- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.521
Canım benim sıkıntum işmle ilgili diildi insablatın hadsizliği ydi geldi geçti herkese cevabını verip geçmeyi öprendin. En son babam yaşındaki birine benle bir dha konuşmayın diye uyardun çünkü kimse alanıma dil uzatamaz o dil kopar
filozof dün akşam içtim melisa çayını bardağı bitirmeden esnemeye basladım 10 dk sonra yatağa gittim... su an sancım var işdeyim ama uyutur diye içmiyorum.. bir abi var işde 2 günde nerdeyse 250 gram bitirdi tık yok:)canım, uykusuzluk çeken lily, melisa çayını ben de içiyordum bir ara. Adet öncesi sendromlara da iyi geliyor diye...
hiç deme onu. Allah'ım kalanlara dayanma gücü versin inşallah, ölenlere de rahmet eylesin.
filozof dün akşam içtim melisa çayını bardağı bitirmeden esnemeye basladım 10 dk sonra yatağa gittim... su an sancım var işdeyim ama uyutur diye içmiyorum.. bir abi var işde 2 günde nerdeyse 250 gram bitirdi tık yok:)
kızlar cok kötüyüm bugun en yakın 2 arkadaşımla tartıştım.
cuma günü kızlardan bırısı sankı hıcbır yakınlgımız yokmuş gibi doğumgunumu sadece duvarıma yazarak kutlama gereği duydu.diğeride o gün bır tırnak muhabetı cıkarttı gıttı bunun muhabetını yaptılar.
bu cuma gunu görüşelim diye konuştuk.konsere gidelim dediler ok dedim cumartesi oldu.bugun oldu soruyorum cumartesi veya cuma görüşcezmı ee bız konser ıptal oldu dıye başka planlar yaptık.ee afferın sızlere sağolun yanı oldu cok kırıldıgımı soyledım aynen boyle anlattım ki ikisininde doğumgununu ben organıze ettim bır hasla ve doğumgunu hediyeleri aldım ayrı ayrı.ve bır sure görüşmek ıstemedıgımı soyledım neymış efendım son gunlerde ben cok alıngan ve kırılgan olmuşum ben konsere gıtmesekmı demıştım konsere gıtmesek dedım dıye o gun başka plan yapacağımı düşünmüşler falan fılan.
sonrasında bırısı ozur dıledı ama olayı bıle anlamadan anlamadı resmen.sonrasında ıste benımde özel günlerim bu sebeple düşünememiş olabılırım ama benım arkadaşlarım degerlıdır onları mutlu etmeyı denerım vs seklınde dedi.bende demekki bana değer vermemişsin bu kadar açık ve net dedım konuşmadan cıktım.
ya kızları cok sevıyordum sızce bu durum ne kadar mantıklı ben bunu haketmemiştim.neden boyle ya ınsanlar?
cnm benım bazı dönemlerde oyle oluyor.uyku ılacı kullanıyorum.atarax dıye bır ılac super kafa yapıyor ve uyku verıyor
Beklentisiz olmak lazım. İnsan ı zaman bişiler yapıldıpubdau mutlu oluyor. Birde senin düşünce sistemin onlarda yok demekki canın. Tepki koyunca alıngan diyorlarsa keyifi bilir herkesin. Sıkma canını
Cnm ya kullanma doktorun önermediyse. Bende uyku problemi yaşıyorum son günlerde bakalım bünyem ne zaman pes edecek. Atarax ağır bi ilaç diik ama yine de öb yargılayım ilaçlara
Haklısın ona benzer olayları ben de yaşadım yani mesleğim hakkında bana sorulmadan kararlar mı alınmadı - benim iş koluma giren iş alakasız kişilere mi verilmedi neler neler - sen yine şanslısın işini icra ediyorsun benim gibi meslekten atanıp alakasız şeylerle uğraşmıyorsun - Rabbim insanlara akıl fikir vrsin demekten başka elimizden birşey gelmiyorCanım benim sıkıntum işmle ilgili diildi insablatın hadsizliği ydi geldi geçti herkese cevabını verip geçmeyi öprendin. En son babam yaşındaki birine benle bir dha konuşmayın diye uyardun çünkü kimse alanıma dil uzatamaz o dil kopar
kızlar cok kötüyüm bugun en yakın 2 arkadaşımla tartıştım.
