30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kızlar
Filozof, petunya, Tuğçe, şerom, limon, chal, aslı, mavilim....
Nasılsınız?
Şerom canım sen yağmurdan kaçarken kendini dolunun altına mı attın hala ile karşılıklı oturuyormuşsun hadi hayırlısı...
Limonum şekerim valla gördüm yazını hatta alıntı yapıp yazıyordum dün akşam ama pc takıldı yazamadım teşekkür ederim
Kızlar annemlerin yanındayım ama hayat burada aynı sıkıcılıkta akıyor bugun evi temizleyeyim dedim Allahım bitmiyor da bitmiyor
Valla ben eve gidince de bir hafta izin alsam fena olmayacak geldim ama çok yorgun hissediyorrum kendimi dönüş bile gözümde büyüyor

limon seni sormuştu evet,yazmış o da zaten
neyse az kaldı,AYM ihlal kararı verdi,yakında açılır youtube.

insan sarrafıyım ben kızım
lacivert olmaz.

9 ay regl olmadığın halde, 9 ay regl ruh hali desene

Aynen canım. İniş çıkışları bol bir ruh hâli. Ama gene de güzel bir duygu. Ama bu sefer karnındaki için endişelenmeye başlıyorsun. Annelik duyguları başlıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Liloş aynen öyle oldu, aslında benimki ikna etti beni buna, valla umarım pişman olmam, ama inan hem taşınma masrafları hem komisyon hem aşırı aidatlar hen depositolar vs. vs. bir çok masraftan kaçmış oluyorum. göz göre göre halasının karşısına oturttu beni Tabi bundan annemin ve ablamın başka yere taşınma burası güvenli serzenişleri de var. çemkire çemkire yine kadının dediğine geldim iyi mi
Bu arada kolay gelsin sana, annen de uyanık kadın, bahar temizliğini de aradan çıkarttırıyor sana görünüşe göre. Senin gibi benim de aslında tatile ihtiyacım var hemde çok. 3 senedir dogru düzgün tatil yapmadım, kafamı bile toplayamadım. neyseki bayram geliyor, annemlerin yanına gidicem bayramda. sonrasında da belki antalya'ya filan giderim. Kaş mesela. Denizi güzel çok güzel oraların..
Günaydınlarrrrrrr

Günaydınnn :) yine kapalı bir havaya uyandım oralarda durum nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…