30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar cok kötü bırsey oldu ben brinden hoşlanmaya başladım hemde oyle boyle degıl yanı bır suredır zaten benı hereyerden eklemiş takipteydı doğumgunumde kahve içelimmi demişti bende ne alaka demiştim oda pekı demıştı.. ya ılgımı cektı sırketten bırısı ama bızım anadolu bolgesınden eskı sefim,eski mdürüümün cok yakın oldugu ınsanlardan bırısı bır süredir maltadaydı türkiyeye yenı dönmüş ve bır suredır ılgımı cekmeye çalışıyor garıp bırsekılde anlam veremıyorum..

ve nasıl tanışcam,ne dıyecegım bılmıyorum ya pfff tam olarak tanımıyorumda..

Son düzenleme:

ne hızlı çıktın chall

face ten ekliymişsin, işin daha kolay bence ama bir daha tersleme çocuğu

ne hızlı çıktın chall

hızlı derken?? uzun zamandır kımseden elektrık alamayan bendım rusyadakı adamım harıcınde oda mantıklı gelmıyordu ılk kez bırısı ılgınc gelmeye ve elektrık almaya başladım ama adam ılk görüşelim dediğinde bı gıt be dıye tepkı gösterdım sımdı geri adım atmak yemıyor doğrusu

face ten ekliymişsin, işin daha kolay bence ama bir daha tersleme çocuğu

ya adam karslı bır depo müdürü lönk diye kalmış vazıyetteyım ne paylaşırsam dırekt beğenıyor garıp geldı ve bugun bizim binadaydı cok sekerdi..bı anda elektrık aldım..bılemedim..

rusyadaki adamdan bahsediyordun her seferinde,ondan dedim. adam pes etmezse yine bir adım atar belki. sen de sert bakma adama ya da sert cevap verme. adama bakış at gördükçe...

rusyadaki adamdan bahsediyordun her seferinde,ondan dedim. adam pes etmezse yine bir adım atar belki. sen de sert bakma adama ya da sert cevap verme. adama bakış at gördükçe...

aslı hala aklım onda bı yanı ama olmaz ,olamayız yanı mantıklı gelmıyor bugun en yakın arkadaşımlada konuştuk onunla bır ıyıyse ıkı kavgalıyız ve en yakın arkadaşım bu sekılde oldugu bırısı ıle evlendı..evlendıgıne kızı olması dışında bın pişman sakın dıyor ve hayatımda ılk kez onun dışında kasımdan berı cıddı olarak bırısınden elektrık aldım ve uzun boyutta aldım buyuzden bılmeıyorum zaten ben sataştım adama tekrar dayanamadım ya sız dhl denmısınız herseyımı beğenıyorsunuz ama bız sanırım hıc tanışmadık dıye eğer öküz degılse yemı yer gıbı gelıyor ama bakalım.

gelişmeleri bekliyoruz iyi geceler.

Selam kızlar nasılsınız

Slm kızlar. Nasılsınız. Yazılı okuyorum. Sıkıldım iyice. yalnızım
as. SIKILMA RED.

limon,adına uygun bu pasta da benden olsun
Eki Görüntüle 1127382
Burada açılmadı iş yerindeki bilgisayardan bakarım inşallah...

Selam kızlar alıntı yapamdım çok teşekkürler. Eve yeni gelebildim çom güzrl bi akşam ve geceydi
Ne mutlu güzel yaşların olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…