- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.341
Günaydın kızlar
hoşbulduk canım. Arada uğrarım ben böyle. Aslında sizi hiç terketmemiştim ki ben..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, ama sanırım sevinmek için henüz erken. :26:
Günaydın canım.gunaydın kızlar..
lily ve kötü kedi serafettin umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bır ev bulursunuz.
Canım inanın bende sizi çok seviyorum. Olur hep buralarda olurum ben inşallahArada uğrama!
Hep uğra...
Seni ve sohbetini çok seviyoruz biz!
Şahsen kendi adıma ben çok seviyorum.
malum evli bir bayan olarak evlerin işi bitmez
Şero sen hep gel uzaktan takip etme yaz çiz birlikte sohbet edelim
Evlilik kader mi diye sormuşsunuz bu konuda ben de bir ara araştırma yapmıştım durum şu ki evlilik kaderimizde varsa gerçekleşecek birşey - gerçekleştiğinde kaza olur yani kaderde olanın vuku bulması - kiminle evleneceğimizi seçmek ise Allah'ın bize verdiği cüzi iradenin bir sonucu ama kiminle evleneceğimizi her ne kadar biz seçiyor da olsak yine de Allah'ın kaderimizde yazdığıyla evlenirmişiz yani Rabbim bizim ne yapacağımızı ezeli-ebedi bildiğinden aslında tercihlerimiz de bu yönde oluyor - Biraz karışık gibi görünen derin bir konu - kısaca evlilik kaderde varsa yaşanıyor kimle evleneceğimiz de tercihlerimizin bir sonucuinşallah anlatabilmişimdir:44:
Hayat zor be pisi :))
Sabırlı olmak lazım.
Seni zor günler beklemesin olaylara öyle odaklanma pozitif enerji ver her gün ailesinin seni çok seveceğini düşün etkilersin.
erkencisin canım ne hayır.. mesai erken mi başladı
hayırlısı canın. O da böle bi tanışmaya haızr dilmiş bende diildim . Galiba saçma bi süreç oldu. Hayırlısı diyorumgunaydın kızlar..
lımon üzüldüm ama demekki hayırlısı değilmiş senin için
turkuazım keşke müdürüne söyleseydın.
lily ve kötü kedi serafettin umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bır ev bulursunuz.
ceren aynı durumdayım ama calışmak zorundayız malesef.
Atnen öle canım denedim olmadıCanım ya, insanlarla uğraşmak ne zor. yenisine bereket Limon'um. Sen şansını denedin en azından. Kısmetini tepmedin. Turkuaz, ben adımı yazdırmadım. Yazdırsam kesin silinirdi. Ben sizden önce gideceğim. http://www.izlesene.com/video/mirkelam-elma-degil-ayva/519396
Bu sana gelsin Okyanus, ben severim.
Ey AŞK neredesin? Güzel yerdesin. :) Sona gelince daha SIKI sarılırsın derse... :) Öyle olur genelde...
Mavilim,
Yeşilim, canım!
Ne dedi doktor? İğne demişti. Başka? Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu:Sabır ve dua müminin ne güzel silahıdır!
Bu konu benim de kafamda netlik kazanmış değil.
Evleneceğimiz kişi belli mi? Yoksa biz mi seçiyoruz. :26:
Ara ara düşünüyorum falan ama net değil.
Arada uğrama!
Hep uğra...
karşına başka adaylar çıkacak.
Senin enerjine ayak uyduramazdı o.
Sen aktif birisin.
her ne kadar burcumun insanı olmadığımı söylesemde ikizler bayanı özgür burçtur. kısıtlanmaya gelemez. diğer taraftan bahsetmiştin o burcuda tanıyorsun.
ama sana kendini pek anlatmamış benim yükselenden biliyorum kendimle bile zor anlaşıyorum bazen :))
Karar kimin bilmiyorum ama uzak durma kararı almanız erken olmuş . çok kısa sürede olması hem iyi hem kötü aslında.
Canım ya, insanlarla uğraşmak ne zor. yenisine bereket Limon'um. Sen şansını denedin en azından. Kısmetini tepmedin. Turkuaz, ben adımı yazdırmadım. Yazdırsam kesin silinirdi. Ben sizden önce gideceğim. http://www.izlesene.com/video/mirkelam-elma-degil-ayva/519396
Bu sana gelsin Okyanus, ben severim.
Ey AŞK neredesin? Güzel yerdesin. :) Sona gelince daha SIKI sarılırsın derse... :) Öyle olur genelde...
Mavilim,
Yeşilim, canım!
Ne dedi doktor? İğne demişti. Başka? Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu:Sabır ve dua müminin ne güzel silahıdır!
