- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.081
Kzılar gelin burda 30 dan küçükler de var biz hepinizi kucaklarız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iddemiyom gitkucaklamıycam işte hıhhhhh
sen hep benim yanımda bit emiiiii ne yalnızlığı kız ben varken sen anlat ben dinlerim her derdine maydonoz olurum ben
benidemi kucaklamıcan aşk olsun ama
hele seni hiç kucaklamıycam seni kocan kucaklasın:76:
ben artık yalnızların dostuyumsenin kocişin var
kocam başka şeker kocamı karıştırma bak beni özlersin ama baya bir süreden beri buralarda olamıcam
anaaaaaaa nere gidiyosun ama :2:
bizim iş lerden dolayı sıkıntılarımız vardı canım beniym çokkk uzun anlatması şimdi seni bu konuyla ilgili sıkmak istemem ama baya bir yüklü kazım yedik elemanların bazılarıda bizi yüz üstü bıraktı o yüzden halı yıkama bölümüne geçip halıları yıkmaya yardım etmek zorundayım anlıcan her zaman sizinle olamıcam artık
hadi yaaaasenin bu koca tam dayaklık çokkızdım şimdi her sorumluluğu sana yüklüyo gibi geliyo bana allah kolaylık versin inşallah çabucak atlatırsınız
nasılsın canım son 5 kalmış.. gönlünce olsun herşey...Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
ya kızlar film indircem indiremiyorum yardımcı olun ban a
niye indiriyosun indirmeden izle
tam dayaklıksın heee herşeye bi muhalefeet
yav tvde izlicem küççücük ekranda neye baktığımı anlamıyom tvye takcam flaşı hadi yardım et
tv kablosu alıp pc ye bağlamayı neden denemiyorsun
seni cidden dövmek istiyorum kablom yok taaaammı
tv şifremi kabul etmiyo nete girmiyo oyüzden flaş takcam çok kızdırıyosun beni gülüp durma
tamam befirefoxtan girip indirebilirsin kolayca, sadece bi kere indirmiştim film ben ordan
link ver ozaman inmedi işte üyelik kredi kartı falan istedi bi yardım etcen verem ettin beni tam yapsana şu işi taksit taksit laf söylüyon hıhhhhhhh uyuz ettin beni
Bende arkadasımlaydım. sabahım güzel gecti. İyi olmaya calisiyorum. Sabahlari tel.imi duymuyordum artık duyuyorum. :) .Ben fazla gülemedim anlatamadımda ne gülersin diyorlar. tel.den baglanınca zor oldu baya yazması.
burcum ile yükselenim cok zıt o yüzden yükselen beni dengede tutuyor.
ooooo sen tam ikizlersin - bugün ikizler denince ufak bir hayal kırıklığı yaşıyorum kızlar nedeni bende kalsın da sizlik değil yanlış anlaşılmasınKuzum benim yükselenim de ikizlertam burcumun adamıyım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Good afternoon babyGood morning everbody
Oh maşallah spor da yapıyorsun valla bi ben oturtamadım şu sporu hayatımaselamlar kızlar bende egzersiz yapıcam şimdi..
Yükselen ikizler wawww diyorum benim yükselen oğlak bana durgunluk ve sakinlik veriyor ama ne yalan söyleyim dilim durmasuna mani olmuyor merak hiç gitmiyor
gelirim yine
Turkocan hoş geldin...
Limonata .... limonu çık severim)) dilimden düşmeüyosun valla can..
Zumbacı kızlar dvd göndereyim dedim ama kargo dan kargoya merkezlere yollanıyorsa öyle daha uygun sonra yanlış anlaşılırım valla üzülürüm sonra))
Selam petunya nasılsın görüşmeyeli??? benden de sana gelsin şunlargunaydin kizlar, hayirli sabahlar.. keyifli bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum. Hava burda kapali.. kahvalti yapmak uzereyim. gecmis muhabbetlerinizi okudum cok guldum. Allah nesenizi bozmasin kizlar cok tatlisiniz.. seviyorum sizi. gulen surat ve opucuk
yalnız değilsin canım hoşgeldin aramızaBen henüz 30 yaşında değilim ama ben de zaman zaman buraya yazmak istiyorum, ruhen kendimi daha büyük hissediyorum hem de bekar hatta sevgilisi bile olmayan biriyim
sana da güzel pazarlarMerhaba...
Herkese güzel bi pazar diliyorum
Tulipa sen de hoşgeldinAman benim oldu da ne oldu sanki depresive
aaa olur mu öyle şey?günaydın sanada iyi pazarlar canım
olmassssss 30 değilsen olmas git burdan psikolojimizi bozma büyüde gel
Ben de hep 30umda evleneceğim diyorum ama bakalım nasip kısmet 30 olduğumda da belki evlenmiş olmam kimbilir30'da mutlu bi evlilik yapıp mutlu olmuş olsam... Gelsem de hiç ses çıkarmam, şimdilik idare ediverin
Evlenme isteği bende de yok ama insan yine de yanında destek arıyor değil mi?Yok bak gör işte yalnızlığımı, kimse yokAslında aman aman bi evlenme isteği de yok bende... Bende en belirgin şey şiddetli bi yalnızlık duygum var nereye gideceğimi ne yapacağımı şaşırtan... O sebepten kimse "yalnızım, mutsuzum" demesin, hemen yanında bitiyorum
Kucaklayalımmmmmozaman benide kucaklayı versenize
Selam cerennasılsın canım son 5 kalmış.. gönlünce olsun herşey...
mozilla tarama motorunu indir ilk önce,http://www.mozilla.org/tr/firefox/new/
sonrada filmi aç yukarıda gösterdiğim o simge hareketlenecekEki Görüntüle 1089851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?