- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.381
Yaşımla ilgili benim bir şikayetim yok ama yaşım geçtiğinden midir nedir bir evlat sahibi olma isteği sardı benliğimi 35'ten sonra. Yoksa yaşım umrumda bile değil zira ben o yaşta hissetmiyorum kendimi. Takvim yaşımdaki gibi değilim ama fizyolojik yaş tabi insanın evlat sahibi olması konusunda önemli.Niye ölüyorsun yaaaa??? Yaşa hem de mutlu yaşa - 36 ne ki bence bir kadının en güzel yaşlarıdır 30lu yaşlar.
Erkekler güçlü kadınları sevmiyorlar, hep altında ezilen kadın olsun istiyorlar ama üstün olma çabaları da yok yani kendimi geliştireyim, eşimden bir adım önde olayım diye çaba da göstermeyip yerinde sayıyorlar. Gözlemliyorum da erkekler hep aynı yerdeler kadınlarsa sabit durmayıp hep kendilerine değer katıyorlar bu nedenle de özgüvenli oluyorlar bunun yanında erkekler kompleksleriyle boğuşmaktalar...
Rica ederim canım, senin gibi kızlar az bulunur cesarette olduğundan göze batıyor ve sindirilmek isteniyor. Ve bunu yapanların bazılarıda çok acı olmakla beraber kadınların ta kendisi ! Çünkü onlar bunu yapamadılar ya, kimse yapamasın. Tüm kadınlar koyun gibi olsun erkeklerin ayakları altında onlar gibi ezilsin istiyorlar. Teşekkür etmene de gerek yok zira sen eşi az bulunur kızlardansın tıpkı buradaki diğer kızlar gibi.
İşte eski eşim gibi adam çok ama evlenmeden bilemiyorsun. Birde itiraf etmem gerekir ki biraz da sanki bende de evde kalma korkusu mu vardı biraz ne?
Eski eşim bana çok düşkündü aslında güzel bir aşktı bizim yaşadığımız.Sanırım benim hatam Aşk'a gereğinden fazla değer vermekti.Gerçi seviyor olmasam bu kadar bile kahrını çekemezdim, o yüzden evlenirken aşkta çok önemli. Ben onu yine idare ederdim biraz idare edilebilir olsa bi ömür geçirebilirdim onunla. Çünkü ben idare edebilir bi kadın oldum hep ama yok bazen çok zorlasan da çabalasan da olmuyor. Benim ittirip kaktırmamla 5,5 anca idare edildi bu ilişki.
Ben de senin uslubunu çok beğeniyorum, benden küçük olsanızda kendinizi öylesine dolu dolu yetiştirmişsiniz ki, kendimi çok şanslı hissediyorum sizi tanıdığım için.
görmesem de cidden bende çok seviyorum sizi. Keşke reelde de görüşme şansımız olsa.
Sanırım istanbul dışındasın, beni istanbuldaki ablan olarak kabul edebilirsin, yolun buralara düşerse gelip kalmak istersen her zaman başımın üstünde yerin var
Erkek kardeşimle bunu hep deriz: CAHİLLİK MUTLULUKTUR.Ezikten de ezikti sorma.
O ailesinin yada arkadaşının yanında sanki bilmiyormuş gibi " ee şero, bir sonraki yurtdışı seyahati nereye ?" diye sorup bende cevap beklemesi yok mu? deli oluyordum ezikliğine.
Zaten o gün beni o ezikliğinden dolayı hırpaladı, incitti. Bitirdi bende kendini..
Evet güçlü kadın idare etmesi zor kadındır, sevilmiyoruz, ve hazırlıklı olun ömür boyu da bizi kaldırabilecek saygılı aklı başında bir erkekle karşılaşamayabiliriz. Cehalet mutlulukmuş, zamanla bu lafın arkasındaki manayı da yaşayıp öğreniyorsunuz.
Ülkeyi neden terk ediyorsun yaaaa??? Şehir değiştirsen?:44: Yani tüm bu sıkıntıların üstüne bir de memleket hasreti de eklenirse daha çok üzülürsün
Evet kendimizden vazgeçersek biz biz olamayız - bu arada evlilik ve kaderle ilgili aynı şeyleri düşünüyoruz aslında ama farklı ifade etmişiz
Aynı kafadayız da ondan:13: - boşuna mı burada yazışıyoruzsanki ben yazmışım bunları.
Ezikten de ezikti sorma.
