- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.941
Takip etme bence - bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen ondan haber aldıkça içindeki hisler geçmeyecek hatta onunla bir araya gelmeyeceğini bilsen bile ufacık da olsa bir umut olacak içinde belki, belki tekrar olur diyeceksin yapma bunu kendne
Silinmese de acısı azalıyor, kalbin yine başkası için atabiliyor, gülebiliyorsun yeter ki eskiyi bitirip yenilere yer amayı bil...
Öncelikle içindeki o acıyı yaşamaya izin ver, unutmaya çalış kötü anıları sonra da onu sil at - işte o zaman karşına gerçekten birisi çıkar seversin evlenirsin çocukların olur ama kendini o geçmişteki adamla kıyaslama
Tecrübesizlik dediğin gibi kötü ama yine seveceğine inan - geçecek bu günler de... Mayıs'ı ayrılık ayı diye değil baharın güzelliğine giriş ayı olarak hatırlamaya çalış. Maalesef biz bazı şeylere gereğinden fazla anlam yüklüyoruz ve sonunda da o anlamlar üzerinden kendimize acı çektiriyoruz
İnşallah mavilim, dediğin gibi hepimizin kendince hayatta tecrübeleri var ve bu tecrübelere dayanarak konuşuyoruz burada - ama geçmişte yaşadıklarımızı bugüne taşırsak mutlu olamayız iyi anları anımsayıp tebessüm etmek için, kötü anları da tecrübe yerine sayıp daha emin adımlar atmak için bir vesile kabul edebiliriz
Bence seçimlerini sorgulayıp kendini yıpratma demek ki yaşaman gerekiyormuş ki karşına öyle biri çıkmış - erkeklerin aşkı sabun köpüğü gibi artık ben bunu düşünüyorum baksana sen de demişsin güya aşıktı diye...
Doğru insan illa ki vardır ama henüz karşına çıkmamıştır o kadar....
Merhaba hoşgeldin aramıza
Hımmm güzel lafmış
Turkuaz hala hasta mısın nasıl oldun??? Çok geçmiş olsun
Âmin canım. Sen bebeğin doğmadan rüyalarda malun oluyormuydu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum günün ne zaman mavilim topikçek kutlayalım
mühendisim
İç anadolunun bir ilindeyim.
bekarım. 31 e az kaldı... bir hafta kadar
memnun oldum :)
Ah canım yaa iyileşemedin mi????bende bilmiyorum. Yarın yada çarşamba yine iğne vuruluyorumdoktor birşey söylemişdi baya moralim bozuldu..
üzülmek-sıkıntı etmek yok ama işde şu an ben birşey yapmasamda oluyor birşeyler
Kitabın adı ne okyanus???Su an bi kitap okuyorum olumlu-olumsuz deyince aklıma ordaki sözler geldi kişisel gelişim kitabı bu olay olduktan sonra aldım faydası olur diye ki içinde gerçekten güzel sözler
HoşgeldinMerhabalar:79::82:ben de araniza yeni katildim
Sen yine yürüyüşe başlamışsın ben onu da yapamıyorumGünaydın kızlar,
baktım benim kilo olayı aldı başını gidiyor bu sabah yürüyüşe başladım.
akşamları da yarım saat yürümeyi düşünüyorum. belki böylece boğazıma da hakimolurum.
off yemek yemeyi çok seviyorum yağğ
çak dostum yapıyor
şu smile baktım neden eline vuruyor anlayamadım siz anladınız mı
Günaydın kızlar.
ben de girdim ameliyathaneye...hem de 13 yaşındaydımçok şükür .... hastaneden geldim.
Alalh kimseyi düşürmesin diyorum
Ayık vaziyette ameliyathaneye girmek de ayrı bir duygu oluyor ..
Sezeryan olanlar,göz ameliyatı olanlar...
hayırlısı olsun lila olacak yaniiiiii ne güzellllyatak odasini begendik asli, begendigimiz model olucak, diger takimlar icinde bakiniyoruz suan. kafamda tasarliyorum bsyleri artik..
İnşallah olmazsın Filozof yaaa....Günaydın Petunya, nasılsın?
Günaydın LİLY86 nasılsın?
Hasta olacağım gibi gözüküyor. :2: sabahtan beri hapşırıyorum.
