- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.761
geçmiş olsun canım stres tüm hastalıkların başı zaten
geçen sene mezun oldumm lisans olarak ilk kez bu sene gircem ama hiç bi fikrim yok sınavla alakalı bide alandan da girmeyi düşünüyorum bu boş halimle
hiç hazırlanmadım daha önce
geçmiş olsun canım stres tüm hastalıkların başı zaten
geçen sene mezun oldumm lisans olarak ilk kez bu sene gircem ama hiç bi fikrim yok sınavla alakalı bide alandan da girmeyi düşünüyorum bu boş halimle
hiç hazırlanmadım daha önce
Aslııı naber şekerim. Napıyorsn.
selam canım,iyiyim evde dinleniyorum,sen nasılsın,çok görünmüyorsun. engelledin mi esmer adamı
Bende iyiyim canım. Yok kız o esmer bu esmer değil. Bu ailemin tanistirmaya çalıştığını engelledim. Laftan anlamiyordu. Sürekli mesaj atiyordu.esmer olan başka bi mesaj atmıştı. Bende aynı şekilde tepki verdim. Daha da yazmiycm. Gıcık olsun.
hangi bölüm ki senin,bence kpssde çıkmış çözümlü soru kitabı alarak işe başla...önce sınavı tanı,sonra sınava çalış. cep kitaplarından da çalışabilirsin zaman çok olmadığından.
tatlım ben de mezun olduktan 3 sene sonra atandım 2013 atamalarında - onca yıl sonra oturup çalışmak zorlamadı desem yalan olur ama elimden geleni yapmaya çalıştım sen de iyi düşün iyi olsun inşallah
Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok?
işletme, okumaz olaydımaradan çok zaman geçti ben neresinden başlarım bu işin
ben şuan sudan çıkmış balık gibiyim çokzaman geçti bildiklerimi bile unuttum benim içimdende gelmiyo olmayacağını düşündüğüm için
selam canım nasılsın
şartlanmadan korkmadan dediğim şekilde çalışmaya başla.
sayısalım yoka yakın okadar zamandan sonra sadece sözel baksam olurmu bide kaynak olarak ne alayım sözel alanda
çalışabildiğin kadar çalış,boş durmaktan iyidir,olmazsa seneye kursa falan yazılırsın. çıkmış,çözümlü soruları al önce. kkda topik vardır bu konuda belki.memurlar.net ve internette de araştırabilirsin iyi kitapları...
sayısalım yoka yakın okadar zamandan sonra sadece sözel baksam olurmu bide kaynak olarak ne alayım sözel alanda
teşekkür ederim tavsiyelerin için
alan soruları çokmu zor :26:
işletme, okumaz olaydımaradan çok zaman geçti ben neresinden başlarım bu işin
ben şuan sudan çıkmış balık gibiyim çokzaman geçti bildiklerimi bile unuttum benim içimdende gelmiyo olmayacağını düşündüğüm için
selam canım nasılsın
ben hukuk alanı yaptım,diğer alanları bilmiyorum ama çalışılırsa yapılır,neden olmasın ki.
ben almadım kitaplarımı almıştım çünkü ama internette gördüğüm kadarıyla ihtiyaç yayınlarını tavsiye ediyorlar hatta matematik konu anlatımlı hiç bilmeyene göre gibiymiş
teşekkür ederim tavsiyelerin için
alan soruları çokmu zor :26:
canım umudunu yitirme benim de matematik temelim yok ama birkaç konu çalıştım hepsine bakamadım - elimden geldiğince bildiğim kadar çözdüm sen de yaparsın merak etmeokadar imkansız görünüyoki şuan bana
şuan okadar vakit yokya en iyisi sözele bakayım ben teşekkür ederim yardımlarınız için aslıyada sana
Aslı sen avukat mısın ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?