O ailesinin yada arkadaşının yanında sanki bilmiyormuş gibi " ee şero, bir sonraki yurtdışı seyahati nereye ?" diye sorup bende cevap beklemesi yok mu? deli oluyordum ezikliğine.
Zaten o gün beni o ezikliğinden dolayı hırpaladı, incitti. Bitirdi bende kendini..
Evet güçlü kadın idare etmesi zor kadındır, sevilmiyoruz, ve hazırlıklı olun ömür boyu da bizi kaldırabilecek saygılı aklı başında bir erkekle karşılaşamayabiliriz. Cehalet mutlulukmuş, zamanla bu lafın arkasındaki manayı da yaşayıp öğreniyorsunuz.
Peki şans versen??? Yani kalben belki aşık olmazsın ama kişilik olarak hayatı paylaşabileceğin biri çıkar - tabii şu an görüştüğün biri var ve onunla güzel bir geleceğiniz olur ama hiç kimse olmasaydı hayatında şans ver derdim. Kendin benden daha iyi bilirsin ki tek başına aşk-sevgi yetmiyor bazen...Birtakım önyargılardan dolayı mutsuz olacağımı hissediyorum canım. Bu tür kadınlara karşı önyargılara yurtdışında karşılaşma şansı düşük ama yine de bilmiyorum.
Bu dediğim arkadaş ciddi düşünen biri, anlaşabilirsem diye aklımdan geçiyor bir alternatif olarak.
Bu arada bekar iken bir iki kez görüştüğüm bir arkadaş ile konuştuk f.b.k isimli sitede. O zamanlar bana ilgisi varmış ve hiç evlenmemiş.Kendi işini kurmuş benden bir yaş büyük, hatırladığım kadarı ile görgülü,kültürlü bir beydi. Ama o zaman etkilenmemiştim yine görünce etkilenmem, kalbi kırılmasın diye teklifini kabul etmedim.
Neden böyle oluyor? Benim beğendiklerim ile olmuyor beni beğenenleri de ben beğenmiyorum
Birtakım önyargılardan dolayı mutsuz olacağımı hissediyorum canım. Bu tür kadınlara karşı önyargılara yurtdışında karşılaşma şansı düşük ama yine de bilmiyorum.
Bu dediğim arkadaş ciddi düşünen biri, anlaşabilirsem diye aklımdan geçiyor bir alternatif olarak.
Bu arada bekar iken bir iki kez görüştüğüm bir arkadaş ile konuştuk f.b.k isimli sitede. O zamanlar bana ilgisi varmış ve hiç evlenmemiş.Kendi işini kurmuş benden bir yaş büyük, hatırladığım kadarı ile görgülü,kültürlü bir beydi. Ama o zaman etkilenmemiştim yine görünce etkilenmem, kalbi kırılmasın diye teklifini kabul etmedim.
Neden böyle oluyor? Benim beğendiklerim ile olmuyor beni beğenenleri de ben beğenmiyorum
Lily doğru söylüyor. Bizi biz yapan yaşadıklarımız. Sen de biliyorsun ki yaşaman gerekiyormuş.Aynı kafadayız da ondan:13: - boşuna mı burada yazışıyoruz
Cehalet mutluluk lafının ben de gün geçtikte manasını daha iyi idrak ediyorum da iş işten geçiyor
Aslında aradığımız tam da dediğin gibi "saygılı aklı başında erkek" yani kişiliği oturmuş yaşının olgunluğuna erişmiş birisi... Bulması zor ama imkansız da değil - Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Eski evliliğinle ilgili de asla pişman olma hayırlısı buymuş, yaşaman lazımmış ki yaşamışsın bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşanmışlıklarımız olduğuna göre pişman olmak yerine vardır bunda da bir hayır deyip yola devam etmek gerekiyor. Hem her ne kadar sonu kötü de bitse, mutlu olduğunuz, birlikte güzel vakit geçirdiğiniz zamanlar da olmuştur ki bence bunlar da yanına kar kalan kısımlar.
Çok hoş bir yorum olmuş ama beğenemedim maalesef - Candan Erçetin'in o şarkısı da çok güzeldirBoşuna mı söylüyor Candan ERÇETİN
"Sevdim , sevilmedim. Seveni sevemedim. Canımdan böyle bezdim amaaaaaaaaaan!"
Lily doğru söylüyor. Bizi biz yapan yaşadıklarımız. Sen de biliyorsun ki yaşaman gerekiyormuş.
