30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu arada

sen ona bakma 2 kilo anca alırsan. oda normal zaten vücut sana ihtiyacını karşılamak için üretecek ... Şeker ve tuz,limon iştahı açar doyduğunu bilmiyorsun. :) midenin avucun kadar olduğunu düşün :) her şey beyinde bitiyor. Biraz daha fazla egzersiz-dans yaparsın. tv. izlerken sana yolladığım videoları aç. hem izle tv.ni hem dans et )

Son düzenleme:
günaydın cnm

evet doktor da 2 kilo falan dedi de ben 56 yım 58 i düşünmek bile istemedim 52 ye düşmeye calışırken.. gerçi sağlıktan önemli değil de

günaydın cnm

evet doktor da 2 kilo falan dedi de ben 56 yım 58 i düşünmek bile istemedim 52 ye düşmeye calışırken.. gerçi sağlıktan önemli değil de

protein ağırlıklı beslen sen almazsın kilo :))

benimkiler sadece tavsiye ..

Bende kortizon aldım biliyorsun.. Doktor kilo alırsın dedi

evde hareketsiz yattım resmen 10 gün. tuzsuz ve şekersiz yedim hiç almadım hatta verdim. sende yağsız -süt ve süt ürünleri ile öğünlerini takviyele.

günaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlü
canım çayı azalt - birkaç sayfa geriye bakındım da demir eksikliğin varmış bende de var - ferrum fort isimli ilacı kullanıyorum zaten bıraksam da bir sonraki kontrolde tekrar veriyorlar
et çok yemem bir ara hiç yiyemezdim ama demir seviyesi düşünce mecbur yemeye başladım ama yine de düşük
çay çok içmemeye çalış - et ye yiyebiliyorsan - süt ürünlerini ilaçla birlikte alma ama mesela bende kemiklerle ilgili sorun olduğundan mecburen günde 1 kez olsun akşamları yoğurt yiyorum sabah peynir yiyorum
kilodan dolayı diyetisyenlere çok kez gittim o yüzden şu an kendim diyet yapıyorum herşeyden yiyerek

evet canım demir elementi c vitamini ile birlikte alındığında emilimi artıyor ben pek limon gibi narenciye de yiyemiyorum yani ilaçlarla etkileşime giriyor diye saatini ayarlarsam ancak öyle...

olabilir arkadaşlar eskişehir uyar bana - 19 mayıs olabilir ama ondan sonra olmaz yani haziran 15ten önce olmaz şehir dışında olcam çünkü

ben de yıllardır kullanırım bence kan ilaçları kilo yapmıyor iştah açıyor derler ama normalde ben kortizonla birlikte kullandığım için iştahım açık oluyordu malum kortizon da şişiriyor - son 6 aydır kullanmıyorum kortizon - kan hapı iştahımı açmadı tam tersi ben diyet yapıyorum ve kilo da veriyorum

canım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu arada
yok yok almazsın sen aynı düzende gidip ekstra yemezsen almazsın

ya ben burada verilen işleri hep öğrenmeye çalıştım ve severek de yapmaya çalışıyorum yani çalışmaktan kaçmam ama iş muhasebe oldu mu sevemiyorum anlamıyorum diyorum öğrenirsin deyip geçiştiriyorlar ya şu an elim ayağım titriyor kızlar önerisi olan var mı ?
limon sen daha iyi bilirsin sanırım şu an stres altında olduğum için böyleyim nefesim daralıyor ellerim titriyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum güçlü bir insanımdır ağlamamak için kendimi tutuyorum gerçekten çok kötüyüm yaaa iş yükümü hafifletin desem bu sefer de hiç iş vermezler masamdan alırlar öyle kenarda oturmak zorunda kalırım boş boş yani bir ortası yok maalesef burada ya her işi yapcaksın ya hiç - ben öyle boşluğa da gelemem yani aldığımın hakkını vermem lazım napıcam kızlar ben???bir de 1 yılım dolacak ama asaleti 1,5 yıldan önce vermezler
işleri yapmak bir sorun zaten bir de hadi hadi diye sıkıştırılıyorum ki ben öylesine gelemem yani bir işi yapıyorsam müdahaleye gelemiyorum

senin metabolizman sağlammış demek ki maşallah ben yediklerime dikkat ediyorum ee çok hareketsiz de sayılmam anca koruyorum ya da az bişey veriyorum kortizon kullanırken kilo versem de kısa süre sonra alıyordum hep diyet modunda takılmak da yoruyor insanı yani zaten az yağlı tuzsuz beslenen biriyim şekeri de çok tüketmem esmer ekmek yerim ona rağmen kilo kontrolüm sıkıntılı oluyor kortizonu kestim de şimdi toparlıyorum biraz olsun

Canım çok üzüldüm inan nasıl bunalmışsın sen böyle ya sert bir çıkış yapsanız üsteleyip sıkıştırdıklarındasakinleş önce bırak işi falan kaçmıyor ya ellerim titriyor diyorsun yüzüne falan yıka bir nefes al derin derin açık havaya çık olmadı

canım benden başka bu işi yapcak olan yok şef izinli ve bugune yetişmesi lazım - ve hadi hadi diyen de benim amirim nasıl sert çıkayım? zaten tek bayan benim - erkekler kızdıklarında alttan alınsın isterler ama ben kızsam onlar benden üste çıkarlar
cidden çok yoruldum pazartesi salı günleri ful mesai çalıştım
açık havaya çıkamam yani bahçeye bir sürü insan var aşağıda... bir de hava soğuk camı açtım arkamdan esiyor üşüdüm kapatsam nefesim daralıyor yüzümü yıkasam da geçmez benim uzun bir dinlenmeye ihtiyacım var düşünsene topu topu 2 gündür yoğunum ve ben 1 haftada kendime gelemem kafa yorgunluğu olduğu zaman ya hasta olurum ya da yorgun halimle takılırım

