- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.741
Oley aslıda gelşr hızlı trenle
Yakanıza karanfil takın sizi tanıyabileyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende hiç yapmadımda merak ettim fiyatlar çok uygun olunca
bugün kimse yok topikte:26:
ben varım ya
saatler çok ciciymiş ama ben de alışveriş yapmadım,bilmiyorum.
meraba canım nasılsın
seni görmedimki
çok cici dimi bende çok beğendim tam benim tarzım ama acaba güvenilirmi bilemedim sanada hediye ederim
bugün çok sıkılıyorum sen napıyosun:26:
şimdi girdim zaten, teşekkür ederim iyiyim sen nasılsıninternetten yorumları bulursan bak,evet çok cici. yorgunum, dinleniyorum evde. çay içiyorum. sen ne yapıyırsun.
yorumlara dikkat etmedimki neyse olsun bari
senle konuşuyorum
şaka şaka marketten geldim bütün gün evdeydim çok sıkıldım aslı vakit geçmiyo artık bunalıyorum sizde yoktunuz bugün
çalışıyomuydun canım neden yoruldun
2 sat önce yazmışsın,şikayet var vs gibi sitelerde aratabilirsin o sitenin ismini.
evet çalışıyorum. sen İstanbulda mısın, evde niye oturuyorsun,dışarı çık yürüyüş yap,halkeğitim kursuna git,evde hobi işleri yap vs...
sertifikalarımı koyacak yer kalmadı
yok istanbulda değilim ben karadenizliyim
gel buyur sahil turu atalım limonu çatlatalım
yalnız gezmeyi sevmiyorum arkadaşlarım ya çalışıyo yada eşiyle çocuğuyla ilgileniyo kimseye yama olmak istemiyorum
zaman zaman çıkıyorum tabide oda biyere kadar tat veriyoiş istiyorum düzen kurmak istiyorum düzenli bi hayat yani
ne iş yapıyosun canım:26:
Selam kızlar
Çok çok yorgundum kaç gündür eve gelemiyordum yani geç giriyordum bugun eve geldim işten şükür ki... Tüm gün stres altında iş yapmaktan çok yorulmuşum kendime gelmek için pasta yaptım marketten hazır kek tabanı aldım puding yapıp içine de üstüne de ondan sürdüm yedim valla diyet miyet boş bugunhadi gelin hep birlikte yiyelim - bu arada hala kendime gelemedim az da olsa ellerim titriyor ama şu an büyük riski izleyip kendimce moral depolamaya neşelenmeye çalışıyrum
hadi 19 Mayıs'ta Eskişehir'e gel buluşalımbu arada ne sertifikaların var söyle bakalım - benle yarışamazsın kiiiii :)))
limonu da alalım ya,kıyamam ben onasertifikalarımı koyacak yer kalmadı
yok istanbulda değilim ben karadenizliyim
gel buyur sahil turu atalım limonu çatlatalım
yalnız gezmeyi sevmiyorum arkadaşlarım ya çalışıyo yada eşiyle çocuğuyla ilgileniyo kimseye yama olmak istemiyorum
zaman zaman çıkıyorum tabide oda biyere kadar tat veriyoiş istiyorum düzen kurmak istiyorum düzenli bi hayat yani
ne iş yapıyosun canım:26:
limonu da alalım ya,kıyamam ben ona
açıköğretim falan okudun mu. çalışmayı düşünmüyor musun peki...
bir kamu kurumunda uzman yardımcısıyım.
ikinizi bir arada istemiyorum
o burdan takip etsin bizim musmutlu gezmemizi
lisans mezunuyum ben iş bulamıyorum
ne güzel mesleğin var hangi bölümü okumuştun iktisatmı
hepimiz mutlu olalım gezelim,ne olacak ki
hukukçuyum ben.
kpssye girecek misin peki bu yıl.
önce limonu kıskandıralımda sonra
evet gircem ama sıkıntılarım vardı vaktim olmasına rağmen kafamı toparlayıp hazırlanamadım öylesine girmiş olcam buna çok üzülüyorum
kpss kaldırılcak deniyo onada dahada çok üzüldüm artık çalışarakta yapamıycam bişeyleri torpil kapıları açılcak ne yapcağımı hiç bilmiyorum akla ihtiyacım var
canım titreme stres kaynaklı sanırım - normalde ilaçların da yan etkisiymiş ama stres haricinde gün yüzüne çıkmadı - arkadaş var ablası psikologmuş , o da anksiyete olabilir dedi ki nefesim de daraldı hep yoğun stres yzünden diye düşünüyrum..ohhhh afiyet olsun canıma
kuzum neden ellerin titriyo hayırdır:26:
saymim şimdi görgüsüzlük gibi olur4 tane var 5.yi yarım bıraktım
beni yalnız göndermez ailem hastalanıyorum diye
limonu da alalım ya,kıyamam ben ona
açıköğretim falan okudun mu. çalışmayı düşünmüyor musun peki...
bir kamu kurumunda uzman yardımcısıyım.
ohh maşallahhepimiz mutlu olalım gezelim,ne olacak ki
hukukçuyum ben.
kpssye girecek misin peki bu yıl.
ne zaman mezun oldun,hangi bölüm,daha önce hiç hazırlandın mı KPSSye. daha sınava zaman var, ne kadar çalışırsan kardır.
canım titreme stres kaynaklı sanırım - normalde ilaçların da yan etkisiymiş ama stres haricinde gün yüzüne çıkmadı - arkadaş var ablası psikologmuş , o da anksiyete olabilir dedi ki nefesim de daraldı hep yoğun stres yzünden diye düşünüyrum..
ohh maşallahtamam o zaman aklıma takılan tüm hukuk sorularını sana sorcam gerçi ben de araştırırım okurum ama bilmediklerimi de uzmanından öğrenmek iyi oluyor peki ne yapıyorsun orada yani iş içeriği nedir merakımdan soruyorum
ne zaman mezun oldun,hangi bölüm,daha önce hiç hazırlandın mı KPSSye. daha sınava zaman var, ne kadar çalışırsan kardır.
önce limonu kıskandıralımda sonra
evet gircem ama sıkıntılarım vardı vaktim olmasına rağmen kafamı toparlayıp hazırlanamadım öylesine girmiş olcam buna çok üzülüyorum
kpss kaldırılcak deniyo onada dahada çok üzüldüm artık çalışarakta yapamıycam bişeyleri torpil kapıları açılcak ne yapcağımı hiç bilmiyorum akla ihtiyacım var
canım titreme stres kaynaklı sanırım - normalde ilaçların da yan etkisiymiş ama stres haricinde gün yüzüne çıkmadı - arkadaş var ablası psikologmuş , o da anksiyete olabilir dedi ki nefesim de daraldı hep yoğun stres yzünden diye düşünüyrum..
ohh maşallahtamam o zaman aklıma takılan tüm hukuk sorularını sana sorcam gerçi ben de araştırırım okurum ama bilmediklerimi de uzmanından öğrenmek iyi oluyor peki ne yapıyorsun orada yani iş içeriği nedir merakımdan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?