30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben varım ya
saatler çok ciciymiş ama ben de alışveriş yapmadım,bilmiyorum.

meraba canım nasılsın
seni görmedimki
çok cici dimi bende çok beğendim tam benim tarzım ama acaba güvenilirmi bilemedim sanada hediye ederim
bugün çok sıkılıyorum sen napıyosun:26:

meraba canım nasılsın
seni görmedimki
çok cici dimi bende çok beğendim tam benim tarzım ama acaba güvenilirmi bilemedim sanada hediye ederim
bugün çok sıkılıyorum sen napıyosun:26:

şimdi girdim zaten, teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın internetten yorumları bulursan bak,evet çok cici. yorgunum, dinleniyorum evde. çay içiyorum. sen ne yapıyırsun.

şimdi girdim zaten, teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın internetten yorumları bulursan bak,evet çok cici. yorgunum, dinleniyorum evde. çay içiyorum. sen ne yapıyırsun.

yorumlara dikkat etmedimki neyse olsun bari
senle konuşuyorum
şaka şaka marketten geldim bütün gün evdeydim çok sıkıldım aslı vakit geçmiyo artık bunalıyorum sizde yoktunuz bugün
çalışıyomuydun canım neden yoruldun

2 sat önce yazmışsın,şikayet var vs gibi sitelerde aratabilirsin o sitenin ismini.
evet çalışıyorum. sen İstanbulda mısın, evde niye oturuyorsun,dışarı çık yürüyüş yap,halkeğitim kursuna git,evde hobi işleri yap vs...

sertifikalarımı koyacak yer kalmadı
yok istanbulda değilim ben karadenizliyim
gel buyur sahil turu atalım limonu çatlatalım
yalnız gezmeyi sevmiyorum arkadaşlarım ya çalışıyo yada eşiyle çocuğuyla ilgileniyo kimseye yama olmak istemiyorum
zaman zaman çıkıyorum tabide oda biyere kadar tat veriyo iş istiyorum düzen kurmak istiyorum düzenli bi hayat yani
ne iş yapıyosun canım:26:

Selam kızlar
Çok çok yorgundum kaç gündür eve gelemiyordum yani geç giriyordum bugun eve geldim işten şükür ki... Tüm gün stres altında iş yapmaktan çok yorulmuşum kendime gelmek için pasta yaptım marketten hazır kek tabanı aldım puding yapıp içine de üstüne de ondan sürdüm yedim valla diyet miyet boş bugun hadi gelin hep birlikte yiyelim - bu arada hala kendime gelemedim az da olsa ellerim titriyor ama şu an büyük riski izleyip kendimce moral depolamaya neşelenmeye çalışıyrum

hadi 19 Mayıs'ta Eskişehir'e gel buluşalım bu arada ne sertifikaların var söyle bakalım - benle yarışamazsın kiiiii :)))

hadi 19 Mayıs'ta Eskişehir'e gel buluşalım bu arada ne sertifikaların var söyle bakalım - benle yarışamazsın kiiiii :)))

ohhhh afiyet olsun canıma
kuzum neden ellerin titriyo hayırdır:26:
saymim şimdi görgüsüzlük gibi olur 4 tane var 5.yi yarım bıraktım
beni yalnız göndermez ailem hastalanıyorum diye

limonu da alalım ya,kıyamam ben ona
açıköğretim falan okudun mu. çalışmayı düşünmüyor musun peki...
bir kamu kurumunda uzman yardımcısıyım.

ikinizi bir arada istemiyorum
o burdan takip etsin bizim musmutlu gezmemizi
lisans mezunuyum ben iş bulamıyorum
ne güzel mesleğin var hangi bölümü okumuştun iktisatmı

ikinizi bir arada istemiyorum
o burdan takip etsin bizim musmutlu gezmemizi
lisans mezunuyum ben iş bulamıyorum
ne güzel mesleğin var hangi bölümü okumuştun iktisatmı

hepimiz mutlu olalım gezelim,ne olacak ki
hukukçuyum ben.
kpssye girecek misin peki bu yıl.

hukukçuyum ben.

önce limonu kıskandıralımda sonra
evet gircem ama sıkıntılarım vardı vaktim olmasına rağmen kafamı toparlayıp hazırlanamadım öylesine girmiş olcam buna çok üzülüyorum
kpss kaldırılcak deniyo onada dahada çok üzüldüm artık çalışarakta yapamıycam bişeyleri torpil kapıları açılcak ne yapcağımı hiç bilmiyorum akla ihtiyacım var

ne zaman mezun oldun,hangi bölüm,daha önce hiç hazırlandın mı KPSSye. daha sınava zaman var, ne kadar çalışırsan kardır.

ohhhh afiyet olsun canıma
kuzum neden ellerin titriyo hayırdır:26:
saymim şimdi görgüsüzlük gibi olur 4 tane var 5.yi yarım bıraktım
beni yalnız göndermez ailem hastalanıyorum diye
canım titreme stres kaynaklı sanırım - normalde ilaçların da yan etkisiymiş ama stres haricinde gün yüzüne çıkmadı - arkadaş var ablası psikologmuş , o da anksiyete olabilir dedi ki nefesim de daraldı hep yoğun stres yzünden diye düşünüyrum..

hukukçuyum ben.
ohh maşallah tamam o zaman aklıma takılan tüm hukuk sorularını sana sorcam gerçi ben de araştırırım okurum ama bilmediklerimi de uzmanından öğrenmek iyi oluyor peki ne yapıyorsun orada yani iş içeriği nedir merakımdan soruyorum

geçmiş olsun canım stres tüm hastalıkların başı zaten

ne zaman mezun oldun,hangi bölüm,daha önce hiç hazırlandın mı KPSSye. daha sınava zaman var, ne kadar çalışırsan kardır.

geçen sene mezun oldumm lisans olarak ilk kez bu sene gircem ama hiç bi fikrim yok sınavla alakalı bide alandan da girmeyi düşünüyorum bu boş halimle
hiç hazırlanmadım daha önce

canım öyle düşünme ben torpille atanmadım oturdum biraz çalıştım bir şekilde olur sakın öyle umutsuz olma eğer nasibinde memurluk varsa neden olmasın? hem daha zaman var elinden geleni yap olduğu kadar en azından bir puanın olsun özelde de kpss puanla istihdam edilen yerler var

yardımcı olmaya çalışırım,özelden yazdım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…