- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.821
ozaman napıyoruz pc yi bırakıp ders çalışıyoruz
sende de yok dimi:26:
ne etsek yaa kimsede söylemiyoki nasıl bulduğunu
Burasıda sabah kapalıydı hatta yağmur yağmış gece, hfiften atıştırıyordu sabah. Şİmdi güneşliGünaydınnn :) yine kapalı bir havaya uyandımoralarda durum nasıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlarrrrrrr
Liloş aynen öyle oldu, aslında benimki ikna etti beni buna, valla umarım pişman olmam, ama inan hem taşınma masrafları hem komisyon hem aşırı aidatlar hen depositolar vs. vs. bir çok masraftan kaçmış oluyorum. göz göre göre halasının karşısına oturttu beniTabi bundan annemin ve ablamın başka yere taşınma burası güvenli serzenişleri de var. çemkire çemkire yine kadının dediğine geldim iyi mi
Bu arada kolay gelsin sana, annen de uyanık kadın, bahar temizliğini de aradan çıkarttırıyor sana görünüşe göre. Senin gibi benim de aslında tatile ihtiyacım var hemde çok. 3 senedir dogru düzgün tatil yapmadım, kafamı bile toplayamadım. neyseki bayram geliyor, annemlerin yanına gidicem bayramda. sonrasında da belki antalya'ya filan giderim. Kaş mesela. Denizi güzel çok güzel oraların..
günaydın kızlar..
2014 koç burcu için nuray sayarı bakın ne diyo
"bir çok koç anne yada baba olabilir, bir çoğu ani evlilik yapabilir "
Ay inşallah
" Ve tutkulu aşk yaşayacakmışız"
KIZLARrrrrrr nasılsınız özledim sizi :)ilk sınavımın notları idare eder ikinci sınava biraz geciktim hafta sonuna kadar çalışcam artık:)
ingilizce olayını biraz biraz halediyorum ama kursu değiştiriyimmi diyede düşünüyorum, ingilizce kursuna giden varsa ilerleme durumu normalmi bilgi almak istiyorum elementery seviyesindeyiz ben daha cümle kuramıyorum yabancı biri gelince kelime söylüyorum sadece basit cümleleri kurmam gerekmiyomu
kalıpları öğreniyoruz üstünden sonra tekrar geri dönüyoruz başka bir konuda yarım bıraktığımız kalıplara geçiyoruz konuları çabuk geçiyoruz sonra geri dön kafam karıştı yardımcı kitaplar verilmedi bize evde çalışmak istiyorum kitabım yok önerebileceğiniz bir kurs varmı yada bu kurs normalmi ders işlemesi
günaydın Kızlar
Burasıda sabah kapalıydı hatta yağmur yağmış gece, hfiften atıştırıyordu sabah. Şİmdi güneşli
Bende tatil istiyroum
Nuray abla ... Benimki hiiiç tutmadı... Artık yükselen burcum biraz tuttu... bu sefer hiç biri gerçekleşmedi :)
Hoş geldin tekrar Deniiz..
hoşbuldukhaftaya kadar pek giremiycem gibi yine ama haftaya tamgaz tamam eee nasıl gidiyo hayat
Bende tatil istiyroum
Nuray abla ... Benimki hiiiç tutmadı... Artık yükselen burcum biraz tuttu... bu sefer hiç biri gerçekleşmedi :)
çalışıyomuydun cnm sen,bende bu ara erkenciyim ama iş+kurs yoruyo yoksa yatamamyuvarlana yuvarlana gidiyor
Akşamları 10,30 gibi uyku saatim geliyor
çocukların uyku saaati gelince yatar ya onlar yatmaz ben yatarım.. Kendimi yaşlı hissediyorum
Başka çalışıyorum ... Kuzenim rüyasını yorumladı nişanlanıyorumuşum ona göre...haaahhaa ortada aday yok kiii diyorum kiminle
kızlar cok kötüyüm her tarafım ağrıyor,elimi-kolumu kaldıracak halım yok.garıp bır haldeyım havalardanmı yoksa artık cok bunalmış durumda oldugumdanmı bılmıyorum..
gunaydın..
günaydın canım
havandandır cünkü bende bu sabah çok zor kalktım. bi öyle bi böyle insandan denge kalmıyor ki...