Ne tarz şeyler düşünüyorsun biz de fikir verebiliriz istersengünaydın lily, mobilya bakıyoruz canım. ev için kafamda bşyler tasarlıyorum.
mutfak eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorum. kafamda çok şey var tabii birsürü şey düşünüyorum. fikir değiştiriyorum. yoruluyorum sonra
Yap yap merak ederiz bizEvet canım 10 gün gecikme olursa öyle gidiyim ben de sağlık Ocağı'na. Sağolasın. Test yapıyım önce tabi.
malum olmak değil ama hamile kalacağımı içten içe biliyordum, görünürde çok şaşırdım, birde sıkıntılara rağmen olunca... ama aslında hem hemen hamile kalacağım hem de erkek olacağı içime doğmuştu sanki... anne olma fikri çok heyecanlandırıyor, bir de malum 20 yaşında değiliz,beklentisi oluyor insanın... Tuğçecim Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallah, hayırlısı ise olsun... eğer değilsen de lütfen bu kadar kısa zamanda hayal kırıklığı yaşama daha gerçekten çok çok erken... biliyorsun ağustosta evlenmiş, hamilelik haberini ekimde almıştım, o bile erken gelmişti bana :))
Ne tarz şeyler düşünüyorsun biz de fikir verebiliriz istersen
Tabi canım hayırlı zaman ne ise o olur. Ben de 1 haftadır farklı rüyalar görüyorum da ondan sordum. Demek ki hissetmişsin ne güzel canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
merhaba mavili
evet canım, inşallah. çok güzel geçmesini diliyorum bu sürecin. ama yine de insan düşünüyor ve stres oluyor.. :18:
Canım beğendiğin elbiseyi aldın mı peki?
Bu arada o exle aldığınız şeyleri elden çıkar, birilerine hediye et, hani hatırlayıp acı çekiyorsun gördükçe, bence elinde tutma
Oh valla güzel gezmişsiniz, ben de hafta sonu evdeydim temizlik falan, 19 Mayıs'ta gezecektim yani öyle planlamıştım ama o gün de çok halsizdim tüm gün uyudum diyebilirim hala kendime gelemedim mevsim geçişinden midir nedir anlayamadım:44:
canım benim yaaa eskileri düşünüp neden üzüyorsun kendini...
"Gel abi gel batan geminin malları bunlar gel" gibi olmuş
Kendini şartlandırmamaya çalış, aşk kötüdür gibi bir mesaj gönderiyorsun bilinçaltına, aslında acılarla yüzleşmek ve bir anda silip atmak gerekiyor keşke başarabilsek...
Mavilim, tüm yazdıklarını beğendim ama sistem izin vermedi maalesef...
Katılıyorum sana, kızlar bu konuda ben de her zaman desteğe açığımdır istediğiniz zaman özelden de yazabilirsiniz, aynı hikayeleri dinlemekten sıkılmam merak etmeyinDertler anlattıkça azalıyor, içimizdekileri kendimize sakladıkça daha çok kuruyoruz kendimize daha çok eziyet ediyoruz. Anlatırsanız hem rahatlarsınız hem de acınız hafifler. Ben her daim elimden geldiğince desteğe hazırım.
Maalesef acıların taze ve ister istemez sorguluyorsun neden böyle oldu, benim suçum neydi diye ve belki aynı hikayeyi on kez başa sarıp düşünüyorsun. Bu çok normal, şu an bir geçiş dönemindesin ve desteğe ihtiyacın var. Anlatmak istediğinde ben buradayım, sitede olmasam bile mutlaka o gün içerisinde sana cevap veririm
Ah Aslı ah... Ben de dondurmaya sayende alıştım bırakamıyorum:131: dün de bitter çikolata aldım ama dondurma yemiyorum bari bir yerden kaloriyi kısalım dimi ama
Biz buradayız senin için
Tecrübe bende de yok ama napalım en azından moral oluruz Mavilim ya...
Doğum günün ne zaman mavilim topikçek kutlayalım
Ah canım yaa iyileşemedin mi????
Kitabın adı ne okyanus???
Hoşgeldin
Sen yine yürüyüşe başlamışsın ben onu da yapamıyorum
çak dostum yapıyor
ben de girdim ameliyathaneye...hem de 13 yaşındaydım
hayırlısı olsun lila olacak yaniiiiii ne güzellll
İnşallah olmazsın Filozof yaaa....
Ne tarz şeyler düşünüyorsun biz de fikir verebiliriz istersen
Yap yap merak ederiz biz
Allah Angel'a sağlıklı sıhhatli bir evlat versin...
Günaydın Petunya, nasılsın?
Günaydın LİLY86 nasılsın?
Hasta olacağım gibi gözüküyor. :2: sabahtan beri hapşırıyorum.
Canım beğendiğin elbiseyi aldın mı peki?