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"
Rica ederim, lütfen gelince haberim olsun. en azından bir kahve içeriz.
Çok teşekkür ederimBenim hayallerimden biri de İstanbul'a gitmektir, çok sevdiğim dostlarım var ama nasip olmadı işte bir türlü... Ama öyle bir durumda mutlaka tanışmak isterim seninle de Hızlı tren faaliyete geçerse sık sık gidebilirim
Kızlarla 19 Mayısta Eskişehir'de buluşalım diyorduk da havada kaldı sanki:44:
Kardeşinle sen doğru felsefeyi takip ediyorsunuzErkek kardeşimle bunu hep deriz: CAHİLLİK MUTLULUKTUR.
Çok doğru.
Bu arada dayak olayını bilmiyordum.
Aynı kafadayız da ondan:13: - boşuna mı burada yazışıyoruz
Cehalet mutluluk lafının ben de gün geçtikte manasını daha iyi idrak ediyorum da iş işten geçiyor
Aslında aradığımız tam da dediğin gibi "saygılı aklı başında erkek" yani kişiliği oturmuş yaşının olgunluğuna erişmiş birisi... Bulması zor ama imkansız da değil - Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Eski evliliğinle ilgili de asla pişman olma hayırlısı buymuş, yaşaman lazımmış ki yaşamışsın bugün bizi biz yapan geçmişteki yaşanmışlıklarımız olduğuna göre pişman olmak yerine vardır bunda da bir hayır deyip yola devam etmek gerekiyor. Hem her ne kadar sonu kötü de bitse, mutlu olduğunuz, birlikte güzel vakit geçirdiğiniz zamanlar da olmuştur ki bence bunlar da yanına kar kalan kısımlar.
Peki şans versen??? Yani kalben belki aşık olmazsın ama kişilik olarak hayatı paylaşabileceğin biri çıkar - tabii şu an görüştüğün biri var ve onunla güzel bir geleceğiniz olur ama hiç kimse olmasaydı hayatında şans ver derdim. Kendin benden daha iyi bilirsin ki tek başına aşk-sevgi yetmiyor bazen...
Neden damga vursunlar ki? Ben o kısmı anlamadım:44:Rica ederim, lütfen gelince haberim olsun. en azından bir kahve içeriz.
Bu arada sen eskişehirde misin?
Belki ben sana gelirim
Kardeşinle sen doğru felsefeyi takip ediyorsunuz,
Evet daha önce bir kez canıma kastetti, bir iki kez beni incitti ve burnuma kafa attıGüya şaka yaparken. Psikolojisi de dengeli değildi zaten.
Aslında bende bu yaşadıklarımdan kazanım çıkarmayı bilen biriyim ama şu sırtıma yüklediği maddi yükler olmasaydı daha iyi olurdu
Şans versem? Bilemiyorum. Şu anda görüştüğüm biri var ve o bu konularda hassastır.Aldatma vs. Yani ters karşılar, kim olsa karşılardı ama oda işi zamana yayalım diyor, belki de haklıdır.
Birbirimizi seviyoruz, ama bilmiyorum pekte ümitli değilim bu işten. Sanki benim için savaşmayıp iş ciddiye binince vazgeçecek gibime geliyor. Bilemiyorum belki de boş kuruntudur.
Ama cidden şu anda ciddi bi adım atacak durumda değilim, ne maddi ne manevi anlamda hazırım. Zaten aralık ayına kadar evlenme yasağım devam ediyor. Bunu kaldırmak için dava açmam lazımmış ama bileğime damga yemek filan istemiyorum. Küçük düşürücü.
Onca borç sırtımda bir de evlenme yasağı olan ben.O adi istediği anda evlenebilirken ben 10 ay beklemek zorundayım. Kadın olmak ne zor
Neden damga vursunlar ki? Ben o kısmı anlamadım:44:
Bildiğim kadarıyla kadın evlenebilmek için eski eşinden hamile olmadığını dr raporuyla ispatlarsa yeniden evlenebiliyor bunun sebebi de aile soy ağacının karışmaması diye biliyorum
Maddi anlamda zaten seni çok yıpratmış Allahım çıkar yol göstersin sana - gerçekten çok zordur yaşamadım ama tahmin edebiliyorum bir an empati kurdum da...
Şans verme konusunda ise şu an biriyle görüşüyorsun görüşmeseydin eğer şans verebilirdin manasında söyledim yoksa hali hazırda bir ilişkin var ve başkasıyla görüşmek elbette ki olmaz
Beğendin kabul ediyorum.Çok hoş bir yorum olmuş ama beğenemedim maalesef - Candan Erçetin'in o şarkısı da çok güzeldir
...
