30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım elimfen geldiğince boş kalmamaya çalışıyorum. Aklıma getirmemeye bakalum bugünde bitsin normale dönerim

Allah razı olsun.
Sen de kolaycacık doğur yavrunu sağlıkla alıver kucağına inşallah...

Canım elimfen geldiğince boş kalmamaya çalışıyorum. Aklıma getirmemeye bakalum bugünde bitsin normale dönerim
Zor biliyorum.

Bu arada nesle olmuşum. Masamda limon var.
Gidip suyunu SIKIP içeyim bari, limonla yazışırken aklıma geldi.

Günaydın canım,
Nasılsın?
Kulağın nasıl?
İlaç tedavisi devam mı? İğne falan yapıyorlardı.
Bir de sınavını sormuştum. 24 Mayıs'ta mı?

sağ ol prensesim ..

ben iyiyim aslında da
Kulağım :26: iyidir inşallah bende bilmiyorum ... hissetmiyorum iyleştiğini

Sınavım 24 Mayıs evet :18: hiç bir his yok ama böyle değilim...

ilaç devam da iğne ne olcak onu bilmiyorum .... cuma tekrar vurulabilirim.ama ben vurulmak istemiyorum.

Benim suyumu mu sıkacaksınn hayırr

canım başarılar dilerim. kulağında iyi olur inşallah.

Benim suyumu mu sıkacaksınn hayırr
severim seni ben.

Lahesis hayırlı uğurlu olsun, benim de bu ay içime doğmuş gibiydi ama testler negatif çıktı, doğru zaman değilmiş demekki diye düşündüm ama dediğin gibi insan bir anda anne olma fikri ile aşırı heyecan yapıyor, şimdi biraz hayal kırıklığına uğradım ben:44:

Geçmiş olsunnn filozof prensess
Sağ ol.

İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olduğunun haberini alırsın.

teşekkür ederim inside :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dediğin gibi doğru zaman değilmiş demek ki, Allah doğru zamanda sana da bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah, sana ve isteyen herkese

teşekkür ederim inside :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dediğin gibi doğru zaman değilmiş demek ki, Allah doğru zamanda sana da bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah, sana ve isteyen herkese

Aminn inşallah =)

Lahesis bebek bekliyormuş. ne güzel ...

Hoş geldiniz canlar..
merhaba kızalar..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…