30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yaşımla ilgili benim bir şikayetim yok ama yaşım geçtiğinden midir nedir bir evlat sahibi olma isteği sardı benliğimi 35'ten sonra. Yoksa yaşım umrumda bile değil zira ben o yaşta hissetmiyorum kendimi. Takvim yaşımdaki gibi değilim ama fizyolojik yaş tabi insanın evlat sahibi olması konusunda önemli.
Ezikten de ezikti sorma.
O ailesinin yada arkadaşının yanında sanki bilmiyormuş gibi " ee şero, bir sonraki yurtdışı seyahati nereye ?" diye sorup bende cevap beklemesi yok mu? deli oluyordum ezikliğine.
Zaten o gün beni o ezikliğinden dolayı hırpaladı, incitti. Bitirdi bende kendini..
Evet güçlü kadın idare etmesi zor kadındır, sevilmiyoruz, ve hazırlıklı olun ömür boyu da bizi kaldırabilecek saygılı aklı başında bir erkekle karşılaşamayabiliriz. Cehalet mutlulukmuş, zamanla bu lafın arkasındaki manayı da yaşayıp öğreniyorsunuz.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Benim hayallerimden biri de İstanbul'a gitmektir, çok sevdiğim dostlarım var ama nasip olmadı işte bir türlü... Ama öyle bir durumda mutlaka tanışmak isterim seninle de Hızlı tren faaliyete geçerse sık sık gidebilirim
Kızlarla 19 Mayısta Eskişehir'de buluşalım diyorduk da havada kaldı sanki:44:

Erkek kardeşimle bunu hep deriz: CAHİLLİK MUTLULUKTUR.
Çok doğru.

Bu arada dayak olayını bilmiyordum.

Birtakım önyargılardan dolayı mutsuz olacağımı hissediyorum canım. Bu tür kadınlara karşı önyargılara yurtdışında karşılaşma şansı düşük ama yine de bilmiyorum.
Bu dediğim arkadaş ciddi düşünen biri, anlaşabilirsem diye aklımdan geçiyor bir alternatif olarak.
Bu arada bekar iken bir iki kez görüştüğüm bir arkadaş ile konuştuk f.b.k isimli sitede. O zamanlar bana ilgisi varmış ve hiç evlenmemiş.Kendi işini kurmuş benden bir yaş büyük, hatırladığım kadarı ile görgülü,kültürlü bir beydi. Ama o zaman etkilenmemiştim yine görünce etkilenmem, kalbi kırılmasın diye teklifini kabul etmedim.
Neden böyle oluyor? Benim beğendiklerim ile olmuyor beni beğenenleri de ben beğenmiyorum

sanki ben yazmışım bunları.
Aynı kafadayız da ondan:13: - boşuna mı burada yazışıyoruz

Cehalet mutluluk lafının ben de gün geçtikte manasını daha iyi idrak ediyorum da iş işten geçiyor
Aslında aradığımız tam da dediğin gibi "saygılı aklı başında erkek" yani kişiliği oturmuş yaşının olgunluğuna erişmiş birisi... Bulması zor ama imkansız da değil - Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Eski evliliğinle ilgili de asla pişman olma hayırlısı buymuş, yaşaman lazımmış ki yaşamışsın bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşanmışlıklarımız olduğuna göre pişman olmak yerine vardır bunda da bir hayır deyip yola devam etmek gerekiyor. Hem her ne kadar sonu kötü de bitse, mutlu olduğunuz, birlikte güzel vakit geçirdiğiniz zamanlar da olmuştur ki bence bunlar da yanına kar kalan kısımlar.

Peki şans versen??? Yani kalben belki aşık olmazsın ama kişilik olarak hayatı paylaşabileceğin biri çıkar - tabii şu an görüştüğün biri var ve onunla güzel bir geleceğiniz olur ama hiç kimse olmasaydı hayatında şans ver derdim. Kendin benden daha iyi bilirsin ki tek başına aşk-sevgi yetmiyor bazen...

Boşuna mı söylüyor Candan ERÇETİN
"Sevdim , sevilmedim. Seveni sevemedim. Canımdan böyle bezdim amaaaaaaaaaan!"

Lily doğru söylüyor. Bizi biz yapan yaşadıklarımız. Sen de biliyorsun ki yaşaman gerekiyormuş.
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"

Çok hoş bir yorum olmuş ama beğenemedim maalesef - Candan Erçetin'in o şarkısı da çok güzeldir

Rica ederim, lütfen gelince haberim olsun. en azından bir kahve içeriz.
Bu arada sen eskişehirde misin?
Belki ben sana gelirim
Erkek kardeşimle bunu hep deriz: CAHİLLİK MUTLULUKTUR.
Çok doğru.
Bu arada dayak olayını bilmiyordum.
Kardeşinle sen doğru felsefeyi takip ediyorsunuz,
Evet daha önce bir kez canıma kastetti, bir iki kez beni incitti ve burnuma kafa attı Güya şaka yaparken. Psikolojisi de dengeli değildi zaten.

