- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.461
selam limon
tayin olup istanbula gidiyorsun demek,reddmarsa sorabilirsin
Ohhh sohbet koyulaşmış maşallah
Ben de biletimi aldım saat 11de oh dedim valla o saate kadar işlerimi hallederim üstüne güzelce dinlenirim sonra yola dinlenmiş olarak çıkarım Allahın izniyle...
Limon - canım İstanbul'dan ayrılalı çok oluyor o konuda bilgim yok neden İstanbul? yani malum büyük şehir, hatta mega kent - keşmekeşi çok olur
Günaydınnnn kızlar
Bugün çok yorucu bir gün olacak
Sabah 6da kalktım evdeki işler bitmedi ama mesai de var - öğlen arkadaşlar yemek veriyor ona katılacağım bir de hastaneden sevk yaptıracağım işler de yoğun - akşama da aktarmalı olarak en az 6 saatlik bir otobüs yolculuğu çekeceğim sabaha dr kontrolüm var ve bir sürü ziyaretler yapacağım - ay yazarken bile yoruldum gözümde büyüyor:18:
Bakalım hayırlısı - piyango kime vuracak ? :)
Benim de kilolardan kurtulma hedefim var ama bakalım yaaa saldım bu aralar... Depresifliğini atmak için yaz çiz - ben desteğe varım:13:
Selam dondurma güzeliiii Aslıı:131:dün yemedim dondurma
Günaydın limonValla iyi geziyorsun ben evden pek dışarı çıkmıyorum çıksam da etkinlik yapacak yer yok-yalnız da olmuyor hem...
Yani benim merak ettiğim böyle bir çocuk normal koşullarda bile zor mu tedavi edilir? Hani evlat edinilmiş olmayıp ailenin kendi çocuğu da olsa???
Günaydın petunya...
Günaydın şeromsende solistlik de var yani? ohh ne güzel dinlemek isterdim
Günaydın mavilimNasılsın bugun ?
Günaydın turkuaz
tercih yapacğım belki de olmaz. doğu görevi yazmak zorundayım. bende istanbulda yapmak istiyorum doğuya gitmek önceliğim değil. istanbul dışındaki doğu görevi olan yerler genelde çok üzra oluyor ve hizmet puanım çok düşük
valla ben 2 haftada kilo aldımselam lily
ben dün yedim dondurma,kalanını bugün yiyeceğim ama haftada 2 top dondurmadan fazlası önerilmiyormuş...
valla ben 2 haftada kilo aldım(( bugun de yiyesim vardı vazgeçtim yarın dr kontrolüm var değerler yüksek çıkmasın dimi güzel sonuçlar alırsam inşallah o zaman kendime ödül verebilirim
limon canım gel yanıma burası da köy gibi zatenşu hizmet puanlarını da zaten hep zor yerlerde yüksek tutmuşlar lojman başvurusu yapayım desem en az 5 yıl çalışmam lazım
çok güldüm ama şarkı güzelmiş
[video]http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Haberi-sunarken-oynamaya-basladi-fAzHFFmHDOtV.html[/video]
adamın tipine de gitmemiş ki o hareketler haha
Kuşları üçlemeye son 1 kaldı
günaydınlar kızlarrr
Günaydın Limonata ...
İstanbul'a tayin hayırlı olur inşallah..
hangi illerde açık varki..
Bir daha asla kimse onun gibi bakmazsa!
bakar ki.... Hem de ondan daha güzel bakar
Günaydın güzeller
Bakar canım bakar hatta daha güzel bakanı da olur..
Herkese günaydın
Teşekkür ederim canım yeniden aranızdayım..Allah yardımcın olsun canım, dua ettim sana...
Hoş geldin. Kendinden bahset biraz...
hoşgeldin ......................26 yaşındayım, bir dargın bir barışık bir ilişkim var, mümessillik yapıyorum Ankara da, bir arkadaşımla beraber yaşıyorum, aranıza da yeni katıldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?