- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.361
Günaydın güzeller
Nasılsınız?
Herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hafta dilerim
Ben hafta sonu çok giremedim maalesef topiğe- evi baştan aşağı temizliğe giriştim arada baktım yazdıklarınıza o kadar...
Sizde durumlar nasıl?
Alone'ummmm sağolsun beni mesajsız bırakmadımavilim, limon, turkuaz, challenger , petunya, okyanus nasılsınız canlar? (adını unuttuklarım varsa affola şu an muhasebe işleriyle meşgulum kafa karışık ) Tuğçe bu ara balayındadır nasılsa gelince yazar şero ne zamandır ortalıkta görünmüyor o da aklıma geldi şimdi:44:
sorma ayımı kapatıyım saçma sapan yemek konusunda fişli sisteme geçiliyor onun karışıklıklarınımı çöziyim bılemedım.sabahtan berı hersey ters gidiyor.
canım benım gün olarak farkeder yanı gerçi sonuçta Allahtan ıstedıgın ıcın temelde farketmeyebılır ama bu akşam önemli olan hıdırellez akşamı.
benım köyüm yok ve küçük yerde hıc olmadım gittiğim en küçük kesim marmaris
sivasa,tokatada gittim ama hıdırellez dönemi değildi bu sebeple buyuk sehırde yaşayanlardan brısı olarak bızım buralarda piknik yapılmaz.
ya ahırkapıya gıdılır.ya ateş yakılır ve atlanır,ya gül veya denize dilek dilenip ilgili işlemler yapılır.boyle işte.oyuzden dedıgım gıbı bılmıyordum.
Günaydın güzeller
Nasılsınız?
Herkese mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hafta dilerim
Ben hafta sonu çok giremedim maalesef topiğe- evi baştan aşağı temizliğe giriştim arada baktım yazdıklarınıza o kadar...
Sizde durumlar nasıl?
Alone'ummmm sağolsun beni mesajsız bırakmadımavilim, limon, turkuaz, challenger , petunya, okyanus nasılsınız canlar? (adını unuttuklarım varsa affola şu an muhasebe işleriyle meşgulum kafa karışık ) Tuğçe bu ara balayındadır nasılsa gelince yazar şero ne zamandır ortalıkta görünmüyor o da aklıma geldi şimdi:44:
canım ben kkya bir türlü fotoğraf yükleyemedimcanım
kolay gelsin canım
gece dilek diliycez buraya dileklerimizin resimlerini koyalımmmıhıdırellez ya
Selam canım - biz hiç kutlamadık yani ben ilk kez İzmir'de gördüm üni. okurken akrabamda kalıyordum benim anneannem yapar - dilekler dilerSelamlar hidrellez de piknipe gidilir ama yıllardır yapmıyorızben dilek falan da dilemedim hiç özel olarak. Ateşten de nevruz da atlıyorım okuldq
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah diyorım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar hidrellez de piknipe gidilir ama yıllardır yapmıyorızben dilek falan da dilemedim hiç özel olarak. Ateşten de nevruz da atlıyorım okuldq
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah diyorım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben kkya bir türlü fotoğraf yükleyemedimyemek yarışmasına katılacaktım o kadar çektim hazırlandım ne evden ne işten foto yüklenmedi zaten ben dilesem de nasıl olacak ki bahçe benim değil ev sahibim görsün de istemem
Bende gelebilir miyim ?30 yaş altıyım 24 yaşındayım filozofprenses arkadaşım davet etti bekarım ama oradan kurtardık daha evlenmeme var
hoşgeldinanlat bakalım neler yapıyorsun çalışıyor musun okuyor musun?
daha evlenmeme var demişsin sanırım henüz düşünmüyorsun?:44:
Hoşbulduk canımçalışıyorum muhasebeciyim :126:aöf den de 2.sınıftayım muhasebe belası Seneye nasipse inşallah düşünüyoruz ama daha var yani evlendikten sonra gelemez miyim yani başka bir topikteyim de arkadaşım davet edince buradaki sohbet güzel ki çağırıyor dedim geldim Sen neler yapıyorsun iş,okul?
