30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya

geçmiş olsun limonata, havalar ısındı yaz geldi çocuklar yerinde duramıyor, tatil istiyor tabii... az kaldı sabret

sağ ol

Halası yaşlı mı?
Eski ev hanımı tarzlar var öyle, her gelene gidene bakan
Bizim jenerasyon işten eve evden işe bir şeye bakmaya, birilerini takip etmeye vakit bulamıyor.

Bizim için de güzel düşünür müsün?
Ben bazen güzel düşünemiyorum.

sağ ol canım. ağustos'un başı. az zaman kaldı. :18:

ya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.
Yok. Yarı ciddiyiz.
Yalnızlık değil ama senin gibiler beni ciddi bunaltıyor...

selam kızlar nasılsınız?
tugcecım doktora gıttınmı? bebiş geliyormu bakalım.
Canım nasılsın? Hafta sonu dinlendin mi biraz?

selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya
Geçmiş olsun canım.

işler gözümde büyüyor, zaman daralıyor challenger. bende havalardan nedense çok durgunum bugün. kolumu kaldıramıyorum

Benim de kıyafet şu bu... Bir sürü iş var. :18:

Canım nasılsın? Hafta sonu dinlendin mi biraz?

Geçmiş olsun canım.

Benim de kıyafet şu bu... Bir sürü iş var. :18:

malesef canım dınlenemedım .. cunku pazar gunu sınavım vardı ona çalıştım.sonrasındada veya arta kalan zamanlarda sınavım var persembe benım ıcın krıtık olan ders ınsallah onu başarılı olarak geçmek için ders çalışıyorum.Alalh buyuk.bakalım.Eğer başarılı olarak geçerse ve bu yenı aday elemanlarının dügününden fırsat bulabilirse bu haftasonu ıcın günübirlik bıyerlere gıtmek konusunda sözü var,elemanlar ağır basmaz ıse bakalım merakla beklemekteyım.cok guzel bır dinlenme olacak o olursa tatıle ıstanbul dışında farklı bır yere gitmeye ıhtıyacım var bakalım zaman ne gosterecek.oyuzden bu hafta benım ıcın hem sınavım hemde uzun sure bırlıkte adayımla zaman geçirmek konusunda önemlı bır hafta.

sen nasılsın? nasıl gıdıyor?

Çok haklısın canım valla. Bir daha yalnız gitmem.
Benim apartmanda 500'e daire var şu an.Şu an çatıdayım ama orası arakat. İyi de ısınır.. Erkek arkadaşım şimdi 750-800 TL lik bir eve girme..Bi süre orada idare et sonra ufak bi ev alırsın diyo. Onu düşünmeye başladım şimdi.Babamdan da yardım isteyebilirim bir ara diyorlardı çünkü.
İğrenç tiplerin ağız kokusunu çekeceğime kendi evim olur diyorum, bakalım :44::44::44:

:)

o zaman siyahın şıklığına kırmızı aksesuar veya göz rengine göre aksesuar güzel olur...

modadan hiç anlamam ama içimden geldi

filo bence de siyah giyer gibi:44: kardeşinin düğünü olduğundan daha renkli, canlı giyinmesi daha iyi olur bence. yalnız filo bu kadar düşünmemiştir ne giyeceğini

filo bence de siyah giyer gibi:44: kardeşinin düğünü olduğundan daha renkli, canlı giyinmesi daha iyi olur bence. yalnız filo bu kadar düşünmemiştir ne giyeceğini

gerçekten

içim daraldı ya Aslıcım

ortada birşey yok ama acayip huzursuzluk hissediyorum.

kızlar selam, ben geldim aranıza :)
,

hoş geldin ki

bencede ev almak mantıklı kuzum
az kalmış limon hanım,sabret

yes bebek son 9 günnnn. çocuklar gidincede 15 gün daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…