- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #31.781
seni biriyle mi tanıştıracaklar lim,alone inanmıyor ama bak bu konuda bile yorum yapamamışım.
Kızlar tv8de şenay yangel var burçları anlatıyor
İkizler - iş hayatında cesur olsunlar iyi enerjiler varmış bekar ya da ilişkisi olan ikizler de yeni heyecanlar yaşayabilirmiş bekarlar yeni tanışmalar yaşanabilirmiş
ikizlerimiz çok olunca özellikle dinledim
Galiba öle olacak ve ben ilk kez böle bi tanışma şey edeceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İkizler - iş hayatında cesur olsunlar iyi enerjiler varmış bekar ya da ilişkisi olan ikizler de yeni heyecanlar yaşayabilirmiş bekarlar yeni tanışmalar yaşanabilirmiş
arkadaşlarınız ikinizi de tanıyarak sizi birbirinize yakıştırdılarsa sağlıklı bir ilişki olur, hoşlanırsanız birbirinizden de. haberlerini bekliyoruz akşama
Selam kızlar
Herkese hayırlı kandiller olsun.
Dua edelim birbirimize bugün
inşallah kabul olur güzel duaların
inşallah canım inşallah hiçbir ahtımız kalmaz bu dünyadan her güzelliği yaşayarak gideriz ahirete
yok yok işimiyok sevmiyo beni hissediyorum başkası var
hoşgeldinnnn30 yaşındayım bekarım dularınızı bekliyorum. kandiliniz mübarek olsun
allah kabul etsin bende bişeyler öğrenmek adına sordum olurya belki bilmediğimiz farklı bi dua ibadet olur
bende bi tane dua var hayırlı eş isteme duası ama buraya yazsam sorun olurmu bilmiyorum yasakya dini paylaşım ama sizlede paylaşmak istiyorum
bugünlerde işler yoğun,burada çok yazamıyorum ya da tüm yazılanları okuyamıyorum. o yüzden kimse alınmasın, benim sizlerden başka kimsm yoknasılsın alone
Merhaba hoşgeldinBurda pek ben yaşlarda kimse göremedim. Bir ara bakınmıştım. Genelde gençsiniz yaşlarınızın kıymetini bilin arkadaşlar. Ben 38 geldim ve çok yalnızım. Bu yaşlar da güzel elbette ama bir on yıl geriye gidebilmeyi çok isterdim. Sevgiler...
et et mutlaka cevap bekliyorumozaman senin bayramın kutlu olsun canım Eki Görüntüle 1096291
neden sizi dışlıyorum bana yapılanı bende size yapıyorum
buldumcuk olmam lazım kocişimle hava atmam lazım
dışlarmıyım hiç burdaki arkadaşlarım siz yani neler paylaştım sizinle hakkınızı ödeyebilirmiyimki
kontrol edeyim canım mj kutumu:26:
oh oh ne güzel valla gezalıntı yapmaya üşenen limon herkes hoşgeldi beş gitti
yemek yiyip süslenip arkilerle buluşcağım merakla bekliyorum akşam ne olack
ben seni ihmal etmem kıyamam sana her gun mesaj yağmuruna tutmam lazım seni çünkü bu ara ilgi ve şefkate ihtyacın var - benim ruhum senin kadar genç değil o yüzden haksızlık etme kendinesen bana taş çıkartırsın benim ruhum yaşlı
sende gençsin canım 38 dediğin nedir istersen hala bişeyleri değiştirebilirsin
Eki Görüntüle 1096305
hep aynı yalanlar hep inanmam
beni çok ihmal ettin
Herkese hayirli kandiller arkadaslar :)
Gülümse sadece
Mrb lily
Amin cnm allah dualarımızı kabul etsin herşeyin hayırlısını versin .
Ohh bu gün tatilsin tadını çıkart
ben de açtım şimdi,teraziyi anlatıyor şu an.
seni kimse aldatmıyor kız neden öyle düşündün ki
hoşgeldinnnnsamaranın topiğinde mi görmüştüm acaba seni? :44: bugun kandil hepimiz birbirimize dua edeceğiz inşallah
paylaşabilirsin çok derin olmadığı sürece yani duanın Türkçesi yok mu? onu paylaş
Kolay gelsin Aslıcım
Merhaba hoşgeldin
38 ne ki yaa hem bence en güzel yaş tadını çıkar
et et mutlaka cevap bekliyorumHem daha birkaç gün oldu geleli ama biz seni çok sevdik hem de buradaki arkadaşların öyle güzel enerjileri var ki hemen sarıp sarmalıyorlar
oh oh ne güzel valla gezben evdeyim temizlik yapmam lazım senin için önemli bir gün bugun değil mi? akşam inşallah hoş geçer içiniz ısınır birbirinize
ben seni ihmal etmem kıyamam sana her gun mesaj yağmuruna tutmam lazım seni çünkü bu ara ilgi ve şefkate ihtyacın var - benim ruhum senin kadar genç değil o yüzden haksızlık etme kendine
Hoşgeldin sana da hayırlı kandiller
izledim de pek içim açılmadı aşktan bahsetmedi aslanda daha çok iş ile ilgili gerginliklere karşı dikkat etmeyi tavsiye etti yani bilmediğim birşey değil sonuçta bu ara işte yoğunum ve dolayısıyla gerginim - insan biraz umut verir aşk hayatı canlanacak falan diye nerdeeeeeeeeee
ay ben de inşallah bir gün heyecanla hazırlanırım yaaa şu an ki halimi anlatsam berbat
tamamen kendini salmış ev kızı modundayım
Tuğçeeeeeeeeeee kız ne işin var burada düğüne hazırlansana - gelin hanımmmmm :123: nasılsın kına nasıl geçti?
Darısı başınıza kızlar... isteyen herke listededir.
ya ben ben neolcambende istiyorum
Eki Görüntüle 1096456
seni kimse aldatmıyor kız neden öyle düşündün ki
hoşgeldinnnnsamaranın topiğinde mi görmüştüm acaba seni? :44: bugun kandil hepimiz birbirimize dua edeceğiz inşallah
paylaşabilirsin çok derin olmadığı sürece yani duanın Türkçesi yok mu? onu paylaş
Kolay gelsin Aslıcım
Merhaba hoşgeldin
38 ne ki yaa hem bence en güzel yaş tadını çıkar
et et mutlaka cevap bekliyorumHem daha birkaç gün oldu geleli ama biz seni çok sevdik hem de buradaki arkadaşların öyle güzel enerjileri var ki hemen sarıp sarmalıyorlar
oh oh ne güzel valla gezben evdeyim temizlik yapmam lazım senin için önemli bir gün bugun değil mi? akşam inşallah hoş geçer içiniz ısınır birbirinize
ben seni ihmal etmem kıyamam sana her gun mesaj yağmuruna tutmam lazım seni çünkü bu ara ilgi ve şefkate ihtyacın var - benim ruhum senin kadar genç değil o yüzden haksızlık etme kendine
Hoşgeldin sana da hayırlı kandiller
izledim de pek içim açılmadı aşktan bahsetmedi aslanda daha çok iş ile ilgili gerginliklere karşı dikkat etmeyi tavsiye etti yani bilmediğim birşey değil sonuçta bu ara işte yoğunum ve dolayısıyla gerginim - insan biraz umut verir aşk hayatı canlanacak falan diye nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?