cuma günü kızlardan bırısı sankı hıcbır yakınlgımız yokmuş gibi doğumgunumu sadece duvarıma yazarak kutlama gereği duydu.diğeride o gün bır tırnak muhabetı cıkarttı gıttı bunun muhabetını yaptılar.
bu cuma gunu görüşelim diye konuştuk.konsere gidelim dediler ok dedim cumartesi oldu.bugun oldu soruyorum cumartesi veya cuma görüşcezmı ee bız konser ıptal oldu dıye başka planlar yaptık.ee afferın sızlere sağolun yanı oldu cok kırıldıgımı soyledım aynen boyle anlattım ki ikisininde doğumgununu ben organıze ettim bır hasla ve doğumgunu hediyeleri aldım ayrı ayrı.ve bır sure görüşmek ıstemedıgımı soyledım neymış efendım son gunlerde ben cok alıngan ve kırılgan olmuşum ben konsere gıtmesekmı demıştım konsere gıtmesek dedım dıye o gun başka plan yapacağımı düşünmüşler falan fılan.
sonrasında bırısı ozur dıledı ama olayı bıle anlamadan anlamadı resmen.sonrasında ıste benımde özel günlerim bu sebeple düşünememiş olabılırım ama benım arkadaşlarım degerlıdır onları mutlu etmeyı denerım vs seklınde dedi.bende demekki bana değer vermemişsin bu kadar açık ve net dedım konuşmadan cıktım.
ya kızları cok sevıyordum sızce bu durum ne kadar mantıklı ben bunu haketmemiştim.neden boyle ya ınsanlar?
Çok ayıp yaaa insanları okuduğu okula göre değerlendirmek kadar sığ bir zihniyet olamaz. İlkokul mezunu olmak o kişiden daha cahil olduğu anlamına gelmez - hayat tecrübesi itibariyle belki de nice üniversite mezununa taş çıkartır ama işte günümüzde insani değerler o kadar azaldı ki diplomadan önce kişiliğin önemli olduğunun idrakine varamıyoruztabıkıde kımse kımsenın yapacağı ,yaptıgı işe dil uzatma hakkına sahip değil.
bızımde burada sabahtan bır temızlıkcı ablamız var kadını kızlar ağlatmışlar.işte ağlarken gördüm noldu dıye sordum ofıstekı kızlar ben ılkokul mezunuyum,temizlikçiyim dıye onlara karşı el pence olmamı ıstedıler.yaptıgım ıse dıl uzattılar dedı.bıde kadın bı 40 yaşında cok üzüldüm.operasyon sorumlularına gidip durumu anlattım bıde ılkokul mezunusun ne demek? bunuda soyleyen kişi lıseyı dışardan bıtırmeye çalışıyor.
ego = 0 bılgı cahıllıgın sonu yok.
Melisa çayının sakinleştirici etkisini Dr. Ender Saraç'tan duymuştum da hiç denemedimfilozof dün akşam içtim melisa çayını bardağı bitirmeden esnemeye basladım 10 dk sonra yatağa gittim... su an sancım var işdeyim ama uyutur diye içmiyorum.. bir abi var işde 2 günde nerdeyse 250 gram bitirdi tık yok:)
Haklısın ona benzer olayları ben de yaşadım yani mesleğim hakkında bana sorulmadan kararlar mı alınmadı - benim iş koluma giren iş alakasız kişilere mi verilmedi neler neler - sen yine şanslısın işini icra ediyorsun benim gibi meslekten atanıp alakasız şeylerle uğraşmıyorsun - Rabbim insanlara akıl fikir vrsin demekten başka elimizden birşey gelmiyor
Herkes bizim gibi ince düşünemiyor maalesefSen kendince haklısındır hele ki insan sevdiklerine kırılır en çok. Senden bağımsız plan yapmaları hoş olmamış madem ki yakınsınız ama senin buna kırılacağını düşünmeden hareket etmişler belli ki...
