30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar tv8de şenay yangel var burçları anlatıyor
İkizler - iş hayatında cesur olsunlar iyi enerjiler varmış bekar ya da ilişkisi olan ikizler de yeni heyecanlar yaşayabilirmiş bekarlar yeni tanışmalar yaşanabilirmiş
ikizlerimiz çok olunca özellikle dinledim

ben de açtım şimdi,teraziyi anlatıyor şu an.

Galiba öle olacak ve ben ilk kez böle bi tanışma şey edeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlarınız ikinizi de tanıyarak sizi birbirinize yakıştırdılarsa sağlıklı bir ilişki olur, hoşlanırsanız birbirinizden de. haberlerini bekliyoruz akşama

Ayy kaçırmışım akrebi duydunmu ?

Bekarım akşan tanşcem al tuttu

arkadaşlarınız ikinizi de tanıyarak sizi birbirinize yakıştırdılarsa sağlıklı bir ilişki olur, hoşlanırsanız birbirinizden de. haberlerini bekliyoruz akşama

Ya çocuğu çok tanımıyo da arkadaş değişiklik ılsyn

inşallah kabul olur güzel duaların
inşallah canım inşallah hiçbir ahtımız kalmaz bu dünyadan her güzelliği yaşayarak gideriz ahirete

yok yok işimiyok sevmiyo beni hissediyorum başkası var

seni kimse aldatmıyor kız neden öyle düşündün ki

30 yaşındayım bekarım dularınızı bekliyorum. kandiliniz mübarek olsun
hoşgeldinnnn samaranın topiğinde mi görmüştüm acaba seni? :44: bugun kandil hepimiz birbirimize dua edeceğiz inşallah

paylaşabilirsin çok derin olmadığı sürece yani duanın Türkçesi yok mu? onu paylaş

bugünlerde işler yoğun,burada çok yazamıyorum ya da tüm yazılanları okuyamıyorum. o yüzden kimse alınmasın, benim sizlerden başka kimsm yok nasılsın alone

Kolay gelsin Aslıcım

Merhaba hoşgeldin
38 ne ki yaa hem bence en güzel yaş tadını çıkar

et et mutlaka cevap bekliyorum Hem daha birkaç gün oldu geleli ama biz seni çok sevdik hem de buradaki arkadaşların öyle güzel enerjileri var ki hemen sarıp sarmalıyorlar

alıntı yapmaya üşenen limon herkes hoşgeldi beş gitti

yemek yiyip süslenip arkilerle buluşcağım merakla bekliyorum akşam ne olack
oh oh ne güzel valla gez ben evdeyim temizlik yapmam lazım senin için önemli bir gün bugun değil mi? akşam inşallah hoş geçer içiniz ısınır birbirinize

ben seni ihmal etmem kıyamam sana her gun mesaj yağmuruna tutmam lazım seni çünkü bu ara ilgi ve şefkate ihtyacın var - benim ruhum senin kadar genç değil o yüzden haksızlık etme kendine

Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)

Gülümse sadece

Hoşgeldin sana da hayırlı kandiller

Mrb lily
Amin cnm allah dualarımızı kabul etsin herşeyin hayırlısını versin .

Ohh bu gün tatilsin tadını çıkart

ben de açtım şimdi,teraziyi anlatıyor şu an.

izledim de pek içim açılmadı aşktan bahsetmedi aslanda daha çok iş ile ilgili gerginliklere karşı dikkat etmeyi tavsiye etti yani bilmediğim birşey değil sonuçta bu ara işte yoğunum ve dolayısıyla gerginim - insan biraz umut verir aşk hayatı canlanacak falan diye nerdeeeeeeeeee

bakalım bakalım :) hazırlanıyorummm

ay ben de inşallah bir gün heyecanla hazırlanırım yaaa şu an ki halimi anlatsam berbat
tamamen kendini salmış ev kızı modundayım

Tuğçeeeeeeeeeee kız ne işin var burada düğüne hazırlansana - gelin hanımmmmm :123: nasılsın kına nasıl geçti?

şimdi bir şeyler yapıcam canım.
asıl hazırlık yarın. :)
Kına güzeldi canım. oynamaktan ayaklarıma kramplar girdi.
Şuan her yerim et kesmiş durumda. :)
Allah sana da göstersin inşallah.

Darısı başınıza kızlar... isteyen herke listededir.
ya ben ben neolcam bende istiyorum
Eki Görüntüle 1096456

canım bende seni çok seviyorum bunu biliyosun
sohbetiniz içimi açıyo bi nebze yalnızlığımı unutuyorum
evet dua 3 türlüdür aynen anlattığın gibi ben okadar anlatmaya üşendim
özelde yazayım o duayıı isteyene ozaman ban yemeyim şimdi
angeli dışlayalım o evlendi
yok canım yok aslı beni sevmiyo ihmal ediyo
mj kutumu kontrol ettim doluymuş boşalttım mjı tekrar kopyala yapıştır yaparmısın canım silmediysen cevap yazcam sana

limon bak sana demiş yeni heyecan

teşekkürler lilycim....

kısmetli desene bu haftalar ikizler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…