- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.101
Darısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...Kızlar ancak şimdi yazabiliyorum.
Herkesi özledim çok.
Bugün Allah'ın huzurunda dini nikahımız kıyıldı.
Artık Allah'ın huzurunda karı-kocayız.
Gerçekten çok farklı bir duyguymuş.
Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah.
Bu arada çok az kaldı düğüne. kına geceme de 5 gün kaldı.
inşallah her şey çok güzel olur. dualarım sizinle. siz de benim için dua ederseniz sevinirim. çünkü gerçekten stres oluyor insan.
İyi uykular ve günaydın herkese.
Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Prensese katılıyorum bu arada limon başlayacaksan o an başlamalısın yoksa erteledikçe yükün artar başlamak zorlaşır...erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...
yokmu sandın mozillamda var benimindirmiycem kızdım sonra bakcam gidim kurabiye yapim midem bayram etsin totomu az daha büyüteyim
hoşgeldin kendinden bahsetsene anlatmadıysan.. ben pek takip edemedim son zamanlarda...Selam kızlaaar, ben de katıldım aranıza
inşallah birbirimize destek olalım bende namazı kaçırmadan devam edebilmek istiyorum... Secde huzur veriyor bana
Oy Tuğçemmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim ömür boyu mutlu, huzurlu etsin inşallah - birşey aklıma takıldı normalde dini nikahın son anda kıyılması yani düğün sonrası eve giderken kıyılması uygun görülür neden erken kıydınız yanlış anlama merakımdan soruyorum
evet son 8 sayfa
Tünaydın Petunya
Canım ben de son zamanlarda ibadetten namazdan uzaklaştığımı fark ediyorum ve kendimden utanıyorumHalbuki herkese rağmen örtünmeyi seçtim buna uygun yaşamam gerekir biliyorum yaptıklarım yanlış ama son zamanlarda kendimi fazla saldım şu an malum günlerdeyim ve niyetim regl sonrası namaza yeniden başlamak, dualara sarılmak. Ne dersiniz birbirimize destek olalım mı? Gerçekten kendime kızıyorum Rabbime karşı da mahcubum
Hoşgeldin
mavilim bana da yollar mısın ben de spora başladım devamı gelirse...Teşekkür ederim Petunyacım sen nasılsın?
İyiyim çok şükür. Baş dönmesi oluyor sanırım vertigo ..
spor yapıcam akşam canlar zumba çok eğlenceli bir egzersiz buldum videoları yollaya bilirm bana özelden yazıan en çok isteyen kişiye adrese postalayım size hediyem olur
bir kişiye ben yollarım isterse oda başkasına yollar
kimi atıyoruz satıyoruz kız? :)))olur olur atın onları dışarı
yokmu sandın mozillamda var benimindirmiycem kızdım sonra bakcam gidim kurabiye yapim midem bayram etsin totomu az daha büyüteyim
İnşallah darısı başımızaDarısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...
Ben de en kısa zamanda başlayacağım inşallah - Rabbime karşı mahcubum birbirimizi destekleyelim bu konudaPrensese katılıyorum bu arada limon başlayacaksan o an başlamalısın yoksa erteledikçe yükün artar başlamak zorlaşır...
benim de kapanmak isteyen 2 arkadasım var ama nedense başlayamadılar kıyafetlerin yakışmayacağını düşünüyorlar onlara bir önerin varmı o kırılma başlama noktası nasıl oldu sende...Kendim yazmışım gibi hissettim dediğin gibi geç evlenmek hem avantaj hem dezavantaj
Bence kişiliği oturmuş iki insan birbirini olduğu gibi kabul ederse ve ortak paydada buluşabilecek olgunluktaysa evlilik güzel olur
Ben de 1 yıldır yalnız yaşıyorum şimdi alıştım ailemin yanına gidince çocuk moduna girmek bile sıkıcı oluyor sanırım fazla sorumluluk almak da bu açıdan bir dezavantaj...
