30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Güyya aşıktı ... dediğimiz insan işe yaramaz biriydi. ben bir anahtarlık almıştım. 2 sene saklamış bu anahtarlığı . Sonra 4 -5 önce kızla tanışmış. bizim bu adam profil fotosu yapmış bu anahtarlığı bizim bniaşnlı kızımızda beğenmiş. bu kızla tanışmadan önce yapmış bu profili.. kızla tanışma tarihini eklemişde...aman ya ne sahtekar insanlar var... tencere yuvarlanmış ama işde kapanığını bulmuşmudur o mechul..

Âmin canım. Sen bebeğin doğmadan rüyalarda malun oluyormuydu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malum olmak değil ama hamile kalacağımı içten içe biliyordum, görünürde çok şaşırdım, birde sıkıntılara rağmen olunca... ama aslında hem hemen hamile kalacağım hem de erkek olacağı içime doğmuştu sanki... anne olma fikri çok heyecanlandırıyor, bir de malum 20 yaşında değiliz,beklentisi oluyor insanın... Tuğçecim Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallah, hayırlısı ise olsun... eğer değilsen de lütfen bu kadar kısa zamanda hayal kırıklığı yaşama daha gerçekten çok çok erken... biliyorsun ağustosta evlenmiş, hamilelik haberini ekimde almıştım, o bile erken gelmişti bana :))

mühendisim

İç anadolunun bir ilindeyim.

bekarım. 31 e az kaldı... bir hafta kadar

memnun oldum :)
Doğum günün ne zaman mavilim topikçek kutlayalım

bende bilmiyorum. Yarın yada çarşamba yine iğne vuruluyorum doktor birşey söylemişdi baya moralim bozuldu..

üzülmek-sıkıntı etmek yok ama işde şu an ben birşey yapmasamda oluyor birşeyler
Ah canım yaa iyileşemedin mi????

Su an bi kitap okuyorum olumlu-olumsuz deyince aklıma ordaki sözler geldi kişisel gelişim kitabı bu olay olduktan sonra aldım faydası olur diye ki içinde gerçekten güzel sözler
Kitabın adı ne okyanus???

Merhabalar:79::82:ben de araniza yeni katildim
Hoşgeldin
Sen yine yürüyüşe başlamışsın ben onu da yapamıyorum

şu smile baktım neden eline vuruyor anlayamadım siz anladınız mı

Günaydın kızlar.

çak dostum yapıyor

çok şükür .... hastaneden geldim.

Alalh kimseyi düşürmesin diyorum

Ayık vaziyette ameliyathaneye girmek de ayrı bir duygu oluyor ..
Sezeryan olanlar,göz ameliyatı olanlar...
ben de girdim ameliyathaneye...hem de 13 yaşındaydım

yatak odasini begendik asli, begendigimiz model olucak, diger takimlar icinde bakiniyoruz suan. kafamda tasarliyorum bsyleri artik..
hayırlısı olsun lila olacak yaniiiiii ne güzellll

Günaydın Petunya, nasılsın?
Günaydın LİLY86 nasılsın?

Hasta olacağım gibi gözüküyor. :2: sabahtan beri hapşırıyorum.
İnşallah olmazsın Filozof yaaa....

Ne tarz şeyler düşünüyorsun biz de fikir verebiliriz istersen

Evet canım 10 gün gecikme olursa öyle gidiyim ben de sağlık Ocağı'na. Sağolasın. Test yapıyım önce tabi.

Yap yap merak ederiz biz

Tabi canım hayırlı zaman ne ise o olur. Ben de 1 haftadır farklı rüyalar görüyorum da ondan sordum. Demek ki hissetmişsin ne güzel canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ne tarz şeyler düşünüyorsun biz de fikir verebiliriz istersen

valla çok düşünüyorum lily
mesela salon takımı için berjerleri koltuk rengi değil de farklı bir renk yaptırmayı düşünüyorum.
ama dallı çiçekli değil, yine pastel düz renkler.
kırlentler yine renkli olsun.
bir de duvar kağıdı bir duvar için ya da, ünite arkasına..
bir köşeye ayaklı lamba..

sonra tablo.... :26: :26:

Son düzenleme:

Allah Angel'a sağlıklı sıhhatli bir evlat versin...

Lilycim çok sağol bunalınca anlatırım canım
Evet bir ay çok kısa bir zaman bir ayda çok yol kat ettim aslinda ama arasıra kötü oluyorum yinede bu da zamanla geçicek artık

Sana söylemiştim galiba :26: kuantum başarı daha bitiremedim

bende de yorgunluk var,mevsimsel sanırım dediğin gibi...
bugün yine dondurma aldım ve yedim. fena alıştım ben de. ama dondurmayı düzenli yediğimden beri elim çikolataya gitmez oldu,sadece geçen gün çikolata yedim,bugün dondurma alırken çikolataların hiç yüzüne bile bakmadım

selam kızlar
bugün pro üye olmuşum, biri mi hediye etti bilmiyorum, eğer öyleyse kim ise beni merakta bırakmasın, söylesin lütfen

Vayyyy pro he
Kazene sorsana kıs bende merak ettim

Âmin canım teşekkür ederim :)

Yavrumm sen dertlenme sakın sen süper anne olacaksın yakın zamanda hayırlısıyla
Ama bizi ihmal etme sakın

Tuğçem tazecik gelinim
Bi melek kartı istesem
Çok karışığım ne için olduğunu bilemedim

geçmiş olsun canım
Sağ ol canım. :2:

Limon, LİLY bire bir yaşadıklarımı anlatmış.
Ben takip etmiyordum gerçi ( o zamanlar sosyal ağlar yoktu bu kadar! )
Neyse ben "içimde sevgisi bitti" gibi düşünürken meğer içten içten umudum bitmemiş.
Bunu nasıl anladım biliyor musun? Ortak bir arkadaştan (ki arkadaş bizim çıktığımızı bilmiyordu) tesadüfen onun nişanlandığını öğrendiğimde... O günü sana anlatamam. Ne yerdeydim ne de gökte. Sonsuza kadar onu kaybetmiş olma fikri. Gece yatamadım falan. Nefes alamadım bildiğin... O yüzden takip etme, duyma, bilme daha iyi...

Bana derlerdi anlamazdım. AMA insanın gerçekten bazı şeyleri duymaması, bilmemesi, görmemesi daha iyiymiş.

Çok zor biliyorum ama...

Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesis )

Günaydın prenses

Doğru söyledin.. ne kadar uzak ve habersiz kalmak o kadar iyi. Görüştükçe haber aldıkça bir o kadar kötü olur sanırım.

Günaydın prenses

Doğru söyledin.. ne kadar uzak ve habersiz kalmak o kadar iyi. Görüştükçe haber aldıkça bir o kadar kötü olur sanırım.
Günaydın canım,
Nasılsın?
Kulağın nasıl?
İlaç tedavisi devam mı? İğne falan yapıyorlardı.
Bir de sınavını sormuştum. 24 Mayıs'ta mı?

Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesis )

kuzum benim , etmem mi hiç... ayrıca da bıkar mıyım senden aşkolsun

canım, Allah'ım karşına hakkında hayırlı olan insanı tez zamanda çıkarsın ve musmutlu ol, hemencik bebişin de olsun inşallah...

doğum anında da isim isim sayacak durumum olur mu bilmem ama genellerim duamı Allah'ın izniyle :)

bu arada Tuğçem hamile olabilir galiba, dün silik çizgi çıktı diye yazmış, hadi hayırlısı bakalım, merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…