Aslında bende bu yaşadıklarımdan kazanım çıkarmayı bilen biriyim ama şu sırtıma yüklediği maddi yükler olmasaydı daha iyi olurdu

Şans versem? Bilemiyorum. Şu anda görüştüğüm biri var ve o bu konularda hassastır.Aldatma vs. Yani ters karşılar, kim olsa karşılardı ama oda işi zamana yayalım diyor, belki de haklıdır.
Birbirimizi seviyoruz, ama bilmiyorum pekte ümitli değilim bu işten. Sanki benim için savaşmayıp iş ciddiye binince vazgeçecek gibime geliyor. Bilemiyorum belki de boş kuruntudur.
Ama cidden şu anda ciddi bi adım atacak durumda değilim, ne maddi ne manevi anlamda hazırım. Zaten aralık ayına kadar evlenme yasağım devam ediyor. Bunu kaldırmak için dava açmam lazımmış ama bileğime damga yemek filan istemiyorum. Küçük düşürücü.
Onca borç sırtımda bir de evlenme yasağı olan ben.O adi istediği anda evlenebilirken ben 10 ay beklemek zorundayım. Kadın olmak ne zor

Neden damga vursunlar ki? Ben o kısmı anlamadım:44:
Bildiğim kadarıyla kadın evlenebilmek için eski eşinden hamile olmadığını dr raporuyla ispatlarsa yeniden evlenebiliyor bunun sebebi de aile soy ağacının karışmaması diye biliyorum
Maddi anlamda zaten seni çok yıpratmış Allahım çıkar yol göstersin sana - gerçekten çok zordur yaşamadım ama tahmin edebiliyorum bir an empati kurdum da...
Şans verme konusunda ise şu an biriyle görüşüyorsun görüşmeseydin eğer şans verebilirdin manasında söyledim yoksa hali hazırda bir ilişkin var ve başkasıyla görüşmek elbette ki olmaz

Canım iddet davası açıyorsun.
gidiyor dilekçe ile başvuruyorsun 150 tl gibi bi ücreti var onu yatırıyorsun.
sonra mahkeme seni doktora yolluyormuş oradan rapor alıyorsun hamile olmadığına dair.
Bu arada bileğinin iç kısmına uzun bir süre çıkmayan bir damga vuruyorlarmış. Ben de başka bi kızdan duydum bunu. Çıkması da çok zormuş. Duyunca çok kötü olmuştum.
Zaten şu anda ciddi bi adım atacak durumda değilim o yüzden bu masrafa gerek yok. O adi yüzünden daha fazla maddi zarar görmekte istemiyorum.

Evlenmek derken ?
♈ Koç Burcu : Hemen evlenelim diyorum sana duymuyormusun sağırmısın ?
♉ Boğa Burcu : Benimle evlenirmisin lütfen ? Bak bi daha demem
♊ İkizler Burcu : Tamam evlenelim' de ne evlenmesi ya
♋ Yengeç Burcu : Bitanem evlenelim seninle herşeye razıyım
♌ Aslan Burcu : Evleneceksin benimle ! Evleneceksin diyorum sana !!
♍ Başak Burcu : Evlenelim gitsin işte, dünyaya bidahamı gelcez
♎ Terazi Burcu : Bu evlilik tam ikimize göre
♏ Akrep Burcu : Açık ve net ! Evleniyoruz O kadar bitti.
♐ Yay Burcu : Evlensemmi ki ya ?
♑ Oğlak Burcu : Şartlarımı kabul edersen evleniriz.
♒ Kova Burcu : Sen bana evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm
♓ Balık Burcu : Çok romantik bi evlilik teklifi olsun her şeyim

Evlilik burcudur TERAZİ.
Yalnız tanıdığım TERAZİ burcu insanların birçoğu geç evlenir. :26: Bu nasıl yaman çelişkidir.

Hahaha koç burcuna bakın, benim yapacağım evlilik teklifi böyle olmaz ya o kadar da değil
Yengeç burcu oda, keşke böyle bi teklifle gelse ne romantik.
Eski eşimde yaydı, evlenmekte hiç tereddüt etmemişti, çıkmaya başlarken " benim niyetim ciddi laylay takılacaksan hiç çıkmayalım" demişti.
Bu arada mirkelam hayranı mısın limon? Çok güzelmiş şarkı..

Son düzenleme:
Selam kızlar geldim ben. :))

Çok iyiyim şükürler olsun.. ya o nasıl acıydı canlar anlık bir şeydi Kulağıma bir şey sokuyorlardı sanki deliyorlar aman yarabbi ...

Kulağı açmak için birşey yaptılar en çok canımı o yaktı sonra bir iğne foşur sesi hemen bitti ama 5 dk sürsede operasyon anlık acı hissettim. 1 saat dinlendm hastanede odamda ... bu sayede ilk defa ameliyathaneyede girdim. :)

İyi geldi sanki bakalım cuma günü görüncez tekrar :))

Yazdıklarınızı okuyordum ama çok yazmışınız :)) geç oldu

Öpüyorum sizi yarın görüşürüz..

Hayırlısı olsun.Anladım canım ... yeni ok attım sana

Canım düşünmüyorım zamanı gelince bakacağım ben hazırım 18 mayıs daha iyi olur aslında 19 unda dinleniriz. Kimler gelmek istiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…