30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya adam karslı bır depo müdürü lönk diye kalmış vazıyetteyım ne paylaşırsam dırekt beğenıyor garıp geldı ve bugun bizim binadaydı cok sekerdi..bı anda elektrık aldım..bılemedim..

Depoda elektirik altında fazla mı kaldı.

Merhaba chal. elektirk meselesi nasıl oluyor ben çözemiyorum.

Bir inan için güzel duygular beslersin sonra olacağı varsa oluyor. yoksa olmayacağı varsa olmaz.... daha çok zaman var. hemen olmasın bırak zamanla en doğru kişi tekrar karşına çıkar...

Kızlar benim malum şahıs var ya hani başka bi kıza gitmişti ayrılmışlar kim ayrılmak istedi bilmiyorum tabiii

Testte öyle çıktı Canım inşallah sAğlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Âmin darısı başına :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım, çok sevindimmm
Allah tamamına ulaştırsın hayırlısı ile hepimizi...
doktor sonrası haberlerini de merakla bekliyorum...

Testte öyle çıktı Canım inşallah sAğlıklıdır. Dualarınızı eksik etmeyin. Âmin darısı başına :)

Canım ya hayırlı olsun...

İnşallah . Sağlıkla sıhhatli olsun bir tanem.

Öpüyorum seni.. tebrikler

Kızlar benim malum şahıs var ya hani başka bi kıza gitmişti ayrılmışlar kim ayrılmak istedi bilmiyorum tabiii

boşver Okyanus. Zor olacak ama işde birinin kalbini kıran başkasıyla da mutlu olamaz

Sen mutlu ol. Mutluluğu hakkediyorsun en kısa zamanda kalbine seni seven ,kıymet bilen biri gelsin...

Boşverdim zaten ne hali varsa görsün

Amin mavilim inşallah

Âmin canım inşallah. Teşekkür ederim :)

Yavrum daha iyiyim
Deprem oldu kıs burdq bayağı hissettim ben :44:
Sen naeılsın kılak nasıl?
Tuğçe hqmileymiş onu okuyordum
Aaa! Öyle miymiş? Ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah...

aa bebiş mi varrr, hayırlı olsun taze gelin =)) darısı başıma olsun
Amin. Hayırlısıyla...

İyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…