- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.721
canım ben işten eve gittiğimde ev işleri yeterince dolduruyor vaktimi - kendime sadece rahat bir uyku için zaman ayırsam o bile iyi gelecek de ev taşıma telaşım var onunla da uğraşıyorum - aslında eşyaları da toplamam lazım yavaş yavaş da diyorum ya iş stresinden halim kalmadı onlara...İlaç almak insanın dengesini bozuyor. acayip takıntılı olmuştum bende.
Akşamları seni dinlendirecek brişeyler yapsana. Bu akşam dans et , en sevdiğin yemeği ye..
Yeni bri kıyafet al. Bir çocuğu sevindir :) Bir kuş al kendine muhabbet olsun. onunla sohbet et .. :))
evet, o şarkı da güzel. ben de beğeniyorum.teşekkür ederim filozof, dinliyorum.. güzel ve çabuk geçti o yıllar.. senin deyiminle rüzgar gibi geçti ...
bende Zakkum un ben ne yangınlar gördüm... şarkısını beğeniyorum..
Canım çok kolay gelsin.selam filommm
iş güç aynı geçmiş sayfalarda yazmıştım görmemişin yavrum.
yoğun yoğun yoğun
eve iş getirdim çalışcam şimdi öperim
aslıııııııııııı nerdesin kıssss
Aslı, aynı ben de senin gibi düşünüyorum. Artık böyle... :) Allah sağlık versin. Huzur versin. Gerisi olur bir şekilde...özelden gizli gizli yazışıyorsunuz demek
ben artık her şeyi akışına bırakmaya karar verdim, hiçbir şeyi, hiç kimseyi, geleceği düşünmemeye çalışıyorum canım, işime gücüme bakıyorum, günü yaşıyorum sadece, vakit de hızla geçiyor zaten, hayırlısını diliyorum...
Canım iyi geçsin tatiliniz, inşallah.Nasılsınız kızlar? Ben Kıbrıs'ta tatildeyim. Hava serin burda. Otelde dinleniyoruz. Sizleri özledim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyyy! canım benim. sana da ışık dolu aşk dolu bir gün olsun.günaydın kızlar, hepinize mutlu ışık dolu bir gün diliyorum ..
Mavilim'e katılıyorum.Neden bunlarla kafanı yoruyorsun canım. Bazen bende resmimi silerim.
İnsanları sanal ortamda değerlendirme .
yorumlama...
çok aldatıcı.
şuna bak saat kaçta halen nette dersin ama değildir. :))) ben gibi
Mesala ben açarım büroda açık kalır .. gün boyu durur çevrim içi. ama ben dışarda olurum başka işe giderim
Birde yanlışlıkla eklediklerim var nette. Mobil tel. azizliği parmak kaydırma ile 5 kişi faalan eklemişim nasıl yaptım bende bilmiyorum ... bir baktım tek tek kabul istekleri... bu kim !!! diyorum...
Yüz yüze tanıdığın gibi olmaz insan.
Selam kızlar...
Gününüz aydın olsun ..
Hava soğuk bu gün buralarda.
Yağmur olsun berekekt olsun..
Su sıkıntısı çekmeyelim.
Hangi şarkı?[video=youtube;BkHKbq3IeYQ]http://www.youtube.com/watch?v=BkHKbq3IeYQ[/video]
Canım ya!Kızlar bugun sizi dertlerimle boğdum kusuruma bakmayın ama inanın hayatım boyunca kariyer odaklı yaşadım kendimi hep iyi bir işim olacak, kendimi geliştireceğim, insanlara faydalı olacağım diye yetiştirmeye çalıştım ama sonuç ortada... onca yıl emek harca işim var diye sevin sonra hem emeklerinin karşılığını alma hem de strese gir - Allahım inşallah kolaylığını verir de kurtulurum şu işlerden inanın iki günde beyin falan kalmadı yolda baş dönmesinden yürüyemiyorum (tansiyon ilacı kullanıyorum düşük olmasına rağmen çünkü dr. kullanmak zorundasın dedi)
Canım ya!
Kolay gelsin.
Allah bir ferahına çıkartsın inşallah.
Uyyy! canım benim. sana da ışık dolu aşk dolu bir gün olsun.
sadece bana mı filozofumsize de aşk olsun.. huzur olsun.. mutluluk olsun
çok mutlu olun zamanı geldiğinde
Hangi şarkı?
Açılmıyor gene youtube!
kızlar okuyamaım sayfaları buluşmak isteyenler varsa bana uyar ama istanbul çok uzak ya 8 saat gelemem
eskişehir en azından 3-3,5 saat
ciddi olanlar yazsın bana ( aahaha nette hatun arayan tip gibi oldum )
kızlar okuyamaım sayfaları buluşmak isteyenler varsa bana uyar ama istanbul çok uzak ya 8 saat gelemem
eskişehir en azından 3-3,5 saat
ciddi olanlar yazsın bana ( aahaha nette hatun arayan tip gibi oldum )
Son cümlen harikaciddi olanlar yazar sana artık
Eskişehir bana uyar hanımlar hem de süper olur
peki neden?:26:merabalar nasılsınız
kimse yokmu sohbet yokmu:26:
çok sıkılıyorum bbugün
peki neden?:26:
bu tarz sitelerden alışveriş yapmadım.monotonluk hergün aynı içimi ısıtan bişey yok sıkıldım
sen nasılsın:26:
bak nette ne buldum ama acaba güvenilir bi sitemi ürünleri çok ucuz veçok beğendim hiç duydunmu bu siteyi alışveriş yapanı falan
https://butigim.com/altk-saat-63263.html?r=53
fiyatlara çok şaşırdım
Son cümlen harikaciddi olanlar yazar sana artık
Eskişehir bana uyar hanımlar hem de süper olur
bana da istanbul çok uzak bende eskişehire gelebilirim.
bu tarz sitelerden alışveriş yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?