- 11 Şubat 2014
- 1.209
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.141
Kızlar bi şey sorucam mağzada çalışan biri 3000 lira maaş alıyomudur biliyormusunuz bi arkadaşım mağzada çalışıyormuş mesela x firmasına bağlı olarak bi mağzada çalışıyormuş ama o kadar yüksek olabileceğini sanmıyorum ben öyle olsaydı herkes mağzalarda çalışmak isterdi bence :/ bide size sorayım dedim bilen vardır belki
Yok neden sakınca olsun ki, 28 yaşımdayım
Olabilir canım, primleri yüksektir belki, pozisyonu ne ? Müdür filansa ya da sorumluluğu yüksek olabilir ?
Aynı yaştayız :)
Yok müdür filan değil satış görevlisi
Allah Allah, o halde ilginçmiş cidden, 3.000 TL satış görevlisi için, çok iyi, yani şartları ağır filan ama kalifiye eleman değil ki çalışanlar, çoğu lise mezunu zaten.
uzun zamandır facene bakmıyordum baktım şimdi yeni foto koymuş çok yakışıklı ya çok özlemişim ben onu ya31:
ve artık benim değil
of bende böyle tipleri görünce üzülüyorum hatta bazen yakışıklı olmayan tipler daha çok yapıyor..gibi geliyor nedense...
kim ki limon o ex-aşkın mı????
87lıyım..88lı oldugum nereden cıktı yanlız ay olarak 27ye daha gırmedm
çok korktumKork benden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim hayırlı insanları çıkartsın karşımıza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
87lıyım..88lı oldugum nereden cıktı yanlız ay olarak 27ye daha gırmedm
Banada ilginç geldi o yüzden sordum hatta biraz sallıyirmuş gibi geldi
Yani şöyle bi mantık yürütürsek 1000 liraya özel sektörde nefes almadan çalışan insanlar var öyle bi şey olsaydı onlar işlerini bırakıp mağzalarda çalışmazlarmıydı ??
Çalışma saatleride 11 akşam 8 miş buda iki yıllık mezun üniden
canım eski sevgilini mi özledin neden facebook hesabına baktın????? adam evlendi mi yoksa?
uzun zamandır facene bakmıyordum baktım şimdi yeni foto koymuş çok yakışıklı ya çok özlemişim ben onu ya31:
ve artık benim değil
Bende face.ne bakıp üzülmemek için kendimle savaşıyorum adeta :18:
bakmıycam bi daha yasak yasak
sen de bakma ya
Yani çalışma saatlerine filan bakınca açıkça çok mantıklı gelmedi, normalde mağazalarda asgari ücretle çalışılıyor. Müdür ya da yönetici pozisyonunda olanlar biraz daha fazla alıyordur, ama bu satış görevlisiyken bu kadar alamaz sanki, sallamış bence de
yok ya evlenmedi mümkünse evlenmesin. öle bi bakayım dedim kendme bakmama cezası vermiştimneler yapıyo diye merak ettim bakatım
aklıma geldi öle geldi geçti. eski yok yeniler lazım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?