Arkadaşlık kolay olabilen birşey değildir, yapmak her zaman zor ve acılı yıkmaksa çok kolaydır. Birisi özür dilemiş farkına varmış sen de kabul etmiş ol şimdilik - sonra da gözlemlemeye çalış belki sen de alınganlık yapmış olabilirsin farkına varmadan onlar da yeterince hassasiyet göstermemiş olabilirler ve böyle bir durum ortaya çıkmış olabilir. Yeni bir plan ya da kutlama yapın hem o gergin havayı dağıtmak için hem de doğum gününü kutlamak içinEminim ki seni çok seviyorlardır sadece senin düşündüğün kadar ince düşünememişler belli ki...
Çok ayıp yaaa insanları okuduğu okula göre değerlendirmek kadar sığ bir zihniyet olamaz. İlkokul mezunu olmak o kişiden daha cahil olduğu anlamına gelmez - hayat tecrübesi itibariyle belki de nice üniversite mezununa taş çıkartır ama işte günümüzde insani değerler o kadar azaldı ki diplomadan önce kişiliğin önemli olduğunun idrakine varamıyoruz
Melisa çayının sakinleştirici etkisini Dr. Ender Saraç'tan duymuştum da hiç denemedim
Ben de kendi rutin ilaçlarım haricinde ilaç kullanmama konusunda takıntılıyım sanki bedenime zarar verecek diye düşünürümCnm ya kullanma doktorun önermediyse. Bende uyku problemi yaşıyorum son günlerde bakalım bünyem ne zaman pes edecek. Atarax ağır bi ilaç diik ama yine de öb yargılayım ilaçlara
İnsanlara kattığın anlam, zamanla böyle darbe aldıkça azalıyor. Hep dostum dediğim insanlar tarafından yaralanınca artık beklentilerimi azaltıp herkese güvenmemeyi öğrendim. İnsanlara ederi kadar değer vereceksin derler ya, hayal kırıklığı yaşadıkça bunu daha iyi anlıyor insan ama o zaman bazı duyguları da yitiriyor maalesef...aynen ılk kotu oldum sımdı umrumda degıl onlar ne tek dostlarım nede ben onların tek dostuyum.bunu anlamak sadece koydu.değer verıp değer alamamak.
Seni alınganlıkla suçladıklarına göre demek ki senin kadar olgun bir düşünce yapısına sahip değiller - sen şöylesin böylesin demek kolay da bazen çuvaldızı kendine batırmak gerekir - bu hassasiyet onlarda sende olduğu kadar yokmuş demek ki. Ha arkadaşlığını devam ettirirsin ama mesafe koyarsın madem ki kırıldın, üzüldün. Belki zamanla dank eder yanlış yaptıkları belki de tam tersi olur sen de daha fazla yıpranmamış olursuncanım sunu demelerı gerekirdi kusura bakma düşünemedık ve haftaya bır gun ayarlarsan o zaman yapalım bunu deselerdi kızmazdım ama düşünmediler bırde benı alınganlıkla suçladılar bende kızdım,evet yıkmak kolay degıl ama bana en basiti bırısı dedıkı sadece doğumgununde görüşmedık dıye gorusmeyeceksen kendın bılırsın .. uzuldum.