Kafa yorgunluğu en kötü şey canım geçmiyor iyice dinlenmeden huzuru bulamadan maalesef nasıl bir şefin var vicdansız adamSinirlerin gerildiğinde strese girdiğinde genelde ne yaparsın peki

elinden gelenı yap ve kımseye bsy deme ama şefin geldiğinde durumu kendısıne belirt.işten kaçmadıgını ama bu kadar cok iş vede sıkıştırılmaya gelemediğini belirt.
gerçi bazı yerlerde işe yaramıyor ama dayan 1.5 yıl sonra rahata kavuşacaksın hıc olmazsa

Kafa yorgunluğu en kötü şey canım geçmiyor iyice dinlenmeden huzuru bulamadan maalesef nasıl bir şefin var vicdansız adamSinirlerin gerildiğinde strese girdiğinde genelde ne yaparsın peki

canım vicdansızlık değil şimdi onları kötüleyemem sadece şef izinli diğer amir de bizim birimle alakası olmayan biri o yüzden bu işi benden başka yapacak insan yok - ama yetişmesi lazım geldiğinden acele ettiriyor
ben genelde stres yapmamaya çalışırım bir sorun olsa bile hemen olsun nolcak insanlık hali der geçerim boş yere canımı sıkmamaya çalışırım ama kızsam bile kısa sürede geçer ve akıllıca düşünmeye, problemi halletmeye çalışırım duygularımı bu manada kontrol edebiliyorum - ha daha önceleri buna benzer yoğunluğum okurken olmuştur o zaman da dersi bırakır kafamı dağıtır öyle devam ederdim ama burası bir iş yeri onu yapamam kaldı ki arkadaşlar aşağı indiklerinde sigara içerler sigara kokusu bana dokunuyor ondan inmiyorum onca erkeğin arasında ne işim var !
şu an hem işler yetişmeli hem de bunu tek yapacak olan benim - üzerimde büyük bir yük var ve ben bu yükün altında eziliyorum bir Allahın kulu da çıkıp yardım edilecek birşey var mı demiyor sen yap biz götürürüz diyorlar o kadar...

canım asalet alsam da aynı olur çünkü bizim iş yerinde işimi yapabileceğim alan yok mecbur bu işleri yapmak zorundayım asaletimi bir an önce almak istiyorum 1 yıldır ben burada neler çektim artık 1 gün dahi sabredecek hal bırakmadılar ki ben çok sabırlı bir insanımdır

challenger,
ben kaç defa bu işleri yapamadığımı, anlamakta zorlandığımı belirttim ama hep alışırsın zamanla, öğrenince yaparsın vs gibi cevaplar aldım bizim şef de çok iyidir iş konusunda ama onunla birlikte yaptığımızda da 2-3 saat kesintisiz çalışıyoruz ara verelim diyemiyorum ara versek de 5dk sürmüyor - kısa ara verdiğimizde ben kendime gelemiyorum ki... hem dikkat eksikliği var kansızlıktan dolayı hem de acele işe gelemiyorum anlatsam da anlayacak insan yok

Kızlar bugun sizi dertlerimle boğdum kusuruma bakmayın ama inanın hayatım boyunca kariyer odaklı yaşadım kendimi hep iyi bir işim olacak, kendimi geliştireceğim, insanlara faydalı olacağım diye yetiştirmeye çalıştım ama sonuç ortada... onca yıl emek harca işim var diye sevin sonra hem emeklerinin karşılığını alma hem de strese gir - Allahım inşallah kolaylığını verir de kurtulurum şu işlerden inanın iki günde beyin falan kalmadı yolda baş dönmesinden yürüyemiyorum (tansiyon ilacı kullanıyorum düşük olmasına rağmen çünkü dr. kullanmak zorundasın dedi)

Anladım canım kendi kendini sakinleştirmeye çalış o zaman yapılacak değil mi bitecek elbet bu işte bırak o yardımcı olmayanların ayıbı

yapacak veya soyleyebılecek bırsey yok malesef her iş yogun ve yogun tempoda .. 2 gunde bence o kadarda ypranmamışsındır kendı moralini kendın bozma..işini yap ve oglen arasında bıraz dinlen.

yapacak veya soyleyebılecek bırsey yok malesef her iş yogun ve yogun tempoda .. 2 gunde bence o kadarda ypranmamışsındır kendı moralini kendın bozma..işini yap ve oglen arasında bıraz dinlen.
ya belki sizin işler daha yoğundur bilmiyorum ama inan birçok memur 8 saati boş oturarak geçirir gerçi ben hep yoğunum boş durmam en fazla 1 saat boşumdur ve o açıdan boş durmamayı seviyorum ama bugun yaptığım iş ayda birkez yapılmak zorunda ve 4 aydır şefimle birlikte yapıyorken (3 saat kesintisiz yapıyoruz) 1 haftada kendime gelemiyorum bu ay hepsi bende - direkt hastalık olarak geri döner bana biliyorum inşallah olmaz da ya psikolojim bozulacak ya bedenim - ben uzun yıllar kortizon kullandığımdan çok çabuk strese girebiliyordum ama atlatırdm bi şekilde - ilk defa bu kadar elim ayağım titredi

İlaç almak insanın dengesini bozuyor. acayip takıntılı olmuştum bende.

Akşamları seni dinlendirecek brişeyler yapsana. Bu akşam dans et , en sevdiğin yemeği ye..

Yeni bri kıyafet al. Bir çocuğu sevindir :) Bir kuş al kendine muhabbet olsun. onunla sohbet et .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…