- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.121
ben de biraz önce yedim canım,afiyet olsun
evet depremi hissedenlere geçmiş olsun diyorum,turkuaz sana da....
aslııııııııııııı
ohh yaptım rahatladım
ben dondurmamı yedim çöpte bana bakıyor kutusu şuan.
ama dondurmayı azaltıp meyveye ağırlık vermeye başlayacağım artık.
eee kiraz kavun incirr beni bekler ağlarlar yemezsem
tuğçe hamile ya şaka gibi dime
zaman nasıl geçiyor ya daha sanki geçen gün tanışmıştı kocasıyla filann
Allah herşeyin en güzel ve hayırlısını ona nasip etsin gerçekten yüreğinin iyiliğinden hiç şüphe etmiyorum onun, sabrı anlayışı
inş sağlıkla ve hayırla da kucağına alır..
darısı tüm isteyenlere olsun hayırla inş..
limon kıs sen kaç kilo verdin bakimm
birde bir analiz yapıyorum
şimdi bir bilgisayar alsanız en fazla kaç para verirsiniz??
cevapları alayımm
sağol canım
Allah korusun insanlarımızı. canlar yürekler yanmasın.
ama nedense ben korkmuyorum depremden ya.
kaybedecek bişeyim yok ki gibi hissediyorum sanırım ondan
ben de meyve yemeye zorlayayım kendimi o zaman
evet tuğçe bombayı patlattı bu sefer
piyasayı araştırmak lazım,bilmiyorum.:26:
işte araştırdım ve piyasanın saçmalayıp küçücük şeylere büyücük paralar istediklerini gördümbole baktım ve eve geldim.
hesap yaptım bu parayı ne kadar zamanda biriktiririm diye canım sıkıldı
çok ıhtıyacın yoksa ertele canım ya da küçük notebooklardan alabılırsın. her şey,hayat pahalı,mecburen para gidiyor...
Tuğçe ile ilk tanıştığımız topiğe de yazmaya başlayan yeni arkadaşlar var da orada tuğçe nişanlısından ayrılmıştı şimdiki eşiyle tanışmamıştı bile - tanıştı evlendi daha dün gibi isimlerimizi ayakkabıya yazışıŞimdi bebişi olacak inşallah
Limon 10 kg vermişti ama kızın vereceği kg az ben oldum olası diyetle uğraşmaktan artık bi bıkkınlık var uğraşasım da gelmiyor işte 20 kg vermem lazım
Ben de yarın kiraz alacağım inşallah pazardan hatta arka bahçede kiraz ağacı var komşunun - görünce nasıl da içim gidiyor yarın pazardan alayım bari hem ödem atıyor kilo vermeye yardımcı hem sağlıklı
Turkuaz ben Ekimde aldım laptop kurulumu, 5 yıllık garantisiyle toplam 1600 TL'ye mal oldu. 160 TL 10 ay taksitle ödüyorum işte Ağustos'ta bitecek hayırlısıyla... Kardeşime de 1500e almıştım kendimden 2 ay önce...
canım zaten 2-3 senedir almak istiyorum ama almıyordum.
artık çalışmıyor birşeye bakim darken bile gidiyor ekranı sürekli.
yani almam şart.
ingilizce içinde bişiler dinlemek için ve izlemek için gerekli.
zaten ağır notebook istemiyorum açıkcası hani bole uzanırken kucağımda olabilecek bişey baktım.
bazı özellikleri kesin olsun dediler.
almışken uzun ömürlü olcak bişi olsun dediler., sonuçta kaç yıl kullanıcan iyi bişi al diyor herkes.
mantıklı ama ne kadar pahalı yaa gerçekten..
1000-1500 arası baktım yani inan kağnı gibi bilgisayarlar onlar.
araştırmam devam ediyor ama kış gelmeden alayım taksiti azalsın diyorum off canım sıkkın ya.
keşke çekilişden filan bilgisayar çıksa bana bir yerden yaaa
panik yapmamak iyi ama öyle düşünme yine de
o fıyata bulman zor cnm... kucakta laptop tutmak yumurtalıklara vs zararlıymış. kanepeye uzanırken yanına sehpaya koyarsın.
özelden yazdım sanaşimdi yazacaklarıma ayıplanıp aaaa denmesin kimse tarafından baştan uyarayım
valla benim artık aslıcım pek umudum ve isteğim kalmadı bu tarz şeyler için.eş, çocuk vs vs
olmazsa da olmasın artık nedense hayatımda istediklerimin nasip olmayacağını kabullendim.
artık bunun içinde dua etmiyorum olsun olsun diye. belkide ben istemesini bilmiyorum Allah dan.
artık yalnız başıma bir ömür geçirme fikrine adapta olmaya başladım. o yüzden de herhalde deprem filan korkutmuyor.
kaydecek bişeyimde kimsede yok zaten.
o yüzden çevremde mutluluklara bakarak kalmakdan başka insanların yuvasından gelen sofra gülme konuşma seslerini dinleyerek özenerek imrenerek bakmakdan gına geldi.
artık olmazsa olmasın diyip anı yaşayarak mutlu olmak istiyorum.