Kardeşinle sen doğru felsefeyi takip ediyorsunuz,
Evet daha önce bir kez canıma kastetti, bir iki kez beni incitti ve burnuma kafa attıGüya şaka yaparken. Psikolojisi de dengeli değildi zaten.
...
Evlilik burcudur TERAZİ.Evlenmek derken ?
♈ Koç Burcu : Hemen evlenelim diyorum sana duymuyormusun sağırmısın ?
♉ Boğa Burcu : Benimle evlenirmisin lütfen ? Bak bi daha demem
♊ İkizler Burcu : Tamam evlenelim' de ne evlenmesi ya
♋ Yengeç Burcu : Bitanem evlenelim seninle herşeye razıyım
♌ Aslan Burcu : Evleneceksin benimle ! Evleneceksin diyorum sana !!
♍ Başak Burcu : Evlenelim gitsin işte, dünyaya bidahamı gelcez
♎ Terazi Burcu : Bu evlilik tam ikimize göre
♏ Akrep Burcu : Açık ve net ! Evleniyoruz O kadar bitti.
♐ Yay Burcu : Evlensemmi ki ya ?
♑ Oğlak Burcu : Şartlarımı kabul edersen evleniriz.
♒ Kova Burcu : Sen bana evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm
♓ Balık Burcu : Çok romantik bi evlilik teklifi olsun her şeyim
Evlenmek derken ?
♈ Koç Burcu : Hemen evlenelim diyorum sana duymuyormusun sağırmısın ?
♉ Boğa Burcu : Benimle evlenirmisin lütfen ? Bak bi daha demem
♊ İkizler Burcu : Tamam evlenelim' de ne evlenmesi ya
♋ Yengeç Burcu : Bitanem evlenelim seninle herşeye razıyım
♌ Aslan Burcu : Evleneceksin benimle ! Evleneceksin diyorum sana !!
♍ Başak Burcu : Evlenelim gitsin işte, dünyaya bidahamı gelcez
♎ Terazi Burcu : Bu evlilik tam ikimize göre
♏ Akrep Burcu : Açık ve net ! Evleniyoruz O kadar bitti.
♐ Yay Burcu : Evlensemmi ki ya ?
♑ Oğlak Burcu : Şartlarımı kabul edersen evleniriz.
♒ Kova Burcu : Sen bana evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm
♓ Balık Burcu : Çok romantik bi evlilik teklifi olsun her şeyim
Canım şu var genelde tanışmaya neden gidersin evlişik vs amacı için o benim gözlemime göre uzak sevgili okarak iyi olur ama ilerisini göremedim ve biz tanıştığımızdan beri her gün buluştuk 4-5 saat bile oturduk yani bi günde. Yoksa uyumsuz diildik cnm ya
Limon - peki doğu mu yazacaksın şimdi sen tayin için???:44:
Şero - güzel yorumların, uyarıların için çok teşekkür ederim - çevremde fikirleri havada kalmış ve çok ütopik düşünen biri gibi algılanınca kendimi sorgular oldum ama nedense gerçekte yanlış da olsa bu benim doğrularım demekten de taviz vermedim - açıkçası aslında yanlış düşünmediğimi, insanların beni bu düşüncelere sevk ettiğini senin sözlerinden sonra daha iyi anladım teşekkür ederim
Eski eşin gibi erkek bulmak bu ülkede çok zor değil her sorumluluğu kadına yükleyip aklı başına çok geç gelen erkekler maalesef etrafımda tonla... Bense fazla prensipli biri olduğumdan sanırım, en ufak yanlışta hadi güle güle demek zor gelmiyor. Keşke insanlar kıymetin değerini ona sahip olduklarında bilseler, kaybettikten sonra değil...
Ayrıca ben senin üslubunu çok beğeniyorum yazılarından tanıdığım kadarıyla iyi bir insansın ve hayatta güzellikleri hak ettiğini düşünüyorum inşallah bundan sonra hep mutlu olursun. İnsanların kişiliğini anlamada beden dili kadar kurduğu cümlelerin önemli olduğuna inanırım ve bu topikte çok değerli insanlarla tanıştığımı düşünüyor, hepinizi görmemiş olsam da çok seviyorum
Bu arada kızlar aklıma gelmişken: Eskişehir buluşması ne oldu????????:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?