- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.701
canım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu arada
günaydın cnmGünaydın canımNasılsın
Nasılsın canım Günaydın
Canım neler olmuş öyle çok yorulmuşsundur Allah kolaylık versin sevmediğin bir işte çalışmak çok daha zordikkat et kendine önce sağlık canım ya
evet doktor da 2 kilo falan dedi de ben 56 yım 58 i düşünmek bile istemedim 52 ye düşmeye calışırken.. gerçi sağlıktan önemli değil desen ona bakma 2 kilo anca alırsan. oda normal zaten vücut sana ihtiyacını karşılamak için üretecek ... Şeker ve tuz,limon iştahı açar doyduğunu bilmiyorsun. :) midenin avucun kadar olduğunu düşün :) her şey beyinde bitiyor. Biraz daha fazla egzersiz-dans yaparsın. tv. izlerken sana yolladığım videoları aç. hem izle tv.ni hem dans et)
günaydın cnm
evet doktor da 2 kilo falan dedi de ben 56 yım 58 i düşünmek bile istemedim 52 ye düşmeye calışırken.. gerçi sağlıktan önemli değil de
canım çayı azalt - birkaç sayfa geriye bakındım da demir eksikliğin varmış bende de var - ferrum fort isimli ilacı kullanıyorum zaten bıraksam da bir sonraki kontrolde tekrar veriyorlargünaydın cnm öyle yapacağımda bakalım birde ben çay severim diyetisyeni arıyorum numara düşmüyor bir türlü
evet canım demir elementi c vitamini ile birlikte alındığında emilimi artıyor ben pek limon gibi narenciye de yiyemiyorum yani ilaçlarla etkileşime giriyor diye saatini ayarlarsam ancak öyle...Günaydın cerencim.
Kan değerlerin düşükse protein ağırlıklı beslen 10 gün
Benim dokrorum bana kan hapını sabah akşam içirmişti hamile bayanların kullandığı demir hapı . b12 ile birlkite değerlerim 10 günde tavan yaptı. aynı zamanda öğlenleri hep köfte, hafta 2 kere de ciğer yedim
saçlarım toparlandı ama 1 sene sonra :)
Demir hapı ile birlikte süt ve süt ürünleri çay içmemen gerekir. her doktor söylemez ..
Birde Et ,köfte ,tavuk ..vs.. yerken limon sık kana daha çabuk karışırmış... :)
olabilir arkadaşlar eskişehir uyar bana - 19 mayıs olabilir ama ondan sonra olmaz yani haziran 15ten önce olmaz şehir dışında olcam çünküBuluşma önerisi eskişehire yakın olanlarla buşsak mı ege ve iç anoluya yakın güzel bi şehit çok bilmesektr kaybolmayızönümüzde 19 mayıs varr ya da bi hafta sonu
Lilye, mavilime, aslıya ve bana yakınbildiğim kadarıyla başka önerisi olannnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de yıllardır kullanırım bence kan ilaçları kilo yapmıyor iştah açıyor derler ama normalde ben kortizonla birlikte kullandığım için iştahım açık oluyordu malum kortizon da şişiriyor - son 6 aydır kullanmıyorum kortizon - kan hapı iştahımı açmadı tam tersi ben diyet yapıyorum ve kilo da veriyorumbene yapmadı.
Spor yaptım ben. Birde iştah artışı oluyor evet.
1 saat yürü her gün. Rejim yapma . Ben 1 sene kadar 3 aylık içip bıraktım. Kilo almadım hatta verdim. tek öğün verdiyse akşamları yatmadan iç. o zaman iştahın olmuyor
Birde iştah kesmek için açıktığında çörek otu at ağzına . bende keserdi iştahı. Tuzu ve şekeri azalt. çok zor ama yapabilirsen kilonu korursun. Kendimi bildim bile hep kan hapı kullandım. onlar kilo yapmadı aslında. Tek kilo artışım bir ramazan kaç kere yaptım bilmiyorum 1 büyğk boy patates cipsi yedim. o ay 5 kilo aldım. 52 kilodan 57 oldum senelerce hep aynı kiloda kaldım :))
yok yok almazsın sen aynı düzende gidip ekstra yemezsen almazsıncanım zaten işe yürüyerek gidip geliyorum 20*2 oluyor aban birde 3 kere düzene giremesede spora başladım doktor aldırır dedi ama bakalım galiba bu kan hapından kaçış yok 2 öğün al dedi bu arada
Günaydın canımNasılsın
Nasılsın canım Günaydın
Canım neler olmuş öyle çok yorulmuşsundur Allah kolaylık versin sevmediğin bir işte çalışmak çok daha zordikkat et kendine önce sağlık canım ya
protein ağırlıklı beslen sen almazsın kilo :))
benimkiler sadece tavsiye ..
Bende kortizon aldım biliyorsun.. Doktor kilo alırsın dedi
evde hareketsiz yattım resmen 10 gün. tuzsuz ve şekersiz yedim hiç almadım hatta verdim. sende yağsız -süt ve süt ürünleri ile öğünlerini takviyele.
ya ben burada verilen işleri hep öğrenmeye çalıştım ve severek de yapmaya çalışıyorum yani çalışmaktan kaçmam ama iş muhasebe oldu mu sevemiyorum anlamıyorum diyorum öğrenirsin deyip geçiştiriyorlar ya şu an elim ayağım titriyor kızlar önerisi olan var mı ?