Erkekler açısından ise ben sorumluluğunun farkında olan ve saygılı efendi biriyle yapabilirim gibi geliyor sen de demişsin hem zorum hem kolay diye ben de öyleyim sanırım kendimi bir an sorguladım da...:44:
Teşekkür ederim
Evet canım kapalıyım Allah isteyen herkese nasip etsin ben normalde de çok açık giyinmezdim ama böyle daha huzurlu olduğumu hissediyorum işe başladıktan sonra daha da hissettim örtündüğümü - evdeyken sadece dışarı çıkarken başımı örterdim ama şimdi günün çoğu vaktinde başım örtülü ama gerçekten güzel birşey
inşallah birbirimize destek olalım bende namazı kaçırmadan devam edebilmek istiyorum... Secde huzur veriyor bana
of bende böyle tipleri görünce üzülüyorum hatta bazen yakışıklı olmayan tipler daha çok yapıyor..gibi geliyor nedense...Kızlar pzt başka okulda seminerim vardı. Bayan arkadaşlarla sohbet ediyoduk eşinden konu açıldı. Eşi daha önce 2 yakın arkaşaıma asılmıştı. Kız doğuda görev yapıyoken nikah vardı geçen yıl ilk dönem bi arakadaşıma sonra adamın tayini çıktı 2. Dönem de farklı arkadaşıma yazdı asıldı ve haddini aşarak . Eşi ni tanıyınca çok kötü oldum eşi çok tatlı çok güzel ve hamileymiş şimdi ne karektersiz adamlar var ya :-(
Bu olayı tam atlattım akşam dışarda her önübe gelene asılan şube müdürmle eşini gördğm bunun da karısı çok hçgüzel ma eşşek suratlı adam her önünengelen kadına yavşuyo resmen.
Yani kızlar hayırlısı olsun hep mutlu esecek adamlar olsun arkasından konuşturmayan ahlaklı olsun ya. Çom etkilendim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de kapanmak isteyen 2 arkadasım var ama nedense başlayamadılar kıyafetlerin yakışmayacağını düşünüyorlar onlara bir önerin varmı o kırılma başlama noktası nasıl oldu sende...
tuğçem ben de tayin ve aşk için kart istiyorum tabi zaman bulup girebilirsen...Rica ederim canım.
slm canım naber.. kışlıkları kaldırmam gerek üşeniyorum ya
Ne güzel bir sabah geçirmişsin ben tembel moddayım yaaa kendime gelmem lazım
benim de yükselenim zıt burç o yüzden dengesizim
ooooo sen tam ikizlersin - bugün ikizler denince ufak bir hayal kırıklığı yaşıyorum kızlar nedeni bende kalsın da sizlik değil yanlış anlaşılmasın
Good afternoon baby
Oh maşallah spor da yapıyorsun valla bi ben oturtamadım şu sporu hayatımaEv-iş-ev arama-diyet falan derken sporu da sıkıştırmak zor olacak gibi
bu arada ben sana adres gönderirim canım özelden yoksa yanlış anlamadımarada kaynamış sanırım hatırlattığın iyi oldu
Selam petunya nasılsın görüşmeyeli??? benden de sana gelsin şunlar
yalnız değilsin canım hoşgeldin aramıza
sana da güzel pazarlar
Tulipa sen de hoşgeldin
aaa olur mu öyle şey?
Ben de hep 30umda evleneceğim diyorum ama bakalım nasip kısmet 30 olduğumda da belki evlenmiş olmam kimbilir
Evlenme isteği bende de yok ama insan yine de yanında destek arıyor değil mi?
