30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Darısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...

Kızlar ya bi konuda beni zorlayınnnn :-( namaza başlamak istiyorum ama erteliyorum hep :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erteleme Limon.
Bak şu anda öğle namazı vakti. Ya bismillah ya Allah de, kalk ve kıl.
Olur mu?
Namaz konusu vardı. Nerede acaba? Sen yazışıyor muydun orada?
Bulursam sana özelden yazayım dur...
Prensese katılıyorum bu arada limon başlayacaksan o an başlamalısın yoksa erteledikçe yükün artar başlamak zorlaşır...

Selam kızlar
Herkese mutlu pazarlar...
Geç bir kahvaltının ardından bakayım ne yapıyorsunuz dedim - dışarıda gök gürlüyor sağanak derecesinde yağmur yağıyor
Hatta öyle ki tv uydu bağlantısı bile gitti :)))
Bugün temizlik yapacaktım daha pazara gidilecek ama bakalım duruma göre hepsini iptal edip felekten br gün de çalabilirim alırım elime çayımı okurum kitabımı romantik bir şekilde :126::115::131::124::121:
Bir de kızlar iki gündür bir şarkı dinliyorum çok bayıldım dönüp dönüp bir daha dinliyorum bıkmadan - bu yıl düğünlerde dans müziği olarak duyacağımı düşünyorum - İrem Derici'nin kalbimin tek sahibine... çok romantik bir dans şarkısı

Not : Bu mesajı alıntılardan sonra yazmıştım ama ben gönderene kadar elektrikler gitti dolayısıyla internet de...

inşallah birbirimize destek olalım bende namazı kaçırmadan devam edebilmek istiyorum... Secde huzur veriyor bana

mavilim bana da yollar mısın ben de spora başladım devamı gelirse...

olur olur atın onları dışarı
kimi atıyoruz satıyoruz kız? :)))
yokmu sandın mozillamda var benim indirmiycem kızdım sonra bakcam gidim kurabiye yapim midem bayram etsin totomu az daha büyüteyim

yap yap bize de gönder - diyet yapmaya uğraşırken süper olur - ama bu havada güzel giderdi valla - diyet arkadaşlarım görmesin:18:

Darısı başımıza canım hayırlısı ile .. o zaman bugün itibariyle kına gecene 3 gün kaldı.. ne güzel heyecanlar cnm.. tuğçe düğünü atlat aramıza dön..sana mesaj yazmam gerek...
İnşallah darısı başımıza
Prensese katılıyorum bu arada limon başlayacaksan o an başlamalısın yoksa erteledikçe yükün artar başlamak zorlaşır...
Ben de en kısa zamanda başlayacağım inşallah - Rabbime karşı mahcubum birbirimizi destekleyelim bu konuda

benim de kapanmak isteyen 2 arkadasım var ama nedense başlayamadılar kıyafetlerin yakışmayacağını düşünüyorlar onlara bir önerin varmı o kırılma başlama noktası nasıl oldu sende...

inşallah birbirimize destek olalım bende namazı kaçırmadan devam edebilmek istiyorum... Secde huzur veriyor bana

İnşallah Rabbim hepimize nasip eder - huzur gerçekten duada, Rabbe yakarışta... O herşeyin en hayırlısını bilir bizim için, insanın içindeki huzursuzluk duygusuna da derman oluyor Allah sevgisi, belki de bu yüzden yalnız hissetmiyorumdur kendimi onun varlığını hissettiğimden... Allahım cümlemize nasip etsinnn

of bende böyle tipleri görünce üzülüyorum hatta bazen yakışıklı olmayan tipler daha çok yapıyor..gibi geliyor nedense...

benim de kapanmak isteyen 2 arkadasım var ama nedense başlayamadılar kıyafetlerin yakışmayacağını düşünüyorlar onlara bir önerin varmı o kırılma başlama noktası nasıl oldu sende...

