- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.501
Öncelikle herkese günaydın.
Belli ki ne kadar da başka anlaştığınız konular olsa da anlaşamadığınız daha önemli konular olmuş.
Hem sende demişsin, olmayınca olmuyor.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ben, belki bir kaç ay sonra belki bir kaç hafta. Belki de daha yakın zamanda sizinle aynı psikolojide de olabilirim. Cidden kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun.
En iyisi dediğin gibi kendine odaklanmak, hayatında biri olsun olmasın bunu yapabilirsen herşeyi yalnız kalınca daha kolay atlatırısın.
Ben hala küçük düşürülme olarak görüyorum, hukukçu gözü ile bakamıyorum ne yazık ki. O duruma düşebilecek bi kadın olarak böyle düşünüyorum.
Damga olmamalı, başka bi yolu olmalı bunun. O damgayı yemedim ama yiyen bi kadının psikolojisini duydum ve her an başıma gelebileceğinden tahmin edebiliyorum. Salt doğurgan olan tarafız, kadınız diye bu tür bi muamele olmamalı. Çocuk var ise ve mesele nesebin sağlıklı bir şekilde ortaya konması ise bunun başka yolları da var. Ayrıca 10 aylık evlenme yasağı ve bunu kaldırmak için dava açmak zorunda olmakta başka bir haksızlık. Güya bu çocuğun haklarını korumak için var ama bu sebepten zor durumda olan da bi çok kadın ve çocuk var. Bi ablamın tanıdığının başına gelmiş, şu anda evli ve çocuğu iddet süresinde ana rahmine düşmüş ve 4 yaşında, hala şimdiki eşinin değil eski eşinin nufusunda. Adam nesebi red davası da açmadığından herşey karmakaşırık. Bu kadar karmaşık olmamalı.
Ayrıca hamile olmamın ortaya çıkması için onu doğurmam da gerekmiyor ki zaten.
Sözüm sana değil bu saçma sapan sisteme..
Belli ki kendinden bir şeyler bulmuşsun.Sen limoncuma örnek verdin belki ama işde insan bazı şeyleri okuyunca kendine de pay biçiyor.
bu kısım bana ait... tamamen kendime söylüyorum...
Bazen anlaşmak, beğenmek, beğenilmek, uyumlu olmak da yetmiyor.
Nedeni duyguların yeterli olmaması mı? yoksa zamanı olmaması mı? sadece iki tarafında istemesinin yeterli olmaması mı?
Kafa yormamak lazım.. olmayınca, olmuyor.
(Kısmet değilmiş. Hayırlı değilmiş demek düşünmek istemiyorsun ama olmuyor. Neden halen unutmuyorsun diyorum şu mavilimyeşilimeama işde gel görki ... zamanla düşünceler değişecek biliyorum
Kimseyle aynı uyumu bulamamak da başka ..ayrı sorun... zevk almamak sohbetten...)
Sonra birşeyler yapmaya çalışmak fakat başarılı olamamak..
Konsantre olup unutmak için zorlamadan başka şeylere odaklanmak lazım...
Belli ki ne kadar da başka anlaştığınız konular olsa da anlaşamadığınız daha önemli konular olmuş.
Hem sende demişsin, olmayınca olmuyor.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ben, belki bir kaç ay sonra belki bir kaç hafta. Belki de daha yakın zamanda sizinle aynı psikolojide de olabilirim. Cidden kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun.
En iyisi dediğin gibi kendine odaklanmak, hayatında biri olsun olmasın bunu yapabilirsen herşeyi yalnız kalınca daha kolay atlatırısın.
ben hukukçuyum, hukukçu gözüyle bakıyorum o yüzden, mahkeme sorumluluk almamak için bunu yapar, tüm mahkemelerde prosedür aynıdır, evrak elden takipli olduğundan kol mühürlenir ya da istersen bulunduğun yere göre polis veya jandarma refakatinde gidebilirsin... evli gebelerin adliyeyle hukuki işlemi olmadığından böyle bir şey olmaz ama diyelim mahkemeye intikal eden davası olsa, zina vs iddiası olursa onda da aynı prosedür uygulanacaktır.
Ben hala küçük düşürülme olarak görüyorum, hukukçu gözü ile bakamıyorum ne yazık ki. O duruma düşebilecek bi kadın olarak böyle düşünüyorum.
Damga olmamalı, başka bi yolu olmalı bunun. O damgayı yemedim ama yiyen bi kadının psikolojisini duydum ve her an başıma gelebileceğinden tahmin edebiliyorum. Salt doğurgan olan tarafız, kadınız diye bu tür bi muamele olmamalı. Çocuk var ise ve mesele nesebin sağlıklı bir şekilde ortaya konması ise bunun başka yolları da var. Ayrıca 10 aylık evlenme yasağı ve bunu kaldırmak için dava açmak zorunda olmakta başka bir haksızlık. Güya bu çocuğun haklarını korumak için var ama bu sebepten zor durumda olan da bi çok kadın ve çocuk var. Bi ablamın tanıdığının başına gelmiş, şu anda evli ve çocuğu iddet süresinde ana rahmine düşmüş ve 4 yaşında, hala şimdiki eşinin değil eski eşinin nufusunda. Adam nesebi red davası da açmadığından herşey karmakaşırık. Bu kadar karmaşık olmamalı.
Ayrıca hamile olmamın ortaya çıkması için onu doğurmam da gerekmiyor ki zaten.
Sözüm sana değil bu saçma sapan sisteme..
Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Bir de göçük altında hala sayısı bilinmeyen işçiler var. Ben izleyemiyorum haber filan. Elimden hiçbişi gelmiyor, üzülmek ne fayda, delirecek gibi oluyorum.Somadaki işçilere çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin...
Geçmiş olsun..Boğazım başım her yerim ağrıyo dayak yemiş gibiyim ya.
Bu yüzden izlemiyorum ben haberleri,..ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.