- 2 Mart 2011
- 1.843
- 251
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.721
geçmiş olsun,mail attım sana.
Me too
selam okyanus nasılsın?
Günaydın kızlar herkese mutlu Pazarlar
Dün bütün gün tembellik yaptım bugun de temizlik günü ilan ettim yarın da gezme günüBakalım ne kadar uyabileceğim :44:
Petunya ne mutlu çeyiz hazırlıkları güzel olsa gerek, bir ara ben de takmıştım çeyizliklere, işte tencere takımıydı yemek takımıydı falan...
Şekerli limonatam - elbise hoş da sen karar veremedin sanırım - iyice bak incele, tozluya falan baktın mı orada da değişik modeller var
azıcık dekolteden bir şey olmaz
Selqm cnm bakmıyorum aslında telde açınca int en son kaldığım sayfada refresh yapıyor sayfa
Grip oluyorum galiba başım çok ağrıyor ya iyi değilim
Dünde kursu kaçırdım
Öle siz nqpıyorsıunuz
Çık güzel bi gün grçirdim şimdişik. canım arkafaşımla açık havada serpma kahvaltı yaptık çık iyi grldi ya. Sonra alılveriş yaptuk çok güzeldi. Ailem 3-4 günlüğüne gitti bendr evde bişiler yapasım yok
Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya
İyiyim mavilim sen nasılsın?
Canım sıkılıyor benim yaa günmü sıkıcı benmi sıkılıyorum bilemiyorum, yapacak bi şeyde yok kös kös oturuyorum
Canım ya her siteye güvenemiyorum tozlu kalitesiz geliyo önyargılıyımarkadaşlar onay verdi . Diğer aldıklarım iade bu kalıyo
Benim bi kaç parçam vardı ama onları kullanmam anıları var. Exle almıştık mesela 2 kişilkik eğlenceli türk kahvesi fincanı. Şirin mutfak önüğü falan. Ama kullanmam ya kötü olurum. :-(
tv.izle yada nette dizi aç
Aslında o fincan takımı ve önlüğü atman lazım. Sana onu hatılatcak herşeyden uzaklaş.
Gel kısmet gelll limona gel., Gel kısmet gel mavilime gel...., sonra topikteki kızlara gel kısmet gel
Bende öyle yaptım tv de bi şey bulamayinca netten dizi açtim
iyi olmuş ben sana haven'ı birde hart of the dixie tavsiye ederim. haven gizemli bir dizi. ilk bölümler biraz sıkıcı ama çok hareketli bir dizi. ilerleyen bölümlerde anlaşılıyor köy ile gerçekler
hart of the dixie de doktor bir kızın kasabaya gelişi ve aşk üçgeni :))
Aslıcım
Turkocum
Gelmiş gitmişiniz mutlu pazarlar..
Yok kuzum ya giyemiyorım normalde de giymem dekolte sırtta göğüste kapalı ılacak
Çık güzel bi gün grçirdim şimdişik. canım arkafaşımla açık havada serpma kahvaltı yaptık çık iyi grldi ya. Sonra alılveriş yaptuk çok güzeldi. Ailem 3-4 günlüğüne gitti bendr evde bişiler yapasım yok
Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya
Bende kandırıldığımı aldatıldığımı öğreneli 1 ay olduçok iyi anlıyorum ruh halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?