- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.021
Hayırlı cumalar herkese...
Şero, senden bugün de ses çıkmasa ben yazacaktım.
Sevgilinle nasıl gidiyor?
Merhaba kızlar nasılsınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana da hayırlı cumalar...Hayırlı cumalar canım.
Bunu da yazmasaymış.
Lütfettiğini falan mı sanıyor?
Normalde kızmazdım şu anda çok kızdım.
iyi cumalar prenses.
Valla birbirimizi tanıma aşamasındayız, şu anda ikimizde bu ilişkiye zaman tanımamız gerektiğine karar verdik, bir arkadaşımla da konuştum,fikrini aldım. en azından bu yazı bi atlatın öyle, zaten o ciddi adım atsa eminim sende hemen evlenmezsindedi. Ki haklı da !..
Böyle rölantide gitmesi daha iyi, hem o hem ben kafamızda ne istediğimizi oturturuz diyorum. Onun harici güzel gidiyor sevgilimle, arada sırada sinir etse de.. İyi ki var.
Ayrılımışsınız bitmiş ne diye doğum günü mesajı atıp kafanı karıştırıyor ki? bence mahsus yapıyor sana kendini hatırlatmak için.
Çok kızdım, düşüncesiz !
aaa dogumgunun ne zamandı kusura bakma yogunluktan atlamışım ama görmedimde facede falan mutlu seneler insallah.
Sana da hayırlı cumalar...
Ne oldu? Test yaptın mı? Bebek var mı?
Kutlamasın.Yok kuzum ya kutladı işye bende kötü olduğumu falan yazdım . O da zarar vermek istemediğini söyledi. Görüşmemk daha sağlıklı dedim. Öyle silmeye bakmamaya karar verdik. Yoksa bişi demedi çocuk kızılacakiçerik uzundu okulda yoğunda yazamadım
Canım facede falan yok bugün doğum günüm
Haydi hayırlısı canım. :112: Kan testini ne zaman yapacaksınız?Test yaptım canım var gibi gözüküyor ama kan testinde asıl belli olur. Testin yanılma payı var çünkü canım. 1 hafta oldu regl olmadım.
bende kızdım gerızekalı ne demek heryerden yenı yaşında senı engellıyorum bensız nıce yıllaramı yazdı dangalak..
Haydi hayırlısı canım. :112: Kan testini ne zaman yapacaksınız?
Merhaba kızlar nasılsınız?
dün zannettim ben de :)Canım facede falan yok bugün doğum günüm
İyiyz kuzym sen nasılsın
Nice huzurlu,mutlu,sağlıklı,aşk dolu yıllar senin olsun inşallah(amin).Canım facede falan yok bugün doğum günüm
tugcem keske evlılıgın bıraz tadını cıkarsanızda öyle bebeğiniz olsa.ama nasıl kalbinizden geçiyorsa oyle olması dileğyle.
hayırlısısağol canım. Kan testini de pazartesi diye düşündük. 10 gün gecikmiş olur hem.
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin. Bahseder misin kendindenişte geldim burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?