- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.841
bende acayıp derecede uyuyamıyorum ders calısmak ıcın kahve tüketiyorum cok fazla ve bu sebeple sıfır uyku modundayım.
resımlerden farkındasın degılmı? sureklı tatıl resımlerıne bakıyorum ve sureklı resım paylaşıyorum ..cok istediğim bellı oluyormu dışarıdan?
Geçen sene de haziran 15'e kadar sıcak günler görememiştik. Mevsimler 15 gün geriden takip ediyor artık..
allah allah ayıp etmiş. Burcu ne bunun? kararsız kadire bakın hele
Dedin mi neden böyle yapıyorsun ? beni heveslendiriyorsun sonra da vazgeçiyorsun hiç hoş değil diye. ki cidden değil. Sende o zaman söyle yap. zaten iliskiniz henuz basladı oturtmadınız bazı şeyleri. ona sormadan program yap ve git. derse ki sen neden bensiz program yaptın. sen bana bunu yapmıstın dersin. aynısına benzer seyler yasadım ve ben artık onsuzda program yapıyorum. zira son haftalarda çok calısıyordu haftasonu vs. bunalmıştım o yüzden artık programlarıma o uyacak..nasıl
Hemde çok pis
ya ben genede ıyılıgıme denk geldı dırekt sunu soyledım cumarteside düğündesin yanı? x ben sana cuma akşamınkı programını sormuyorum zaten cumartesi gunu ve pazar ne yapacagını sordum ama net bır cevap alamıyorum.ben zaten eve yenı geldım ne demek ?cokta fifi bırsey teklıf ettım etmez olaydım dıyemı algılıyım,hayatımı yaşıyorum ben seklınde.ben senınle zaman geçirmek istiyorum ilk öncelik olarak .senı tanımak istiyorum bunu açıkcada soyledım sende bende bunun ıcın çabalıyorum dedın bu ne?senden haber beklıyımmı? senınde programın net degılmı anlayamadıgım ıcın soruyorum.
saat 10:07de gördü.bu saat oldu cevap vermedı. sızce son mesajda kendımı küçükmü düşürdüm gece 2de attım o saatte su içmeye kalktıgımda gördüm ve bunu uyku sersemi yazmışım.bılmıyorum off.
burcuda kararsız bır adam degıl terazı.ama soyle bırsey var ben bu adamla ılgılı bırkaç kez fal baktırdım ve cıkan sonuç su oldu cıddı bır ılıskıden cıkmış veya cıkmak uzere ve zorlayacak bır ınsan ne yaptıgından uzun sure emın olamayacak dedı bakanların cogu belkıde odur dıye alttan alıyorum ama artık fazlamı alttan alıyorum bılmıyorum.
ben yapsammı plan.
Bence aşırı tepki vermisin, cocuk gec saatlere kadar calısmıs, o donemi atlatsın yine aynısını yaparsa o zaman bakarsın yoluna. biraz daha sabret bakalım
oylemı dıyorsun.. ama gunlerdır oda gıtcezmı gıtmeyecekmıyız bellı degıl.
sayımdan cıktı,bütce yapma zamanı falan ok onuda anlıyorum ama bırsey dıyımmı ben ınanmıyorum o saate kadar onun çalıştıgına sanırım bundan tepki verdım.bırısıne sormak ıstıyorum onların operasyonundan dun kaçta cıktınız dıye ıcımden bır hıs nedense onun o saate kadar dışarıda operasyonda olmadıgını düşündürüyor.ama soracagım kısıler aynı ofisteler ve lafın gelişi olarak bıle sorsam dırekt adam uyancak. ben cunku kımseyı görmedım gece saat 1e kadar çalışan sırkette bugune kadar.en geç 11de cıkıyor gebzedekıler.
ve 4 gundur cok olumluydum sımdı cok pismi patlamışım bılemedım.ya en azından sunu demesını beklıyorum ya bız gıtmeyecegız yok demıyor gıdecegız yok gene demıyor.eğer ıstıyorsan yap plan ama ben kına cuma gunu erkekler gıderse bende kınaya gıdıcem sonrada rahatım oradan haber beklıyorum dıyor yanı ee gıtcekmıyız,gıtmeyecekmıyız benım sordugum sorunun ıkı sıkkı var üçüncü sıkkı yokki bana ona göre bır cevap ver be adam uyku sersemıde patladım galıba.