Kucaklayalımmmmm
Selam ceren
slm canım naber.. kışlıkları kaldırmam gerek üşeniyorum ya
Amin canım inşallah kapanırlar istiyorlar hatta biri 3-4 seneidr düşünüyor hayırlısı
Ben küçüklüğümden beri Kur'an okumayı öğrenmeyi çok isterdim evdeki Elif be kitaplarından baka baka öğrenmeye çalışırdım, arkadaşlarım camiye giderdi ama babam arada il dışı görevlere gidiyordu annem de kıyamadı başına birşey gelir korkusuyla göndermemişti kardeşim de küçüktü yani götüremezdi de - neyse Rabbim lise bittikten bir yıl sonra bana nasip etti Kur'an okumayı öğrenmeyi - eee haliyle başımızı kapatıyorduk ve bu bana huzur veriyordu ama kapanmam 5 yıl sonrası oldu çünkü hem gelgitler yaşıyordum düşünüyordum nasıl olur diye hem alışık olduğum birşey değildi bir de ailem de hani kıyafet anlamında çok açık giyinmemi istemese de tam tekmil tesettürü de tasvip etmiyorlardı yani orta halli bir açıklıktaydım kısa kollu diz altı etek ya da pantolon en açık halimdi ben de kendi kendime kapalı giyinmeye başladım en son da başımı kapadım evde zaten rahat giyinebiliyordum
Geçen yıla kadar çoğunlukla evde olduğum için pek kapalı olduğumu hissetmiyordum ama atanınca daha da dikkat etmeye başladım şu an hiç zorlanmıyorum en çok korktuğum çekindiğim şey yazın nasıl idare ederim duygusuydu ama Rabbim kolaylığını veriyor
işte atandıktan sonra ibadetlerim aksamaya başladı tabii bahane değil benim beceriksizliğim ama bu konuda kendimi huzursuz hissediyorum Rabbime karşı mahcubiyetim var - hani biz evlenmek, yanımıza yakışacak adamı arıyoruz ya, aslında belki de biraz manevi anlamda da çaba göstermek gerekiyordur diye düşünüyorum artık
Bana kırılma noktası ne diye sormuşsun benimkisi uzun süreli düşünme sonrası hayata geçirdiim birşeydi o yüzden bir anda olmadığı için şudur diyemiyorum bence arkadaşların önce ibadetlerine yoğunlaşsın, namaz kılarken örtünüyorsun ya o çok etkili oluyor neden her zaman böyle olmayım ki diyorsun
Ben rengarenk giyinmeyi mesela kendime bir örtülü olarak yakıştıramıyorum ha giyiyorum renkli şeyler ama elimden geldiğince dikkat çekmemeye çalışıyorum pardesü giymiyorum ama ileride evlenirsem ve eşim de maneviyatı güçlü biri olursa giymek isterim
Hep derdim tamamen kapanınca kendini dünyadan soyutlamış olmuyor musun, açık olsan kim bakacak sana falan... Ama artık ben dikkat ediyorum elimden geldiğince ve zorlanarak değil içten geliyor bu... Ruhen hazır olmakla alakalı sanırım - Allaha dua etsinler inşallah Rabbim onlara da nasip etsin - önce kalbimize huzuru, Allah aşkını versin sonra zaten gerisi geliyor
bana kızınca bende yok sandım ne bileyiminsan bi teşekkür eder
kimi atıyoruz satıyoruz kız? :)))
yap yap bize de gönder - diyet yapmaya uğraşırken süper olur - ama bu havada güzel giderdi valla - diyet arkadaşlarım görmesin:18:
İnşallah darısı başımızaBen de en kısa zamanda başlayacağım inşallah - Rabbime karşı mahcubum birbirimizi destekleyelim bu konuda
Amin canım inşallah kapanırlar istiyorlar hatta biri 3-4 seneidr düşünüyor hayırlısı
güccükleri atın dışarı istemiyorum psikolojim bozuluyoacik daha büyüsünler düşünürüz bişeyler
aaa yakın olsak buluşurduk ne iyi olurdu pazar pazar hiç çekilmiyo 4 duvarbide çay demlerdim sohbet muhabbet derken almışız 5 kilo
sonrada diyet yaparık bebarecene
Slm kızlar nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?