Ben de kendi rutin ilaçlarım haricinde ilaç kullanmama konusunda takıntılıyım sanki bedenime zarar verecek diye düşünürüm
İnsanlara kattığın anlam, zamanla böyle darbe aldıkça azalıyor. Hep dostum dediğim insanlar tarafından yaralanınca artık beklentilerimi azaltıp herkese güvenmemeyi öğrendim. İnsanlara ederi kadar değer vereceksin derler ya, hayal kırıklığı yaşadıkça bunu daha iyi anlıyor insan ama o zaman bazı duyguları da yitiriyor maalesef...
ben de aynı duurmdayım .. papatya çayı içiyorum şimdi iyi gelmeye başladı.. birde sınav stresi var hocalar sıkıştırınca stres oluyorum .. sana da kolay gelsin cnmbenimki de tutmak üzere, sabahtan beri ağrıdı ağrıyacak. regl oldum. başladı ağrı.
ben çok beğendim dediğin gibi olursa cnm..öncelikle çok teşekkür ederim.. evet aynı şeyi düşünüyoruz.
farklı ve modern çizgiler seviyorum; ama ailem de klasik gelin yatak odası tarzı hakim :26:
öyle bir model beğendim ki, açık lila rengi duvar boyası, belki d.kağıdı perde ve yatak örtüsüyle mor renklerle kombine etmeyi düşünüyorum.
mesela böyle bşy ..
Eki Görüntüle 1114563
limoncum melisa çayını öneririrm bir doktor arkadas demişti ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ben öylesine içtim ama önceden ilaç kullananları çok etkilemeyebilir.Cnm ya kullanma doktorun önermediyse. Bende uyku problemi yaşıyorum son günlerde bakalım bünyem ne zaman pes edecek. Atarax ağır bi ilaç diik ama yine de öb yargılayım ilaçlara
ben denedim:) gayet etkiliHaklısın ona benzer olayları ben de yaşadım yani mesleğim hakkında bana sorulmadan kararlar mı alınmadı - benim iş koluma giren iş alakasız kişilere mi verilmedi neler neler - sen yine şanslısın işini icra ediyorsun benim gibi meslekten atanıp alakasız şeylerle uğraşmıyorsun - Rabbim insanlara akıl fikir vrsin demekten başka elimizden birşey gelmiyor
Herkes bizim gibi ince düşünemiyor maalesefSen kendince haklısındır hele ki insan sevdiklerine kırılır en çok. Senden bağımsız plan yapmaları hoş olmamış madem ki yakınsınız ama senin buna kırılacağını düşünmeden hareket etmişler belli ki...
Arkadaşlık kolay olabilen birşey değildir, yapmak her zaman zor ve acılı yıkmaksa çok kolaydır. Birisi özür dilemiş farkına varmış sen de kabul etmiş ol şimdilik - sonra da gözlemlemeye çalış belki sen de alınganlık yapmış olabilirsin farkına varmadan onlar da yeterince hassasiyet göstermemiş olabilirler ve böyle bir durum ortaya çıkmış olabilir. Yeni bir plan ya da kutlama yapın hem o gergin havayı dağıtmak için hem de doğum gününü kutlamak içinEminim ki seni çok seviyorlardır sadece senin düşündüğün kadar ince düşünememişler belli ki...
