- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.721
Geçmiş olsun limonatam.
az kaldı dayan ...
aa evet hatta dur ben sana kım oldugunu soyluyım,gösteriyim faceden ..
evet aynen oyle pisicik arkadaşınla gitmen konusunda bende lımona katılıyorum.
selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya
9 gün kaldııı
bence gayet iii
sağ olSelam maviş
evet ya, var epey ev. Bulurum allahın izniyle.
bu arada fallen benim arkadaş, beni akışta görüp gelmiştir. iyi kızdır kafadır candır
aaa hayırlı olsun filozofum. senden iyi görümce olur. gelin hanım şanslı.
Ev sahibimiz de öyle ama asıl komşular öyle. evsahibi orada oturmuyor sorun yok.
erkek arkadaşımın halası aşırı meraklı cins komsular vardır ya onlardan. eskiden beri ben merdivenden çıkarken pattt kapıya çıkar naber napyon nereden geldin nereye gidiyon der baştan aşağı seni süzer vs. bi tip. aslında iyidir ama böyle huyları da var deli ediyor beni, yok yok ben taşınacağım kararımı verdim
Bizim için de güzel düşünür müsün?Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kolaylık versin. Bugün 1 ay oldu tam, iyi canım alışıyorum artık. Bugün annemde yazlıktayım. Doktor dikkat et dedi 15 gün düşük tehlikesi için. Ben de 2-3 gün burda kalıcam. Temiz hava bol gıda şart. :) güzel düşünmeye devam.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağ ol canım. ağustos'un başı. az zaman kaldı. :18:merhaba filozof, hayırlı olsuntarih belli mii :123:
bize daha 4 ay varbazen bu kadar uzatmasaydık diyorum, zaman olunca insan daha geniş mi davranıyor ne?
ekim ayı soğuk olur mu?.. bilemiyorum bugün biraz içim sıkılıyor galiba :26:
Yok. Yarı ciddiyiz.ya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.
Canım nasılsın? Hafta sonu dinlendin mi biraz?selam kızlar nasılsınız?
tugcecım doktora gıttınmı? bebiş geliyormu bakalım.
Geçmiş olsun canım.selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya
Benim de kıyafet şu bu... Bir sürü iş var. :18:işler gözümde büyüyor, zaman daralıyor challenger. bende havalardan nedense çok durgunum bugün. kolumu kaldıramıyorum
Canım nasılsın? Hafta sonu dinlendin mi biraz?
Geçmiş olsun canım.
Benim de kıyafet şu bu... Bir sürü iş var. :18:
sağ ol canım. elektirk almana sevindim ya akışına bırak en güzel ne olur bilinmez
sağ olun kızlar haftasonu yorucu geçti birde üstüm açık az uyumuşum kilitledi.
pisicik okuudm ama yazmadım ev bakaerken en azından arkadaşın falan olsun insanın bi an basireti bağlanabiliyo
Canım nasılsın? Hafta sonu dinlendin mi biraz?
Geçmiş olsun canım.
Benim de kıyafet şu bu... Bir sürü iş var. :18:
sakın koyu kasvetli bir kıyafet alma,cıvıl cıvıl bir şey olsun
ten rengine uygun olsun. Bu seneki rengim turuncu benim :) k
elbisede rengim kırmızı ve mavi, ...
güzel olan her renk olur ama filozof çok renkli değil sanki:44:
:)
o zaman siyahın şıklığına kırmızı aksesuar veya göz rengine göre aksesuar güzel olur...
modadan hiç anlamam ama içimden geldi
filo bence de siyah giyer gibi:44: kardeşinin düğünü olduğundan daha renkli, canlı giyinmesi daha iyi olur bence. yalnız filo bu kadar düşünmemiştir ne giyeceğini
selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya
gerçekten
içim daraldı ya Aslıcım
ortada birşey yok ama acayip huzursuzluk hissediyorum.
,kızlar selam, ben geldim aranıza :)
Çok haklısın canım valla. Bir daha yalnız gitmem.
Benim apartmanda 500'e daire var şu an.Şu an çatıdayım ama orası arakat. İyi de ısınır.. Erkek arkadaşım şimdi 750-800 TL lik bir eve girme..Bi süre orada idare et sonra ufak bi ev alırsın diyo. Onu düşünmeye başladım şimdi.Babamdan da yardım isteyebilirim bir ara diyorlardı çünkü.
İğrenç tiplerin ağız kokusunu çekeceğime kendi evim olur diyorum, bakalım :44::44::44:
az kalmış limon hanım,sabret
,
hoş geldin ki
bencede ev almak mantıklı kuzum
yes bebek son 9 günnnn. çocuklar gidincede 15 gün daha var
bence de yaz olucagi icin, ucus ucus renkli bsy giy filozofgüzel olan her renk olur ama filozof çok renkli değil sanki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?