30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

[video]http://www.izlesene.com/video/mabel-matiz-soylese-o-ben-soyleyemem-2011/5419927#[/video]

hüzünlü ama güzel şarkı

Herkese günaydın
Özlemişim sizi, herkes nasıl?
Dün annem geldi ve babamdan istediğim emaneti getirdi, eski kocam olacak aşağılık heriften kalma banka kredimi kapadım. Allah onlardan razı olsun. Elim bollaşınca aileme olan borcumu ödeyeceğim, kimseyi benim yüzümden sıkıntıya sokmaya da hakkım yok diye düşünüyorum.

Ev için de aramalara başlayacağım yakında, yengem sağolsun toplanırken ben sana yardım ederim dedi. Çokta iyi olur benim için gerçekten. Tek başına bu iş zor.
Bugün cuma, oley

Hayırlı cumalar herkese...

Şero, senden bugün de ses çıkmasa ben yazacaktım.
Sevgilinle nasıl gidiyor?

Ex yazdı doğum günümü kutladı ve bunub son mesajını olduğunu söyledi :-( silip engelliyoruz her yerden :-(

Hayırlı cumalar herkese...
Şero, senden bugün de ses çıkmasa ben yazacaktım.
Sevgilinle nasıl gidiyor?

iyi cumalar prenses.
Valla birbirimizi tanıma aşamasındayız, şu anda ikimizde bu ilişkiye zaman tanımamız gerektiğine karar verdik, bir arkadaşımla da konuştum,fikrini aldım. en azından bu yazı bi atlatın öyle, zaten o ciddi adım atsa eminim sende hemen evlenmezsindedi. Ki haklı da !..
Böyle rölantide gitmesi daha iyi, hem o hem ben kafamızda ne istediğimizi oturturuz diyorum. Onun harici güzel gidiyor sevgilimle, arada sırada sinir etse de.. İyi ki var.

Ex yazdı doğum günümü kutladı ve bunub son mesajını olduğunu söyledi :-( silip engelliyoruz her yerden :-(
Ayrılımışsınız bitmiş ne diye doğum günü mesajı atıp kafanı karıştırıyor ki? bence mahsus yapıyor sana kendini hatırlatmak için.
Çok kızdım, düşüncesiz !

en iyisini yapıyorsunuz. kafanız bir netleşsin.

limon'un eski sevgilisi konusunda sana katılıyorum. yersiz bir mesaj. hiç gerek yokmuş. bunu da atmasaymış. sanki lütfetmiş.

bende kızdım gerızekalı ne demek heryerden yenı yaşında senı engellıyorum bensız nıce yıllaramı yazdı dangalak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…