30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Öncelikle herkese günaydın.
Belli ki kendinden bir şeyler bulmuşsun.
Belli ki ne kadar da başka anlaştığınız konular olsa da anlaşamadığınız daha önemli konular olmuş.
Hem sende demişsin, olmayınca olmuyor.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ben, belki bir kaç ay sonra belki bir kaç hafta. Belki de daha yakın zamanda sizinle aynı psikolojide de olabilirim. Cidden kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun.
En iyisi dediğin gibi kendine odaklanmak, hayatında biri olsun olmasın bunu yapabilirsen herşeyi yalnız kalınca daha kolay atlatırısın.

Ben hala küçük düşürülme olarak görüyorum, hukukçu gözü ile bakamıyorum ne yazık ki. O duruma düşebilecek bi kadın olarak böyle düşünüyorum.
Damga olmamalı, başka bi yolu olmalı bunun. O damgayı yemedim ama yiyen bi kadının psikolojisini duydum ve her an başıma gelebileceğinden tahmin edebiliyorum. Salt doğurgan olan tarafız, kadınız diye bu tür bi muamele olmamalı. Çocuk var ise ve mesele nesebin sağlıklı bir şekilde ortaya konması ise bunun başka yolları da var. Ayrıca 10 aylık evlenme yasağı ve bunu kaldırmak için dava açmak zorunda olmakta başka bir haksızlık. Güya bu çocuğun haklarını korumak için var ama bu sebepten zor durumda olan da bi çok kadın ve çocuk var. Bi ablamın tanıdığının başına gelmiş, şu anda evli ve çocuğu iddet süresinde ana rahmine düşmüş ve 4 yaşında, hala şimdiki eşinin değil eski eşinin nufusunda. Adam nesebi red davası da açmadığından herşey karmakaşırık. Bu kadar karmaşık olmamalı.
Ayrıca hamile olmamın ortaya çıkması için onu doğurmam da gerekmiyor ki zaten.
Sözüm sana değil bu saçma sapan sisteme..

Somadaki işçilere çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin...
Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Bir de göçük altında hala sayısı bilinmeyen işçiler var. Ben izleyemiyorum haber filan. Elimden hiçbişi gelmiyor, üzülmek ne fayda, delirecek gibi oluyorum.

Boğazım başım her yerim ağrıyo dayak yemiş gibiyim ya.
Geçmiş olsun..

ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.
Bu yüzden izlemiyorum ben haberleri,..

merhaba kızlar nasılsınız..

giremiyorum fazla, kusura bakmayın. hepinizi özlüyorum.. size bşy sormak istiyorum. Yatak odası hangi renk almayı düşünürsünüz?
ben toprak renklerini sevmiyorum. Beyaz mobilya da pek tercihim değil arada kaldım..

Günaydın hepinize.. ülke olarak zor günler geçiriyoruz, allahın rahmeti üzerimize olsun

Benim aklımdan gönlümden hep koyu lila tonunda bişi geçiyor, bilemedim. Senin yazı karakterinin rengi gibi, belli ki sende seviyorsun bu rengi..
Ne güzel heyecanlar bunlar, adına çok sevindim..

Son düzenleme:
Benim aklımdan gönlümden hep koyu lila tonunda bişi geçiyor, bilemedim. Senin yazı karakterinin rengi gibi, belli ki sende seviyorsun bu rengi..
Ne güzel heyecanlar bunlar, adına çok sevindim..

öncelikle çok teşekkür ederim .. evet aynı şeyi düşünüyoruz.
farklı ve modern çizgiler seviyorum; ama ailem de klasik gelin yatak odası tarzı hakim :26:

öyle bir model beğendim ki, açık lila rengi duvar boyası, belki d.kağıdı perde ve yatak örtüsüyle mor renklerle kombine etmeyi düşünüyorum.
mesela böyle bşy ..

Eki Görüntüle 1114563

kızlar, yorumlarınız benim için önemli.. size güveniyorum.
açıkça yazarsanız çok sevinirim..

tabii ki karar yine benim olucak

:)) Ege şarkısı gibi "yanlız sevmek yetmiyor" bazen pisicim ...

Sen başkasın pisicim. Allah gönlündeki insanla mutluğunu bozmasın inşallah.

