30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

düğün için mi,nerede giyeceksin,yazlıkta giymeye güzel ama düğün içinse biraz kısa ve çocuksu gibi geldi bana

limon ne oldu canım......

canım düğün için bakalım yarın arkadaşa gösterecğim olmazsa iade ederim dekoltesiz kıyafet bulmak çok zor ya.

sabah hüzün çökmültü. sonra 12 de attım skağa yeni geldim geçti gitti

Bence güzel. Takılar canlandirirsin. Güle güle giyin canım.

tişkür kuzum emin olamadım bakalaım

sana önerdiklerimi beğenmiyorsun ki

iyi geceler kızlar, iyi uykular ..
bugün biraz uyumuştum şimdi uykum kaçtı oturuyorum bende netten çeyiz düğün vs bşyler baktım.
neyse ki pazartesi günü de tatil, şimdiden keyifli pazarlar

hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar dondurma güzeli aslı

paylaştığın linkteki elbise çok hoş aslında - dekoltesi de yok nedense ben beğendim

işte sıkıntım o kuzum dekoltesiz ve güzel bulmak çok zor bakalım şimdi kızlara göstereceğim olmazsa onu iade edicem başka siparişler yaza kadar gel gönder yaparak bulucam

Günaydın kızlar herkese mutlu Pazarlar
Dün bütün gün tembellik yaptım bugun de temizlik günü ilan ettim yarın da gezme günü Bakalım ne kadar uyabileceğim :44:
Petunya ne mutlu çeyiz hazırlıkları güzel olsa gerek, bir ara ben de takmıştım çeyizliklere, işte tencere takımıydı yemek takımıydı falan...
Şekerli limonatam - elbise hoş da sen karar veremedin sanırım - iyice bak incele, tozluya falan baktın mı orada da değişik modeller var

turkuazzzzz,neredesin,arada girip bakıyor ama yazmıyorsun

Selqm cnm bakmıyorum aslında telde açınca int en son kaldığım sayfada refresh yapıyor sayfa
Grip oluyorum galiba başım çok ağrıyor ya iyi değilim
Dünde kursu kaçırdım
Öle siz nqpıyorsıunuz

anladım canım,geçmiş olsun,ne gribi bu mevsimde...
bildiğin gibi aynıyız biz de...

anladım canım,geçmiş olsun,ne gribi bu mevsimde...
bildiğin gibi aynıyız biz de...

Alerjik mü üşütr bilemedim
Terliyorum sonra hava serinliyor esiyor üşütüyorum
Her yerim ağrıyor ya
Yorgunuk işte eğitim var onla uğraştım.
Hastayım kursa gidemedim filan filan
Evde olmıcam bide bugün
Ama canım evime gitmek istiyor

geçmiş olsun,mail attım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…