30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

anaaaaaaa nere gidiyosun ama :2:

bizim iş lerden dolayı sıkıntılarımız vardı canım beniym çokkk uzun anlatması şimdi seni bu konuyla ilgili sıkmak istemem ama baya bir yüklü kazım yedik elemanların bazılarıda bizi yüz üstü bıraktı o yüzden halı yıkama bölümüne geçip halıları yıkmaya yardım etmek zorundayım anlıcan her zaman sizinle olamıcam artık

hadi yaaaa senin bu koca tam dayaklık çokkızdım şimdi her sorumluluğu sana yüklüyo gibi geliyo bana allah kolaylık versin inşallah çabucak atlatırsınız

hadi yaaaa senin bu koca tam dayaklık çokkızdım şimdi her sorumluluğu sana yüklüyo gibi geliyo bana allah kolaylık versin inşallah çabucak atlatırsınız

yok be yavrum kıyamam şimdi onada yiğidi öldür ama hakkını yeme gercekten oda cok yoruluyo servise falan çıkıyo kan ter içinde geliyo görüyorum ekmek parası kolay kazanılmıyor ne yapıcaksın

Ne güzel bir sabah geçirmişsin ben tembel moddayım yaaa kendime gelmem lazım
benim de yükselenim zıt burç o yüzden dengesizim

Kuzum benim yükselenim de ikizler tam burcumun adamıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooooo sen tam ikizlersin - bugün ikizler denince ufak bir hayal kırıklığı yaşıyorum kızlar nedeni bende kalsın da sizlik değil yanlış anlaşılmasın

Good morning everbody
Good afternoon baby

Oh maşallah spor da yapıyorsun valla bi ben oturtamadım şu sporu hayatıma Ev-iş-ev arama-diyet falan derken sporu da sıkıştırmak zor olacak gibi
bu arada ben sana adres gönderirim canım özelden yoksa yanlış anlamadım arada kaynamış sanırım hatırlattığın iyi oldu

Selam petunya nasılsın görüşmeyeli??? benden de sana gelsin şunlar
Ben henüz 30 yaşında değilim ama ben de zaman zaman buraya yazmak istiyorum, ruhen kendimi daha büyük hissediyorum hem de bekar hatta sevgilisi bile olmayan biriyim
yalnız değilsin canım hoşgeldin aramıza

Merhaba...

Herkese güzel bi pazar diliyorum
sana da güzel pazarlar

Aman benim oldu da ne oldu sanki depresive
Tulipa sen de hoşgeldin
günaydın sanada iyi pazarlar canım

olmassssss 30 değilsen olmas git burdan psikolojimizi bozma büyüde gel
aaa olur mu öyle şey?

30'da mutlu bi evlilik yapıp mutlu olmuş olsam... Gelsem de hiç ses çıkarmam, şimdilik idare ediverin
Ben de hep 30umda evleneceğim diyorum ama bakalım nasip kısmet 30 olduğumda da belki evlenmiş olmam kimbilir

Evlenme isteği bende de yok ama insan yine de yanında destek arıyor değil mi?

ozaman benide kucaklayı versenize
Kucaklayalımmmmm

nasılsın canım son 5 kalmış.. gönlünce olsun herşey...
Selam ceren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…