limon sen daha iyi bilirsin sanırım şu an stres altında olduğum için böyleyim nefesim daralıyor ellerim titriyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum güçlü bir insanımdır ağlamamak için kendimi tutuyorum gerçekten çok kötüyüm yaaaiş yükümü hafifletin desem bu sefer de hiç iş vermezler masamdan alırlar öyle kenarda oturmak zorunda kalırım boş boş yani bir ortası yok maalesef burada ya her işi yapcaksın ya hiç - ben öyle boşluğa da gelemem yani aldığımın hakkını vermem lazım napıcam kızlar ben???bir de 1 yılım dolacak ama asaleti 1,5 yıldan önce vermezler
işleri yapmak bir sorun zaten bir de hadi hadi diye sıkıştırılıyorum ki ben öylesine gelemem yani bir işi yapıyorsam müdahaleye gelemiyorum
Canım çok üzüldüm inan nasıl bunalmışsın sen böyle ya sert bir çıkış yapsanız üsteleyip sıkıştırdıklarındasakinleş önce bırak işi falan kaçmıyor ya ellerim titriyor diyorsun yüzüne falan yıka bir nefes al derin derin açık havaya çık olmadı
canım benden başka bu işi yapcak olan yok şef izinli ve bugune yetişmesi lazım - ve hadi hadi diyen de benim amirim nasıl sert çıkayım? zaten tek bayan benim - erkekler kızdıklarında alttan alınsın isterler ama ben kızsam onlar benden üste çıkarlar
cidden çok yoruldum pazartesi salı günleri ful mesai çalıştım
açık havaya çıkamam yani bahçeye bir sürü insan var aşağıda... bir de hava soğuk camı açtım arkamdan esiyor üşüdüm kapatsam nefesim daralıyor yüzümü yıkasam da geçmez benim uzun bir dinlenmeye ihtiyacım var düşünsene topu topu 2 gündür yoğunum ve ben 1 haftada kendime gelemem kafa yorgunluğu olduğu zaman ya hasta olurum ya da yorgun halimle takılırım
Kafa yorgunluğu en kötü şey canım geçmiyor iyice dinlenmeden huzuru bulamadan maalesef nasıl bir şefin var vicdansız adamSinirlerin gerildiğinde strese girdiğinde genelde ne yaparsın peki
elinden gelenı yap ve kımseye bsy deme ama şefin geldiğinde durumu kendısıne belirt.işten kaçmadıgını ama bu kadar cok iş vede sıkıştırılmaya gelemediğini belirt.
gerçi bazı yerlerde işe yaramıyor ama dayan 1.5 yıl sonra rahata kavuşacaksın hıc olmazsa
canım vicdansızlık değil şimdi onları kötüleyemem sadece şef izinli diğer amir de bizim birimle alakası olmayan biri o yüzden bu işi benden başka yapacak insan yok - ama yetişmesi lazım geldiğinden acele ettiriyor
ben genelde stres yapmamaya çalışırım bir sorun olsa bile hemen olsun nolcak insanlık hali der geçerim boş yere canımı sıkmamaya çalışırım ama kızsam bile kısa sürede geçer ve akıllıca düşünmeye, problemi halletmeye çalışırım duygularımı bu manada kontrol edebiliyorum - ha daha önceleri buna benzer yoğunluğum okurken olmuştur o zaman da dersi bırakır kafamı dağıtır öyle devam ederdim ama burası bir iş yeri onu yapamam kaldı ki arkadaşlar aşağı indiklerinde sigara içerler sigara kokusu bana dokunuyor ondan inmiyorum onca erkeğin arasında ne işim var !
şu an hem işler yetişmeli hem de bunu tek yapacak olan benim - üzerimde büyük bir yük var ve ben bu yükün altında eziliyorum bir Allahın kulu da çıkıp yardım edilecek birşey var mı demiyor sen yap biz götürürüz diyorlar o kadar...
Anladım canım kendi kendini sakinleştirmeye çalış o zaman yapılacak değil mi bitecek elbet bu işte bırak o yardımcı olmayanların ayıbı
evet canım haklısın teşekkür ederim desteğin için
ya belki sizin işler daha yoğundur bilmiyorum ama inan birçok memur 8 saati boş oturarak geçirir gerçi ben hep yoğunum boş durmam en fazla 1 saat boşumdur ve o açıdan boş durmamayı seviyorum ama bugun yaptığım iş ayda birkez yapılmak zorunda ve 4 aydır şefimle birlikte yapıyorken (3 saat kesintisiz yapıyoruz) 1 haftada kendime gelemiyorum bu ay hepsi bende - direkt hastalık olarak geri döner bana biliyorum inşallah olmaz da ya psikolojim bozulacak ya bedenim - ben uzun yıllar kortizon kullandığımdan çok çabuk strese girebiliyordum ama atlatırdm bi şekilde - ilk defa bu kadar elim ayağım titrediyapacak veya soyleyebılecek bırsey yok malesef her iş yogun ve yogun tempoda .. 2 gunde bence o kadarda ypranmamışsındır kendı moralini kendın bozma..işini yap ve oglen arasında bıraz dinlen.
ya belki sizin işler daha yoğundur bilmiyorum ama inan birçok memur 8 saati boş oturarak geçirir gerçi ben hep yoğunum boş durmam en fazla 1 saat boşumdur ve o açıdan boş durmamayı seviyorum ama bugun yaptığım iş ayda birkez yapılmak zorunda ve 4 aydır şefimle birlikte yapıyorken (3 saat kesintisiz yapıyoruz) 1 haftada kendime gelemiyorum bu ay hepsi bende - direkt hastalık olarak geri döner bana biliyorum inşallah olmaz da ya psikolojim bozulacak ya bedenim - ben uzun yıllar kortizon kullandığımdan çok çabuk strese girebiliyordum ama atlatırdm bi şekilde - ilk defa bu kadar elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?