Allah sağlıkdan zaval vermesin ve kimseyede muhtaç etmeden yaşayacağım bir ömür nasip etsin.
ite kaka bir şekilde ömürde geçiyor
yaş 30 u da geçti yanii demekki geçiyor bir şekilde öle yada bole
evet canım hızlı ve film izleyeceğim tarzda bir notebook 2500 civarında.
bazı filmler net görünsün vs ekran çözünürlüğü ve işlemcisi yüksek tabii.
ev sahibim sağolsun izin vermedi ya bu makineden alıp taktırmama.. ya valla o kadar sinirli ve gıcığım ki şuan ev bulsam inan hemen çıkacak kadar gıcığım onlara
bu yoklukta film izliyeceğim kurum boşa gitmesin vs diye bu kadar para vermem gerekli.
60 tl ye çözeceğim şeyi neye çözüyorum.
ben normalde bilg da kullanmıyorum inan.
çok nadir onuda yaa işte yada cepten hallediyorum.
ama tabii eve yinede bilgisayar ihtiyacda
en azından seneye alırdım böel olmasaydı,
canım markası modeli ne?
memnunmusun?
birde küçük hafif bişey mi?
Canım memnunum ama çok küçük değil orta büyüklükte bir laptop. Arada bacaklarımı kıvırıp masa niyetine alıyorum uzanırken, yumurtalıklara zarar denmiş ama bu kadınlar için değil erkekler için bir araştırma diye biliyorum laptop ısısıyla sperm hücreleri zarar görüyor diye duymuştum ya da okumuştum.
Markası Lenovo modeli G-500. Fanı falan güzel çok sesi yok - Bimeks'ten almıştım. Bazen uzandığımda orta sehpaya koyup izliyorum.
Bu arada bekarlık hakkında yazdıklarına ben de katılıyorum yani zaman geçtikçe artık alışıyor insan yalnızlığa. Ben de artık çok umut etmiyorum yani nasip diyorum sadece...
o dediğin şey sonradan takılmaz mı,hala mı izin vermiyor...
Canım memnunum ama çok küçük değil orta büyüklükte bir laptop. Arada bacaklarımı kıvırıp masa niyetine alıyorum uzanırken, yumurtalıklara zarar denmiş ama bu kadınlar için değil erkekler için bir araştırma diye biliyorum laptop ısısıyla sperm hücreleri zarar görüyor diye duymuştum ya da okumuştum.
Markası Lenovo modeli G-500. Fanı falan güzel çok sesi yok - Bimeks'ten almıştım. Bazen uzandığımda orta sehpaya koyup izliyorum.
Bu arada bekarlık hakkında yazdıklarına ben de katılıyorum yani zaman geçtikçe artık alışıyor insan yalnızlığa. Ben de artık çok umut etmiyorum yani nasip diyorum sadece...
Selam kızlar
Kız Tuğçe hamiş olduğun kesinleşti mi? Sanki öyle okudum - Allah tamamına erdirsin
Aslııııııııı biraz önce dondurma yedim sen geldin aklıma :131:
Turkuaz, mavilim, şero, challenger, limon kızlar sizlerde durumlar nasıl???
mavilim kulağın nasıl oldu?
Bu arada öğlen depremde sallandık İstanbul, İzmir, Çanakkale ve hatta Antalya'da bile hissedilmiş:18::18:
daralttır o zaman mümkünse sen de.
iki elbise bir hırka aldım.
Sayende ben de bağımlı oldum
Ay anacım kilo verdiniz de daraltma mı yapıyorsunuz? Off ya ben de o günleri görecek miyim acep? :44:
aslııııııııııııı
ohh yaptım rahatladım
ben dondurmamı yedim çöpte bana bakıyor kutusu şuan.
ama dondurmayı azaltıp meyveye ağırlık vermeye başlayacağım artık.
eee kiraz kavun incirr beni bekler ağlarlar yemezsem
tuğçe hamile ya şaka gibi dime
zaman nasıl geçiyor ya daha sanki geçen gün tanışmıştı kocasıyla filann
Allah herşeyin en güzel ve hayırlısını ona nasip etsin gerçekten yüreğinin iyiliğinden hiç şüphe etmiyorum onun, sabrı anlayışı
inş sağlıkla ve hayırla da kucağına alır..
darısı tüm isteyenlere olsun hayırla inş..
limon kıs sen kaç kilo verdin bakimm
birde bir analiz yapıyorum
şimdi bir bilgisayar alsanız en fazla kaç para verirsiniz??
cevapları alayımm
aman ya öldürürse öldürsün şimdi yumurta filan umrum değil
sanki çocukmu doğurcam napcam zaten öle duruyor orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?