Neden inanmıyorsun ki? Güvenini zedeleyecek birşey mi yaptı sana? Önyrgılı yaklaşma bakalım, bi şans ver cocuğa. sabret. sabırsızlık çok zarar verir sana ve taze ilişkinize.. Aşırı kahve tükettiğinden ve uykusuzluğundan dolayı fevri davranıyorsun bence.. dışarıdan öyle görünüyor.
hayır yapmadı tam tersı ınanılmaz ılgılı ve elınden gelenı yapmaya çalışıyor.32 yaşındakı bır adamdan daha fazla hıcbırsey bekleyemem hatta o derecede.kaç kere ızmıtten,gebzeden 1 saat görmeye geldı döndü ama uzun saatler bırlıkte vakıt geçirmek istiyorum.
doğru onun bağlı oldugu dırektörüde tanıyorum adama gece yarısı bütce hazırlatır ayı kapatcak dıye.bılmıyorum sanırım ders stresinden ona patladım.bırde sanırım benım erkeklere guvenımde kalmadı bırazda bu neden bakalım o mesaja ne cevap verecek nasıl döndürcek ıllakı bırsey yazacak çünkü cevabı ne olacak.. sen boyle deyınce üzüldüm bak sımdı ınsallah oda ağır tepkı verdgımı düşünmez.
Bekle bakalım biraz sabır. Benimki de iyice dengesiz çıldırtıyor beni. üstüne varıyormuşum onun. daha önce de bi kaç kez söyledi bunu.. ne diyorumda varıyorum üstüne dedim ses yok. söylese bende ona göre hareket ederim. sinirlendim bu iş bitsin dedim mesajla. dayanamıorum dengesizliklerine cidden. ona da ses yok. demek ki bitsin istiyor diyeceğim ama akşama hiçbişi olmamış gibi ararsa da hiç şaşmam. huyudur çünkü daha öncede defalarca yapmıştı.
ne güzel herşey yolunda giderken bi arıza çıkarmasa olmaz zaten .. tam bi başbelası bu adam, ama seviyorum da. Allahım hep mi zor olur benim her işim yaa
canım erkek millleti malesef yapcak bırsey yok.
bana ben eğer küt bır adam olsaydım benımle tanışmayacaktın bıle dıyen,tatıl planı yapan adam ben gıtmeyelım ıstersen benı kırabılırsın dedıgımde senı kırmamalıyım bılıyorum ama onlarıda kırılacak türden ınssanlar degıl dıyen ,kendımden kıymetlı degıl dıyen bır adam ıken bır anda karakter değiştirdi.pfff
ne gıbı varıyormuşsun..?
bu arada turkuazdan haberın varmı? nasıl gıdıyormuş.
tuğcem bence senın kızın olacak nedense ıcımden oyle geliyor benım. canım annendeymışsın bencede en ıyısı en azından ılk aylarını rahat geçir.
hayır yapmadı tam tersı ınanılmaz ılgılı ve elınden gelenı yapmaya çalışıyor.32 yaşındakı bır adamdan daha fazla hıcbırsey bekleyemem hatta o derecede.kaç kere ızmıtten,gebzeden 1 saat görmeye geldı döndü ama uzun saatler bırlıkte vakıt geçirmek istiyorum.
doğru onun bağlı oldugu dırektörüde tanıyorum adama gece yarısı bütce hazırlatır ayı kapatcak dıye.bılmıyorum sanırım ders stresinden ona patladım.bırde sanırım benım erkeklere guvenımde kalmadı bırazda bu neden bakalım o mesaja ne cevap verecek nasıl döndürcek ıllakı bırsey yazacak çünkü cevabı ne olacak.. sen boyle deyınce üzüldüm bak sımdı ınsallah oda ağır tepkı verdgımı düşünmez.
