- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.441
Ben de Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını çok severim - bu link attığın şarkı 2004te mi ne çıktı o dönem bir ara dinlemekten bıkmıştım
Tamam tamam sevgili ablamız kızmaöyle adam yok diye lafı kısa kesmişim devamı : "varsa da ben karşılaşmadım" olacaktı
Sanırım bu konudaki inancımı kaybetmeye başladığımdan artık umursamıyorum akışına bıraktım.
iyi yapmışsın yaa ben de yoğunum şu an işteyim öğlen yemek vardı hep birlikte ona gittik sonra ben koşturdum fatura yatırıp işe geldim işlerimiz de çok akşama yola gidiyorum evdeki işler biter mi? valiz hazırlayacağım dahahoş buldukkknaptın ev işlerini hallettin mi
birde bugün cok yorgunum bir sürü halıkontrol ettim ve hala bitmedi accık nefes alayım dedim bakim hemen buraya geldim
Yok normalde öyle derim zaten takılayım dedim accıkO şarkısını da çok severim evet.
Ay ne ablası ya şero de bana
Akışına bırak devam et bu şekilde ama umudunu da yitirme, bir yerlerde olsun o umut..
iyi yapmışsın yaa ben de yoğunum şu an işteyim öğlen yemek vardı hep birlikte ona gittik sonra ben koşturdum fatura yatırıp işe geldim işlerimiz de çok akşama yola gidiyorum evdeki işler biter mi? valiz hazırlayacağım daha
Yok normalde öyle derim zaten takılayım dedim accık
umut hep var da kırıntı şeklinde... yani boş hayaller yok
as krizantem hoş geldin.slm kızlar nasılsınız
Ben de...Ben de Şebnem Ferah'ın Sil Baştan şarkısını çok severim - bu link attığın şarkı 2004te mi ne çıktı o dönem bir ara dinlemekten bıkmıştım
...
Bence de...O şarkısını da çok severim evet.
Ay ne ablası ya şero de bana
Akışına bırak devam et bu şekilde ama umudunu da yitirme, bir yerlerde olsun o umut..
as krizantem hoş geldin.
Ben de...
Bence de...
ne güzel yarın izinlisin demekbende aksama alışverişe gidicem aksama utulerimi yaptım bitirdim bir kaç yıkancaklarım kaldı artıkın nasıl olsa yarın işe gitmicem
şimdiden işlerimi bitirim sonra arkamdan kimse aglamasın halılar hazır diil diyee
dün bunalımlara girdim çıktım
kocamda beni ksk ya götürdü balık ekmek yemeye bir rahatladım ama cok agladım yaa
bunalıma girdim bir dengesiz yüzünden
İyiyim canım, çalışıyoruz işte.hoş buldum canım benim nber nasılsın
Ben de akışa bıraktım.ne güzel yarın izinlisin demek
Şerommm filozofum canlar ben umutsuz değilim hiçbir konuda - her zaman umut vardır hayatta - şu an yaşıyorsan nefes alıyorsak demek ki birşeyleri umut için şansımız var sadece pembe hayaller kurmuyorum diyelim - akışına bıraktım
evet evliyim canım ama burdaki hatunların konusması sohbeti cok hosuma gidiyor evlilik hakkında kendi konumda var ama burayada yazamadan edemiyorumİyiyim canım, çalışıyoruz işte.
Sen evliydin değil mi?
Müzmin bekarlara da mı yazıyordun?
Kitap okuma sayfamıza da geliyordun değil mi¿
Ben de akışa bıraktım.
Allah büyük.
evet patrondan izin aldım misafirim gelicektene güzel yarın izinlisin demek
Şerommm filozofum canlar ben umutsuz değilim hiçbir konuda - her zaman umut vardır hayatta - şu an yaşıyorsan nefes alıyorsak demek ki birşeyleri umut için şansımız var sadece pembe hayaller kurmuyorum diyelim - akışına bıraktım
Tabii ki gel sohbetimize... Memnun oluruz.evet evliyim canım ama burdaki hatunların konusması sohbeti cok hosuma gidiyor evlilik hakkında kendi konumda var ama burayada yazamadan edemiyorum
evet kitap bölümünede yazıyorum maşallah hafızan kuvvetli
ama daha kitap almaya fırsatım bile olmadı canım
o yüzden şimdilik sık sık yazamıyorum calısmaktan dısarı cıkamadımdan şu an
evet patrondan izin aldım misafirim gelicekte
Tabii ki gel sohbetimize... Memnun oluruz.
aynı devam, çalışmaca :)yorunumunu begenecektim ama izin vermedi
nasılsın hayat nasıl gidiyor
hoş geldin tatlıııımmmmmbende geldim kızceler
aynı devam, çalışmaca :)
hoş geldin tatlıııımmmmm
olsun ne yapalım? Allah sağlık versin :)al benden de okadar
kızlar bir kaç hafta sonra tayin isteyecğim öğretmenim istanbulda önerebileceğiniz ve asla dediğiniz semtler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?