çalışıyomuydun cnm sen,bende bu ara erkenciyim ama iş+kurs yoruyo yoksa yatamam
çok uyuma kilo alırsın depresyona girersin yaşlı hisetmen ondan olabilir belki
bende aöf geçsin spora başlamak istiyorum hayatı düzene giriyo insanın spor yapınca kaç yaşında oldun bakim
benim kendime hayrım yok belki sana akıl veririm yarar
ya bırde gerçekten bıyerlere 1-2 gun kaçıp gidesim var cok bunalmış durumdayım.
kızlar cok kötüyüm her tarafım ağrıyor,elimi-kolumu kaldıracak halım yok.garıp bır haldeyım havalardanmı yoksa artık cok bunalmış durumda oldugumdanmı bılmıyorum..
gunaydın..
Sabah erken kalkıyorum ya. 5-5,30 uykum bitiyor..
31 oldum artık. sabah yürüyorum 45 dk ... iş için yürüyerek gidip geliyorum ondan sanırım 11 gibi uyuyorum çokda erken değil aslında. yatınca da aklıma bir sürü şey geliyor dalana kadar saat kaç oluyor..
Farkındayım
Ve aynısını hissediyorum, onca badire atlattım ama bi nefes alamadım inşallah artık bunları yapabileceğim.
Sınavların bitince kaç bi yerlere?
2014 koç burcu için nuray sayarı bakın ne diyo
"bir çok koç anne yada baba olabilir, bir çoğu ani evlilik yapabilir "
Ay inşallah
" Ve tutkulu aşk yaşayacakmışız"
rutine mi bağladın bu ara yaşlı hisetmen ondan bide aşk yok bide yoksa normal uyku saattin yoruluyosun,
bende geçirdim o dönemi şimdi değişiklikler yapıyorum biraz iyi geliyo bi süre idare ediyo:) saçını değiştir boya filan bence bende havalı bişey yapıyorum şimdi boyıycam bide sporda yapınca ohh missss birazda kendime çeki düzen vericem tavır davranışlarıma öyle karar verdim
Farkındayım
Ve aynısını hissediyorum, onca badire atlattım ama bi nefes alamadım inşallah artık bunları yapabileceğim.
Sınavların bitince kaç bi yerlere?
aynı durumdayım ama bence havalardan..30 yıllık hayatımda böyle haziran görmedim, sanki şubat ayındayız sabah donarak uyandım =(
allah allah ayıp etmiş. Burcu ne bunun? kararsız kadire bakın helecanım benı adam özendırdı tutturdu gıdelım amasraya dıye ok dedim 3 gundur bık bık modunda takılıyor.
göya düğün varmış yakın arkadaşlarından 2 sı evlenıyormuş kıramazmış eğer kına cuma olursa gıdecekmişiz. yoksa bılmıyormuş be adam zamannda bu düğün olayları yokmuydu ben bıraksam kendısı bıle gıdecektı.nolduda ne degıştı bırde ılk düğünü bana soyledıgınde nolcak düğünemı gıdeceksın dedım oda bana hayır bız bıyerlere günü bırlık gideceğiz hıcbırsey kendımden önemlı degıl dedı.nolduysa 180 derece adam bır anda değişti.2 gundur sayımdaydı ıyı pekı dun akşam 1.5 da bır karar verırmısın dedım oda bana boyle demiş bıde bu saaatte zaten ben eve geldım demiş. kafayı yıcem ne perhız ne turşu ya ondan haber beklıyorum yoksa 70tlye eskışehir turu var cok ıstıyorum gitmek fırsat sitesinde buldum bana eğer istiyorsan başka program yap demek yerıne ya düğün var gıdemeyecegız ,sen yap programını dese ıkı arada benıde kendınıde bırakmasa ne guzel ben eskısehıre gıdıcem.
ya gıtmek ıstıyorum ama bununla bırlıkte eğer ıstıyorsan dedın ıstedım aldım deyipte alıp ,gitsemmmı dıyede düşünüyorum.sonra dıyorum bır insanı tanımayı denıyorsun denerken başına buyruk bu kez hareket etme dıye düşünüyorum off kı off yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?