Hemen evlenme bence. Belki bu evlenme yasağı size en doğru yoldur. Hem kimse laf söz etmez. Düşünsene boşandıktan 10 ay sonra evlendi diye birçok laf eden olur canını sıkarlar. Şimdi sevgili olmanın tadını çıkar ve düşünme öyle şeyler. Bir sene daha tanı ki tekrar mutsuzluk yaşama ...

çok hoş olur bence. güzel seçim

bende yatağı cok beğendım dediğin sekıldede cok güzel olacağına eminim petunyacım.
kızlar butün arkadaşlarım tatıle gidiyor ben ders calışmak zorunda olacağım diye hıcbır seye gıdemıyorum aılemın yanına bıle pff..

kötükediserafettin belkı bende katılıyorum evlenmemek sızın ıcın bu dönemde daha hayırlısıdır.bencede garip bır sıstemmiş.

aslı ben senın avukat oldugunu bılmıyordum.

bende haberleri dinleyemıyorum yüreğim götürmüyor.dua etmek dışında elden bırsey gelmiyor.

challenger ve mavili, çok teşekkür ederim. sağolun.
bakalım yine değişik modeller bakacağız..
Mavili geçmiş olsun kulağından iğne olucakmışsın, öyle okudum. dikkat et kendine kulak önemli tabii :26:
Challenger; seninde beklediğin doğum günü kutlaması gelmiş çok sevindim canım

Günaydın herkese
Alıntılamadan kısaca yazayım
Limon - bu ay sonu dr kontrolüm var ona da söyleyeceğim - kurumdakiler benim sağlık durumumu biliyorlar, ona rağmen birçok kişiden daha fazla görevim var ve hani yeniyim diye desek o da değil benden sonra gelen de birşey yapmıyor, oturuyor boş boş. Bir de hepsi erkek ama bir bayan olarak onlardan daha fazla yükü taşımak zorunda bırakılıyorum bu da beni yoruyor - neyse artık sabır diyorum kendime - nefes egzersizi demişsin çok daraldığımda elbette ki bu tür bir şeye başvuruyorum ama aynı anda birbiriyle alakasız üç iş geldiğinde ve hepsini bugun bitir dediklerinde nefes almaya vakit kalmıyor maalesef asaleti alıp gidip mesleğimi yapmak istiyorum sen de zorlanmışsın ama en azından kendi işinle ilgiliymiş benim gibi bilgi ve tecrüben olmayan alakasız birşey değil. (Mesleki anlamda da eksiğim çok elbette ama sevdiği işi yapınca insan zor da olsa katlanıyor)
Bu arada migrenin tutmuş senin de - geçmiş olsun arkadaşım

Tuğçe hoşgelmiş sefalar getirmişsin - ev işlerine zamanla alışırsın istersen benim de yazdığım ev işleri topiği var orada da takıl hem ev işi konusunda ben çok pratik kazandım topik sayesinde
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=532179

Şero - gerçekten anlattığın durum çok aşağılayıcı birşey - maalesef ki kadın hep suçluymuş damgası yiyor erkekse hem eziyet edip hem sefa sürüyor artık kadın haklarını ne kadar savunmaya çalışsam da havada kalıyor o yüzden detaylıca yazmıyorum ama ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum - sen kendine zaman tanı zaten hemen evlenmeyi istediğini zannetmiyorum - hayatını yoluna koy hayırlısıyla o zamana kadar beklemen gereken on ay da geçer sen de zamanı geldiğinde yapmayı istediğin şeye karar verirsin

Petunya - ben de senin gibi toprak renklerini sevmem mobilyada (gerçi gardırobum kahverengi istemesem de) - beyaz da istemiyorum demişsin bence de lila çok hoş durur yatak odası için ne önerirsiniz dediğinde lila-mor tonları diyecektim arkadaşlar yazmış bile resimdeki model de hoşmuş - herhangi bir marka tercihin var mı peki?

