30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ayakkabının altı ne durumda?
balayı nasıldı?
canım yaparsın azar azar .. alışırsın zamanlada.

herkescıklere gunaydın.

Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde. inşallah canım alışırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorma prenses aynen öyle ya..ders ayırdığım vaktin yüzde 90 da netteydim sanki...spoara gidip yoruldum diye akşamda salladım

Sag ol canım. Herkese tesekkurler. Öpüyorum sizi

geçmiş olsun canım çok sıkma kendini...stres zorlaştırıyor hayatı.. moral ini yüksek tut...

öyle canım... ufak bir kızgınlık yaşadım dışardaydım. 30 dk sonra bir baş dönmesi .. sonra izinle eve gittim sonra uyudum 2 saat geçti sandım ama geçmemis mide bulantısı ..yemek yedim ama mide 2 kaşık yemeği kabul etmedi :)))

sonra rahatladım ...

Allah sağlığınızı bozmasın...

baş dönmesi kadar kötü bir şey yok.. yolda çok kötü oldum 5 dk mesefa öyle büyüdü ki gözümde...sarhoş gibi

Ben zaten ismimi yazdırmamıştım.
Yazdıranlar da silinmemiş. fark eden bir şey yok!

Filozofum artık dua etmekten ve umut etmekten başka çare yok

pozitif olmak lazım.. evrene gönderme... 1-2..1-2 ses deneme... ey dünyalı eş adayı her nerde isen en yakınama gel... bir tesadüf olsun.. sençık karşıma... gülümse kaderim

gunaydın kızlar..

lımon üzüldüm ama demekki hayırlısı değilmiş senin için

turkuazım keşke müdürüne söyleseydın.

lily ve kötü kedi serafettin umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bır ev bulursunuz.

ceren aynı durumdayım ama calışmak zorundayız malesef.

Günaydın kızlar
Merhaba...

Hoş geldin çok sevindim. :124::119::118:
Sevindim yaaa... Hakkınızda hayırlısı olsun.

hoşbulduk canım. Arada uğrarım ben böyle. Aslında sizi hiç terketmemiştim ki ben..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ama sanırım sevinmek için henüz erken. :26:

Canım ya, insanlarla uğraşmak ne zor.
Selam kızlar özet geçeyim arkadaşımın tanıştırıdğı çocukla görüştük baya ve olmayacağına karar verdik. Görüşmeme ka rarı aldık. Öyle bakalım
yenisine bereket Limon'um. Sen şansını denedin en azından. Kısmetini tepmedin.
Tuğçenin ayakakabısından da adımız silinmemiş
Ebediyete kadar kaldık mı ne
Sayfalar 3000 ni devirdi biz hala bekarız
Turkuaz, ben adımı yazdırmadım. Yazdırsam kesin silinirdi. Ben sizden önce gideceğim.
Yine de insana bi umut veriyor sanki bana öyle geliyor enazından
Ya zaten bugün bi avm ye gittim herkes el ele çok sinir oldum
Ah minel aşk ah nerdesinn
http://www.izlesene.com/video/mirkelam-elma-degil-ayva/519396

Bu sana gelsin Okyanus, ben severim.
Ey AŞK neredesin? Güzel yerdesin. :)
sorma prenses aynen öyle ya..ders ayırdığım vaktin yüzde 90 da netteydim sanki...spoara gidip yoruldum diye akşamda salladım
Sona gelince daha SIKI sarılırsın derse... :) Öyle olur genelde...
Sag ol canım. Herkese tesekkurler. Öpüyorum sizi
Mavilim,
Yeşilim, canım!
Ne dedi doktor? İğne demişti. Başka? Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu:“Sabır ve dua mü’minin ne güzel silahıdır!” Bu konu benim de kafamda netlik kazanmış değil.
Evleneceğimiz kişi belli mi? Yoksa biz mi seçiyoruz. :26:
Ara ara düşünüyorum falan ama net değil.
Günaydın kızlar

hoşbulduk canım. Arada uğrarım ben böyle. Aslında sizi hiç terketmemiştim ki ben..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ama sanırım sevinmek için henüz erken. :26:
Arada uğrama!
Hep uğra...
Seni ve sohbetini çok seviyoruz biz!
Şahsen kendi adıma ben çok seviyorum.

Bende üzüldüm ya

Evililik bizim seçimimiz gibi geliyor. çünkü zorla evelendirilenler ıdşınca herkes isteyerek evleniyor...

karşımıza çok fazla kişi çıkıyor istediklerimiz deioluyor,istemediklerimizde. allah birbirinlerini istiyenleri mi yazıyor diyeceğim. kavuşamayan çiftler çok..

çok düşünmemek lazım sanırım. Allahtan gelecek kadere razı olmak lazım. Benim dua öyle . Diyorum allahım sen doğruyu ve hayırlısını yaz. Benim seçimime bırakma ben her zaman yanlış seçimler yapıyorum...

ikinci konum ise :))
prensesim stresten uzak duracaksın. 3 defa vurulcam sanırım belkide 4defa... ilaç tedavisi vücuda zarar veriyor böbrek,mide, kalp o yüzden iğne en zararsız tek bölgeye uygulancak. biraz korku ve endişe var ama ne yaparsın sağlık önemli...

o iğne kulağıma nasıl girecek diyorum korkuyorm :18: inceymiş ama lokal anestesi olacakmış ama işde bilinmeyen herşey korkutuyor beniii...

iğneden hiç bu kadar korkmamıştım.. :18:

Son düzenleme:
Bende üzüldüm ya

karşına başka adaylar çıkacak.

Senin enerjine ayak uyduramazdı o.

Sen aktif birisin.
her ne kadar burcumun insanı olmadığımı söylesemde ikizler bayanı özgür burçtur. kısıtlanmaya gelemez. diğer taraftan bahsetmiştin o burcuda tanıyorsun.

ama sana kendini pek anlatmamış benim yükselenden biliyorum kendimle bile zor anlaşıyorum bazen :))

Karar kimin bilmiyorum ama uzak durma kararı almanız erken olmuş . çok kısa sürede olması hem iyi hem kötü aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…