30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oohh afiyet bal şeker olsun cnm
Bende bugün kitap aldım kendime kişisel gelişim kitabı içinde güzel şeyler var gibi beni rahatlatıp motive edecek şeylere benziyor

histtttttt gakilli ol heeeee sopami cikarma benim

sen burdamıydın nerdençıkacağın belli olmuyo sivilce gibi kuzum sen neden burdasın cidden gidip kocişinle gezip tozsana

çaktırma sen arada kaynarsın sen benim gözümde çok olgunsun ama ötekileri at dışarı at

Oohh afiyet bal şeker olsun cnm
Bende bugün kitap aldım kendime kişisel gelişim kitabı içinde güzel şeyler var gibi beni rahatlatıp motive edecek şeylere benziyor
adı ne kitabn??? bnm de geçen hafta aldığım hoş bi roman var ama okumadım henüz bari ona bi göz atayım

esim cliaiyor malesef bizim gezme gibi bir luksumuz yok maddi sksikliklrdan dolayi bende burda kafami dagitiyorumm evden ise geldim hem hali oaketliyorum hemde arada size bakiyorum

adı ne kitabn??? bnm de geçen hafta aldığım hoş bi roman var ama okumadım henüz bari ona bi göz atayım

Kuntum başarı
Sen ne aldın?

Mesela kitaptan bi şey yazayım; çelişkilerden kurtulmak için kendimize söylememiz gerekenler miş bunlar
*Evrenin çok bereketli olduğunu, arzu ettiğim her şeye ulaşabileceğimi biliyorum
*Umutsuzluğu kendimden uzaklaştırıyorum. Gevşiyor sabırla ısrarla ve zihin huzuruyla yaşıyorum.

Diye devam ediyor

haha at dışarı kısmına güldüm
güzel yorumun için de teşekkür ederim

rica canım iltifat değildi ama

esim cliaiyor malesef bizim gezme gibi bir luksumuz yok maddi sksikliklrdan dolayi bende burda kafami dagitiyorumm evden ise geldim hem hali oaketliyorum hemde arada size bakiyorum

kıyamam sana inşallah gezeceğiniz günlerde gelir allah sağlık huzur versin önce

sen gel buraya biz senin kafanı dağıtırız kocanda toplar akşam eve gidince

kıyamam sana inşallah gezeceğiniz günlerde gelir allah sağlık huzur versin önce

sen gel buraya biz senin kafanı dağıtırız kocanda toplar akşam eve gidince

heh buraya takilmasam zaten kfami nasil dagiticam bilmem normalde dertlerimi kimsye anlatmayi sevmem cunku bu aralar hic bilmiyorum dikkat ettim okadar carpici konular acilmiski kardesim bana yan gozle bakti kuzenim 14 yasnda bilmem ne izliyo kamere aciyo nereye gidiyor bu millet yaa agzim acik konulari okudum

Hımmm kuantumla ilgili bende de kitaplar var. Ama yukarıdaki cümlelerden umutsuzluk yazan kısım olmamış bence (tabii bu yazardan kaynaklı senlik değil biliyorum)- olumlamalarda var olan kelimelerde hep olumlu ibareler yer alır
Mesela umutsuzluğu uzaklaştırıyorum değil umudu çağırıyorum, hayatım umut dolu, ben mutluyum, huzurluyum gibi insan zihninde pozitif şeyleri çağrıştıran cümleler kurmak daha güzel.
Sen oku, aklına takılan birşey olursa gel yaz yardımcı olmaya çalışırım
Hayat güzel, yaşamaya değer, mutluluk içimizde, biz huzurlu, güzel bir grubuz, birbirimizi çoooookkk seviyoruz
Al sana olumlama

Benim aldığım kitabın adı da Aşk Tanrıçasının Yemek okulu...yabancı bir yazarın kitabı ama hikayesi güzel - bir kız medyumluk yapan aynı zamanda küçük restoran gibi bir yer işleten babaannesini ölünce onun yerine geçiyor yani hayatta ne yapacağını bilemezken bir anda onun bayrağını devralıyor daha başındayım ama arka kapağında okuyunca hoşuma gitti aldım

teşekkür ederim arkadaşım böyle düşünmene sevindim

Haha olumlaman süper :))
Bu kitap önce sorunu bulduruyor sonra çözüme doğru gidiyor anladığım kadarıyla şimdilik iyi beğendim yanii
Mesela diyirki; bir mimar nasıl ki gözleri kapalı bina tasarlayamazsa,sizde gözlerinizi seçimlerinize açmadığınız sürece hayellerinizin mimarı olamazsınız

Mantıklı bence mesela ben uzunca bi süre gözlerimi kapattım şimdi yavaş yavaş açmaya çalışıyorum

Senin kitapta iyi gibi görünüyor

Son düzenleme:
hoşgeldin kendinden bahsetsene anlatmadıysan.. ben pek takip edemedim son zamanlarda...

Hoşbuldum, yok bahsetmedim kendimden, kısaca özetleyeyim; Hali hazırda ailesi ile yaşayan, çalışan müzmin bir bekarım Dışarıdan bakıyordum foruma, yakın zamanda üye oldum ama varlığınızdan haberdardım yani, sıcak bir ortamınız var, sağ olsun bazı arkadaşlar da davet ettiler ben de katıldım konuya, herkese selam buradan

Hoşgeldin :)
Kaç yaşındasın sormamda sakınca yoksa tabii

Kızlar bi şey sorucam mağzada çalışan biri 3000 lira maaş alıyomudur biliyormusunuz bi arkadaşım mağzada çalışıyormuş mesela x firmasına bağlı olarak bi mağzada çalışıyormuş ama o kadar yüksek olabileceğini sanmıyorum ben öyle olsaydı herkes mağzalarda çalışmak isterdi bence :/ bide size sorayım dedim bilen vardır belki

Son düzenleme:

Kesinlikle biliyorum diyemem bilmiyorum ama eğer ki o mağazada üst düzeyde yönetici pozisyonunda değilse alamaz gibime geliyor
ha tabii belki maaş+prim usulu çalışıyordur primlerden de yuksek kazancı olabilir :44:

Yok cnm üst düzey değil satış yapıyor satış danışmanı deniyor galiba :26:
Maaş+pirimmiş ama bu kadar yüksek olabilirmi ki :26: bilemedim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…