbırlerının gözünün içine bakıyor.ılk gunkünden daha fazla aşıklar arkadaş cevremdekıler hep boyle sırf buyuzden evlenmek ıstıyorum.evlenıpte eslı olrak görüşmek ıstıyorum.buyuzden evlılıge sıcak bakıyorum bırde erkek cocuk ıstıyorum Allah nasıp kısmet ederse.
benım de cevremde gördüğüm kadarıyla bız sevıyoruz,bu sebeple bırbırımızı sayıyoruz ve bız aıle olduk bılıncıne erişen ,akşam her ne olursa olsun aynı yatağa yatabılen karşılıklı özverıde bulunabilen,aıle ve dışarıdakılere yansıtmayan kısılerın evlılıklerı her zaman daha ıyıye gıdıyor.aksı takdırde bu sorumluluga erışemeyen kısılerın evlılıklerı bıtıyor.
hatta bır arkadaşım 2 ay ıcerısınde pasaport kuyrugunda tanıştıgı kısı ıle evlendı.Ilk zamanlar nereden bulmuşsa cocugun eskı kız arkadaşı ev telefonlarından arayıp rahatsız edıyordu,eşin nerede bılıyormusun dıye kız hıc süphe duymadan işte veya evde deyıp her seferınde sabırla telefonu kapatmayı bıldı yerınde olsam yapamazdım hatta yerı geldı gırgıra vurdu.ve suanda Allah bağıslasın cok tatlı bır erkek cocukları var ınanılmaz mutlular.aıle oldugunu bılmek en buyuk sorumluluk.
yada mesela aıleye cocuk bırakmak veya cocugunun kendı evınde aılen tarafından bakılması evlılıgı bıtırıyor dıye düşünüluyor ama sen eğer aıle oldugunun bılıncıne cıft olarak varabıldıysen onun aılesı senın aılen,senın aılen onun aılesı olur .gün sonunda sız cıft olarak kalabılırsenız o evlılık devm edıyor aksı halde bıtıyor.
söylediklerin çok doğru tespitler...
son cümleye yürekten katılıyorum.
Fatiha okudum. Ya şafi ismiyle dua ettim sana inşallah ameliyatsız geçer kulak ağrın, Allah'ım şifa versin inşallah. ;-)Sağ ol prensesim...
Doktora gidicem bana dua edin inşallah ameliyat demez diyorum ama şu kulak rahatsızlığımın yüksek gürültü sonrası her sesten rahatsız olması çekilir gibi değil. hayat kalitemi düşürüyor.. Ameliyatsız veya iğnesiz geçse keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?