Ben küçüklüğümden beri Kur'an okumayı öğrenmeyi çok isterdim evdeki Elif be kitaplarından baka baka öğrenmeye çalışırdım, arkadaşlarım camiye giderdi ama babam arada il dışı görevlere gidiyordu annem de kıyamadı başına birşey gelir korkusuyla göndermemişti kardeşim de küçüktü yani götüremezdi de - neyse Rabbim lise bittikten bir yıl sonra bana nasip etti Kur'an okumayı öğrenmeyi - eee haliyle başımızı kapatıyorduk ve bu bana huzur veriyordu ama kapanmam 5 yıl sonrası oldu çünkü hem gelgitler yaşıyordum düşünüyordum nasıl olur diye hem alışık olduğum birşey değildi bir de ailem de hani kıyafet anlamında çok açık giyinmemi istemese de tam tekmil tesettürü de tasvip etmiyorlardı yani orta halli bir açıklıktaydım kısa kollu diz altı etek ya da pantolon en açık halimdi ben de kendi kendime kapalı giyinmeye başladım en son da başımı kapadım evde zaten rahat giyinebiliyordum
Geçen yıla kadar çoğunlukla evde olduğum için pek kapalı olduğumu hissetmiyordum ama atanınca daha da dikkat etmeye başladım şu an hiç zorlanmıyorum en çok korktuğum çekindiğim şey yazın nasıl idare ederim duygusuydu ama Rabbim kolaylığını veriyor
işte atandıktan sonra ibadetlerim aksamaya başladı tabii bahane değil benim beceriksizliğim ama bu konuda kendimi huzursuz hissediyorum Rabbime karşı mahcubiyetim var - hani biz evlenmek, yanımıza yakışacak adamı arıyoruz ya, aslında belki de biraz manevi anlamda da çaba göstermek gerekiyordur diye düşünüyorum artık
Bana kırılma noktası ne diye sormuşsun benimkisi uzun süreli düşünme sonrası hayata geçirdiim birşeydi o yüzden bir anda olmadığı için şudur diyemiyorum bence arkadaşların önce ibadetlerine yoğunlaşsın, namaz kılarken örtünüyorsun ya o çok etkili oluyor neden her zaman böyle olmayım ki diyorsun
Ben rengarenk giyinmeyi mesela kendime bir örtülü olarak yakıştıramıyorum ha giyiyorum renkli şeyler ama elimden geldiğince dikkat çekmemeye çalışıyorum pardesü giymiyorum ama ileride evlenirsem ve eşim de maneviyatı güçlü biri olursa giymek isterim
Hep derdim tamamen kapanınca kendini dünyadan soyutlamış olmuyor musun, açık olsan kim bakacak sana falan... Ama artık ben dikkat ediyorum elimden geldiğince ve zorlanarak değil içten geliyor bu... Ruhen hazır olmakla alakalı sanırım - Allaha dua etsinler inşallah Rabbim onlara da nasip etsin - önce kalbimize huzuru, Allah aşkını versin sonra zaten gerisi geliyor

slm canım naber.. kışlıkları kaldırmam gerek üşeniyorum ya

Amin canım inşallah kapanırlar istiyorlar hatta biri 3-4 seneidr düşünüyor hayırlısı

güccükleri atın dışarı istemiyorum psikolojim bozuluyo acik daha büyüsünler düşünürüz bişeyler

aaa yakın olsak buluşurduk ne iyi olurdu pazar pazar hiç çekilmiyo 4 duvar bide çay demlerdim sohbet muhabbet derken almışız 5 kilo
sonrada diyet yaparık bebarecene

Amin canım inşallah kapanırlar istiyorlar hatta biri 3-4 seneidr düşünüyor hayırlısı
Rabbim doğru zamanda nasip eder hayırlısıyla...

ay ne güzel olur hem birlikte diyet daha motive ediyor insanı - yediklerimiz de kg olarak dönmüyor hem Sen neredeydin? yakınsak buluşuruz bi gün
Bu arada ben de 30 değilim beni de mi istemiyosun

Slm kızlar nasılsınız??

Selam canım iyiyim dışarıda bardaktan boşalırcasına sağanak yağmur var ve ben ev süpüyordum ara verdim ocağa süt koydum şöyle içine de kakao atıp keyif yapacağım sizler nasılsınız güzeller

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…