30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım ben işten eve gittiğimde ev işleri yeterince dolduruyor vaktimi - kendime sadece rahat bir uyku için zaman ayırsam o bile iyi gelecek de ev taşıma telaşım var onunla da uğraşıyorum - aslında eşyaları da toplamam lazım yavaş yavaş da diyorum ya iş stresinden halim kalmadı onlara...
yoksa eve gittiğimde 1 bardak çay ya da sıcak çikolata bile iyi geliyor - küçük şeylerle mutlu olabiliyorum
hayvanlara dokunamıyorum kedilere yemek verirken bile kaba koyar çekilirim dokunamam - zaten hayvanlarla pek içli dışlı olmamam gerekiyormuş enfeksiyon kapmamak için...
Yorumun ve önerilerin için çok teşekkür ederim - sanırım bu iş yükü beni psikolojik olarak da yormuş olumlu düşünmeye çalışıyorum çabuk atlatmak için ama kurduğum cümlelere baksana hep olumsuz

Son düzenleme:
teşekkür ederim filozof, dinliyorum.. güzel ve çabuk geçti o yıllar.. senin deyiminle rüzgar gibi geçti ...

bende Zakkum un ben ne yangınlar gördüm... şarkısını beğeniyorum..

evet, o şarkı da güzel. ben de beğeniyorum.

Canım çok kolay gelsin.

Aslı, aynı ben de senin gibi düşünüyorum. Artık böyle... :) Allah sağlık versin. Huzur versin. Gerisi olur bir şekilde...

Nasılsınız kızlar? Ben Kıbrıs'ta tatildeyim. Hava serin burda. Otelde dinleniyoruz. Sizleri özledim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım iyi geçsin tatiliniz, inşallah.

günaydın kızlar, hepinize mutlu ışık dolu bir gün diliyorum ..
Uyyy! canım benim. sana da ışık dolu aşk dolu bir gün olsun.

Mavilim'e katılıyorum.
İnsanları sanaldan değerlendirmek aldatıcı olur.

Canım ya!
Kolay gelsin.
Allah bir ferahına çıkartsın inşallah.

kızlar okuyamaım sayfaları buluşmak isteyenler varsa bana uyar ama istanbul çok uzak ya 8 saat gelemem

eskişehir en azından 3-3,5 saat

ciddi olanlar yazsın bana ( aahaha nette hatun arayan tip gibi oldum )

kızlar okuyamaım sayfaları buluşmak isteyenler varsa bana uyar ama istanbul çok uzak ya 8 saat gelemem

Son cümlen harika ciddi olanlar yazar sana artık
Eskişehir bana uyar hanımlar hem de süper olur

bana da istanbul çok uzak bende eskişehire gelebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…