30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

2014 koç burcu için nuray sayarı bakın ne diyo
"bir çok koç anne yada baba olabilir, bir çoğu ani evlilik yapabilir "
Ay inşallah
" Ve tutkulu aşk yaşayacakmışız"

Son düzenleme:
ozaman napıyoruz pc yi bırakıp ders çalışıyoruz

sende de yok dimi:26:

ne etsek yaa kimsede söylemiyoki nasıl bulduğunu

KIZLARrrrrrr nasılsınız özledim sizi :)ilk sınavımın notları idare eder ikinci sınava biraz geciktim hafta sonuna kadar çalışcam artık:)
ingilizce olayını biraz biraz halediyorum ama kursu değiştiriyimmi diyede düşünüyorum, ingilizce kursuna giden varsa ilerleme durumu normalmi bilgi almak istiyorum elementery seviyesindeyiz ben daha cümle kuramıyorum yabancı biri gelince kelime söylüyorum sadece basit cümleleri kurmam gerekmiyomu
kalıpları öğreniyoruz üstünden sonra tekrar geri dönüyoruz başka bir konuda yarım bıraktığımız kalıplara geçiyoruz konuları çabuk geçiyoruz sonra geri dön kafam karıştı yardımcı kitaplar verilmedi bize evde çalışmak istiyorum kitabım yok önerebileceğiniz bir kurs varmı yada bu kurs normalmi ders işlemesi

Günaydınnn :) yine kapalı bir havaya uyandım oralarda durum nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burasıda sabah kapalıydı hatta yağmur yağmış gece, hfiften atıştırıyordu sabah. Şİmdi güneşli
Günaydınlarrrrrrr

Bende tatil istiyroum

Ay inşallah

Nuray abla ... Benimki hiiiç tutmadı... Artık yükselen burcum biraz tuttu... bu sefer hiç biri gerçekleşmedi :)

Hoş geldin tekrar Deniiz..
günaydın Kızlar

hoşbulduk haftaya kadar pek giremiycem gibi yine ama haftaya tamgaz tamam eee nasıl gidiyo hayat

hoşbulduk haftaya kadar pek giremiycem gibi yine ama haftaya tamgaz tamam eee nasıl gidiyo hayat

yuvarlana yuvarlana gidiyor

Akşamları 10,30 gibi uyku saatim geliyor

çocukların uyku saaati gelince yatar ya onlar yatmaz ben yatarım.. Kendimi yaşlı hissediyorum

Başka çalışıyorum ... Kuzenim rüyasını yorumladı nişanlanıyorumuşum ona göre...haaahhaa ortada aday yok kiii diyorum kiminle

Bende tatil istiyroum
Nuray abla ... Benimki hiiiç tutmadı... Artık yükselen burcum biraz tuttu... bu sefer hiç biri gerçekleşmedi :)

Beraber gidelim kıss
Nuray işte bu kadar tutturdu, birde tutkulu aşk dedi o konuda tuttu
Bir de rezzan kirazı dene, oda benim gibi koç ve nedense yengeç burçlarına ( erkek arkadaşım ) feci takık, o kadar ki yengeç erkeğine kızım olsa vermem diyor hehehhe ..

çalışıyomuydun cnm sen,bende bu ara erkenciyim ama iş+kurs yoruyo yoksa yatamam
çok uyuma kilo alırsın depresyona girersin yaşlı hisetmen ondan olabilir belki
bende aöf geçsin spora başlamak istiyorum hayatı düzene giriyo insanın spor yapınca kaç yaşında oldun bakim
benim kendime hayrım yok belki sana akıl veririm yarar

kızlar cok kötüyüm her tarafım ağrıyor,elimi-kolumu kaldıracak halım yok.garıp bır haldeyım havalardanmı yoksa artık cok bunalmış durumda oldugumdanmı bılmıyorum..

gunaydın..

kızlar cok kötüyüm her tarafım ağrıyor,elimi-kolumu kaldıracak halım yok.garıp bır haldeyım havalardanmı yoksa artık cok bunalmış durumda oldugumdanmı bılmıyorum..

gunaydın..

günaydın canım
havandandır cünkü bende bu sabah çok zor kalktım. bi öyle bi böyle insandan denge kalmıyor ki...

Sabah erken kalkıyorum ya. 5-5,30 uykum bitiyor..

