30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İKİZLER BURCU KADINI

'' Biz 7/24 farklıyız

•İKİZLER en mutsuz olduğu anda onu güldürmeye çalışan kişiyi asla unutmaz, o kişi güldüremese bile. İkizleri tanıyınca anlarsınız FARKLIDIR, son söyleyecek sözünü en baştan söylerki sonradan sıkıntı olmasın. Saklısı gizlisi yoktur İkizler'in, çünkü kimseye hesap vermez !

şimdi gönlümü aldın işte:87:
iyiyim canım, yemek ve dondurma yiyeceğim birazdan. sen nasılsın,pek girmedin,atlattın mı bu haftanın stresini biraz...

bi bugün evdeydim canım atlatmaya çalışıyorum geecek :) geçiyo da çok şey götürüyor aslıcım ya.

okulda çok yoğundu oturmadım desem yeridir.

benim bildiğim ikizler çok ketum, gerçek niyetlerini anlayamıyorum bile,hele ki erkekleri...

yoğunluk iyidir,kafanı meşgul eder. hayırlısı limoncuğum, yaşamak gerekiyormuş demek ki...

canım ya çekilmiyo artık sınavlar bitti hergün kavga ömürmü yediler valla

her şeye rağmen aslıcım iyi ki yaşadım belki bir daha olmayaca ama sevdim ve sevildim ya bu ömürde

canım ya çekilmiyo artık sınavlar bitti hergün kavga ömürmü yediler valla

her şeye rağmen aslıcım iyi ki yaşadım belki bir daha olmayaca ama sevdim ve sevildim ya bu ömürde

kim kavga ediyor canım, öğrenci ya da veliler mi... neyseki okulun kapanmasına az kaldı...
evet canım,karşılıklı sevmek sevilmek çok güzel duygu...

yok ya ikizler acayip konuşkandır canım. erkeklerine çok güvenme derim

konuşurlar ama kendilerinden pek bahsetmezler,daha çok karşı taraftan bilgi almaya çalışırlar,benim tanıdıklar öyle en azından....
güvenmekten ziyade erkeğinden korkarım ben,büyük konuşmak istemiyorum ama

kim kavga ediyor canım, öğrenci ya da veliler mi... neyseki okulun kapanmasına az kaldı...
evet canım,karşılıklı sevmek sevilmek çok güzel duygu...

öğrenciler kavga aşk meşk gruplaşmalar falan. ergenler çok artist

birbirlerini ıslatmalar falan kudurklarım benim :)

ne aşk üçgenlri var ne

hım canım işte bende bi ikizlerim

bende korkarım ikizlr ekeği çok aşık olursa süper olur ama aşık olmazsa ömrünü yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…