- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.101
Âmin inşallah canım. İdrar testi pozitif ama kan testi de yaptırıcam. Rabbim sağlık versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vayyy aslıya bak sen
Akıl vermeler filan
Sen pro oldun artık havandan geçilmez
Ben nasıp görcemde aslııııyapcam hiç bunu düşünmüyon
Yok yok olmaz gari
selamlarrrrrr kiii
selamne yaptın bugün. ben yürüyüş yaptım, alışveriş yaptım, ciciler aldım kendime ama düğün için abiye almam gerekiyor aslında
kızım başkasına veriyoruz aklı da,kendimiz kullanamıyoruz bir türlü
kızım ben her zaman havalıyımdırben sana hep turkuazzzz diye yazıyorum,çoğu zaman görmüyorsun bile,benim canım yok mu
sana mail attım. dışarı çıktım arkadaşla yıllar onra pazar gezdim . bi yerelerde falan oturdum netten alışverişler yaptımakşam erken geldim odamı toplamma lazım. çoğu kıyafetim olmuyo ama üşeniyorumm püff
güzel bi gün geçirmişsin canım ki
kilo verdiğinden mi olmuyor. evet güzeldi ama yoruldum ve pahalıya mal oldumail attım.
kilo verdiğinden mi olmuyor. evet güzeldi ama yoruldum ve pahalıya mal oldumail attım.
canım kan testini doktor kontrolünde yaptır hem böylece ilk muayeneyi de olmuş olursun... vajinal muyane yaptırmak zorunda değilsin, genelde de bakmazlar zaten... 9.aydayım haftaya ilk defa vajinal muayene olucam mesela..
6.-7.hafta gibi de usg de keseyi görür, kalp atışlarını duyarsınız... Rabbim sağlıkla geçirmeni nasip etsin 9 ayı inşallah...
eh birazcık tecrübeli sayılabilirim bu konuda, sormak istediklerin varsa zevkle cevaplarım
Kısım kendini görünmez yaparsan küserim o kadr
Paraları naptın kıs heee naptın gizemli üye
Sana kim hediye etti pro yu
Belki o güzel yürekli insan bana da hediye eder
Sen de yarışmalara gir kazan bana hediye ettt
Yoksa küserim
Selam kızlar
Kız Tuğçe hamiş olduğun kesinleşti mi? Sanki öyle okudum - Allah tamamına erdirsin
Aslııııııııı biraz önce dondurma yedim sen geldin aklıma :131:
Turkuaz, mavilim, şero, challenger, limon kızlar sizlerde durumlar nasıl???
mavilim kulağın nasıl oldu?
Bu arada öğlen depremde sallandık İstanbul, İzmir, Çanakkale ve hatta Antalya'da bile hissedilmiş:18::18:
Hımmm dondurma yemekten asla geri kalmıyoruz bakıyorumben de biraz önce yedim canım,afiyet olsun
evet depremi hissedenlere geçmiş olsun diyorum,turkuaz sana da....
Hımmm dondurma yemekten asla geri kalmıyoruz bakıyorum
Turkuazcım sana da geçmiş olsn
ben 99 depremini yaşadığımdan ufacık sarsıntıda irkiliyorum - gerçi soğuk kanlı olmayı da öğreniyorum
evet kuzu ya üst benim küçüldü ve hiç biri olmuyo
aslında seviniyorum da
neler aldın bakalım
Sayende ben de bağımlı oldumfena bağımlı oldum,sorma
Ay anacım kilo verdiniz de daraltma mı yapıyorsunuz? Off ya ben de o günleri görecek miyim acep? :44:daralttır o zaman mümkünse sen de.
iki elbise bir hırka aldım.
Sayende ben de bağımlı oldum
Ay anacım kilo verdiniz de daraltma mı yapıyorsunuz? Off ya ben de o günleri görecek miyim acep? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?