31 oldum artık. sabah yürüyorum 45 dk ... iş için yürüyerek gidip geliyorum ondan sanırım 11 gibi uyuyorum çokda erken değil aslında. yatınca da aklıma bir sürü şey geliyor dalana kadar saat kaç oluyor..

ya bırde gerçekten bıyerlere 1-2 gun kaçıp gidesim var cok bunalmış durumdayım.

Farkındayım
Ve aynısını hissediyorum, onca badire atlattım ama bi nefes alamadım inşallah artık bunları yapabileceğim.
Sınavların bitince kaç bi yerlere?

gunaydın..

aynı durumdayım ama bence havalardan..30 yıllık hayatımda böyle haziran görmedim, sanki şubat ayındayız sabah donarak uyandım =(

rutine mi bağladın bu ara yaşlı hisetmen ondan bide aşk yok bide yoksa normal uyku saattin yoruluyosun,
bende geçirdim o dönemi şimdi değişiklikler yapıyorum biraz iyi geliyo bi süre idare ediyo:) saçını değiştir boya filan bence bende havalı bişey yapıyorum şimdi boyıycam bide sporda yapınca ohh missss birazda kendime çeki düzen vericem tavır davranışlarıma öyle karar verdim

Farkındayım
Ve aynısını hissediyorum, onca badire atlattım ama bi nefes alamadım inşallah artık bunları yapabileceğim.

canım benı adam özendırdı tutturdu gıdelım amasraya dıye ok dedim 3 gundur bık bık modunda takılıyor.
göya düğün varmış yakın arkadaşlarından 2 sı evlenıyormuş kıramazmış eğer kına cuma olursa gıdecekmişiz. yoksa bılmıyormuş be adam zamannda bu düğün olayları yokmuydu ben bıraksam kendısı bıle gıdecektı.nolduda ne degıştı bırde ılk düğünü bana soyledıgınde nolcak düğünemı gıdeceksın dedım oda bana hayır bız bıyerlere günü bırlık gideceğiz hıcbırsey kendımden önemlı degıl dedı.nolduysa 180 derece adam bır anda değişti.2 gundur sayımdaydı ıyı pekı dun akşam 1.5 da bır karar verırmısın dedım oda bana boyle demiş bıde bu saaatte zaten ben eve geldım demiş. kafayı yıcem ne perhız ne turşu ya ondan haber beklıyorum yoksa 70tlye eskışehir turu var cok ıstıyorum gitmek fırsat sitesinde buldum bana eğer istiyorsan başka program yap demek yerıne ya düğün var gıdemeyecegız ,sen yap programını dese ıkı arada benıde kendınıde bırakmasa ne guzel ben eskısehıre gıdıcem.
ya gıtmek ıstıyorum ama bununla bırlıkte eğer ıstıyorsan dedın ıstedım aldım deyipte alıp ,gitsemmmı dıyede düşünüyorum.sonra dıyorum bır insanı tanımayı denıyorsun denerken başına buyruk bu kez hareket etme dıye düşünüyorum off kı off yanı.

Ay inşallah

hadi bakalım inşallah nuray sayarı acayip bir kadın ben kitaplarını okuyorum buaralar da inanılmaz algılarının açık olduğunu düşünüyorum, kova burcu için ne demiş hemen bakıyım

bende acayıp derecede uyuyamıyorum ders calısmak ıcın kahve tüketiyorum cok fazla ve bu sebeple sıfır uyku modundayım.

Farkındayım

resımlerden farkındasın degılmı? sureklı tatıl resımlerıne bakıyorum ve sureklı resım paylaşıyorum ..cok istediğim bellı oluyormu dışarıdan?

aynı durumdayım ama bence havalardan..30 yıllık hayatımda böyle haziran görmedim, sanki şubat ayındayız sabah donarak uyandım =(

Geçen sene de haziran 15'e kadar sıcak günler görememiştik. Mevsimler 15 gün geriden takip ediyor artık..
allah allah ayıp etmiş. Burcu ne bunun? kararsız kadire bakın hele
Dedin mi neden böyle yapıyorsun ? beni heveslendiriyorsun sonra da vazgeçiyorsun hiç hoş değil diye. ki cidden değil. Sende o zaman söyle yap. zaten iliskiniz henuz basladı oturtmadınız bazı şeyleri. ona sormadan program yap ve git. derse ki sen neden bensiz program yaptın. sen bana bunu yapmıstın dersin. aynısına benzer seyler yasadım ve ben artık onsuzda program yapıyorum. zira son haftalarda çok calısıyordu haftasonu vs. bunalmıştım o yüzden artık programlarıma o uyacak.. nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…