30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ohhh sohbet koyulaşmış maşallah
Ben de biletimi aldım saat 11de oh dedim valla o saate kadar işlerimi hallederim üstüne güzelce dinlenirim sonra yola dinlenmiş olarak çıkarım Allahın izniyle...
Limon - canım İstanbul'dan ayrılalı çok oluyor o konuda bilgim yok neden İstanbul? yani malum büyük şehir, hatta mega kent - keşmekeşi çok olur

selam limon
tayin olup istanbula gidiyorsun demek,reddmarsa sorabilirsin

tercih yapacğım belki de olmaz. doğu görevi yazmak zorundayım. bende istanbulda yapmak istiyorum doğuya gitmek önceliğim değil. istanbul dışındaki doğu görevi olan yerler genelde çok üzra oluyor ve hizmet puanım çok düşük

selam lily
ben dün yedim dondurma,kalanını bugün yiyeceğim ama haftada 2 top dondurmadan fazlası önerilmiyormuş...

hakkında hayırlısı canım,tanıdık var mı istanbulda peki.

selam lily
ben dün yedim dondurma,kalanını bugün yiyeceğim ama haftada 2 top dondurmadan fazlası önerilmiyormuş...
valla ben 2 haftada kilo aldım (( bugun de yiyesim vardı vazgeçtim yarın dr kontrolüm var değerler yüksek çıkmasın dimi güzel sonuçlar alırsam inşallah o zaman kendime ödül verebilirim

limon canım gel yanıma burası da köy gibi zaten şu hizmet puanlarını da zaten hep zor yerlerde yüksek tutmuşlar lojman başvurusu yapayım desem en az 5 yıl çalışmam lazım

ben de kaç aydır yiyorum,kilo aldım ama ne kadar aldığımı bilmiyorum. sınırlandırmak lazım,bu bitsin,azaltacağım ben de.

Bir daha asla kimse onun gibi bakmazsa!

bakar ki.... Hem de ondan daha güzel bakar

Günaydın güzeller

Bakar canım bakar hatta daha güzel bakanı da olur..
Herkese günaydın

Günaydın peyunya ve Pisi

Limonata

Kimse vazgeçilmez değildir. Yeryüzünde ve özellikle senin yakınlarında veya şuan senden uzak olan bir eş ruhun var...

Sen ikizler bayanısın ruhun mutlaka arınacak bu durumdan. Güzel ve çok hoş bir bayansın sen genç ve dinamiksin o güzel yıllarında o kişinin hayatınd aolmaması seni üzmesin. Hayatta karşına daha kaç aşk çıkacak bir gün o gün gelecek ama senin hazır olman lazım. Sana unut yada unutma demek istemiyorum ama bu ara kendine yeni hobi bul uzaklaş anılarından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…