30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok eğlenceli olduğun buradan bile belli.
Sıkıcı sandığın zamanlarda bile eğlencelisin aslında.
Sezen aksu da mı ikizler burcu? :44::44:

Sanırım.
Ben seni de sürekli beğeniyorum ŞERO'mmm!
Sadece beğenmiş olmak için değil, gerçekten beğendiğim için.

Ben de seni çok beğeniyorum canım teşekkür ederim ama arka arkaya beğeni yapamıyorum sistem izin vermüyüüüüüürr

öylemiyim :)

Teşekkür ederim

ben karmakarışıgım hiçbirsey dusunmeden paso ders çalışıyorum yakında huni takıp gezeceğim saçma sapan bir haldeyım ıste boyle bir challenger ruh halım.
hayatıma sırkettekının girmesini cok ıstıyorum ancak anneme anlattıgımda petestekı cocuga yazık etme ,diğeri emınım 8-9 kardeştir doğumyerınden dolayı ve aılesı bıze uymaz dedi gelde gönle söz dinlet bile diyemedım anneme .adam kendını yetiştirmiş ama aıleler ılerıde uymaz.petesede nasıl gideceğim bilmiyorum saçma sapan bır haldeyım ve cok yogundum proje vs bu sebeple sıteye bıle gıremedım.

bende beğenmiştim :)

demek sessiz sedasız yükseliştesin
sayenizde :118::118:

Bu yazdıklarına birebir katılıyorum ama beğen tuşuna çok basmışım heralde artık bu forumda beğenme haddimi tüketmişim sistem izin vermiyor
Valla bu yazının altına imza bile atasım geldi - insn yalnızken mutluluğu yakaladığında diğer zamanlar daha da mutluluğu katlanıyor

Lily ex varken çıkmazdım çok haftada bi kaç kere o gitti bende eve girmiyorum ortamlardsn uzaktım. Eski limon oldum
ah ah benim hayatımda kimse olmadığı için son kaç yıldır ben unuttum - sosyallik sıfır ortam olsa belki daha sosyal olabilirdim de tek başına gitmiyor
Rica ederim.

Benim de kuşları beşlememe (5) --> 31 tane beğeni kalmış.
Haydi pamuk eller farelere :) Beğenin beni
Beğenebilsem keşke yaaaaa

Valla muhabbette ikinci baskı yapmışız en üst cümlelere baktım da
bu arada kedileri anlatınca sanırım dediğin gibi zor seviyor ama sevdiğinde de bırakmıyor - biz gibi... ama öyle adam yok
Son doğum gününü güzel geçirmene de sevindim bakalım benimki nasıl olacak:44:

Kızlar benim bitane kuşum var
78 puanım.
100 olunca mı ikinci kuş gelicek? :44:
evet 100 olması lazım neyse biz onu tamamlarız 100e

Valla bir arkadaş var hatta onu telefonla konuştuk geçenlerde kendisi de ikizler burcu - normalde neşeli durur ama içinde fırtınalar kopar belli etmez ben kurduğu cümlelerden biraz anlıyorum içindeki yalnızlık ve üzüntüyü - aynı şeyi senin yazılarında da fark ediyorum aslında... Hani ikizlere iki yüzlü derler ya aslında bu biraz zen gibi sanki - üzüntü ve sevinci dengeleme prensibi bence Veeee asla sıkıcı birşey değil

Sezen Aksu Aslan burcu diye biliyorum ama emin değilim

Peki her ikisinden de uzak dursan ve kendi kabuğuna çekilip ne istediğine sakin kafayla karar versen???
Aile elbette önemli ama sen eğer ki o kişiyle bir ömür geçirebileceğine inanıyorsan emin ol pürüzler bir şekilde halledilir

Prenses :)

sende çok beğenilen birisin
Sen de öylesin.
Gönüllerimiz bir! Boş verelim sistemi

Ne güzel işte, boş ver her şeyi derslere yoğunlaş.

zaten suanda tam olarak bunu yapıyorum cumartesi gecesinden berı ve sırkettekıne bu durumu soyledım sınavlarım bıttıkten sonra 10 gun daha yanı hazıran ortasına kadar bır karar anca verırım kafamı toplarım dedim o da benı tanımadan bılemezsın ne ıstedıgını dıye sıkıştırıyor.telıne cevap vermıyorum sırkette lync uygulaması var oradan yazıyor.pff yanı

Ay öyle adam yok deyip durma kız, vardır bir yerlerde zamanının gelmesini bekliyordu ne biliyorsun
Valla sezeni bilmiyorum ama şebo benim burcum olan koç ve kadın öyle bir döktürüyor ki. Şarkılar hep erkeklerin aşkını anlatıyor kadın bakış açısı ile aşkı anlatan bi sezen bir de beni bakış açımla anlatan şebo var..
ahan da bu şarkım ;
http://www.izlesene.com/video/sebnem-ferah-mayin-tarlasi/402793
süper anlatmıştı benim bir kaç kere yaşadığım yanılgılar. insan yaşlanınca ne çok yaşanmışlığı oluyor ne çok doluyor

Bence şansınızı deneyim madem o kadar istekli.
en azından bi çay için sinema tiyatro yapın, sana da iyi gelir bu hem

[video=youtube;ekMLF79kI1k]http://www.youtube.com/watch?v=ekMLF79kI1k[/video]
Bunu dinledik hatta arkdaşın da hoşuna gitti yaaa bugun hiç müzik açmamışız onu fark ettim teşekkür ederim mavilim Şu anda Candan Erçetin - Gamsız hayat dinliyorum valla bu topiğe iyi gider sanki

kusura bakmayın o zamann
Hoşgeldin prenses58 , sohbete her zaman bekleriz arkadaş şaka yapmış

O zaman ben bu kadar baskıya gelemem de - çünkü biraz uzak kalarak kafa dinlemen lazım gibi hissettim yazdıklarından

Ben de Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını çok severim - bu link attığın şarkı 2004te mi ne çıktı o dönem bir ara dinlemekten bıkmıştım
Tamam tamam sevgili ablamız kızma öyle adam yok diye lafı kısa kesmişim devamı : "varsa da ben karşılaşmadım" olacaktı
Sanırım bu konudaki inancımı kaybetmeye başladığımdan artık umursamıyorum akışına bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…