Bu arada o exle aldığınız şeyleri elden çıkar, birilerine hediye et, hani hatırlayıp acı çekiyorsun gördükçe, bence elinde tutma
Oh valla güzel gezmişsiniz, ben de hafta sonu evdeydim temizlik falan, 19 Mayıs'ta gezecektim yani öyle planlamıştım ama o gün de çok halsizdim tüm gün uyudum diyebilirim hala kendime gelemedim mevsim geçişinden midir nedir anlayamadım:44:
canım benim yaaa eskileri düşünüp neden üzüyorsun kendini...
"Gel abi gel batan geminin malları bunlar gel" gibi olmuş
Kendini şartlandırmamaya çalış, aşk kötüdür gibi bir mesaj gönderiyorsun bilinçaltına, aslında acılarla yüzleşmek ve bir anda silip atmak gerekiyor keşke başarabilsek...
Mavilim, tüm yazdıklarını beğendim ama sistem izin vermedi maalesef...
Katılıyorum sana, kızlar bu konuda ben de her zaman desteğe açığımdır istediğiniz zaman özelden de yazabilirsiniz, aynı hikayeleri dinlemekten sıkılmam merak etmeyinDertler anlattıkça azalıyor, içimizdekileri kendimize sakladıkça daha çok kuruyoruz kendimize daha çok eziyet ediyoruz. Anlatırsanız hem rahatlarsınız hem de acınız hafifler. Ben her daim elimden geldiğince desteğe hazırım.
Maalesef acıların taze ve ister istemez sorguluyorsun neden böyle oldu, benim suçum neydi diye ve belki aynı hikayeyi on kez başa sarıp düşünüyorsun. Bu çok normal, şu an bir geçiş dönemindesin ve desteğe ihtiyacın var. Anlatmak istediğinde ben buradayım, sitede olmasam bile mutlaka o gün içerisinde sana cevap veririm
Ah Aslı ah... Ben de dondurmaya sayende alıştım bırakamıyorum:131: dün de bitter çikolata aldım ama dondurma yemiyorum bari bir yerden kaloriyi kısalım dimi ama
Biz buradayız senin için
Tecrübe bende de yok ama napalım en azından moral oluruz Mavilim ya...
selam kızlar
bugün pro üye olmuşum, biri mi hediye etti bilmiyorum, eğer öyleyse kim ise beni merakta bırakmasın, söylesin lütfen
Âmin canım teşekkür ederim :)
Sağ ol canım. :2:geçmiş olsun canım
Takip etme bence - bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen ondan haber aldıkça içindeki hisler geçmeyecek hatta onunla bir araya gelmeyeceğini bilsen bile ufacık da olsa bir umut olacak içinde belki, belki tekrar olur diyeceksin yapma bunu kendne...
Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesismalum olmak değil ama hamile kalacağımı içten içe biliyordum, görünürde çok şaşırdım, birde sıkıntılara rağmen olunca... ama aslında hem hemen hamile kalacağım hem de erkek olacağı içime doğmuştu sanki... anne olma fikri çok heyecanlandırıyor, bir de malum 20 yaşında değiliz,beklentisi oluyor insanın... Tuğçecim Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallah, hayırlısı ise olsun... eğer değilsen de lütfen bu kadar kısa zamanda hayal kırıklığı yaşama daha gerçekten çok çok erken... biliyorsun ağustosta evlenmiş, hamilelik haberini ekimde almıştım, o bile erken gelmişti bana :))
Sağ ol canım. :2:
Limon, LİLY bire bir yaşadıklarımı anlatmış.
Ben takip etmiyordum gerçi ( o zamanlar sosyal ağlar yoktu bu kadar! )
Neyse ben "içimde sevgisi bitti" gibi düşünürken meğer içten içten umudum bitmemiş.
Bunu nasıl anladım biliyor musun? Ortak bir arkadaştan (ki arkadaş bizim çıktığımızı bilmiyordu) tesadüfen onun nişanlandığını öğrendiğimde... O günü sana anlatamam. Ne yerdeydim ne de gökte. Sonsuza kadar onu kaybetmiş olma fikri. Gece yatamadım falan. Nefes alamadım bildiğin...O yüzden takip etme, duyma, bilme daha iyi...
Bana derlerdi anlamazdım. AMA insanın gerçekten bazı şeyleri duymaması, bilmemesi, görmemesi daha iyiymiş.
Çok zor biliyorum ama...
Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesis)
Günaydın canım,
Günaydın prenses
Doğru söyledin.. ne kadar uzak ve habersiz kalmak o kadar iyi. Görüştükçe haber aldıkça bir o kadar kötü olur sanırım.
Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesis)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?