30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Olabilir canım, primleri yüksektir belki, pozisyonu ne ? Müdür filansa ya da sorumluluğu yüksek olabilir ?

Allah Allah, o halde ilginçmiş cidden, 3.000 TL satış görevlisi için, çok iyi, yani şartları ağır filan ama kalifiye eleman değil ki çalışanlar, çoğu lise mezunu zaten.

Banada ilginç geldi o yüzden sordum hatta biraz sallıyirmuş gibi geldi
Yani şöyle bi mantık yürütürsek 1000 liraya özel sektörde nefes almadan çalışan insanlar var öyle bi şey olsaydı onlar işlerini bırakıp mağzalarda çalışmazlarmıydı ??
Çalışma saatleride 11 akşam 8 miş buda iki yıllık mezun üniden

uzun zamandır facene bakmıyordum baktım şimdi yeni foto koymuş çok yakışıklı ya çok özlemişim ben onu ya 31:
ve artık benim değil

canım eski sevgilini mi özledin neden facebook hesabına baktın????? adam evlendi mi yoksa?

Son düzenleme:

Yani çalışma saatlerine filan bakınca açıkça çok mantıklı gelmedi, normalde mağazalarda asgari ücretle çalışılıyor. Müdür ya da yönetici pozisyonunda olanlar biraz daha fazla alıyordur, ama bu satış görevlisiyken bu kadar alamaz sanki, sallamış bence de

canım eski sevgilini mi özledin neden facebook hesabına baktın????? adam evlendi mi yoksa?

yok ya evlenmedi mümkünse evlenmesin. öle bi bakayım dedim kendme bakmama cezası vermiştim neler yapıyo diye merak ettim bakatım
aklıma geldi öle geldi geçti. eski yok yeniler lazım bize

bakmıycam bi daha yasak yasak
sen de bakma ya

Bencede yasak
Ben de geçenlerde bi baktım dağıldım resmen bi de beni kandırıp gittiği o kızla aşkımlı canımlı muhabetlerini görünce koptum ağladım sonrada senin gibi yasakladım kendime şimdi kendimi zorda olsa tutuyorum akşam üzeri az kalsım bakıyodum sonra tuttum kendimi tekrarmı ağlamak istiyosun dedim kendi kendime iyikide tutum

Evet bencede sallıyor sırf hava olsun diye bence

yok ya evlenmedi mümkünse evlenmesin. öle bi bakayım dedim kendme bakmama cezası vermiştim neler yapıyo diye merak ettim bakatım
aklıma geldi öle geldi geçti. eski yok yeniler lazım bize

bakma tabii geçmişe sünger çekmelisin yoksa geçmişin izleri geleceğini de etkiler Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…