Bu konu benim de kafamda netlik kazanmış değil.
Evleneceğimiz kişi belli mi? Yoksa biz mi seçiyoruz. :26:
Ara ara düşünüyorum falan ama net değil.
Arada uğrama!
Hep uğra...
Selam kızlar
Okyanus - aşk gelmese de şarkılarla idare edeceğiz artık
Şarkı dinlemey sevmiyorum artık her şarkının içinde bi aşk sözü var. Yabancı şarkılar hariç onları anlamadığım için sorun olmuyor :))
ya ben bir konuda yardım isticem daha doğrusu bi,rşeyler sorcam ama 30 yaşında değilim olmazmı sizlere soramazmıyımMerhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.
Şero - biz seni çok seviyoruz ve muhabbetinden de hoşnut oluyorz o yüzden hep gel
Evlilik hakkında yaptığın yorumda da şu kısma katılıyorum : erkek sorumluluk almalı kadın sadece destek olabilir - erkekler hayat müşterek deyip maddi konularda da kadından beklentiye giriyorlar ama ev işi çocuk bakımı kadının görevi deyip işin içinden sıyrılmaktan da geri durmuyorlar bu tarz erkekler çıkınca da hiç konuşmadan başlamadan bitiresim geliyor
Bu arada tüm öğle arası kadın-erkek ilişkilerinden konuştuk arkadaşlarla - bir büyüğümüz var babam yaşında - o bile dedi senin aradığın adamı bulmak zor onlardan kalmadı diye ben de dedim bunu biliyorum zaten
bir de kadın ikinci sınıf muamelesi görüyor dedim kadın ikinci sınıf zaten dediler sinir oldum
ya ben bir konuda yardım isticem daha doğrusu bi,rşeyler sorcam ama 30 yaşında değilim olmazmı sizlere soramazmıyım
öncelikle çok tatlısın ya ben bekar kısmını okumadım orgasm la ilgili yalnız24 yaşında ve evliiiiiiiiiiiiiiiiii
wuuuuuuuuuuuu kızlar şuna bakın utanmadan bir de gelmiş soru sorabilirmiyim diyor. waşşşşşşşşşş
şaka canım şaka tabi ki sorabilirsin
öncelikle çok tatlısın ya ben bekar kısmını okumadım orgasm la ilgili yalnız
öncelikle çok tatlısın ya ben bekar kısmını okumadım orgasm la ilgili yalnız
saol teşekkürlerCanım burası bekar bayanlar sohbet topiği sen sorunun cevabını +18 jinekoloji http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji-f32/ da bulabilirsin
Aramıza hoşgldin yaş önemli değil de okuduğum kadarıyla sormak istediğin şey bizi ilgilendirmiyor yoksa sohbete her zaman beklerizya ben bir konuda yardım isticem daha doğrusu bi,rşeyler sorcam ama 30 yaşında değilim olmazmı sizlere soramazmıyım
Evet dediğin gibi biraz kendini savun, kadın haklarını savun adın feministe çıkıyor - dedim benden kötü bir gelin olur öyle hanım hanımcık değilimdir ondan şüphe yok zaten sen çok fenasın dediler gülüştük kendimi biliyorum sonuçtaBende sizi seviyorum canım, bu kadar aklı başında zeki kendini bilen olgun tatlı kızları başka bir yerde bulamam sanırım
İşte o hayat müşterek deyip evi sırtlanmamı beklerken ev işi isteyince işin içinden sıyrılanlardandı benim eski eşim de. Bu kadar olur yani. Ben ona " senin gibi çalışıyorum akşama kadar, ama sen eline kumandayı alıp tv karşısına yayılırken ben mutfakta uğraşıyorum, bu adil değil. Kalk bana yardım et " deyince ne derdi beğenirsiniz?
" sen feministsin, kadın dediğin kocasına hizmet etmekten zevk alır"
bu adamı boşamakla çok iyi etmişim ben, geç bile kalmışım.
