- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.961
Sağ ol canım. :2:
Limon, LİLY bire bir yaşadıklarımı anlatmış.
Ben takip etmiyordum gerçi ( o zamanlar sosyal ağlar yoktu bu kadar! )
Neyse ben "içimde sevgisi bitti" gibi düşünürken meğer içten içten umudum bitmemiş.
Bunu nasıl anladım biliyor musun? Ortak bir arkadaştan (ki arkadaş bizim çıktığımızı bilmiyordu) tesadüfen onun nişanlandığını öğrendiğimde... O günü sana anlatamam. Ne yerdeydim ne de gökte. Sonsuza kadar onu kaybetmiş olma fikri. Gece yatamadım falan. Nefes alamadım bildiğin...O yüzden takip etme, duyma, bilme daha iyi...
Bana derlerdi anlamazdım. AMA insanın gerçekten bazı şeyleri duymaması, bilmemesi, görmemesi daha iyiymiş.
Çok zor biliyorum ama...
Güzel yürekli Lahesis'im, güzel yüreğine doğmuş. Şimdi sen hamilesin ya duan kabul olur, bir de doğum anında kabul olur derler... Bana dua eder misin? (Bıktın benden Lahesis)
kuzum benim , etmem mi hiç... ayrıca da bıkar mıyım senden aşkolsun
canım, Allah'ım karşına hakkında hayırlı olan insanı tez zamanda çıkarsın ve musmutlu ol, hemencik bebişin de olsun inşallah...
doğum anında da isim isim sayacak durumum olur mu bilmem ama genellerim duamı Allah'ın izniyle :)
bu arada Tuğçem hamile olabilir galiba, dün silik çizgi çıktı diye yazmış, hadi hayırlısı bakalım, merakla bekliyorum
Zor biliyorum.Canım elimfen geldiğince boş kalmamaya çalışıyorum. Aklıma getirmemeye bakalum bugünde bitsin normale dönerim
Günaydın canım,
Nasılsın?
Kulağın nasıl?
İlaç tedavisi devam mı? İğne falan yapıyorlardı.
Bir de sınavını sormuştum. 24 Mayıs'ta mı?
Allah razı olsun.
Sen de kolaycacık doğur yavrunu sağlıkla alıver kucağına inşallah...
Zor biliyorum.
Bu arada nesle olmuşum. Masamda limon var.
Gidip suyunu SIKIP içeyim bari, limonla yazışırken aklıma geldi.
canım başarılar dilerim. kulağında iyi olur inşallah.sağ ol prensesim ..
ben iyiyim aslında da
Kulağım :26: iyidir inşallah bende bilmiyorum ... hissetmiyorum iyleştiğini
Sınavım 24 Mayıs evet :18: hiç bir his yok ama böyle değilim...
ilaç devam da iğne ne olcak onu bilmiyorum .... cuma tekrar vurulabilirim.ama ben vurulmak istemiyorum.
Benim suyumu mu sıkacaksınn hayırr
Benim suyumu mu sıkacaksınn hayırr
:)))
Sonra tokşturalım kadehleri birde sodalı limon oh missss
biz seni kıyamayız ki
malum olmak değil ama hamile kalacağımı içten içe biliyordum, görünürde çok şaşırdım, birde sıkıntılara rağmen olunca... ama aslında hem hemen hamile kalacağım hem de erkek olacağı içime doğmuştu sanki... anne olma fikri çok heyecanlandırıyor, bir de malum 20 yaşında değiliz,beklentisi oluyor insanın... Tuğçecim Rabbim güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallah, hayırlısı ise olsun... eğer değilsen de lütfen bu kadar kısa zamanda hayal kırıklığı yaşama daha gerçekten çok çok erken... biliyorsun ağustosta evlenmiş, hamilelik haberini ekimde almıştım, o bile erken gelmişti bana :))
Allah razı olsun.
Sen de kolaycacık doğur yavrunu sağlıkla alıver kucağına inşallah...
Zor biliyorum.
Bu arada nesle olmuşum. Masamda limon var.
Gidip suyunu SIKIP içeyim bari, limonla yazışırken aklıma geldi.
Sağ ol.Geçmiş olsunnn filozof prensess
İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olduğunun haberini alırsın.Lahesis hayırlı uğurlu olsun, benim de bu ay içime doğmuş gibiydi ama testler negatif çıktı, doğru zaman değilmiş demekki diye düşündüm ama dediğin gibi insan bir anda anne olma fikri ile aşırı heyecan yapıyor, şimdi biraz hayal kırıklığına uğradım ben:44:
Lahesis hayırlı uğurlu olsun, benim de bu ay içime doğmuş gibiydi ama testler negatif çıktı, doğru zaman değilmiş demekki diye düşündüm ama dediğin gibi insan bir anda anne olma fikri ile aşırı heyecan yapıyor, şimdi biraz hayal kırıklığına uğradım ben:44:
Sağ ol.
İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olduğunun haberini alırsın.
teşekkür ederim inside :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dediğin gibi doğru zaman değilmiş demek ki, Allah doğru zamanda sana da bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah, sana ve isteyen herkese
teşekkür ederim inside :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dediğin gibi doğru zaman değilmiş demek ki, Allah doğru zamanda sana da bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah, sana ve isteyen herkese
Aminn inşallah =)
Sağ ol.
İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olduğunun haberini alırsın.
olsun canım, ben fark etmedim bile fark etmediğini ( bu nasıl bir cümle yahu.Geçmiş olsun canım.
ben senin hasta olduğunu anlamamışım
olsun canım, ben fark etmedim bile fark etmediğini ( bu nasıl bir cümle yahu.)
sağ ol.
bugün de burnum tıkandı. :2:nasıl oldun canım
şimdi daha iyisindir inşallah
Limon hâlâ duruyor, lafta SIKIP suyunu içecektim.Mavilim prenses kıymayın bana zaten
Kızlar challnger nerelerde biliyo musunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?