30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tabıkıde kımse kımsenın yapacağı ,yaptıgı işe dil uzatma hakkına sahip değil.
bızımde burada sabahtan bır temızlıkcı ablamız var kadını kızlar ağlatmışlar.işte ağlarken gördüm noldu dıye sordum ofıstekı kızlar ben ılkokul mezunuyum,temizlikçiyim dıye onlara karşı el pence olmamı ıstedıler.yaptıgım ıse dıl uzattılar dedı.bıde kadın bı 40 yaşında cok üzüldüm.operasyon sorumlularına gidip durumu anlattım bıde ılkokul mezunusun ne demek? bunuda soyleyen kişi lıseyı dışardan bıtırmeye çalışıyor.

ego = 0 bılgı cahıllıgın sonu yok.

filozof dün akşam içtim melisa çayını bardağı bitirmeden esnemeye basladım 10 dk sonra yatağa gittim... su an sancım var işdeyim ama uyutur diye içmiyorum.. bir abi var işde 2 günde nerdeyse 250 gram bitirdi tık yok:)

cnm benım bazı dönemlerde oyle oluyor.uyku ılacı kullanıyorum.atarax dıye bır ılac super kafa yapıyor ve uyku verıyor

Beklentisiz olmak lazım. İnsan ı zaman bişiler yapıldıpubdau mutlu oluyor. Birde senin düşünce sistemin onlarda yok demekki canın. Tepki koyunca alıngan diyorlarsa keyifi bilir herkesin. Sıkma canını

cnm benım bazı dönemlerde oyle oluyor.uyku ılacı kullanıyorum.atarax dıye bır ılac super kafa yapıyor ve uyku verıyor

Cnm ya kullanma doktorun önermediyse. Bende uyku problemi yaşıyorum son günlerde bakalım bünyem ne zaman pes edecek. Atarax ağır bi ilaç diik ama yine de öb yargılayım ilaçlara

aynen ılk kotu oldum sımdı umrumda degıl onlar ne tek dostlarım nede ben onların tek dostuyum.bunu anlamak sadece koydu.değer verıp değer alamamak.

Cnm ya kullanma doktorun önermediyse. Bende uyku problemi yaşıyorum son günlerde bakalım bünyem ne zaman pes edecek. Atarax ağır bi ilaç diik ama yine de öb yargılayım ilaçlara

cnm benım doktorum önerdi bana bıkaç kez cunku ben bı ara 7-10 gün falan uyuyamıyordum.o zaman önerdi.

Haklısın ona benzer olayları ben de yaşadım yani mesleğim hakkında bana sorulmadan kararlar mı alınmadı - benim iş koluma giren iş alakasız kişilere mi verilmedi neler neler - sen yine şanslısın işini icra ediyorsun benim gibi meslekten atanıp alakasız şeylerle uğraşmıyorsun - Rabbim insanlara akıl fikir vrsin demekten başka elimizden birşey gelmiyor

Herkes bizim gibi ince düşünemiyor maalesef Sen kendince haklısındır hele ki insan sevdiklerine kırılır en çok. Senden bağımsız plan yapmaları hoş olmamış madem ki yakınsınız ama senin buna kırılacağını düşünmeden hareket etmişler belli ki...
Arkadaşlık kolay olabilen birşey değildir, yapmak her zaman zor ve acılı yıkmaksa çok kolaydır. Birisi özür dilemiş farkına varmış sen de kabul etmiş ol şimdilik - sonra da gözlemlemeye çalış belki sen de alınganlık yapmış olabilirsin farkına varmadan onlar da yeterince hassasiyet göstermemiş olabilirler ve böyle bir durum ortaya çıkmış olabilir. Yeni bir plan ya da kutlama yapın hem o gergin havayı dağıtmak için hem de doğum gününü kutlamak için Eminim ki seni çok seviyorlardır sadece senin düşündüğün kadar ince düşünememişler belli ki...

Çok ayıp yaaa insanları okuduğu okula göre değerlendirmek kadar sığ bir zihniyet olamaz. İlkokul mezunu olmak o kişiden daha cahil olduğu anlamına gelmez - hayat tecrübesi itibariyle belki de nice üniversite mezununa taş çıkartır ama işte günümüzde insani değerler o kadar azaldı ki diplomadan önce kişiliğin önemli olduğunun idrakine varamıyoruz

Melisa çayının sakinleştirici etkisini Dr. Ender Saraç'tan duymuştum da hiç denemedim

canım sunu demelerı gerekirdi kusura bakma düşünemedık ve haftaya bır gun ayarlarsan o zaman yapalım bunu deselerdi kızmazdım ama düşünmediler bırde benı alınganlıkla suçladılar bende kızdım,evet yıkmak kolay degıl ama bana en basiti bırısı dedıkı sadece doğumgununde görüşmedık dıye gorusmeyeceksen kendın bılırsın .. uzuldum.