Çok ayıp yaaa insanları okuduğu okula göre değerlendirmek kadar sığ bir zihniyet olamaz. İlkokul mezunu olmak o kişiden daha cahil olduğu anlamına gelmez - hayat tecrübesi itibariyle belki de nice üniversite mezununa taş çıkartır ama işte günümüzde insani değerler o kadar azaldı ki diplomadan önce kişiliğin önemli olduğunun idrakine varamıyoruz
Melisa çayının sakinleştirici etkisini Dr. Ender Saraç'tan duymuştum da hiç denemedim
Günaydın herkese
Şero - gerçekten anlattığın durum çok aşağılayıcı birşey - maalesef ki kadın hep suçluymuş damgası yiyor erkekse hem eziyet edip hem sefa sürüyor artık kadın haklarını ne kadar savunmaya çalışsam da havada kalıyor o yüzden detaylıca yazmıyorum ama ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum - sen kendine zaman tanı zaten hemen evlenmeyi istediğini zannetmiyorum - hayatını yoluna koy hayırlısıyla o zamana kadar beklemen gereken on ay da geçer sen de zamanı geldiğinde yapmayı istediğin şeye karar verirsin
Rica ederim canım. İnşallah herşeyin hayırlısıçook teşekkür ederim kkşerosize de hayırlı zamanda nasip olsun inş
çocuğun yararına bir uygulamaya karşı değilim, ben bu uygulamanın mantığını da sorgulamıyorum. soybağı karışmaması için dna testi var. hangi çağda yaşıyoruz ki kadın - sebebi her ne olursa olsun- damgalanıyor. İyileştirilebilir değil tümüyle kaldırılması gereken bir uygulama diye düşünüyorum.Kadınlar için yapılan uygulama bence mantıklı soubağı karışmaması için. Uygulama iyileltirilebilir sadece ama bu durum çocuğun yararınadır.
ben de aynı duurmdayım .. papatya çayı içiyorum şimdi iyi gelmeye başladı.. birde sınav stresi var hocalar sıkıştırınca stres oluyorum .. sana da kolay gelsin cnm
ben çok beğendim dediğin gibi olursa cnm..
Evet, tuzu azalttım. Adet şişliğini de önlüyor.Regli için ağrın varsa tuzsuz diyet uygula.. ağrı kesici ben yaklaşık 5 aydır kullanmıyorum. İlaçlarım yüzünden ağrı kesici kullanmam yasak çok şükür ağrımda olmuyor .. Tuzu ve şekeri azaltın derlerdi demek doğruymuş :))
Migren ağrısına iyi gelir belki...
Ben bir ara içerdim. Midem bulandı sonra... Artık içmiyorum melisa çayını.filozof dün akşam içtim melisa çayını bardağı bitirmeden esnemeye basladım 10 dk sonra yatağa gittim... su an sancım var işdeyim ama uyutur diye içmiyorum.. bir abi var işde 2 günde nerdeyse 250 gram bitirdi tık yok:)
Ne alakası var?...
amin canım, hepimize yardım etsin.
yaşlandıkça daha da hassaslaşıyorum ben, eskiden bu kadar değildim.
kadın cinayetleri, çocukların tecevuz edilmesi öldürülmesi canlı canlı yakılması, bir anda yüzlerce insanın canlı canlı gömülmesi. bunları artık kaldıramıyorum.
eski eşim haber seyretmediğim için duyarsızlıkla suçlardı beni oysaki tam dersi bi durum var bende
Hep üzüldük Aslıcığım ya...Somadaki işçilere çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin...
Ben de dün okudum. Üzüldüm. Ondan hep başım ağrıdı.ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.
İnanmazsın dün akşam "Petunya nerelerde acaba?" diye düşündüm.merhaba kızlar nasılsınız..
giremiyorum fazla, kusura bakmayın. hepinizi özlüyorum.. size bşy sormak istiyorum. Yatak odası hangi renk almayı düşünürsünüz?
ben toprak renklerini sevmiyorum. Beyaz mobilya da pek tercihim değilarada kaldım..
Ne alakası var?
İzleyince elimizden bir şey mi geliyor?
Sadece üzülüyoruz.
aynen ılk kotu oldum sımdı umrumda degıl onlar ne tek dostlarım nede ben onların tek dostuyum.bunu anlamak sadece koydu.değer verıp değer alamamak.
cnm benım doktorum önerdi bana bıkaç kez cunku ben bı ara 7-10 gün falan uyuyamıyordum.o zaman önerdi.
en güzeli... ben de izlemem pek.Ben de sadece üzülebildiğim elimden birşey gelemediği ve kahrolduğum için izlememe kararı aldım.
İnanmazsın dün akşam "Petunya nerelerde acaba?" diye düşündüm.
Yatak odası için koyduğun fotoğraf güzel canım. Her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?