30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım ya her siteye güvenemiyorum tozlu kalitesiz geliyo önyargılıyım arkadaşlar onay verdi . Diğer aldıklarım iade bu kalıyo

Benim bi kaç parçam vardı ama onları kullanmam anıları var. Exle almıştık mesela 2 kişilkik eğlenceli türk kahvesi fincanı. Şirin mutfak önüğü falan. Ama kullanmam ya kötü olurum. :-(

Çık güzel bi gün grçirdim şimdişik. canım arkafaşımla açık havada serpma kahvaltı yaptık çık iyi grldi ya. Sonra alılveriş yaptuk çok güzeldi. Ailem 3-4 günlüğüne gitti bendr evde bişiler yapasım yok

Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya

Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya

Canım ya...

İnsan aklı boş kalınca hep eskiyi özlüyor. Sıkma canını .

Yaz aklındakileri anlattıkça zihnin durulur. Ben öyleyim mesela yazınca zihnim boşalıyor..

İyiyim mavilim sen nasılsın?
Canım sıkılıyor benim yaa günmü sıkıcı benmi sıkılıyorum bilemiyorum, yapacak bi şeyde yok kös kös oturuyorum

tv.izle yada nette dizi aç

Aslında o fincan takımı ve önlüğü atman lazım. Sana onu hatılatcak herşeyden uzaklaş.

Gel kısmet gelll limona gel., Gel kısmet gel mavilime gel...., sonra topikteki kızlara gel kısmet gel

Bende öyle yaptım tv de bi şey bulamayinca netten dizi açtim

Bende öyle yaptım tv de bi şey bulamayinca netten dizi açtim

iyi olmuş ben sana haven'ı birde hart of the dixie tavsiye ederim. haven gizemli bir dizi. ilk bölümler biraz sıkıcı ama çok hareketli bir dizi. ilerleyen bölümlerde anlaşılıyor köy ile gerçekler

hart of the dixie de doktor bir kızın kasabaya gelişi ve aşk üçgeni :))

Bakarım söylediğin dizilere ama sonuncu hariç aşk olan hiçbir şeyi görmek yada duymak istemiyorum şarkı bile dinlemiyorum içinde aşk var diye yabancı şarkılar hariç onların sözlerini pek anlamıyorum o yüzden sorun olmuyor :)

onu hatırlatan,anısı olan eşyaları bence arkadaşlarına ver veya ihtiyacı olan birine gönder canım... sen gezmeye alışverişe devam et,öyle öyle unutacaksın inan...

Bende kandırıldığımı aldatıldığımı öğreneli 1 ay oldu çok iyi anlıyorum ruh halini

kızlar üzülmeyeceğiz..

hayat devam ediyor..

sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. yazabilirsiniz içinizi dökebilirsiniz bana..

içinize atmayın.

aynı şeyi 10 kere de anlatabilirsiniz. bunları kafanızda yaza yaza bitireceksiniz emin olun. ha özleme sevgiyi körüklemek gibi mi olur onu bilemem ama. içinizde kalan şeyleri yazarak atabilirsiniz.

bazen anlatırken çoğu şeyi fark ediyorsunuz.

bol dua edicez...

sabırla geçecek...

gel kısmetim gel diyeceğiz okyanus...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…