-------------------
Mavilim, Turkuaz, Challenger, Aslı hepinize selamlar kızlar - herkes Soma ile ilgili taziyelerde bulunmuş inşallah dualarımız onlarla olsun - dünden beri okuduğum, izlediğim, dinlediğim her haber beni üzüyor pek haber izlemeyen biri de olsam bu konuda takipteyim çünkü ölen canlara mı yanalım, kalanlara mı bilemiyorum Rabbim sabır versin, inşallah aç sefil kalmazlar diye dua ediyorum en çok üzüldüğüm geride kalanların hali ne olacak?:44:

Tatlım süper bi model. ileride bende böyle bişi düşünebilirim valla bana da fikir verdin.
evleneyim evlenmeyeyim değiştireceğim zaten yatakodasını bi süre sonra..

Valla aynı fikirdeyim. Yeni boşandığımda hemen yeniden evleneyim diye bi arzu yok değildi hani ama zaten erkek arkadaşımın da bi çok şeyi yerine oturtması lazım, oda benden zaman istemişti bana da mantıklı geliyor. bi bakalım birbirimiz için gerçekten doğru insan mıyız? hala abisi bizi görecek diye korkudan öleceki sonra da ben korkmuyorum diyor. hee korkmuyorsun. 31 yaşında ama hala aile güdümünde. bakalım rüştünü ispat edebilecek mi bana. iyi böyle evet.
kötükediserafettin belkı bende katılıyorum evlenmemek sızın ıcın bu dönemde daha hayırlısıdır.bencede garip bır sıstemmiş.
evet bende şu anda cidden evlenmeyi düşünmüyorum. erkek arkadaşımın da benimde zamana ihtiyacımız var. 5 yıla yakın bi evlilik yaşadım ve o izleri silmeden yeni bi ciddi adıma hazır değilim ..

lilycan, teşekkür ederim. illa şu marka olsun diye bir tercihim yok. çok klasik tarzları beğenemiyorum.
Doğtaşı ve Enza nın tasarımlarını beğendim.. İstikbal de biraz daha ağır mobilyalar var. Zaten lila ve mor tonlarını çok beğenirim. Bence ağır ve modern duruyor. Beyaz mobilya yı herkes kullanıyor, krem neyse de beyaz bana çok basit gibi geliyor

Son düzenleme:

Canım benim sıkıntum işmle ilgili diildi insablatın hadsizliği ydi geldi geçti herkese cevabını verip geçmeyi öprendin. En son babam yaşındaki birine benle bir dha konuşmayın diye uyardun çünkü kimse alanıma dil uzatamaz o dil kopar

Kadınlar için yapılan uygulama bence mantıklı soubağı karışmaması için. Uygulama iyileltirilebilir sadece ama bu durum çocuğun yararınadır.

kızlar cok kötüyüm bugun en yakın 2 arkadaşımla tartıştım.

cuma günü kızlardan bırısı sankı hıcbır yakınlgımız yokmuş gibi doğumgunumu sadece duvarıma yazarak kutlama gereği duydu.diğeride o gün bır tırnak muhabetı cıkarttı gıttı bunun muhabetını yaptılar.
bu cuma gunu görüşelim diye konuştuk.konsere gidelim dediler ok dedim cumartesi oldu.bugun oldu soruyorum cumartesi veya cuma görüşcezmı ee bız konser ıptal oldu dıye başka planlar yaptık.ee afferın sızlere sağolun yanı oldu cok kırıldıgımı soyledım aynen boyle anlattım ki ikisininde doğumgununu ben organıze ettim bır hasla ve doğumgunu hediyeleri aldım ayrı ayrı.ve bır sure görüşmek ıstemedıgımı soyledım neymış efendım son gunlerde ben cok alıngan ve kırılgan olmuşum ben konsere gıtmesekmı demıştım konsere gıtmesek dedım dıye o gun başka plan yapacağımı düşünmüşler falan fılan.
sonrasında bırısı ozur dıledı ama olayı bıle anlamadan anlamadı resmen.sonrasında ıste benımde özel günlerim bu sebeple düşünememiş olabılırım ama benım arkadaşlarım degerlıdır onları mutlu etmeyı denerım vs seklınde dedi.bende demekki bana değer vermemişsin bu kadar açık ve net dedım konuşmadan cıktım.
ya kızları cok sevıyordum sızce bu durum ne kadar mantıklı ben bunu haketmemiştim.neden boyle ya ınsanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…