Böylesi ile evleneceğinize kızlar evde kalın daha iyi valla. Ne demek kadın ikinci sınıfmış. Kabul etmeyince de sanki kötü birşey miş gibi "sen feministsin" damgası yiyoruz
24 yaşında ve evliiiiiiiiiiiiiiiiii
wuuuuuuuuuuuu kızlar şuna bakın utanmadan bir de gelmiş soru sorabilirmiyim diyor. waşşşşşşşşşş
şaka canım şaka tabi ki sorabilirsin
Aramıza hoşgldin yaş önemli değil de okuduğum kadarıyla sormak istediğin şey bizi ilgilendirmiyor yoksa sohbete her zaman bekleriz
Evet dediğin gibi biraz kendini savun, kadın haklarını savun adın feministe çıkıyor - dedim benden kötü bir gelin olur öyle hanım hanımcık değilimdir ondan şüphe yok zaten sen çok fenasın dediler gülüştük kendimi biliyorum sonuçtaolmayanı söylemiyorum ama evlendirmeye niyetliler bakalım nasip kısmet - bir bayan var ona dedim ben saygı arıyorum eee o zaman zor bulursun diyor saygısız adamı kim ne yapsın - evlilikte sevgi saygı önemli olmayacaksa bekar kalırım daha iyi
Birkaç yorum önce yazmışsın - sen kendine güven elbette ki güzel ve aklı başında bir kadınsın beğenen böyle beğensin hiç de üzme kendini beş yaş büyüğüm diye - ilişki iki taraflı olur zorla benim yanımda dur demiyorsun o da herşeyin farkında olarak yanındaysa sonuçlarına da katlanıp o sorumluluğu yüklenebilmeli
Allah iyiliğini versin kızı korkutacaksın sandım böyle yazarak
merhaba canım ben bundan tercih edebildiğimizi anladım.Allah ta bizim ne tercih edeceğimizi bildiği için onu yazıyor mu demek istedin..Selam kızlar
Dün akşam alıntıladım cevap yazamamıştım evden ama şimdi alıntılar gelmiyor eve gidince tek tek yazarım artık
Limonum güne erken başlamışsın maşallah
Angel Tuğçe hoşgeldin tekrardan aramıza - artık seni ev işleri topiğine de beklerimmalum evli bir bayan olarak evlerin işi bitmez
Şero sen hep gel uzaktan takip etme yaz çiz birlikte sohbet edelim
Filozof ben de sonunda beğenebildim mesajını
Okyanus - aşk gelmese de şarkılarla idare edeceğiz artık
Challenger - ben ev aramıyorum şimdilik akışına bıraktım bakalım nasip inşallah bulunur bir şekilde
Mavilim - sağlığınla ilgili gelişmeleri bekliyorum ben de nasıl oldun diye - inşallah iğne iyi gelir - bir de ses denemeye de gülmedim desem yalan olur
Ceren , Aslı sizler nasılsınız?
Evlilik kader mi diye sormuşsunuz bu konuda ben de bir ara araştırma yapmıştım durum şu ki evlilik kaderimizde varsa gerçekleşecek birşey - gerçekleştiğinde kaza olur yani kaderde olanın vuku bulması - kiminle evleneceğimizi seçmek ise Allah'ın bize verdiği cüzi iradenin bir sonucu ama kiminle evleneceğimizi her ne kadar biz seçiyor da olsak yine de Allah'ın kaderimizde yazdığıyla evlenirmişiz yani Rabbim bizim ne yapacağımızı ezeli-ebedi bildiğinden aslında tercihlerimiz de bu yönde oluyor - Biraz karışık gibi görünen derin bir konu - kısaca evlilik kaderde varsa yaşanıyor kimle evleneceğimiz de tercihlerimizin bir sonucuinşallah anlatabilmişimdir:44:
Herkes isteyerek evleniyor ama "kader kısmet olunca ağız dil bağlanıyor." diye de bir laf var. ince konular bunlar... Çok düşünmemek lazım. Hiç evlenmeyecek tipler evleniyor, demek ki biraz da bizim irademiz dışında diye düşünüyorum. Gene de Allah bilir...!Evililik bizim seçimimiz gibi geliyor. çünkü zorla evelendirilenler ıdşınca herkes isteyerek evleniyor...
karşımıza çok fazla kişi çıkıyor istediklerimiz deioluyor,istemediklerimizde. allah birbirinlerini istiyenleri mi yazıyor diyeceğim. kavuşamayan çiftler çok..
çok düşünmemek lazım sanırım. Allahtan gelecek kadere razı olmak lazım. Benim dua öyle . Diyorum allahım sen doğruyu ve hayırlısını yaz. Benim seçimime bırakma ben her zaman yanlış seçimler yapıyorum...
ikinci konum ise :))
prensesim stresten uzak duracaksın. 3 defa vurulcam sanırım belkide 4defa... ilaç tedavisi vücuda zarar veriyor böbrek,mide, kalp o yüzden iğne en zararsız tek bölgeye uygulancak. biraz korku ve endişe var ama ne yaparsın sağlık önemli...
o iğne kulağıma nasıl girecek diyorum korkuyorm :18: inceymiş ama lokal anestesi olacakmış ama işde bilinmeyen herşey korkutuyor beniii...
iğneden hiç bu kadar korkmamıştım.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?