30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tatlım ben de mezun olduktan 3 sene sonra atandım 2013 atamalarında - onca yıl sonra oturup çalışmak zorlamadı desem yalan olur ama elimden geleni yapmaya çalıştım sen de iyi düşün iyi olsun inşallah

hangi bölüm ki senin,bence kpssde çıkmış çözümlü soru kitabı alarak işe başla...önce sınavı tanı,sonra sınava çalış. cep kitaplarından da çalışabilirsin zaman çok olmadığından.

selam canım,iyiyim evde dinleniyorum,sen nasılsın,çok görünmüyorsun. engelledin mi esmer adamı

Bende iyiyim canım. Yok kız o esmer bu esmer değil. Bu ailemin tanistirmaya çalıştığını engelledim. Laftan anlamiyordu. Sürekli mesaj atiyordu.esmer olan başka bi mesaj atmıştı. Bende aynı şekilde tepki verdim. Daha da yazmiycm. Gıcık olsun.

esmer hayranların çok demek ki

işletme, okumaz olaydım aradan çok zaman geçti ben neresinden başlarım bu işin

tatlım ben de mezun olduktan 3 sene sonra atandım 2013 atamalarında - onca yıl sonra oturup çalışmak zorlamadı desem yalan olur ama elimden geleni yapmaya çalıştım sen de iyi düşün iyi olsun inşallah

ben şuan sudan çıkmış balık gibiyim çokzaman geçti bildiklerimi bile unuttum benim içimdende gelmiyo olmayacağını düşündüğüm için

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok?

selam canım nasılsın

şartlanmadan korkmadan dediğim şekilde çalışmaya başla.

sayısalım yoka yakın okadar zamandan sonra sadece sözel baksam olurmu bide kaynak olarak ne alayım sözel alanda

çalışabildiğin kadar çalış,boş durmaktan iyidir,olmazsa seneye kursa falan yazılırsın. çıkmış,çözümlü soruları al önce. kkda topik vardır bu konuda belki.memurlar.net ve internette de araştırabilirsin iyi kitapları...

Okyanus, reddmar kızlar hoşgeldiniz

Alone - sen de bir yerden başla olduğu kadar olmadığı kader demişler - ya da yüksek lisans düşünmez misin? ben Ales'e girmeyi planlıyorm mesela... İlla olsn diye değil de hayatta hedefsiz yapamadığımdan... Hatta kkda da kpss topikleri var bilmediğin soruları sor cevaplarlar ben de sormuşumdur hatta çok basit soruları bile... bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler sen elinden geleni yap Rabbim elbet karşılığını verir

teşekkür ederim tavsiyelerin için
alan soruları çokmu zor :26:

sayısalım yoka yakın okadar zamandan sonra sadece sözel baksam olurmu bide kaynak olarak ne alayım sözel alanda

ben almadım kitaplarımı almıştım çünkü ama internette gördüğüm kadarıyla ihtiyaç yayınlarını tavsiye ediyorlar hatta matematik konu anlatımlı hiç bilmeyene göre gibiymiş

İyiyim cnm
Bugün gezdim tozdum bekardım hoştum tarzı takıldım
şimdide tv izleyim dedim ama hiç bir şey yok tv yada benim kafama gore bisey yok
Sen ne yapiyorsun?

Ben de çalisamiyirum kpss ye yaa kitabı açınca uyku basıyo bana

ben almadım kitaplarımı almıştım çünkü ama internette gördüğüm kadarıyla ihtiyaç yayınlarını tavsiye ediyorlar hatta matematik konu anlatımlı hiç bilmeyene göre gibiymiş

okadar imkansız görünüyoki şuan bana
şuan okadar vakit yokya en iyisi sözele bakayım ben teşekkür ederim yardımlarınız için aslıyada sana

okadar imkansız görünüyoki şuan bana
şuan okadar vakit yokya en iyisi sözele bakayım ben teşekkür ederim yardımlarınız için aslıyada sana
canım umudunu yitirme benim de matematik temelim yok ama birkaç konu çalıştım hepsine bakamadım - elimden geldiğince bildiğim kadar çözdüm sen de yaparsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…