Bende gelebilir miyim ?30 yaş altıyım 24 yaşındayım filozofprenses arkadaşım davet etti bekarım ama oradan kurtardık daha evlenmeme var
tabii ki gelebilirsin ne demekben 28 yaşındayım çalışıyorum memurum ve maalesef şefim olmadığından tüm işler bende - üstelik hepsi muhasebe ve dediğin üzere belaaa gibi
gelemezsin çünkü ben küçük istemiyorum
büyüde gel
Evet. Tuğçecan. :)ne güzel yuvasını kuruyo neden üzülüyosunuz allah daim etsin yalnız bişey sorcam angelheart ın nicki önceden tuğçecanmıydı:26:
kafam karıştı hatırlıyorum konuştuğumu tuğçemle ama baktım listemde tuğçecan yok angelheart mı oldu tuğçe:26:
petunyacım sendemi evleniyosun?
Hakkında hayırlısı olsun.bahsedeyim. 84 doğumluyum, öğretmenim. 3 sene önce nişanlanıp ayrıldım,nişanlıyken tayin için nikah yapmıştık, nikahtan çok kısa süre sonra ayrıldım.
yani evlenmedim.
bazı insanlar bu durumu sorun yapıyor, o da çok canımı sıkıyor. gerçi zaten tam olarak içime sinen biri de gelmiyor.
taha suresine başladım 9 ve ya 21 kere okumak gerekiyormuş. daha 1 oldu :)
işte böyle..
Ne yapacaksın? Bizim yaşıtlarımız da "çocuğumu hangi okula göndersem?" derdinde ama biz daha çocuk aşamasını bırak koca aşamasına gelemedik.hoşbulduk teşekkürler :) 26 yaşında , yaşıtları çoluk cocuk eş leri ile uğraşırken ben kpss derdiyle uğrasan biriyim :) yaşım 30 değil ama gruba davet edilince katılmak istedim .
Çok teşekkür ederim kızlar.
Darısı başınıza inşallah ama hala inanamıyorum. çok değişik bir şey.
Dün hep aklımdaydın. Allah mesut etsin canım.saç çıkarıyormuş dediler,ben de 3. kez uyguluyorum ama şimdilik gelişme yok,zaten ilik de bitti
KIBRIS'a mı gidiyordunuz?Cerencim düğün güzeldi. Her şey istediğim gibi oldu şükür. Dualarınız için teşekkür ederim kızlar. Ama duygusalım şu aralar. Ağlayıp duruyorum. BiraZdan bavul toplıcam canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin.Bende gelebilir miyim ?30 yaş altıyım 24 yaşındayım filozofprenses arkadaşım davet etti bekarım ama oradan kurtardık daha evlenmeme var
Evlendikten sonra da gel. Hiiiiiç problem değil.Hoşbulduk canımçalışıyorum muhasebeciyim :126:aöf den de 2.sınıftayım muhasebe belası Seneye nasipse inşallah düşünüyoruz ama daha var yani evlendikten sonra gelemez miyim yani başka bir topikteyim de arkadaşım davet edince buradaki sohbet güzel ki çağırıyor dedim geldim Sen neler yapıyorsun iş,okul?
Aaa!
tabii ki gelebilirsin ne demekben 28 yaşındayım çalışıyorum memurum ve maalesef şefim olmadığından tüm işler bende - üstelik hepsi muhasebe ve dediğin üzere belaaa gibi
Aaa!
Nerede şefin? Yoksa hiç mi yok şef?
Vardı sanki ya. :26:
Çok zormuş işin ya Allah kolaylık versin sanırım bir şans verilseydi muhasebe okumazdım başka bir işe yönelirdim
Ama nedendaha ne kadar büyüyeyim yeter
Kısmetse Kıbrıs'a gidicez Cerencim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hafta sonu girmem genelde.selam canım nasılsın görünmüyosun:26:
ne bilim yaşlan falan işte bilmiyorum :26:
hadi git ben küçük istemiyorum hele koca moca bulursan hiç uğrama buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?