- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.121
olur olur atın onları dışarı
Rabbim doğru zamanda nasip eder hayırlısıyla...
ay ne güzel olur hem birlikte diyet daha motive ediyor insanı - yediklerimiz de kg olarak dönmüyor hemSen neredeydin? yakınsak buluşuruz bi gün
Bu arada ben de 30 değilim beni de mi istemiyosun
Selam canım iyiyim dışarıda bardaktan boşalırcasına sağanak yağmur var ve ben ev süpüyordum ara verdim ocağa süt koydum şöyle içine de kakao atıp keyif yapacağımsizler nasılsınız güzeller
histtttttt gakilli ol heeeeesopami cikarma benim
Rabbim doğru zamanda nasip eder hayırlısıyla...
ay ne güzel olur hem birlikte diyet daha motive ediyor insanı - yediklerimiz de kg olarak dönmüyor hemSen neredeydin? yakınsak buluşuruz bi gün
Bu arada ben de 30 değilim beni de mi istemiyosun
Selam canım iyiyim dışarıda bardaktan boşalırcasına sağanak yağmur var ve ben ev süpüyordum ara verdim ocağa süt koydum şöyle içine de kakao atıp keyif yapacağımsizler nasılsınız güzeller
adı ne kitabn??? bnm de geçen hafta aldığım hoş bi roman var ama okumadım henüz bari ona bi göz atayımOohh afiyet bal şeker olsun cnm
Bende bugün kitap aldım kendime kişisel gelişim kitabı içinde güzel şeyler var gibi beni rahatlatıp motive edecek şeylere benziyor
sen burdamıydınnerdençıkacağın belli olmuyo sivilce gibi kuzum sen neden burdasın cidden gidip kocişinle gezip tozsana
çaktırma sen arada kaynarsın sen benim gözümde çok olgunsun ama ötekileri at dışarı at
haha at dışarı kısmına güldümçaktırma sen arada kaynarsın sen benim gözümde çok olgunsun ama ötekileri at dışarı at
adı ne kitabn??? bnm de geçen hafta aldığım hoş bi roman var ama okumadım henüz bari ona bi göz atayım
haha at dışarı kısmına güldüm
güzel yorumun için de teşekkür ederim
esim cliaiyor malesef bizim gezme gibi bir luksumuz yok maddi sksikliklrdan dolayi bende burda kafami dagitiyorumm evden ise geldim hem hali oaketliyorum hemde arada size bakiyorum
rica canım iltifat değildi ama
kıyamam sanainşallah gezeceğiniz günlerde gelir allah sağlık huzur versin önce
sen gel buraya biz senin kafanı dağıtırız kocanda toplar akşam eve gidince
challenger 88li mi?
Hımmm kuantumla ilgili bende de kitaplar var. Ama yukarıdaki cümlelerden umutsuzluk yazan kısım olmamış bence (tabii bu yazardan kaynaklı senlik değil biliyorum)- olumlamalarda var olan kelimelerde hep olumlu ibareler yer alırKuntum başarı
Sen ne aldın?
Mesela kitaptan bi şey yazayım; çelişkilerden kurtulmak için kendimize söylememiz gerekenler miş bunlar
*Evrenin çok bereketli olduğunu, arzu ettiğim her şeye ulaşabileceğimi biliyorum
*Umutsuzluğu kendimden uzaklaştırıyorum. Gevşiyor sabırla ısrarla ve zihin huzuruyla yaşıyorum.
Diye devam ediyor
teşekkür ederim arkadaşım böyle düşünmene sevindimrica canım iltifat değildi ama
Hımmm kuantumla ilgili bende de kitaplar var. Ama yukarıdaki cümlelerden umutsuzluk yazan kısım olmamış bence (tabii bu yazardan kaynaklı senlik değil biliyorum)- olumlamalarda var olan kelimelerde hep olumlu ibareler yer alır
Mesela umutsuzluğu uzaklaştırıyorum değil umudu çağırıyorum, hayatım umut dolu, ben mutluyum, huzurluyum gibi insan zihninde pozitif şeyleri çağrıştıran cümleler kurmak daha güzel.
Sen oku, aklına takılan birşey olursa gel yaz yardımcı olmaya çalışırım
Hayat güzel, yaşamaya değer, mutluluk içimizde, biz huzurlu, güzel bir grubuz, birbirimizi çoooookkk seviyoruz
Al sana olumlama
Benim aldığım kitabın adı da Aşk Tanrıçasının Yemek okulu...yabancı bir yazarın kitabı ama hikayesi güzel - bir kız medyumluk yapan aynı zamanda küçük restoran gibi bir yer işleten babaannesini ölünce onun yerine geçiyor yani hayatta ne yapacağını bilemezken bir anda onun bayrağını devralıyor daha başındayım ama arka kapağında okuyunca hoşuma gitti aldım
teşekkür ederim arkadaşım böyle düşünmene sevindim
mavilim bana da yollar mısın ben de spora başladım devamı gelirse...
mavilim bana da yollar mısın ben de spora başladım devamı gelirse...
hoşgeldin kendinden bahsetsene anlatmadıysan.. ben pek takip edemedim son zamanlarda...
Hoşbuldum, yok bahsetmedim kendimden, kısaca özetleyeyim; Hali hazırda ailesi ile yaşayan, çalışan müzmin bir bekarımDışarıdan bakıyordum foruma, yakın zamanda üye oldum ama varlığınızdan haberdardım yani, sıcak bir ortamınız var, sağ olsun bazı arkadaşlar da davet ettiler ben de katıldım konuya, herkese selam buradan
Kızlar bi şey sorucam mağzada çalışan biri 3000 lira maaş alıyomudur biliyormusunuz bi arkadaşım mağzada çalışıyormuş mesela x firmasına bağlı olarak bi mağzada çalışıyormuş ama o kadar yüksek olabileceğini sanmıyorum ben öyle olsaydı herkes mağzalarda çalışmak isterdi bence :/ bide size sorayım dedim bilen vardır belki
Kesinlikle biliyorum diyemem bilmiyorum ama eğer ki o mağazada üst düzeyde yönetici pozisyonunda değilse alamaz gibime geliyor
ha tabii belki maaş+prim usulu çalışıyordur primlerden de yuksek kazancı olabilir :44:
Hoşgeldin :)
Kaç yaşındasın sormamda sakınca yoksa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?