Tamam canım.kınayı boşver,düğün kıyafetini diyorum ben
Günaydın Mavili, doğum günün mü bugün? :26:Günaydın Kızlar
:13:
Günaydın Limon.Günaydınlarrrrrrr
TERAZİler için ne diyor acaba? Kim paylaşmıştı. Gerideki sayfalara dönüp bakayım.2014 koç burcu için nuray sayarı bakın ne diyo
"bir çok koç anne yada baba olabilir, bir çoğu ani evlilik yapabilir "
Ay inşallah
" Ve tutkulu aşk yaşayacakmışız"
Günaydın. Hoş geldin tekrar.günaydın Kızlar
Ben de öyleyim. Keyifsizim de.kızlar cok kötüyüm her tarafım ağrıyor,elimi-kolumu kaldıracak halım yok.garıp bır haldeyım havalardanmı yoksa artık cok bunalmış durumda oldugumdanmı bılmıyorum..
gunaydın..
challenger merhaba, konuyu burada anlattığın için soruyorum ama özelse kusura bakma merakımı..en son forumu okuduğumda yeni birisinden hoşlandığını yazmıştın öyle hatırlıyorum da bu mesajlarda anlattığın o mu yoksa eskiden bahsettiğin arkadaş mı
Tamam canım.
Günaydın Mavili, doğum günün mü bugün? :26:
Günaydın Limon.
Seni beğendim bir anda KUŞ üçlendi. Üçlendiği anı gördüm. İlk defa gördüm. AN'ı yakaladım.
TERAZİler için ne diyor acaba? Kim paylaşmıştı. Gerideki sayfalara dönüp bakayım.
Günaydın. Hoş geldin tekrar.
Ben de öyleyim. Keyifsizim de.
MAvilim paylaşmış.[video=youtube;51-komqs5ho]http://www.youtube.com/watch?v=51-komqs5ho[/video]
Ne bileyim 31 yaşında oldum. falan yazmışsın.:)) Prenses ... değil ama ...
neden öyle düşündün .
Şu anda dinliyorum.bende boga ve terazıyı merak edıyorum.
sero az once bırısı bugun moralım cok kötü dıye sordu onu karşıdanda tanıyor neyın var dıye abım gıbı projelerımde falanda yardım eden bırısı.
ona anlattım dedım bunla bu haldeyız dedım oda ilk çok şaşırdı ne dıyorsun oldutip aynen boyleydı.sonrada zorluyorum cozum bulmaya çalışıyorum daha fazla ne yapabılecegımı bılmıyorum haber beklıyorum kımseyı kırmamak adına demiş ki hayatta demez,bir adım geri atmaz ve bu kadar alttan işi bıle almaz sen napmışsın tepkın bence cok yanı soyle düşün sayım bıtmış,bütçeye gırmışlerdır.bütce bıtmış sonrada bır yemeğe gıdelım demişlerdir gitmiştir eve gıtmesı 1 olmuştur.sen o operasyonda o pozısyonda okadar stresle ol bakıyım olabılıyorsan ,tüm direktörler işi gücü bırakmış oradaydılar stresı zaten var ve elınden gelenı yapmış dedı.
dedim abı bılmıyorum napcagımı dedım,oda bıraz sabret bakalım yanı o sırketten kımseyle bu boyuta gırmezdi girdiğine göre vardır bı iş bunda sadece sabret ve sakın facede vs veya benım dışımda bırısıne bsy deme,ima etme daha da ters tepmesın dedi.sonuçta gitmeyecegızde dememiş yanı napsın sen soyle düğün kiminmiş dıye sordunmu belkıde aılesınden bırısı evlenecek kıramayacagı bırısı olduguna göre ya elemanı,ya aılesı ıkısınıde bırakıp sadece kınaya gıtmeyı düşünüpte senınle tatılı düşünüyorsa o zaten elınden gelenı yapıyor sende adam benı maymun ettın bı yanıt ver dıye zorlayınca eğer başka plan yapmak ıstıyorsan yap demiş oda sende patlamış ben olsam emmeye gömmeyede gelmiyorsun ,napabilirim derdim,bekle bakalım napcak dedi.bakalım.
senden bıraz ya cok yorulmuşsundur tamam senden haber beklıyorum demeni istemiş o ama işte bızım hatun sınırlı patlamış gece gece dedi güldü bakalım. ılk kez bırısıne anlatmış oldum ama cok sevındı garıp bir sekılde.
sen nıye adamı sıldın?
SEFA TERAZİ burcuymuş onu yorumladı sadece, TERAZİler için genel bir şey demedi.[video=youtube;51-komqs5ho]http://www.youtube.com/watch?v=51-komqs5ho[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?