Ben de kendi rutin ilaçlarım haricinde ilaç kullanmama konusunda takıntılıyım sanki bedenime zarar verecek diye düşünürüm

aynen ılk kotu oldum sımdı umrumda degıl onlar ne tek dostlarım nede ben onların tek dostuyum.bunu anlamak sadece koydu.değer verıp değer alamamak.
İnsanlara kattığın anlam, zamanla böyle darbe aldıkça azalıyor. Hep dostum dediğim insanlar tarafından yaralanınca artık beklentilerimi azaltıp herkese güvenmemeyi öğrendim. İnsanlara ederi kadar değer vereceksin derler ya, hayal kırıklığı yaşadıkça bunu daha iyi anlıyor insan ama o zaman bazı duyguları da yitiriyor maalesef...

Seni alınganlıkla suçladıklarına göre demek ki senin kadar olgun bir düşünce yapısına sahip değiller - sen şöylesin böylesin demek kolay da bazen çuvaldızı kendine batırmak gerekir - bu hassasiyet onlarda sende olduğu kadar yokmuş demek ki. Ha arkadaşlığını devam ettirirsin ama mesafe koyarsın madem ki kırıldın, üzüldün. Belki zamanla dank eder yanlış yaptıkları belki de tam tersi olur sen de daha fazla yıpranmamış olursun

benım ıcın cok değerlılerdı bırde şaka gıbı bu olayı yaşadıgımıza bıle ınanamıyorum.

dedim zaten belkıde yanlış bır dönemdeyız arkadaş olmak ıcın bırbırımızı kırmadan bır sure görüşmemek en ıyısı olacak kıbın dedim.

Son düzenleme:
benimki de tutmak üzere, sabahtan beri ağrıdı ağrıyacak. regl oldum. başladı ağrı.
ben de aynı duurmdayım .. papatya çayı içiyorum şimdi iyi gelmeye başladı.. birde sınav stresi var hocalar sıkıştırınca stres oluyorum .. sana da kolay gelsin cnm

ben çok beğendim dediğin gibi olursa cnm..

limoncum melisa çayını öneririrm bir doktor arkadas demişti ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ben öylesine içtim ama önceden ilaç kullananları çok etkilemeyebilir.

ben denedim:) gayet etkili

Aynı fikirdeyim, bunun yöntemi yanlış yoksa amaca birşey diyen yok zaten. Ben evlenmeyi düşünmüyorum şimdi zaten ama benim evlenmemin yasak olup beyefendinin bu konuda tümüyle özgür olmasına dayanamıyorum. Kadın hakları ile ilgili birşey yazmana gerek yok hem yazsak ne olacak ki buradan. Öylesine herşey aleyhimize ki.

çook teşekkür ederim kkşero size de hayırlı zamanda nasip olsun inş
Rica ederim canım. İnşallah herşeyin hayırlısı

Kadınlar için yapılan uygulama bence mantıklı soubağı karışmaması için. Uygulama iyileltirilebilir sadece ama bu durum çocuğun yararınadır.
çocuğun yararına bir uygulamaya karşı değilim, ben bu uygulamanın mantığını da sorgulamıyorum. soybağı karışmaması için dna testi var. hangi çağda yaşıyoruz ki kadın - sebebi her ne olursa olsun- damgalanıyor. İyileştirilebilir değil tümüyle kaldırılması gereken bir uygulama diye düşünüyorum.

Evet, tuzu azalttım. Adet şişliğini de önlüyor.

Ben bir ara içerdim. Midem bulandı sonra... Artık içmiyorum melisa çayını.

Ne alakası var?
İzleyince elimizden bir şey mi geliyor?
Sadece üzülüyoruz.

Somadaki işçilere çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin...
Hep üzüldük Aslıcığım ya...

ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.
Ben de dün okudum. Üzüldüm. Ondan hep başım ağrıdı.

İnanmazsın dün akşam "Petunya nerelerde acaba?" diye düşündüm.
Yatak odası için koyduğun fotoğraf güzel canım. Her şey gönlünce olsun.

canım ne kadar can da olsalar aile başka derim .

cnm benım doktorum önerdi bana bıkaç kez cunku ben bı ara 7-10 gün falan uyuyamıyordum.o zaman önerdi.

cnm şu da var atara , prozac peynir ekmek gibi yazılan ilaçlar. bitkisel şeyleri dene derim . ben çoğu antidepresana da inanmıyorum. annem ananemi kaybettiğinde bir kaç gün uyuyamadı direk ilaç hatun gün boyu uyudu bıraktırdım ya sonuçta yas sürecini geçirmesi grekiyor normal bi durumdu

İnanmazsın dün akşam "Petunya nerelerde acaba?" diye düşündüm.
Yatak odası için koyduğun fotoğraf güzel canım. Her şey gönlünce olsun.

ah benim düşünceli arkadaşımm
böyle düşündüğünü bildiğim için topikten ayrı kalamıyorum. girmesem de merak ediyorum neler yapıyosunuz :26:
iyi dileklerin için teşekkür ederim. sizlerinde inşallah.
takımı beğenmenize sevindim. :))

geçmiş olsun f.prenses
bu akşam ayaklarını uzat güzelce dinlen..

iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…